Hlavní Vztahy Anthony Kiedis

Anthony Kiedis

Anthony KiedisPořadí 390 -233Věk 58 let zvěrokruhu Štír Vztahy celkem 30 Děti 1 dítě

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Anthony Kiedis možná svobodný.

Vztahy

Anthony Kiedis byl ve vztazích s Wanessou Milhomem(2015), Helena Vestergaard(2013 - 2015), Lara Bingle(2013), Beth Jeans Houghton(2011-2012)Laura Freedmanová(2008), Jessica Stam(2005 - 2006), Nika (modelka)(2004 - 2008)Adarsha Benjamin(2002), Heidi Klum(2002), Bijou Phillips(1998), Yohanna Logan(1998 - 2003)Jaime Rishar(1993-1996), Sofia Coppola(1992 - 1993), Erin Everly(1992), Carmen Hawk(1991-1992), Sinead O'Connor(1990), Ione Skye(1987-1989)Jennifer Bruce(1985-1987), Nina Hagen(1983), Haya Handel(1979 - 1982), Heather Christie(0001), Michelle Alves a Hope Sandoval.



Anthony Kiedis se setkal s Michelli Provensi(2012), Laura Prepon(2008), Demi Moore(2002), Lola Corwin(2002)a Karen Balzary.

Anthony Kiedis se říká, že se spojil s Melanie C.(1998)a Linda Evangelista.

O

Anthony Kiedis je 58letý americký zpěvák. Narodil se 1. listopadu 1962 v Grand Rapids v Michiganu. Proslavil ho frontman Red Hot Chili Peppers v kariéře od roku 1983 do současnosti. Jeho znamení zvěrokruhu je Štír.



Anthony Kiedis je členem následujících seznamů: 1962 narození, američtí rockoví zpěváci a američtí písničkáři.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Anthony Kiedis! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým2. 32021 let, 8 měsíců90 let1 den
Setkání52 měsíce, 1 den12 dní-
Říká sedva---
Celkový302021 let, 8 měsíců69 let1 den

Detaily

JménoAnthony
PříjmeníKiedis
Celé jméno při narozeníAnthony Kiedis
Alternativní jménoTony Flow, Antoine The Swan, Cole Dammett, The Swan, The Tuff Daddy, Tony
Stáří58 let
Narozeniny1. listopadu 1962
RodištěGrand Rapids, Michigan
Výška5 '8½' (174 cm)
StavětAtletický
Barva očíHnědá - Světlá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Výrazná vlastnostBuffova postava, krásné velké oči
Znamení zvěrokruhuŠtír
SexualitaRovný
Náboženstvířímský katolík
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaFairfax High School, Los Angeles, Kalifornie
UniverzitaUniversity of California v Los Angeles (vypadl)
Text povoláníZpěvák, textař, herec
obsazeníZpěvák
Získejte slávuFrontman Red Hot Chili Peppers
Hudební žánr (text)Funk rock, alternativní rock, rap rock, punk rock, funk metal, hard rock
Roky aktivní1978-1994 (herec) 1983-dosud (hudebník), 1983 – dosud
Nástroj (text)Zpěv, kytara, perkuse
Nahrávací společnostWarner Bros.Records, EMI, Warner Bros.
Související aktyRed Hot Chili Peppers
Talent Agency (např. Modeling)Zábava bez názvu
Oficiální webové stránkyredhotchilipeppers.com, www.myspace.com/rhcp_universe, www.nndb.com/people/659/000045524/, http://redhotchilipeppers.com
OtecBlackie Dammett (otec) (herec), v současné době píše knihu o svém životě s Anthony.
SestraJulie a Jennie
PříteliFlea (přítel z dětství) (hudebník), Guy Oseary (přítel) (podnikatel)

Anthony Kiedis (KEE-dis; narozen 1. listopadu 1962) je americký hudebník a je zakládajícím členem rockové kapely Red Hot Chili Peppers. Kiedis a jeho kolegové byli v roce 2012 uvedeni do Rock and Roll Hall of Fame.



Více o Anthony Kiedis Méně o Anthony Kiedis

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
30Wanessa MilhomemVztahÚnora 2015Prosince 20159 měsíců
29Helena VestergaardováVztah28. ledna 201320151 rok
28Lara BingleVztahLeden 2013Srpna 20137 měsíců
27Michelli ProvensiSetkáníŘíjen 2012Prosinec 20122 měsíce
26Beth Jeans HoughtonVztahČerven 2011Leden 20127 měsíců
25Laura FreedmanováVztahZáří 2008Říjen 20081 měsíc
24Laura PreponSetkáníČervenec 2008Červenec 2008-
2. 3Jessica StamVztahProsince 2005Února 20063 měsíce
22Nika (modelka)VztahŘíjen 200420083 roky
dvacet jednaAdarsha BenjaminVztah8. července 20029. července 2002<1 month
dvacetHeidi KlumVztah20022002-
19Lola CorwinSetkání20022002-
18Demi MooreSetkání20022002-
17Melanie C.Setkání R 19981998-
16Yohanna LoganVztah199820035 let
patnáctBijou PhillipsVztah19981998-
14Jaime RisharVztah1993devatenáctset devadesát šest3 roky
13Sofia CoppolaVztahKvěten 199219938 měsíců
12Erin EverlyVztah R 19921992-
jedenáctCarmen jestřábVztah199119921 rok
10Sinead O'ConnorVztahLeden 1990Dubna 19901 měsíc
9Ione SkyeVztah1987Prosince 19892 roky
8Jennifer BruceVztah198519872 roky
7Nina HagenVztah R 19831983-
6Haya HandelVztahDubna 1979Květen 19823 roky
5Heather ChristieNeznámý00010001-
4Karen BalzarySetkání -
3Michelle AlvesNeznámý R -
dvaDoufám, že SandovalNeznámý -
1Linda EvangelistaSetkání R -
Wanessa Milhomem #30

Wanessa Milhomem

2015

Wanessa Milhomem a Anthony Kiedis jsou odděleni ...[zobrazit pár] Helena Vestergaardová #29

Helena Vestergaardová

2013 - 2015

Helena Vestergaard a Anthony Kiedis samostatně ...[zobrazit pár] Lara Bingle #28

Lara Bingle

2013

Lara Bingle a Anthony Kiedis se rozešli v ...[zobrazit pár] Michelli Provensi #27

Michelli Provensi

2012

Michelli Provensi a Anthony Kiedis jsou samostatní ...[zobrazit pár] Beth Jeans Houghton #26

Beth Jeans Houghton

2011-2012

Beth Jeans Houghton a Anthony Kiedis jsou ...[zobrazit pár] Laura Freedmanová #25

Laura Freedmanová

2008

Laura Freedman a Anthony Kiedis se rozešli ...[zobrazit pár] Laura Prepon #24

Laura Prepon

2008

Laura Prepon a Anthony Kiedis jsou odděleni ...[zobrazit pár] Jessica Stam #2. 3

Jessica Stam

2005 - 2006

Jessica Stam a Anthony Kiedis se rozešli v ...[zobrazit pár] Nika (modelka) #22

Nika (modelka)

2004-2008

Nika (Model) a Anthony Kiedis se rozešli v ...[zobrazit pár] Adarsha Benjamin #dvacet jedna

Adarsha Benjamin

2002

Adarsha Benjamin a Anthony Kiedis se rozešli ...[zobrazit pár] Heidi Klum #dvacet

Heidi Klum

2002

Heidi Klum a Anthony Kiedis jsou odděleni ...[zobrazit pár] Lola Corwin #19

Lola Corwin

2002

Lola Corwin a Anthony Kiedis byli v rela ...[zobrazit pár] Demi Moore #18

Demi Moore

2002

Anthony Kiedis a Demi Moore jsou odděleni ...[zobrazit pár] Melanie C. #17Pověst

Melanie C.

1998

Melanie C a Anthony Kiedis jsou odděleni ...[zobrazit pár] Yohanna Logan #16

Yohanna Logan

1998-2003

Yohanna Logan a Anthony Kiedis se rozešli v ...[zobrazit pár] Bijou Phillips #patnáct

Bijou Phillips

1998

Anthony Kiedis a Bijou Phillips jsou odděleni ...[zobrazit pár] Jaime Rishar #14

Jaime Rishar

1993-1996

Jaime Rishar a Anthony Kiedis se rozešli v ...[zobrazit pár] Sofia Coppola #13

Sofia Coppola

1992-1993

Sofia Coppola a Anthony Kiedis se rozešli v ...[zobrazit pár] Erin Everly #12Pověst

Erin Everly

1992

Erin Everly a Anthony Kiedis jsou odděleni ...[zobrazit pár] Carmen jestřáb #jedenáct

Carmen jestřáb

1991-1992

Carmen Hawk a Anthony Kiedis se rozešli v 1 ...[zobrazit pár] Sinéad O #10

Sinead O'Connor

1990

Sinéad O'Connor a Anthony Kiedis se rozešli ...[zobrazit pár] Ione Skye #9

Ione Skye

1987-1989

Ione Skye a Anthony Kiedis se rozešli v roce 198 ...[zobrazit pár] Jennifer Bruce #8

Jennifer Bruce

1985-1987

Jennifer Bruce a Anthony Kiedis se rozešli ...[zobrazit pár] Nina Hagen #7Pověst

Nina Hagen

1983

Říkalo se, že Nina Hagen a Anthony Kiedis ...[zobrazit pár] Haya Handel #6

Haya Handel

1979-1982

Haya Handel a Anthony Kiedis se rozešli v 1 ...[zobrazit pár] Heather Christie #5

Heather Christie

0001

Heather Christie a Anthony Kiedis byli v ...[zobrazit pár] Karen Balzary #4

Karen Balzary

Karen Balzary a Anthony Kiedis jsou samostatní ...[zobrazit pár] Michelle Alves #3Pověst

Michelle Alves

Michelle Alves a Anthony Kiedis se říkalo ...[zobrazit pár] Doufám, že Sandoval #dva

Doufám, že Sandoval

Doufám, že Sandoval a Anthony Kiedis byli ve ...[zobrazit pár] Linda Evangelista #1Pověst

Linda Evangelista

Linda Evangelista a Anthony Kiedis jsou oddělené ...[zobrazit pár] #30

Wanessa Milhomem

2015

Wanessa Milhomem a Anthony Kiedis se datují od března do prosince 2015.

Vztah 9 měsíců OpatřeníVýsledekčínský zvěrokruh40%Výška37%Stáří1%'> Kompatibilita dvacet% zobrazit vztah #29

Helena Vestergaardová

2013 - 2015

Helena Vestergaard a Anthony Kiedis se datují od 28. ledna 2012 do roku 2015.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří1%'> Kompatibilita 44% zobrazit vztah #28

Lara Bingle

2013

Lara Bingle a Anthony Kiedis se datují od ledna do srpna 2013.

Vztah 7 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruhdvacet%Výška55%Stáří1%'> Kompatibilita 39% zobrazit vztah #27

Michelli Provensi

2012

Michelli Provensi a Anthony Kiedis se setkali v říjnu 2012.

Vztah 2 měsíce OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruhdvacet%Stáří1%'> Kompatibilita 10% zobrazit vztah #26

Beth Jeans Houghton

2011-2012

Beth Jeans Houghton a Anthony Kiedis měli vztah od června 2011 do ledna 2012.

který je rick fox ženatý
Vztah 7 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh100%Stáří1%'> Kompatibilita padesátka% zobrazit vztah #25

Laura Freedmanová

2008

Laura Freedman a Anthony Kiedis se datují od září do října 2008.

Vztah 1 měsíc OpatřeníVýsledekVýška55%'> Kompatibilita 14% zobrazit vztah #24

Laura Prepon

2008

Laura Prepon a Anthony Kiedis se setkali v červenci 2008.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška37%Stáří13%'> Kompatibilita 38% zobrazit vztah #2. 3

Jessica Stam

2005 - 2006

Jessica Stam a Anthony Kiedis se datují od prosince 2005 do března 2006.

Vztah 3 měsíce OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh1%Výška37%Stáří1%'> Kompatibilita 25% zobrazit vztah #22

Nika (modelka)

2004-2008

Nika (Model) a Anthony Kiedis se datují od října 2004 do roku 2008.

Vztah 3 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška37%Stáří1%'> Kompatibilita 35% Děti 1 dítě zobrazit vztah #dvacet jedna

Adarsha Benjamin

2002

Adarsha Benjamin a Anthony Kiedis se datují od 8. do 9. července 2002.

OpatřeníVýsledekčínský zvěrokruhdvacet%Stáří1%'> Kompatibilita 5% zobrazit vztah #dvacet

Heidi Klum

2002

Heidi Klum a Anthony Kiedis se datují v roce 2002.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh1%Výška37%Stáří44%'> Kompatibilita 31% zobrazit vztah #19

Lola Corwin

2002

Lola Corwin a Anthony Kiedis se setkali v roce 2002.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh1%Výška37%Stáří44%'> Kompatibilita 41% zobrazit vztah #18

Demi Moore

2002

Anthony Kiedis a Demi Moore se setkali v roce 2002.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří98%'> Kompatibilita 44% zobrazit vztah #17

Melanie C.

1998 (fáma)

Melanie C se říká, že se spojila s Anthony Kiedis v roce 1998.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří44%'> Kompatibilita padesátka% zobrazit vztah #16

Yohanna Logan

1998-2003

Yohanna Logan a Anthony Kiedis pocházejí z let 1998 až 2003.

Vztah 5 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruhdvacet%Stáří44%'> Kompatibilita 41% zobrazit vztah #patnáct

Bijou Phillips

1998

Anthony Kiedis a Bijou Phillips měli vztah od roku 1998 do roku 1998.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří13%'> Kompatibilita 27% zobrazit vztah #14

Jaime Rishar

1993-1996

Jaime Rishar a Anthony Kiedis se datují od roku 1993 do roku 1996.

Vztah 3 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří44%'> Kompatibilita 60% zobrazit vztah #13

Sofia Coppola

1992-1993

Sofia Coppola a Anthony Kiedis se datují od května 1992 do roku 1993.

Vztah 8 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 71% zobrazit vztah #12

Erin Everly

1992 (fáma)

Erin Everly se říká, že se spojila s Anthony Kiedis v roce 1992.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří84%'> Kompatibilita 40% zobrazit vztah #jedenáct

Carmen jestřáb

1991-1992

Carmen Hawk a Anthony Kiedis pocházejí z let 1991 až 1992.

Vztah 1 rok zobrazit vztah #10

Sinead O'Connor

1990

Sinéad O'Connor a Anthony Kiedis se datují od roku 1990 do března 1990.

Vztah 2 měsíce OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří72%'> Kompatibilita 67% zobrazit vztah #9

Ione Skye

1987-1989

Ione Skye a Anthony Kiedis se datují od roku 1987 do prosince 1989.

Vztah 2 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 71% zobrazit vztah #8

Jennifer Bruce

1985-1987

Jennifer Bruce a Anthony Kiedis pocházejí z let 1985 až 1987.

Vztah 2 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří72%'> Kompatibilita 66% zobrazit vztah #7

Nina Hagen

1983 (fáma)

Nina Hagen se říká, že se spojila s Anthony Kiedis v roce 1983.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří1%'> Kompatibilita 39% zobrazit vztah #6

Haya Handel

1979-1982

Haya Handel a Anthony Kiedis pocházejí z let 1979 až května 1982.

Vztah 3 roky zobrazit vztah #5

Heather Christie

0001

Heather Christie a Anthony Kiedis měli vztah od 0001 do 0001.

zobrazit vztah #4

Karen Balzary

Karen Balzaryová se setkala s Anthony Kiedisem.

zobrazit vztah #3

Michelle Alves

(Pověst)

Michelle Alves se říká, že se spojila s Anthony Kiedisem.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh100%Výška37%Stáří13%'> Kompatibilita 58% zobrazit vztah #dva

Doufám, že Sandoval

Doufám, že Sandoval a Anthony Kiedis měli vztah.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří72%'> Kompatibilita 81% zobrazit vztah #1

Linda Evangelista

(Pověst)

Linda Evangelista se říká, že se spojila s Anthony Kiedisem.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh1%Výška37%Stáří84%'> Kompatibilita 46% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Anthony Kiedis58 ŠtírZpěvák
americký
Wanessa Milhomem29 Modelka
brazilský
Helena Vestergaardová27 StřelecModelka
Australan
Lara Bingle33 RakovinaModelka
Australan
Michelli Provensi36 ŠtírModelka
brazilský
Beth Jeans Houghton31 KozorohHudebník
britský
Laura Freedmanová- jiný
americký
Laura Prepon41 RybaHerečka
americký
Jessica Stam35 BýkModelka
kanadský
Nika (modelka)35 KozorohModelka
americký
Adarsha Benjamin36 Umělecký ředitel
americký
Heidi Klum47 BlíženciModelka
Němec
Lola Corwin46 RakovinaModelka
americký
Demi Moore58 ŠtírHerečka
americký
Melanie C.47 KozorohZpěvák
britský
Yohanna Logan46 KozorohMódní návrhář
americký
Bijou Phillips41 BeranHudebník
americký
Jaime RisharČtyři pět BeranModelka
americký
Sofia Coppolapadesátka BýkFilmový režisér
americký
Erin Everly55 ŠtírModelka
americký
Carmen jestřáb- Modelka
dánština
Sinead O'Connor54 StřelecZpěvák
irština
Ione Skyepadesátka PannaHerečka
britský
Jennifer Bruce55 VodnářMódní návrhář
Nina Hagen66 RybaZpěvák
Němec
Haya Handel-
americký
Heather Christie- Spisovatel
americký
Karen Balzary- Relativní
Australan
Michelle Alves42 PannaModelka
brazilský
Doufám, že Sandoval54 RakovinaZpěvák
americký
Linda Evangelista56 BýkModelka
kanadský
Více partnerů Méně partnerů

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Everly BearŘíjna 200713 let Nika (modelka)

FOTOGALERIE

Anthony Kiedis a Jessica Stam Anthony Kiedis a Jessica Stam Anthony Kiedis a Jessica Stam Anthony Kiedis a Jessica Stam Anthony Kiedis a Nika (modelka) Anthony Kiedis a Nika (modelka) Anthony Kiedis a Nika (modelka) Anthony Kiedis a Nika (modelka) Anthony Kiedis a Nika (modelka) Anthony Kiedis a Nika (modelka) Anthony Kiedis a Nika (modelka) Anthony Kiedis a Nika (modelka)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Song to Song2017Anthony Keidis (jako Anthony Keidis)Film
Honička1994VůleFilm
Bod zlomu1991TónFilm
Simpsonovi1989Anthony KiedisTelevizní show
Méně než nula1987Hudebník # 3 (jako Cole Dammett)Film
Thrashin '1986Anthony Kiedis (uncredited)Film
Tvrdí chlapi1986Člen Red Hot Chili PeppersFilm
PĚST1978Kevin Kovak (jako Cole Dammett)Film
Vtipy, moji lidé mi nikdy neřekli1978Jimmy (jako Cole Dammett)Film
ABC mimoškolní speciály1972Jimmy PlummerTelevizní show

Zajímavé Články

Redakce Choice

Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Zatímco mnoho hudebníků bojuje s drogami a alkoholem, jiní se rozhodnou zůstat střízliví nebo se po zkušenostech se závislostí vyčistit. Existuje mnoho střízlivých ...
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Určité postavy ze sobotní noci v noci se staly obzvláště nezapomenutelnými a dokázaly zůstat rozšířeným kulturním referenčním rokem i roky později. Tyto...
Arán De Las Casas
Arán De Las Casas
28. května 2021 ... Arán De Las Casas zprávy, drby, fotky Arána De Las Casase, životopis, seznam přítelkyň Arána De Las Casase 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Aránem De Las Casasem. Arán De Las Casas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Arán De Las Casas.
Cole Swindell
Cole Swindell
28. května 2021 ... Cole Swindell novinky, drby, fotografie Cole Swindell, životopis, seznam přítelkyň Cole Swindell 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cole Swindell. Seznamovací historie Cole Swindell, 2021, 2020, seznam vztahů Cole Swindell.
Kennya Baldwin
Kennya Baldwin
28. května 2021 ... zprávy Kennyi Baldwina, drby, fotografie Kennyi Baldwina, životopis, seznam přátel Kennyi Baldwina 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Kennyou Baldwinovou. Kennya Baldwin seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kennya Baldwin.
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Fanoušci sledovali vzestup Vinnyho Chase a jeho přátel po osm sezón Entourage, ale pokud chtějí vidět obsazení Entourage teď, pak ne ...
Sunny Sandler
Sunny Sandler
28. května 2021 ... Zprávy Sunny Sandler, drby, fotky Sunny Sandler, životopis, seznam přátel Sunny Sandler 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sunny Sandler. Sunny Sandler seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sunny Sandler.