Hlavní Chodit S Někým Bianca Haase

Bianca Haase

Bianca Haase

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Bianca Haase možná svobodná.

Vztahy

Nemáme žádné záznamy o minulých vztazích pro Bianca Haase.



je Billy Currington ve vztahu

O

Bianca Haase je americká herečka. Ona je známá pro Hot Tub Time Machine 2 (2015).

Přispět

Pomozte nám vybudovat náš profil Bianca Haase! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

je brett eldredge ve vztahu

Detaily

JménoBianca
PříjmeníHaase
Celé jméno při narozeníBianca Haase
RodištěPoužití
Výška160 cm
Hmotnost61 liber (134 liber)
StavětSmyslný
Barva očíLíska
Barva vlasůHnědá - tmavá
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaStřední škola Saguaro
UniverzitaUniversity of Southern California v roce 2011 s bakalářským titulem v oboru Business / Corporate Communications
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuHot Tub Time Machine 2 (2015)
Talent Agency (např. Modeling)Agentura pro múzická umění (APA), Luber Roklin Entertainment, CESD Talent Agency
Poprsí (palce)36
Velikost šálkuC
Pas (palce)27
Boky (palce)36
Velikost oblečení8
Oficiální webové stránkywww.instagram.com/biancahaase/?hl=cs, twitter.com/biancahaase, biancahaase.com/, www.linkedin.com/in/bianca-haase-820328b5, www.whosay.com/biancahaase, resumes.breakdownexpress. com / 736995-2634721
Více o Biance Haase Méně o Biance Haase

FOTOGALERIE

Hot Tub Time Machine 2 (2015) Hot Tub Time Machine 2 (2015) Hot Tub Time Machine 2 (2015) Bianca Haase - Premiéra dívčích dívek v Los Angeles Bianca Haase - Premiéra dívčích dívek v Los Angeles Bianca Haase - Premiéra dívčích dívek v Los Angeles Bianca Haase - Premiéra dívčích dívek v Los Angeles Bianca Haase - Premiéra dívčích dívek v Los Angeles Bianca Haase - Premiéra dívčích dívek v Los Angeles Bianca Haase - Premiéra dívčích dívek v Los Angeles Bianca Haase - Premiéra dívčích dívek v Los Angeles Bianca Haase - Premiéra dívčích dívek v Los Angeles

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Resort2021LexFilm
LA do Vegas2018RůžeTelevizní show
The Real Bros of Simi Valley2018SarahTelevizní show
Terrordactyl2016ValerieFilm
Objížďka2016RachelTelevizní show
Hot Tub Time Machine 22015SophieFilm
Život v kusech2015ClarindaTelevizní show
Melissa & Joey2010ChardonnayTelevizní show
Jak jsem poznal vaši matku2005Cheryl (1 epizoda, 2013)Televizní show

Zajímavé Články

Redakce Choice

Christina Milian
Christina Milian
28. května 2021 ... zprávy Christiny Milianové, drby, fotky Christiny Milianové, životopis, seznam přátel Christiny Milianové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Christiny Milian. Christina Milian seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Christina Milian.
Patricia aulitzky
Patricia aulitzky
28. května 2021 ... Zprávy Patricie Aulitzky, drby, fotky Patricie Aulitzky, životopis, seznam přátel Patricie Aulitzky 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Patricie Aulitzky. Patricia Aulitzky seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Patricia Aulitzky.
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Pokud jste nebyli ve škole na počátku dvacátých let, možná neznáte příběh za trendem želé sexuálních náramků, který mnozí rodiče a ...
Maureen O'Hara
Maureen O'Hara
28. května 2021 ... zprávy Maureen O'Hara, drby, fotky Maureen O'Hary, životopis, seznam přátel Maureen O'Hara 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maureen O'Hara. Historie seznamování Maureen O'Hara, 2021, 2020, seznam vztahů Maureen O'Hara.
David Berry a Kristina Tesic
David Berry a Kristina Tesic
28. května 2021 ... David Berry a Kristina Tesic fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nora Forster
Nora Forster
28. května 2021 ... Zprávy Nory Forsterové, drby, fotky Nory Forsterové, životopis, seznam přátel Nory Forsterové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Nora Forsterovou. Seznamovací historie Nory Forsterové, 2021, 2020, seznam vztahů Nory Forsterové.
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Toto jsou nejlepší citáty Frieza, jaké kdy byly, včetně divokých popálenin na Podravce, které bodají víc, než by jakýkoli fyzický útok mohl.