Hlavní Vztahy Alastair Duncan

Alastair Duncan

Alastair DuncanVěk 63 let Vztahy 1 celkem Děti 2 děti

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Alastair Duncan možná svobodný.

Vztahy

Alastair Duncan byl dříve ženatý s Annou Gunnovou(1990 - 2009).



O

Alastair Duncan je členem následujících seznamů: narození 1958, skotští filmoví herci a skotští divadelní herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Alastair Duncan! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý121 let--
Celkový121 let--

Detaily

JménoAlastair
PříjmeníDuncane
Narozeniny30. listopadu 1957
RodištěEdinburgh, Skotsko
Výška6 '2' (188 cm)
Státní příslušnostskotský
Text povoláníHerec / hlasový herec, realitní makléř
obsazeníHerec
Roky aktivní1983 – dosud

Alastair Neil Duncan (narozený 29 ledna 1958) je skotský herec v televizi, filmu a divadelním herci a realitní makléř. On je někdy připočítán jako Neil Duncan. On je známý pro jeho hlas přes práci ve videohrách, filmech a televizních pořadech.



Více o Alastairovi Duncanovi Méně o Alastairovi Duncanovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Anna GunnŽenatý1988200921 let
Anna Gunn #1

Anna Gunn

1988-2009

Alastair Duncan a Anna Gunn se rozvedli ...[zobrazit pár] #1

Anna Gunn

1988-2009

Alastair Duncan a Anna Gunn byli manželé 19 let. Chodili spolu 2 roky poté, co se dali dohromady v roce 1988, vzali se v roce 1990. O 19 let později se v roce 2009 rozvedli.

Vztah 21 let OpatřeníVýsledekčínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří44%'> Kompatibilita padesátka% Děti 2 děti zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Alastair Duncan63 Herec
skotský
Anna Gunn52 LevHerečka
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Eila Roseženský Anna Gunn
Emmaženský Anna Gunn

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Jaspis2021Frank O'NeillFilm
Batman: The Long Halloween Part One2021Alfred Pennyworth (hlas)Film
Čarodějové2020Další hlasyTelevizní show
Neperlivá voda2020HusaTelevizní show
Úšklebek2018Různé (uncredited)Film
Pavoučí muž2017Adrian Toomes, Goblin King, SupTelevizní show
Westworld2016Cottage FatherTelevizní show
Trollhunters: Tales of Arcadia2016Další hlasyTelevizní show
Svět páry2015.BenningtonTelevizní show
Bruska2015.Lord hlavní soudce PugueTelevizní show
Dragons: Race to the Edge2015.Další hlasyTelevizní show
Avengers Assemble2013Adrian Toomes, SupTelevizní show
Dívka s dračím tetováním2011GregerFilm
hrad2009Reginald EasleyTelevizní show
Pravidelný pořad2009Mordechajův táta, poutníkTelevizní show
Vliv2008Prezident Edwin RiberaTelevizní show
Mentalista2008Francis SlocombeTelevizní show
Blázen2007George PelhamTelevizní show
Kosti2005Heinrich GloecknerTelevizní show
Batman2004Alfred PennyworthTelevizní show
Miss Match2003IaneTelevizní show
NCIS2003Peter závojTelevizní show
Lyonské doupě2003Haleyin otecTelevizní show
Možná jsem to já2001JamesTelevizní show
Divize2001Televizní show
Grim Adventures of Billy & Mandy2001Hlava, OdineTelevizní show
Tři loutky2000Manažer divadlaTV film
CSI: Crime Scene Investigation2000Graham DeverauxTelevizní show
Anděl1999CollinsTelevizní show
Norma1999PavelTelevizní show
Prozřetelnost1999Graham HollingsTelevizní show
dík1999Edward RandolphTelevizní show
Buddy Lighthouse1998Eric, Jeffrey MendelbaumTelevizní show
Čarodějky1998AlasterTelevizní show
Sedm dní1998KapitánTelevizní show
Buffy, přemožitelka upírů1997CollinsTelevizní show
Procházka mrtvého mužedevatenáctset devadesát šestKapitán Billy FalconerTelevizní show
Sabrina, mladá čarodějnicedevatenáctset devadesát šestPierre CurieTelevizní show
Tracey na sebe bere ...devatenáctset devadesát šestKapitán Philip Semdorbin, Euan McCloud, PipTelevizní show
Oslnitdevatenáct devadesát pětSam (jako Neil Duncan)TV film
Hercules: Legendární cestydevatenáct devadesát pětsordisTelevizní show
Maršáldevatenáct devadesát pětRaineyTelevizní show
The Wonderful World of Disneydevatenáct devadesát pětGilbert LondonTelevizní show
Xena: Princezna bojovnicedevatenáct devadesát pětPerionTelevizní show
Domácí souddevatenáct devadesát pětPavelTelevizní show
Spí s cizími lidmi1994Daniel (jako Neil Duncan)Film
Trick of the Eye1994SimoneTV film
Celoamerická dívka1994Colin WhitakerTelevizní show
Chandler & Co.1994Paul DaileyTelevizní show
Pátý den1994Brian (jako Neil Duncan)Film
Babylon 51993šířkaTelevizní show
Diagnóza Vražda1993Eliot GraysonTelevizní show
Nepřítomen bez dovolené1992Nešikovný oddíl (jako Neil Duncan)Film
Zlomek sekundy1992Det. Dick Durkin (jako Neil Duncan)Film
Horal1992Terence CoventryTelevizní show
Květ1990GrahamTelevizní show
Zdravotníci1990Greg MaxwellTelevizní show
Poirot Agathy Christie1989Kapitán BlackTelevizní show
Uzávěrka1989Film
O tváři1989JamieTelevizní show
Saracen1989Simon BleasdaleTelevizní show
Pes baskervillský1988Dr. Mortimer (jako Neil Duncan)TV film
Obrazovka dvě1985Jonathon ParkerTelevizní show
To je vražda, napsala1984Sgt. Colin BaxterTelevizní show
Taggart1983DS Peter Livingstone, Peter LivingstoneTelevizní show
Zabiják1983The. Seržant LivingstoneTelevizní show
Mimo provozTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...