Hlavní Vztahy Amy Stoch

Amy Stoch

Amy Stoch ŽenatýVěk 62 let zvěrokruhu Střelec Vztahy 1 celkem Děti 1 dítě

S kým právě teď chodí?

Robert Poynton a Amy Stoch jsou od 6. září 1987 manželé 16 let. zobrazit vztah

Vztahy

Amy Stoch neměla žádné další vztahy, o kterých víme.

kdo je romeo santos seznamka

O

Amy Stoch je 62letá americká herečka. Narodila se Amy Elizabeth Stochová 13. prosince 1958 v Clevelandu ve státě Ohio. Je známá pro Dny našich životů. Její znamení zvěrokruhu je Střelec.



Amy Stoch hrála na obrazovce zápas s Tony Planou To je vražda, napsala (1984).

Amy Stoch je členem následujících seznamů: narození v roce 1958, Kalifornská státní univerzita, absolventi Northridge a absolventi Ashland University.

kareem abdul jabbar a manželka

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Amy Stoch! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý116 let, 4 měsíce--
Celkový116 let, 4 měsíce--

Detaily

JménoAmy
PříjmeníStock-Poynton
Celé jméno při narozeníAmy Elizabeth Stoch
Alternativní jménoAmy Stock
Stáří62 let
Narozeniny13. prosince 1958
RodištěCleveland, Ohio
StavětPrůměrný
Barva očíModrý
Barva vlasůBlondýnka
Znamení zvěrokruhuStřelec
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuDny našich životů

Amy Elizabeth Stoch (narozená 13 prosince 1958) je americká herečka a akademička, známá také jako Amy Stock a Amy Stock-Poynton.

Více o Amy Stochové Méně o Amy Stochové

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Robert PoyntonŽenatý6. září 1987200416 let
Robert Poynton #1

Robert Poynton

1987-2004

Robert Poynton a Amy Stoch byli manželé ...[zobrazit pár] #1

Robert Poynton

1987-2004

Robert Poynton a Amy Stoch jsou manželé 16 let.

Vztah 16 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruhdvacet%Stáří98%'> Kompatibilita 55% Děti 1 dítě zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Amy Stoch62 StřelecHerečka
americký
Robert Poynton63 Střelec

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Robert (IV) Andrewmužský27. ledna 199328 let Robert Poynton

FOTOGALERIE

Skvělé dobrodružství Billa a Teda Skvělé dobrodružství Billa a Teda Skvělé dobrodružství Billa a Teda Amy Stock-Poynton - Publicita Amy Stock-Poynton - tapety

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Bill & Ted čelí hudbě2020MissyFilm
Poslední kurz2016Sally (jako Amy Stock-Poynton)Krátký film
Pane předseda studentského sboru2016Recepční Robin, RobinTelevizní show
Přední dámy2010Mimi (jako Amy Stock-Poynton)Film
Jantarová růže2010JitkaFilm
Proužek2009Paní Davis (jako Amy Stock-Poynton)Film
Dokonalá chůva2000Beth O'Reilly (jako Amy Stock-Poynton)Film
Jezero1998Prodavačka (jako Amy Stock-Poynton)TV film
Malá smrtdevatenáctset devadesát šestMeredith Hannon (jako Amy Stock-Poynton)Film
Vysoký incidentdevatenáctset devadesát šestTelevizní show
Beanstalk1994Rebecca Taylor (Jackova máma) (jako Amy Stock-Poynton)Film
Gunsmoke: Spravedlnost jednoho muže1994Beth Readon (jako Amy Stock-Poynton)TV film
Gunsmoke: The Long Ride1993Beth Reardon (jako Amy Stock-Poynton)TV film
Polibek zabijáka1993Mladá paní Wilsonová (jako Amy Stock-Poynton)TV film
Gunsmoke: K poslednímu muži1992Beth Dillon (jako Amy Stock-Poynton)TV film
Falešná cesta od Billa a Teda1991Missy (jako Amy Stock-Poynton)Film
Gunsmoke: Poslední Apache1990Beth Yardner (jako Amy Stock-Poynton)TV film
Skvělé dobrodružství Billa a Teda1989Missy, máma (jako Amy Stock-Poynton)Film
Guts and Glory: The Rise and Fall of Oliver North1989Fawn Hall (jako Amy Stock-Poynton)TV film
Letní škola1987Kim (jako Amy Stock)Film
Houston Knights1987Callie Barton, Neely LloydTelevizní show
Soul Man1986Dívka v posteli (jako Amy Stock)Film
Matlock1986Zástupce D.A. Lauren RichmondTelevizní show
Zakrýt1984ModelkaTelevizní show
To je vražda, napsala1984Amy OrtegaTelevizní show
Hardcastle a McCormick1983Mladá JaneTelevizní show
Přistání uzlů1979Val v 16Televizní show
Dallas1978Lisa AldenTelevizní show
Dny našich životů1965Britta EnglundTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Tony Plana
    • To je vražda, napsala
      1984
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...