Hlavní Vztahy Anastasia Griffith

Anastasia Griffith

Anastasia Griffith SinglVěk 43 let zvěrokruhu Beran Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Anastasia Griffith je aktuálně svobodná.

Vztahy

Anastasia Griffith byla ve vztahu s Michaelem Sheenem.



O

Anastasia Griffith je 42letá britská herečka. Narodila se 23. března 1978 v Paříži ve Francii a je známá svou Once Upon a Time v kariéře od roku 2004 do současnosti. Její znamení zvěrokruhu je Beran.

Anastasia Griffith byla ve 2 zápasech na obrazovce, včetně Josha Dallasa Bylo nebylo (2011)a Mark Feuerstein v Královské bolesti (2009).

Anastasia Griffith je členem následujících seznamů: narození v roce 1978, absolventi London Academy of Music and Dramatic Art a britští filmoví herci.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Anastasia Griffith! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým1---
Celkový1--

Detaily

JménoAnastasia
PříjmeníGriffith
Celé jméno při narozeníAnastasia Griffith
Alternativní jménoSas, Anastasia Griffith
Stáří43 let
Narozeniny23. března 1978
RodištěPaříž, Francie
Výška5 '8' (173 cm)
Hmotnost130 liber (59 kg)
StavětŠtíhlý
Barva očíModrý
Barva vlasůBlondýnka
Znamení zvěrokruhuBeran
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostbritský
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuBylo nebylo
Roky aktivní2004 - současnost, 2004 – současnost
Poprsí (palce)36
Velikost šálkuD
Pas (palce)27
Boky (palce)3. 4
Velikost oblečení6
Velikost boty9

Anastasia Griffith (narozená 23. března 1978) je britská herečka známá svými rolemi v právním dramatu FX Damages a lékařské sérii NBC Trauma. Hrála také ve filmech a videohrách.

Více o Anastasii Griffithové Méně o Anastasii Griffithové

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Michael SheenNeznámý -
Michael Sheen #1

Michael Sheen

Anastasia Griffith a Michael Sheen byli v ...[zobrazit pár] #1

Michael Sheen

Anastasia Griffith a Michael Sheen měli vztah.



OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 51% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Anastasia Griffith43 BeranHerečka
britský
Michael Sheen52 VodnářHerec
britský

FOTOGALERIE

Anastasia Griffith - Once Upon a Time Anastasia Griffith - premiéra televizní show „Deep State“ v Londýně Anastasia Griffith - premiéra televizní show „Deep State“ v Londýně Anastasia Griffith - premiéra televizní show „Deep State“ v Londýně Anastasia Griffith - premiéra televizní show „Deep State“ v Londýně Anastasia Griffith - premiéra televizní show „Deep State“ v Londýně Anastasia Griffith - premiéra televizní show „Deep State“ v Londýně Anastasia Griffith - premiéra televizní show „Deep State“ v Londýně Anastasia Griffith - premiéra televizní show „Deep State“ v Londýně Anastasia Griffith - premiéra televizní show „Deep State“ v Londýně Anastasia Griffith - premiéra televizní show „Deep State“ v Londýně Anastasia Griffith - premiéra televizní show „Deep State“ v Londýně

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Deep State2018Amanda JonesTelevizní show
Zoo2015.Audra LewisTelevizní show
Tajemství Laury2014Angela RyanTelevizní show
Banshee2013Dr. ParadisTelevizní show
Černá listina2013Emma KnightlyTelevizní show
Špatný Mans2013Agent MillerTelevizní show
Banshee Origins2013Dr. ParadisTelevizní show
Měď2012Elizabeth Haverford, Elizabeth MorehouseTelevizní show
Základní2012Agatha SpurrellTelevizní show
A dítě padne2011Ivy RoseTV film
Bylo nebylo2011Kathryn Nolan, princezna AbigailTelevizní show
Trauma2009Nancy CarnahanTelevizní show
Královské bolesti2009Dr. Emily PeckTelevizní show
Osamělý muž2009Carol SalomondeFilm
Rtěnka džungle2008Kelly ParkerTelevizní show
Nový Amsterdam2008Hannah ClearyTelevizní show
Čistič2008Kate GibbonsTelevizní show
Poškození2007Katie ConnorTelevizní show
Ředitel2005AnnaFilm
Střední2005Samantha EmoryTelevizní show
Alfie2004ChynaFilm
Špinavá špinavá láska2004StevieTV film
Zmizel2004ŠlapkaTV film
Nejhorší týden mého života2004CordelieTelevizní show
Otáčet se2004Krátký film
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti1999Leah KeeganTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Josh Dallas a Anastasia GriffithJosh Dallas
    • Bylo nebylo
      2011
    [zobrazit shodu]
  • Mark Feuerstein
    • Královské bolesti
      2009
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...