Hlavní Vztahy Andrew Francis

Andrew Francis

Andrew Francis Chodit s někýmVěk 36 let zvěrokruhu Blíženci Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Jessica Harmon chodí s Andrewem Francisem zobrazit vztah

Vztahy

Andrew Francis neměl žádné další vztahy, o kterých víme.

O

Andrew Francis je 35letý kanadský herec, který se narodil 27. května 1985 ve Vancouveru v Britské Kolumbii. Jeho znamení zvěrokruhu je Blíženci



Andrew Francis byl v utkání na obrazovce s Alexzem Johnsonem Cizinec s mojí tváří (2009).

kdo je Hannah punčocha chodit s někým

Andrew Francis je členem následujících seznamů: kanadští dětští herci, kanadští hlasoví herci a narození v roce 1985.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Andrew Francis! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým1---
Celkový1--

Detaily

JménoAndrew
PříjmeníFrancis
Alternativní jménoJim Jonah Cummings
Stáří36 let
Narozeniny27. května 1985
RodištěVancouver, Britská Kolumbie
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - Světlá
Barva vlasůHnědá - Světlá
Znamení zvěrokruhuBlíženci
Etnický původBílý
Státní příslušnostkanadský
Text povoláníHerec / hlasový herec
obsazeníHerec
Roky aktivní1989 – dosud
PříteliDrake Bell

Andrew Michael Scott Francis (narozený 27 května 1985) je kanadský hlasový, filmový a televizní herec z Vancouveru v Britské Kolumbii. Objevil se v mnoha televizních pořadech a filmech včetně My Little Pony: Friendship is Magic, Lamb Chop's Play Along, Hero 108, Sushi Pack, Poltergeist: The Legacy, Dark Angel, Twilight Zone, The L Word, Smallville, Kyle XY a Chesapeake Břehy. Objevil se také v divadelních představeních jako Knockaround Guys, Agent Cody Banks, Final Destination 3 a The Invisible.

Více o Andrewu Francisovi Méně o Andrewovi Francisovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Jessica HarmonVztah současnost, dárek-
Jessica Harmon #1

Jessica Harmon

Jessica Harmon chodí s Andrewem Francisem ...[zobrazit pár] #1

Jessica Harmon

Jessica Harmon chodí s Andrewem Francisem.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruhdvacet%Stáří98%'> Kompatibilita 35% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Andrew Francis36 BlíženciHerec
kanadský
Jessica Harmon35 KozorohModelka
kanadský

FOTOGALERIE

Cizinec v mé tváři Cizinec v mé tváři (L-R) RYAN KENNEDY, ANDREW FRANCIS, ALEX O'LOUGHLIN A MARGARITA LEVIEVA. © SPYGLASS ZÁBAVA SKUPINA. LLC. VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA. Fotografický kredit: Doane Gregory ANDREW FRANCIS, RYAN KENNEDY (OBSCURED), ALEX O'LOUGHLIN. © SPYGLASS ZÁBAVA SKUPINA. LLC. VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA. Fotografický kredit: Doane Gregory

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Rock Dog 22020Germur (hlas)Film
My Little Pony: Pony Life2020Surfuje nahoruTelevizní show
Ninjago: Prime Empire Original Shorts2020Majitel pasáže, ostrahaTelevizní show
Koučuj, pokud můžeš2020EricoTelevizní show
Vánoce napsala2020StephenTV film
Minulost nikdy neumírá2019Jacob FastTV film
Ruby Herring Mysteries: Her Last Breath2019Roger DavisTV film
Ninjago2019Majitel pasáže, Beta Jay 137Televizní show
Z-O-M-B-I-E-S2018TanečníkTV film
My Little Pony: Nejlepší dárek vůbec2018Shining Armor (hlas)TV film
Vánoce v Evergreenu: Dopisy Ježíškovi2018OliverTV film
Věk dospělosti2018SethFilm
Ranní show tajemství2018Jay FairweatherTelevizní show
Marnotratníci2017EliotFilm
Loudermilk2017KevineTelevizní show
Poutavý Otec Vánoc2017JoshiTV film
Vracíme se domů na Vánoce2017KuřeTV film
Dinotrux přeplňovaný2017Ty RuxTelevizní show
Nils Holgersson2017Televizní show
Marvel Super Hero Adventures2017SkřítekTelevizní show
Littlest Pet Shop: Svět náš vlastní2017Dáma Pengo, Dawson Daneskit, škrabka č. 2Televizní show
Ninjago: Dekódováno2017NosTelevizní show
Max Steel: Turbo Charged2017Maxwell McGrath (hlas)TV film
Chesapeake Shores2016Connor O'BrienTelevizní show
Zitra ne2016Wes HofleyTelevizní show
Paní shoda2016AlexiTV film
Slugterra: Into the Shadows2016... (hlas), Kord, Mongo, vůdce Shadow ClanFilm
Xylo: The Show2016VydTV film
Ninjago: Masters of Spinjitzu - Den odchodu2016Morro (hlas)TV film
Max Steel Turbo Team: Fusion Tek2016Max Magrath (hlas)Film
Beyblade Burst2016Xander ShakaderaTelevizní show
Max Steel: Team Turbo2016Max Mcgrath (hlas)Film
Dinotrux2015Otto # 3, Stegarbasaur # 4, Ty RuxTelevizní show
Zombie2015FG Soldier # 2Televizní show
Škola ryb2015SethTelevizní show
My Little Pony: Equestria Girls - Hry přátelství2015Shining Armor (hlas)Film
Slugterra: Východní jeskyně2015Generic Goon (hlas), Kord, vůdce Shadow ClanFilm
Lego Star Wars: Droid Tales2015Bail OrganaTelevizní show
„Je sezóna lásky2015BarryTV film
Supernooby2015Neuvěřitelně úžasný mužTelevizní show
Hloubka2015AlpheusTelevizní show
Max Steel: Maximum Morphos2015Maxwell 'Max' McGrath (hlas)Krátký film
Max Steel: Dawn of Morphos2015Film
Max Steel: The Wrath of Makino2015... (hlas), Air Elementor, Fire Elementor, Maxwell 'Max' McGrathKrátký film
Záhady Aurora Teagarden2015Rory BrownTelevizní show
Hlavní2014MitchellFilm
1002014Chlapec v masceTelevizní show
Zvonit na jaře2014JoshiTV film
XBUS: Film2014Steve ColterFilm
Pane Zázraku2014EricTV film
Barbie a tajné dveře2014Prince Kieran (hlas)Film
Vánoční Icetastrophe2014Scott CroogeTV film
Dr. Dimensionpants2014Lennon, Unicorn # 2Televizní show
Slugterra: Návrat elementálů2014Kord Zane, vůdce Shadow Clan (hlas)Film
Slugterra: Ghoul z dálky2014Kord Zane (hlas)TV film
Vytočte Y na včerejšek2014Igor (hlas)Krátký film
World Trigger2014Yuichi JinTelevizní show
Animismus2013Nejstarší # 2, NicoTelevizní show
Sabrina: Tajemství dospívající čarodějnice2013Ambrose, Lasgard, Rock MonsterTelevizní show
Tom Dick a Harriet2013Dick VarnettTV film
Max ocel2013Air Elementor, Fire Elementor, Maxwell 'Max' McGrathTelevizní show
Cedar Cove2013DerekTelevizní show
Konečný Wolverine vs. Hulk2013Forge, James, Panchem LamaTelevizní show
Netvor2013Chlapec 2Krátký film
Yoda Chronicles2013Bail Organa, Cad Bane, velitel CodyTelevizní show
Slugterra2012Kord, Mongo, vůdce Shadow ClanTelevizní show
Divoké nic2012Hostitel stranyKrátký film
Voltronova síla2011KopíTelevizní show
Ninjago: Masters of Spinjitzu2011Morro, Shade, ShadowTelevizní show
Obchodní Vánoce2011JasoneTV film
TOME: Terrain of Magical Expertise2011VirusTelevizní show
Black Lagoon: Roberta's Blood Trail2011Hidalgo, WrighteTelevizní show
Max Steel: Makino's Revenge2011Film
Dragon Ball Z2010ZTelevizní show
Frankie a Alice2010Policista # 2Film
Sedm smrtelných hříchů2010Travis KnightTelevizní show
Bond of Silence2010Keith Moore (neoficiálně)TV film
Předstírající2010Ben CruikshankTV film
Hrdina: 1082010Lin Chung, král papoušků, velitel tankůTelevizní show
My Little Pony: Friendship Is Magic2010Guard 2, Shining Armor, Train ConductorTelevizní show
Gekijouban Kidou senshi Gandamu 00: Probuzení průkopníka2010Lasse Aeon (anglická verze, hlas)Film
Cizinec s mojí tváří2009Jeff RankinTV film
Phantom Racer2009troubaTV film
Dinosaur Train2009Patrick PachycephalosaurusTelevizní show
Geronimo Stilton2009Myš RaterbergTelevizní show
Pondělí je moje nejoblíbenější doba roku2009Randy RockwellKrátký film
Sendvič2009RickuKrátký film
Death Note2008To-Oh University StudentTelevizní show
Bod vzplanutí2008Allan ThompsonTelevizní show
Iron Man: Armored Adventures2008Clint Barton, Hawkeye, agent SHIELDTelevizní show
Mobilní oblek Gundam 002008Kontroler, Lasse AeonTelevizní show
Vánoční klauzule2008Nepřesvědčivý elfTV film
Pohled neviditelný2008Henry BakerTV film
Urutoravaioretto: Kôdo 0442008Bloomova ránaTelevizní show
Neviditelný2007DěkanFilm
Ďáblův deník2007AndyTV film
Tell Me No Lies2007GlennTV film
Cínový panáček2007JebTelevizní show
Krevní pouta2007AlexanderTelevizní show
Powerpuff Girls Z2007Eso, Bobby GreenTelevizní show
Sushi balíček2007Ikura MakiTelevizní show
Konečný cíl 32006PaytonFilm
Dívka, která skočila časem2006Chiaki Mamiya (anglická verze, hlas)Film
Rozdělené rozhodnutí2006JasoneTV film
Úplně úžasné2006ZekeTV film
.hack // Kořeny2006HaseoTelevizní show
Ayakashi - Samurai Horror Tales2006Obchodník s léčivými přípravkyTelevizní show
Fantastická čtyřka2006Klaw, Ulysses KlawTelevizní show
Finley the Fire Engine2006Dex (2006)Televizní show
Kyle XY2006Jeff PrestonTelevizní show
Nana2006Takumi IchinoseTelevizní show
Psych2006DickieTelevizní show
Saiunkoku monogatari2006Seiran SiTelevizní show
Elementární gelade2005GreyartsTelevizní show
Gintama2005Tatsuma SakamotoTelevizní show
Johnnyho test2005Colonial Gentleman, Gil, inspektor zdravíTelevizní show
Nadpřirozený2005Brody, Lee, Rick CraigTelevizní show
Hot Wheels: AcceleRacers - zapalování2005Vert Wheeler (hlas)TV film
Hot Wheels Acceleracers Ultimate Race2005Vert Wheeler (hlas)Film
Superbabies: Baby Geniuses 22004Ken (věk 16)Film
Goodbye Girl2004Mladý muž mimo klubTV film
Dragon Booster2004PhistusTelevizní show
Život, jak ho známe2004Chuck DimeoTelevizní show
Mobile Suit Gundam Seed2004Muruta AzraelTelevizní show
Slovo L2004Howie FairbanksTelevizní show
Agent Cody Banks2003Droogovo oknoFilm
D.C. Sniper: 23 Days of Fear2003Jeffrey DuncanTV film
Světový závod Hot Wheels Highway 352003Wheeler GreenTelevizní show
Mistře Keatone2003Hiroši MatsuiTelevizní show
Přechod člověka2003YoshiharaTelevizní show
Jeremiáš2002Mladý MarkusTelevizní show
Zóna soumraku2002BrianeTelevizní show
Transformers: Armada2002BillyTelevizní show
Dragon Drive2002Kyoji TachibanaTelevizní show
Evolution: The Animated Movie2002Film
Knockaround Guys2001Matty ve 13Film
Arjuna2001Tokio Oshima (anglická verze, hlas)Televizní show
Alienators: Evolution Continues2001Wayne GreenTelevizní show
MegaMan: NT Warrior2001MegamanTelevizní show
ARMS projektu2001Keith GreenTelevizní show
Smallville2001William TaylorTelevizní show
Křeč dvojčata2001Cihla, Calvin Phelps, Judith PhelpsTelevizní show
SoulTaker2001Thug, Young ShiroTelevizní show
Konečná kniha kouzel2001Televizní show
A co Mimi?2001KamarádTelevizní show
Epicentrum2000BradFilm
Escaflowne: The Movie2000Dilandau Albatou (anglická verze, hlas)Film
Jaro2000Dylan McLeanTV film
Action Man2000Bouře, Templeton StormTelevizní show
CardCaptors2000Další hlasy (hlas)Televizní show
Generace O!2000KempTelevizní show
Inujaša2000Hiten, pán princezny Tsuyu, RengokukiTelevizní show
Temný anděl2000Muž X6Televizní show
Duhová ryba2000Modrá, modrá rybaTelevizní show
X-Men: Evolution2000Bobby Drake, Iceman, Robert 'Bobby' DrakeTelevizní show
One Piece Pilot 12000Luffy (hlas)Krátký film
Cybersix1999JulianeTelevizní show
Monster Rancher1999Trenér č. 2, Fly-Eyed Seuzo, GenkiTelevizní show
NASCAR Racers1999Miles McCutchenTelevizní show
Sabrina, animovaná série1999Televizní show
Tak divný1999RussellTelevizní show
Mugen no rivaiasu1999Airs BlueTelevizní show
Weird-Ohs1999Další hlasyTelevizní show
NASCAR Racers: The Movie1999Miles McCutchen (hlas)TV film
Malá čarodějnice1999Marcus (hlas)TV film
Brain Powerd1998Nakki GuysTelevizní show
Monkey Magic1998Prince krémTelevizní show
RoboCop: Alpha Commando1998Televizní show
Veverka Sammy1998Sammy (hlas)Film
Ty, já a děti1998KevineTelevizní show
Breaking the Surface: The Greg Louganis Story1997Bully Boy # 1TV film
Gun mrtvého muže1997ChlapecTelevizní show
Extrémní dinosauři1997DylanTelevizní show
Night Warriors: Darkstalkers 'Revenge1997Kid 1 (anglická verze, hlas)Televizní show
Super Dave's All Stars1997Karate KidTelevizní show
Dobrodružství z Knihy ctnostídevatenáctset devadesát šestZach NicholsTelevizní show
Hana Yori Dangodevatenáctset devadesát šestSojiro NishikadoTelevizní show
Tisíciletídevatenáctset devadesát šestFrankův bratrTelevizní show
Poltergeist: The Legacydevatenáctset devadesát šestTonyTelevizní show
Escaflownedevatenáctset devadesát šestDilandau Albatou, Various, Young VanTelevizní show
Ne náš syndevatenáct devadesát pětMladý Paul Kenneth Keller (uncredited)TV film
Mobilní oblek Gundam Wingdevatenáct devadesát pětDalší hlasyTelevizní show
The New Adventures of Madelinedevatenáct devadesát pětTelevizní show
Klíč: The Metal Idol1994ToshihikoTelevizní show
Yoroiden Samurai Trooper: Zpráva1991Kento of Hardrock (anglická verze, hlas)Televizní show
Yoroiden Samurai Trooper Gaiden1989Kento of Hardrock (anglická verze, hlas)Televizní show
Yoroiden Samurai Trooper: Kikôtei densetsu1989Kento of Hardrock (anglická verze, hlas)Televizní show
Toraburu cho korêtoSardinkaTelevizní show
Zachraň měTomTV film
Rock Dog 3Germur (hlas)Film
Tři dnyRobertFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Alexz Johnson
    • Cizinec s mojí tváří
      2009
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...