Hlavní Chodit S Někým Velký John Studd

Velký John Studd

Velký John Studd 1948-1995Věk 47 let při smrti zvěrokruhu Vodnář

S kým právě teď chodí?

Odpočívej v pokoji.

Vztahy

U Big Johna Studda nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Americký zápasník Big John Studd se narodil John William Minton dne 19. února 1948 v Butler, PA, USA a zemřel 20. března 1995 v Burke, VA, USA ve věku 47 let. Je nejvíce připomínán pro síň slávy WWE. Jeho znamení zvěrokruhu je Vodnář.

Big John Studd je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a vojáci armády Spojených států.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Big John Studd! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Detaily

JménoJohn
Prostřední jménoWilliam
PříjmeníStudd
Celé jméno při narozeníJohn William Minton
Alternativní jménoChuck O'Connor
Stáří47 (věk smrti) let
Narozeniny19. února 1948
RodištěButler, PA, USA
Zemřel20. března 1995
Místo smrtiBurke, VA, USA
Příčina smrtiKombinace rakoviny jater a Hodgkinovy ​​choroby
PohřbenCírkevní hřbitov v Saxonburgu
Výška6 '7' (201 cm)
Hmotnost364 liber (165 kg)
StavětKulturista
Barva vlasůBlondýnka
Znamení zvěrokruhuVodnář
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníProfesionální zápasník
obsazeníZápas
Získejte slávuSíň slávy WWE
Roky aktivní1972-1989
Schválení značkyTelevizní reklama: Chevrolet Trucks (1986), televizní reklama na horskou dráhu Wild One v zábavním parku Wild World v Marylandu (1986)
Oficiální webové stránkywrestlerdeaths.com/big-john-studd-death/

John William Minton (19. února 1948 - 20. března 1995) byl americký profesionální zápasník a herec, známější pod svým kruhovým jménem Big John Studd. Studd je nejlépe známý pro své vystoupení v World Wide Wrestling Federation / World Wrestling Federation v 70. a 80. letech.

Více o Big John Studd Méně o Big Johnu Studdovi

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Andre the Giant2018Sám (archiveFootage)TV film
Royal Rumble2012Velký John StuddTelevizní show
Royal Rumble2011Velký John StuddTelevizní show
Harley Davidson a muž Marlboro1991Jack DanielsFilm
Shock 'Em Dead1991Důstojník Meak (jako John Minton)Film
Manželství1991DanteFilm
V kleci v Paradiso1990Velký mužFilm
WrestleMania V1989Velký John StuddTelevizní show
Kráska a zvíře1987Erlick 1 epizoda, 1988Televizní show
WWF Superstars1986Big John Studd (4 epizody, 1986-1989)Televizní show
WrestleMania 21986Velký John StuddTelevizní show
Ochránce1985Obrovská kapuce (jako John Minton Studd)Film
Hlavní událost sobotní noci1985Sám sebe (3 epizody, 1985-1989)Televizní show
WWE PPV v síti WWE1985Velký John StuddTelevizní show
Micki + Maude1984Sám sebe (zápasník) (jako John Minton)Film
lovec1984Randy 1 epizoda, 1987Televizní show
A-tým1983SámTelevizní show
Kouzelný svět Disney1954IgorTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články