Hlavní Vztahy Alexis Texas

Alexis Texas

Alexis Texas SinglVěk 36 let zvěrokruhu Blíženci Vztahy celkem 4

S kým právě teď chodí?

Alexis Texas je aktuálně svobodná.

Vztahy

Alexis Texas byl dříve ženatý s panem Petem.



Alexis Texas byl ve vztahu s Jackem Benátkem(2006 - 2008).

Alexis Texas se setkala s Briannou Love a Joannou Angel.

O

Alexis Texas je 35letá americká pornohvězda. Thea Alexis Samper se narodila 25. května 1985 v Castroville v Texasu v USA a je známá svými velkými hýžděmi. Její znamení zvěrokruhu je Blíženci.



Alexis Texas je členem následujících seznamů: herci z Texasu, americké modelky dospělých žen a narození v roce 1985.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Alexis Texas! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý15 let--
Chodit s někým12 roky--
Setkánídva---
Celkový45 let1 rok, 9 měsíců2 roky

Detaily

JménoA
Prostřední jménoAlexis
PříjmeníSamper
Celé jméno při narozeníThea Alexis Samper
Alternativní jménoAlexis xxx, Alexis Texas, Thea Alexis Samper, Gluteus Maximus Maximus, Alexis, Alexis Texass
Stáří36 let
Narozeniny25. května 1985
RodištěCastroville, Texas, USA
Výška5 '8' (173 cm)
Hmotnost129 liber (59 kg)
StavětSmyslný
Barva očíModrý
Barva vlasůBlondýnka
Výrazná vlastnostVelký hýždě, Twerking Booty, Gluteus Maximus Maximus, Modré oči
Znamení zvěrokruhuBlíženci
SexualitaBisexuální
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaStřední škola Medina Valley
UniverzitaTexaská státní univerzita
Text povoláníFilmová herečka pro dospělé, režisérka a tanečnice
obsazeníPornohvězda
Získejte slávuJejí velký hýždě
Poprsí (palce)3. 4
Velikost šálkuC
Pas (palce)27
Boky (palce)40
Velikost oblečení3
Velikost boty8.5
Oficiální webové stránkyalexistexas.com, http://www.alexistexas.com, http://alexistexas.com, http://www.alexistexas.com https://www.wikidata.org/wiki/Q35977#P856, www.fleshlight .com / collections / fleshlight-girls / products / alexis-texas? clickid = WIiQbvWFYxyORljwUx0Mo3chUkiyeOxJT2VBz40 & irgwc = 1 & utm_campaign = 317844 & utm_medium = 334241 & utm_sourcelex.com/www.multi.com -explorer.com/, twitterpolitisgirl.com/instal-ex, www.whitepolicyTex- www.clubalexistexas.com/alexistexas.php?nats=MTAwMDAzNy40MS4zNzkuMzc5LjAuMC4wLjAuMA, www.rottentomatoes.com/celebrity/alexis_texas alexis-texas-p647998 / hotmovies613orn Alexis-Texas.html? Vod = 221655, www.bang.com/pornstar/VrAPx0WK3uE7i0V4/alexis-texas?aff=eyJ3IjoiMTAxNDEiLCJsIjoiMjI2ODcifQ==
Oblíbená místaHollywood
Oblíbená jídlaJablečný koláč, smažené kuře
Oblíbené barvyTmavě červená
Oblíbené příslušenstvíDžíny

Alexis Texas je americká pornografická herečka, režisérka a tanečnice.



Více o Alexis Texas Méně o Alexis Texas

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
4Pane PeteŽenatý200820135 let
3Jack BenátkyVztah200620082 roky
dvaBrianna LoveSetkání -
1Joanna AngelSetkání -
Pane Pete #4

Pane Pete

2008 - 2013

Alexis Texas a pan Pete se rozvedli ...[zobrazit pár] Jack Benátky #3

Jack Benátky

2006 - 2008

Alexis Texas a Jack Venice se rozešli za 200 ...[zobrazit pár] Brianna Love #dva

Brianna Love

Alexis Texas a Brianna Love jsou odděleny ...[zobrazit pár] Joanna Angel #1

Joanna Angel

Alexis Texas a Joanna Angel jsou rozděleni ...[zobrazit pár] #4

Pane Pete

2008 - 2013

Alexis Texas a pan Pete se rozvedli.

Vztah 5 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří72%'> Kompatibilita 77% zobrazit vztah #3

Jack Benátky

2006 - 2008

Alexis Texas a Jack Venice pocházejí z let 2006 až 2008.

Vztah 2 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruhdvacet%Výška37%Stáří84%'> Kompatibilita padesátka% zobrazit vztah #dva

Brianna Love

Alexis Texas se setkala s Briannou Love.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruhdvacet%Výška19%Stáří98%'> Kompatibilita 49% zobrazit vztah #1

Joanna Angel

Alexis Texas se setkala s Joannou Angel.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh100%Výška19%Stáří72%'> Kompatibilita 53% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Alexis Texas36 BlíženciPornohvězda
americký
Pane Pete41 VodnářPornohvězda
americký
Jack Benátky39 RybaPornohvězda
americký
Brianna Love36 RybaPornohvězda
americký
Joanna Angel40 KozorohPornohvězda
americký

FOTOGALERIE

This Ain't Ghostbusters XXX - Alexis Texas This Ain't Ghostbusters XXX - Alexis Texas Show AVN Awards 2011 - Alexis Texas Buttman zaměřil 4 - Alexis Texas JulesJordan Alexis Texas - Nenasytná slečna Alexis Texas JulesJordan Alexis Texas - Nenasytná slečna Alexis Texas JulesJordan Alexis Texas - Nenasytná slečna Alexis Texas JulesJordan Alexis Texas - Nenasytná slečna Alexis Texas JulesJordan Alexis Texas - Nenasytná slečna Alexis Texas JulesJordan Alexis Texas - Nenasytná slečna Alexis Texas JulesJordan Alexis Texas - Nenasytná slečna Alexis Texas JulesJordan Alexis Texas - Nenasytná slečna Alexis Texas

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Dívčí originály2015Televizní show
Erotický příběh paní Dracula2014Paní DraculaTV film
Toužit2014Televizní show
Don Jon2013Porno herečka (uncredited)Film
Oficiální stránky Lexi Belle2012Alexis TexasTelevizní show
Kolej Invasion2012Televizní show
Bang Van Blowout s Nickem Swardsonem2011Krátký film
Test lásky2011LisaTV film
Špinavý masér2011Televizní show
Angela White2011Televizní show
přitažlivá přítelkyně mého otce2009Televizní show
Oficiální stránky Tori Black2009Televizní show
Alexis Texas oficiální stránky2009Televizní show
Skutečné příběhy manželky2008Televizní show
Big Butts Like It Big2008Televizní show
Monster Curves2007Televizní show
Pornohvězdám se to líbí2007Televizní show
Extrémní osli2006Televizní show
Manojob2006Televizní show
Sousedská aféra2006Televizní show
Velké mokré zadky2005Televizní show
VIP posádka2005Televizní show
Innocent High2005Televizní show
Doctor Adventures2004Televizní show
Ass Parade2004Televizní show
Naughty Bookworms2003Televizní show
Můj první učitel sexu2003Televizní show
Mega Cock Cravers2002Televizní show
Cum Fiesta2001Televizní show
Ve VIP2000Televizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Lisa Lennox
Lisa Lennox
28. května 2021 ... novinky Lisy Lennoxové, drby, fotky Lisy Lennoxové, životopis, seznam přátel Lisy Lennoxové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Lisou Lennox. Seznamovací historie Lisy Lennoxové, 2021, 2020, seznam vztahů Lisy Lennoxové.
Natalia Klimas
Natalia Klimas
28. května 2021 ... Zprávy Natálie Klimasové, drby, fotky Natálie Klimasové, biografie, seznam přátel Natalie Klimasové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Natalií Klimasovou. Natalia Klimas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Natalia Klimas.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
28. května 2021 ... Zprávy Thylane Blondeau, drby, fotky Thylane Blondeau, životopis, seznam přátel Thylane Blondeau 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Thylane Blondeau. Thylane Blondeau seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Thylane Blondeau.
80 sportovců, kteří jsou zločinci
80 sportovců, kteří jsou zločinci
Na hřišti jsou sportovci trénováni a očekává se, že zničí své soupeře. Tito zločinci však toto násilí odstranili z hřiště a vložili ho ...
Anastasiya Vertinskaya
Anastasiya Vertinskaya
28. května 2021 ... Zprávy Anastasiya Vertinskaya, drby, fotografie Anastasiya Vertinskaya, životopis, seznam přátel Anastasiya Vertinskaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya. Seznamovací historie Anastasiya Vertinskaya, 2021, 2020, seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya.
Beth Shuey
Beth Shuey
28. května 2021 ... Beth Shuey novinky, drby, fotky Beth Shuey, životopis, seznam přátel Beth Shuey 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Beth Shuey. Seznamovací historie Beth Shuey, 2021, 2020, seznam vztahů Beth Shuey.
Gina Mastrogiacomo
Gina Mastrogiacomo
28. května 2021 ... Gina Mastrogiacomo novinky, drby, fotky Giny Mastrogiacomo, životopis, seznam přátel Giny Mastrogiacomo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Ginou Mastrogiacomo. Gina Mastrogiacomo seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Gina Mastrogiacomo.