Hlavní Chodit S Někým Ashley Liao

Ashley Liao

Ashley LiaoVěk 19 let zvěrokruhu Váhy

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Ashley Liao možná svobodná.

Vztahy

Pro Ashley Liao nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Ashley Liao je 19letá americká herečka. Narodila se 21. října 2001 v USA a je známá pro Fuller House. Její znamení zvěrokruhu je Váhy.

Ashley Liao hrála na obrazovce zápas s Michaelem Campionem Fullerův dům (2016).

Ashley Liao je členem následujících seznamů: pahýly amerických herců, narození v roce 2001 a americké dětské herečky.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Ashley Liao! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Detaily

JménoAshley
PříjmeníLiao
Celé jméno při narozeníAshley Liao
Alternativní jménoAshley Liao
Narozeniny21. října 2001
RodištěUSA
Výška5 '2' (157 cm)
Hmotnost92 liber (42 kg)
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůČerná
Znamení zvěrokruhuVáhy
SexualitaRovný
Etnický původasijský
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuFullerův dům
Roky aktivní2014 – dosud

Ashley J. Liao (narozená 21. října 2001) je čínsko-americká herečka. Liao je nejlépe známý pro hraní role Lola Wong v televizním programu Fuller House. Bude hrát roli princezny Eleanor v připravovaném filmu Disney + Secret Society of Second Born Royals.

Více informací o Ashley Liao Méně o Ashley Liao

FOTOGALERIE

Ashley Liao - Michael Champions 16. narozeninová oslava v Los Angeles Ashley Liao - Michael Champions 16. narozeninová oslava v Los Angeles Ashley Liao - Michael Champions 16. narozeninová oslava v Los Angeles Ashley Liao - Michael Champions 16. narozeninová oslava v Los Angeles Ashley Liao - Michael Champions 16. narozeninová oslava v Los Angeles Fuller House - Ashley Liao

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Secret Society of Second Born Royals2020Princezna EleanorFilm
Vždy buď moje možná201914, 16 let starý SašaFilm
Andrea Barber Vlog2018Televizní show
Skvělá zpráva2017MoanaTelevizní show
Skvělá zpráva2017MoanaTelevizní show
Duch na koni zdarma2017CarolineTelevizní show
Fullerův dům2016Lola WongTelevizní show
Seznam Jessicy Darlingové2016PoslatFilm
Bezeslov2016MaddieTelevizní show
Čerstvě z lodi2015AudreyTelevizní show
Kopy2015Parker ZhaoTelevizní show
Špatný učitel2014MaryTelevizní show
Fatrick2014Mladá Barbara WuTV film
Nicky, Ricky, Dicky a Dawn2014JižníTelevizní show
NCIS: Los Angeles2009Rachelle ChungTelevizní show
NCIS2003HayleyTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Ashley Liao a Michael CampionMichael Campion
    • Fullerův dům
      2016
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Lisa Lennox
Lisa Lennox
28. května 2021 ... novinky Lisy Lennoxové, drby, fotky Lisy Lennoxové, životopis, seznam přátel Lisy Lennoxové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Lisou Lennox. Seznamovací historie Lisy Lennoxové, 2021, 2020, seznam vztahů Lisy Lennoxové.
Natalia Klimas
Natalia Klimas
28. května 2021 ... Zprávy Natálie Klimasové, drby, fotky Natálie Klimasové, biografie, seznam přátel Natalie Klimasové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Natalií Klimasovou. Natalia Klimas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Natalia Klimas.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
28. května 2021 ... Zprávy Thylane Blondeau, drby, fotky Thylane Blondeau, životopis, seznam přátel Thylane Blondeau 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Thylane Blondeau. Thylane Blondeau seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Thylane Blondeau.
80 sportovců, kteří jsou zločinci
80 sportovců, kteří jsou zločinci
Na hřišti jsou sportovci trénováni a očekává se, že zničí své soupeře. Tito zločinci však toto násilí odstranili z hřiště a vložili ho ...
Anastasiya Vertinskaya
Anastasiya Vertinskaya
28. května 2021 ... Zprávy Anastasiya Vertinskaya, drby, fotografie Anastasiya Vertinskaya, životopis, seznam přátel Anastasiya Vertinskaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya. Seznamovací historie Anastasiya Vertinskaya, 2021, 2020, seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya.
Beth Shuey
Beth Shuey
28. května 2021 ... Beth Shuey novinky, drby, fotky Beth Shuey, životopis, seznam přátel Beth Shuey 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Beth Shuey. Seznamovací historie Beth Shuey, 2021, 2020, seznam vztahů Beth Shuey.
Gina Mastrogiacomo
Gina Mastrogiacomo
28. května 2021 ... Gina Mastrogiacomo novinky, drby, fotky Giny Mastrogiacomo, životopis, seznam přátel Giny Mastrogiacomo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Ginou Mastrogiacomo. Gina Mastrogiacomo seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Gina Mastrogiacomo.