Hlavní Vztahy Ben Barnes

Ben Barnes

Ben Barnes Singl13. místo -8Věk 39 let zvěrokruhu Lev Vztahy celkem 2

S kým právě teď chodí?

Ben Barnes je aktuálně svobodný.

Vztahy

Ben Barnes byl ve vztazích s Tamsin Egerton(2009 - 2010)a Meganne Young.



O

Ben Barnes je 39letý britský herec. Benjamin Thomas Barnes se narodil 20. srpna 1981 v Londýně, Anglii a Velké Británii. Proslavil ho princ Caspian ve filmové sérii Kroniky Narnie, Dorian Gray v Dorian Gray v kariéře od roku 1997 do současnosti. Jeho znamení zvěrokruhu je Lev.

Condoleezza rýže a její manžel

Ben Barnes byl ve 4 zápasech na obrazovce, včetně Amandy Seyfriedové Velká svatba (2013), Alicia Vikander dovnitř Sedmý syn (2014), Anna Popplewell v Letopisy Narnie: Princ Kaspian (2008)a Jessica Biel Snadná ctnost (2008).

Ben Barnes je členem následujících seznamů: narození 1981, angličtí filmoví herci a angličtí televizní herci.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Ben Barnes! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někýmdva1 rok6 měsíců, 2 dny-
Celkovýdva1 rok6 měsíců, 2 dny-

Detaily

JménoBenjamin
Prostřední jménoThomas
PříjmeníBarnes
Celé jméno při narozeníBenjamin Thomas Barnes
Alternativní jménoBen Barnes
Stáří39 let
Narozeniny20. srpna 1981
RodištěLondýn, Anglie, Velká Británie
Výška6 '1' (185 cm)
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Výrazná vlastnostVysoké lícní kosti
Znamení zvěrokruhuLev
SexualitaRovný
Náboženstvíkřesťan
Etnický původBílý
Státní příslušnostbritský
Střední školaoba Homefield Preparatory School
UniverzitaKing`s College School, Kingston University
Text povoláníHerec, zpěvák
obsazeníHerec
Získejte slávuPrinc Kaspian ve filmové sérii Kroniky Narnie, Dorian Gray v Dorian Gray
Roky aktivní2006 – současnost, 1997 – současnost
OtecThomas Barnes (profesor psychiatrie)
MatkaTricia Barnes (psychoterapeutka)
BratrJack Barnes
PříteliWilliam Moseley, James Curtis, Colin Firth, Skandar Keynes, Georgie Henley, Anna Popplewell

Ben Barnes (narozený 20 srpna 1981) je anglický herec a zpěvák. On je nejlépe známý pro jeho role jako princ Caspian ve filmu Letopisy Narnie, Logan Delos ve Westworldu, Billy Russo ve filmu The Punisher a generál Kirigan v seriálu Netflix Shadow and Bone.

Více o Benovi Barnesovi Méně o Benovi Barnesovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvaTamsin EgertonVztah200920101 rok
1Meganne YoungVztah -
Tamsin Egerton #dva

Tamsin Egerton

2009 - 2010

Ben Barnes a Tamsin Egerton se rozešli za 20 ...[zobrazit pár] Meganne Young #1

Meganne Young

Meganne Young a Ben Barnes byli ve vztahu ...[zobrazit pár] #dva

Tamsin Egerton

2009 - 2010

Ben Barnes a Tamsin Egerton pocházejí z let 2009 až 2010.



Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 71% zobrazit vztah #1

Meganne Young

Meganne Young a Ben Barnes měli vztah.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří69%'> Kompatibilita 61% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Ben Barnes39 LevHerec
britský
Tamsin Egerton32 StřelecHerečka
britský
Meganne Young31 BeranHerečka
Jihoafričan

FOTOGALERIE

Ben Barnes Ben Barnes Ben Barnes: 70. cena Emmy - přílety Ben Barnes: 70. cena Emmy - přílety Ben Barnes: 70. cena Emmy - přílety Westworld (2016) Westworld (2016) Westworld (2016) Westworld (2016) Westworld (2016) Westworld (2016) Westworld (2016)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Shadow and Bone2021Generál KiriganTelevizní show
Zlatokopka2019Benjamin GreeneTelevizní show
Trestající2017Billy RussoTelevizní show
Westworld2016LoganTelevizní show
Synové svobody2015Sam AdamsTelevizní show
Sedmý syn2014Tom WardFilm
U zbraně2014Nick TortanoFilm
Jackie a Ryan2014RyaneFilm
Odkryté2014StoyaTV film
Velká svatba2013AlexanderFilm
Slova2012Mladý mužFilm
The Secret Islands: Untold Adventures of the Dawn Treaderr2012Vypravěč (hlas)Krátký film
Zabíjení Bono2011Neil McCormickFilm
Letopisy Narnie: Plavba úsvitu Treader2010KaspickýFilm
Zamčený v2010JoshiFilm
Dorian Gray2009Dorian GrayFilm
Bigga než Ben2008CobakkaFilm
Snadná ctnost2008John WhittakerFilm
Letopisy Narnie: Princ Kaspian2008Princ KaspianFilm
Hvězdný prach2007Mladý Dunstan ThornFilm
Rozdělené rozhodnutí2006Chris WilburTV film
The Kooks: The Sofa Song2005ChlapKrátký film
Lékaři2000Craig UnwinTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Amanda Seyfried a Ben BarnesAmanda Seyfried
    • Velká svatba
      2013
    [zobrazit shodu]
  • Ben Barnes a Alicia VikanderAlicia vikander
    • Sedmý syn
      2014
    [zobrazit shodu]
  • Ben Barnes a Anna PopplewellAnna Popplewell
    • Letopisy Narnie: Princ Kaspian
      2008
    [zobrazit shodu]
  • Jessica Biel a Ben BarnesJessica Biel
    • Snadná ctnost
      2008
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Lisa Lennox
Lisa Lennox
28. května 2021 ... novinky Lisy Lennoxové, drby, fotky Lisy Lennoxové, životopis, seznam přátel Lisy Lennoxové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Lisou Lennox. Seznamovací historie Lisy Lennoxové, 2021, 2020, seznam vztahů Lisy Lennoxové.
Natalia Klimas
Natalia Klimas
28. května 2021 ... Zprávy Natálie Klimasové, drby, fotky Natálie Klimasové, biografie, seznam přátel Natalie Klimasové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Natalií Klimasovou. Natalia Klimas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Natalia Klimas.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
28. května 2021 ... Zprávy Thylane Blondeau, drby, fotky Thylane Blondeau, životopis, seznam přátel Thylane Blondeau 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Thylane Blondeau. Thylane Blondeau seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Thylane Blondeau.
80 sportovců, kteří jsou zločinci
80 sportovců, kteří jsou zločinci
Na hřišti jsou sportovci trénováni a očekává se, že zničí své soupeře. Tito zločinci však toto násilí odstranili z hřiště a vložili ho ...
Anastasiya Vertinskaya
Anastasiya Vertinskaya
28. května 2021 ... Zprávy Anastasiya Vertinskaya, drby, fotografie Anastasiya Vertinskaya, životopis, seznam přátel Anastasiya Vertinskaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya. Seznamovací historie Anastasiya Vertinskaya, 2021, 2020, seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya.
Beth Shuey
Beth Shuey
28. května 2021 ... Beth Shuey novinky, drby, fotky Beth Shuey, životopis, seznam přátel Beth Shuey 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Beth Shuey. Seznamovací historie Beth Shuey, 2021, 2020, seznam vztahů Beth Shuey.
Gina Mastrogiacomo
Gina Mastrogiacomo
28. května 2021 ... Gina Mastrogiacomo novinky, drby, fotky Giny Mastrogiacomo, životopis, seznam přátel Giny Mastrogiacomo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Ginou Mastrogiacomo. Gina Mastrogiacomo seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Gina Mastrogiacomo.