Hlavní Vztahy Amy Sedaris

Amy Sedaris

Amy Sedaris SinglVěk 60 let zvěrokruhu Beran Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Amy Sedaris je aktuálně svobodná.

Vztahy

Amy Sedaris byla ve vztahu s Paulem Dinellem(1999-2007).



O

Amy Sedaris je 60letá americká herečka. Narodila se 26. března 1961 v Endicott v New Yorku v USA. Je známá pro Strangers With Candy v kariéře od roku 1990 do současnosti. Její znamení zvěrokruhu je Beran.

Amy Sedaris hrála na obrazovce zápas s Billym Bobem Thorntonem Kocour v botách (2011).

Amy Sedaris je členem následujících seznamů: Herci z New Yorku, američtí filmoví herci a američtí televizní herci.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Amy Sedaris! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým18 let--
Celkový18 let--

Detaily

JménoAmy
PříjmeníSedaris
Stáří60 let
Narozeniny26. března 1961
RodištěEndicott, New York, USA
Výška156 cm
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - Světlá
Barva vlasůBlondýnka
Znamení zvěrokruhuBeran
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuCizinci s Candy
Roky aktivní1991 – současnost, 1990 – současnost

Amy Louise Sedaris (narozený 29 března 1961) je americká herečka, komik a spisovatel. Její útěková role přišla jako Jerri Blank v komediálním seriálu Comedy Central Cizinci s Candy (1999–2000) a prequel filmu Cizinci s Candy (2005), který také napsala.

Více o Amy Sedaris Méně o Amy Sedaris

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Paul DinelloVztah199920078 let
Paul Dinello #1

Paul Dinello

1999-2007

Amy Sedaris a Paul Dinello se rozešli ve 200 ...[zobrazit pár] #1

Paul Dinello

1999-2007

Amy Sedaris a Paul Dinello pocházejí z let 1999 až 2007.



Vztah 8 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří98%'> Kompatibilita 63% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Amy Sedaris60 BeranHerečka
americký
Paul Dinello58 StřelecSpisovatel
americký

FOTOGALERIE

Mandalorian - Amy Sedaris Amy Sedaris Amy Sedaris Amy Sedaris, Natasha Richardson a Jennifer Lopez v Columbia's Maid In Manhattan - 2002 AMY SEDARIS vyjádřila Popelku v DreamWorks Shrek the Third, který má být uveden Paramount Pictures v květnu 2007. DreamWorks Animation S.K.G. Představuje produkci PDI / DreamWorks, DreamWorks Shrek třetí. Fotografický kredit: John (Zleva doprava) Charita (Essence Atkins) se svými učiteli paní Cameltoe (Amy Sedaris) a paní Dontwannabebothered (Kim Wayans) v komiksové parodii „Dance Flick“. Šestá premiérová párty pro film „Sex ve městě“ Šestá premiérová párty pro film „Sex ve městě“ Šestá premiérová párty pro film „Sex ve městě“ „Sex ve městě: film“ - premiéra v New Yorku Dance Flick (2009) Amy Sedaris jako Geraldine 'Jerri' Antonia Blank v režii komedie Paula Dinella, Cizinci s Candy - 2006

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
The Boss Baby: Family Business2021Boss Baby (hlas), Tina TempletonFilm
Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs the Reverend2020Jsem KanassisTV film
Zachraňte se!2020Jackova mámaFilm
Národní hanopisná rozhlasová hodina2020RozličnýTelevizní show
Lví král2019Guinea Fowl (hlas)Film
Mandalorian2019Herní mottoTelevizní show
Nejsi monstrum2019MedúzaTelevizní show
Dvanáct navždy2019SadmanthaTelevizní show
Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles2018Vivian SlopworthTelevizní show
Pohledný: Tajemný film Netflix2017Poručík TuckerFilm
DuckTales2017PepřTelevizní show
Boží dobré tajemství mizejícího lehátka2017ŽenaKrátký film
Žádná aktivita2017JaniceTelevizní show
Doma s Amy Sedaris2017Amy Sedaris, Patty Hogg, Ronnie VinoTelevizní show
Observatory Blues2017Fernandova ženaKrátký film
Sas & Jake2017Jen's MomTV film
Rozvod2016CathyTelevizní show
Duchový tým2016VítězstvíFilm
Horace a Pete2016MaraTelevizní show
Můj život jako cuketa2016Teta Ida (anglická verze, hlas)Film
Díkůvzdání2016Kathy MorganTelevizní show
Hvězda vs. síly zla2015Lydia, Mina, Mina LoveberryTelevizní show
Nerozbitná Kimmy Schmidt2015Jsem KanassisTelevizní show
Odd Mom Out2015ElnaTelevizní show
Kevin z práce2015JulieTelevizní show
F je pro rodinu2015SamanthaTelevizní show
Obtížní lidé2015RitaTelevizní show
Ping pongové léto2014Teta PeggyFilm
7D2014NocTelevizní show
Sbohem všem2014CesmínaFilm
Hlavní2014JenFilm
Broad City2014PamTelevizní show
Hity2014KrystalFilm
Jezdec BoJack2014Potenciální ředitelka, princezna Carolyn, SharonaTelevizní show
Mrtvý šéf2014MaryTV film
Vážně rozrušený2014JDTelevizní show
Monsters vs. Aliens2013Dr. CutterTelevizní show
Dům Alpha2013Louise LafferTelevizní show
Clarence2013Paní Donna-Joe Judley, ŽenaTelevizní show
F až 72013KateTelevizní show
Steven Universe2013Obrana Zircon, stíhání ZirconTelevizní show
Pane Pickles2013VýpadTelevizní show
Doc McStuffins2012Dress Up Daisy, Dress-up DaisyTelevizní show
Nadprůměrné dárky2012JDTelevizní show
Kocour v botách2011Jill (hlas)Film
Bubble Guppies2011Dobrá vílaTelevizní show
Nezbytná drsnost2011Dr. Jane CrosettiTelevizní show
Bob's Burgers2011SamanthaTelevizní show
Řešení problémů2011Televizní show
Srdce, ona Holler2011HursheTelevizní show
Horko v Clevelandu2010VřesTelevizní show
Rostoucí naděje2010DelilahTelevizní show
Nejlepší a nejjasnější2010Žalovat citronFilm
Dejte si pozor na Gonzo2010Diane GilmanFilm
Dobrodružství2010Banditská princeznaTelevizní show
Opilý a na drogách Happy Funtime Hour2010Katherine Money (aka K-Money)Televizní show
tělo Jennifer2009Toni LesnickiFilm
Staří psi2009Byt ženaFilm
Tanner Hall2009Paní MiddlewoodováFilm
Dance Flick2009Paní CameltoéFilm
Dobrá manželka2009Stacie HallTelevizní show
Královské bolesti2009vTelevizní show
Střed2009Abby MichaelsTelevizní show
Pravidelný pořad2009Jayla, paní KesslerováTelevizní show
Učitel v tělocvičně: Film2008Ředitel HoffmanTV film
Obětavost2007Cassidyho mámaFilm
Puberta: Film2007Paulie the Penis (hlas)Film
Shrek Třetí2007Popelka (hlas)Film
Snow Angels2007Barb PetiteFilm
Andy Barker, P.I.2007Rita SpauldingTelevizní show
WordGirl2007Slečno DavisováTelevizní show
Já gabba gabba!2007Zoubková vílaTelevizní show
Plně dospělí muži2006TrinaFilm
Chci s někým jíst sýr2006Školní terapeut - paní ClarkováFilm
30 Rock2006Visor LadyTelevizní show
The New Adventures of Old Christine2006Frances 'Frankenstein' SteinTelevizní show
Očarovaný2005Gladys kravitzFilm
Malé kuře2005Foxy Loxy (hlas)Film
Romantika a cigarety2005francouzštinaFilm
Pobyt2005ToniFilm
Cizinci s Candy2005Jerri BlankFilm
Americký táta!2005Dr. Lizzy, Dr. Meg Penner, ženský hlasTelevizní show
Jmenuji se hrabě2005JitkaTelevizní show
Robot kuře2005Betty CooperTelevizní show
Blíže2005Claire HowardTelevizní show
Wonder Showzen2005Slečno AmyTelevizní show
Tatínek mého dítěte2004AnnabelleFilm
Špatné pobřeží2004Různé hlasy celebritTelevizní show
Praskání2004MarlaTelevizní show
Zachraň mě2004BethTelevizní show
Neurotica2004ReneeFilm
Elf2003DebFilm
School of Rock2003Paní HaynishFilm
Jimmy Kimmel Live!2003Jezdec metraTelevizní show
Pilot z New Yorku bez názvu2003ConnieTV film
Služka na Manhattanu2002Rachel HoffbergFilm
Mnich2002Gail FlemingováTelevizní show
Zítra skočte2001Jiný student ve tříděFilm
Fling2001RecepčníTelevizní show
Vyd2000Kate McCormickTelevizní show
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti1999Charlie DonatoTelevizní show
Spongebob v kalhotách1999Můj rybářTelevizní show
Cizinci s Candy1999Jerri BlankTelevizní show
Šest dní sedm nocí1998Robinův sekretářFilm
Sex ve městě1998Courtney MastersonTelevizní show
Wheels of Fury1998Pepřové mlýnyKrátký film
Přikázání1997UčenecFilm
Prostě mě zastřel!1997Betsy FrayneTelevizní show
Bad Bosses Go to Hell1997Trendový šéfKrátký film
Exit 57devatenáct devadesát pětRozličnýTelevizní show
Velké nabídky1991Topaz RadulavitchTV film
Sezame, otevři se1969SněhurkaTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Billy Bob Thornton a Amy SedarisBilly Bob Thornton
    • Kocour v botách
      2011
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články