Hlavní Vztahy Billie Eilish O'Connell

Billie Eilish O'Connell

Billie Eilish O.'Connell247. místo -89Věk 19 let zvěrokruhu Střelec Vztahy celkem 8

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Billie Eilish O'Connell možná svobodná.

Vztahy

Billie Eilish O'Connell byla ve vztazích s Matthewem Tylerem Vorcem(2021)Brandon, co(2018-2019), Danielle Bregoli(2018), XXXTENTACION(2017)Khalid(2017)Shawn Mendes, Henry Whitford(2014)a Jack Francis.



O

Billie Eilish O'Connell je 19letá americká zpěvačka. Narodila se jako Billie Eilish Pirate Baird O'Connell 18. prosince 2001 v Highland Park, Los Angeles, Kalifornie, USA. Je známá svými singly „Ocean Eyes“ a „Bellyache“, debutovým EP „Don't Smile at Me“ (2017 ), debutové studiové album, „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?“ (2019) v kariéře, která sahá do roku 2015 – současnost a hudební kariéra. Její znamení zvěrokruhu je Střelec.

Billie Eilish O'Connell je členem následujících seznamů: americké zpěvačky, americké popové zpěvačky a americké písničkáře.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Billie Eilish O'Connell! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým82 roky, 10 měsíců6 měsíců, 10 dní1 měsíc, 18 dní
Celkový82 roky, 10 měsíců6 měsíců, 10 dní1 měsíc, 18 dní

Detaily

JménoBillie
Prostřední jménoEilish Pirate
PříjmeníBaird O'Connell
Celé jméno při narozeníBillie Eilish Pirate Baird O’Connell
Alternativní jménoBillie Eilish, Billie O'Connell, Billie Eilish O'Connell, Billie Eilish Pirate Baird O’Connell, Billie, Eilish, Billz, Bil, Billie Eyelash, Billie Eilish Pirate Baird O'Connell
Stáří19 let
Narozeniny18. prosince 2001
RodištěHighland Park, Los Angeles, Kalifornie, USA
Výška5 '5' (165 cm)
Hmotnost119 liber (54 kg)
StavětŠtíhlý
Barva očíModrý
Barva vlasůHnědá - tmavá
Výrazná vlastnostPlatinové blond obarvené vlasy, Její jedinečný smysl pro módu, který se vyznačuje pytlovitým siluetovým oblečením, často nosí zlaté náramkové hodinky, miluje silné zlaté řetězy
Znamení zvěrokruhuStřelec
SexualitaRovný
Náboženstvíkřesťan
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníPísničkář • model • tanečník
obsazeníZpěvák
Získejte slávusingly „Ocean Eyes“ a „Bellyache“, debutové EP „Don't Smile at Me“ (2017), debutové studiové album „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?“ (2019)
Hudební žánr (text)Elektronika, Pop, Alternativní pop, Electronica, Indie Pop, Alternativa, Electropop, Alternativní rock, EDM, Trap, Dark Pop
Roky aktivní2015-současnost, 2015 – současnost, Hudební kariéra
Nástroj (text)Zpěv, kytara, klávesnice, ukulele, klavír
Nahrávací společnostInterscope, Darkroom
Související aktyFinneas O'Connell, O'Connell Finneas, Finneas
Talent Agency (např. Modeling)Tom Windish a Sara Bollwinkel z agentury Paradigm, Danny Rukasin a Brandon Goodman z vedení pracovní skupiny
Schválení značkyApple Music
Velikost boty9
Oficiální webové stránkyhttp://billieeilish.com, https://site.billieeilish.com/ https://www.wikidata.org/wiki/Q29564107#P856
Oblíbené filmyBabadook
Oblíbené televizní pořadyThe Walking Dead, americký hororový příběh
Oblíbené barvyŽlutá

Billie Eilish Pirate Baird O'Connell (EYE-lish; narozen 18. prosince 2001) je americký písničkář. Poprvé si získala pozornost v roce 2015, kdy do SoundCloudu nahrála píseň „Ocean Eyes“, kterou následně vydala dceřiná společnost Interscope Records Darkroom. Píseň napsal a produkoval její bratr Finneas O'Connell, s nímž spolupracuje na hudbě a živých vystoupeních. Její debutové EP Don't Smile at Me (2017) se stalo hitem spánku a dosáhlo top 15 v USA, Velké Británii, Kanadě a Austrálii.

Více o Billie Eilish O'Connellové Méně o Billie Eilish O'Connell

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
8Matthew Tyler VorceVztah R Duben 2021 -
7Brandon coVztahŘíjna 2018Června 20198 měsíců
6Danielle BregoliNeznámý R Července 2018Července 2018-
5XXXTENTACIONVztahČerven 2017Prosince 20176 měsíců
4KhalidVztah20172017-
3Shawn MendesVztah20162016-
dvaHenry WhitfordVztah20142014-
1Jack FrancisNeznámý -
Matthew Tyler Vorce #8Pověst

Matthew Tyler Vorce

2021

Matthew Tyler Vorce se říká, že chodí s B ...[zobrazit pár] Brandon co #7

Brandon co

2018-2019

Brandon Que a Billie Eilish O'Connell ...[zobrazit pár] Danielle Bregoli #6Pověst

Danielle Bregoli

2018

Danielle Bregoli a Billie Eilish O'Con ...[zobrazit pár] XXXTENTACION #5

XXXTENTACION

2017

XXXTENTACION a Billie Eilish O'Connell ...[zobrazit pár] Khalid #4

Khalid

2017

Khalid a Billie Eilish O'Connell jsou ...[zobrazit pár] Shawn Mendes #3

Shawn Mendes

Billie Eilish O'Connell a Shawn Mendes ...[zobrazit pár] Henry Whitford #dva

Henry Whitford

2014

Henry Whitford a Billie Eilish O'Conne ...[zobrazit pár] Jack Francis #1

Jack Francis

Billie Eilish O'Connell a Jack Francis ...[zobrazit pár] #8

Matthew Tyler Vorce

2021 (fáma)

Matthew Tyler Vorce se říká, že se spojil s Billie Eilish O'Connell v dubnu 2021.

Vztah 1 měsíc zobrazit vztah #7

Brandon co

2018-2019

Brandon Que a Billie Eilish O'Connell měli vztah od října 2018 do června 2019.



Vztah 8 měsíců zobrazit vztah #6

Danielle Bregoli

2018 (fáma)

Danielle Bregoli se říká, že se v červenci 2018 spojila s Billie Eilish O'Connell.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří84%'> Kompatibilita 55% zobrazit vztah #5

XXXTENTACION

2017

XXXTENTACION a Billie Eilish O'Connell měli vztah od června 2017 do prosince 2017.

Vztah 6 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří84%'> Kompatibilita 60% zobrazit vztah #4

Khalid

2017

Khalid a Billie Eilish O'Connell měli vztah od roku 2017 do roku 2017.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří84%'> Kompatibilita 65% zobrazit vztah #3

Shawn Mendes

Billie Eilish O'Connell a Shawn Mendes měli vztah od roku 2016 do roku 2016.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří84%'> Kompatibilita 60% zobrazit vztah #dva

Henry Whitford

2014

Henry Whitford a Billie Eilish O'Connell měli vztah od roku 2014 do roku 2014.

zobrazit vztah #1

Jack Francis

Billie Eilish O'Connell a Jack Francis měli vztah.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%'> Kompatibilita 25% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Billie Eilish O'Connell19 StřelecZpěvák
americký
Matthew Tyler Vorce-
Brandon co-
Danielle Bregoli18 BeranRapper
americký
XXXTENTACIONdvacet VodnářRapper
americký
Khalid2. 3 VodnářZpěvák
americký
Shawn Mendes22 LevZpěvák
kanadský
Henry Whitford- Prominent
britský
Jack Francis- Váhy

FOTOGALERIE

Billie Eilish O'Connell Billie Eilish O'Connell - COOL! Obrázkový časopis [Kanada] (červen 2021) Billie Eilish O'Connell - COOL! Obrázkový časopis [Kanada] (červen 2021) Billie Eilish O'Connell - COOL! Obrázkový časopis [Kanada] (červen 2021) Billie Eilish - Vogue UK (červen 2021) Billie Eilish - Vogue UK (červen 2021) Billie Eilish - Vogue UK (červen 2021) Billie Eilish - Vogue UK (červen 2021) Billie Eilish O'Connell Billie Eilish O'Connell - Obrázkový časopis Vogue [Velká Británie] (červen 2021) Billie Eilish O'Connell - Obrázkový časopis Vogue [Velká Británie] (červen 2021) Billie Eilish O'Connell - Obrázkový časopis Vogue [Velká Británie] (červen 2021)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Billie Eilish: Svět je trochu rozmazaný2021Film
63. výroční cena Grammy2021Žák a vítězTelevizní show
Justin Bieber: Roční období2020Televizní show
62. výroční cena Grammy2020Žák a vítězTelevizní show
Oscary2020SebeúčinkujícíTelevizní show
Ceny BRIT Awards 20202020Televizní show
Fox představuje koncert iHeart Living Room pro Ameriku2020SebeúčinkujícíTelevizní show
Coachella: 20 let v poušti2020Film
Některé dobré zprávy2020Vlastní - speciální hostTelevizní show
Jeden svět: Společně doma2020Televizní show
New Day New Chef: Support and Feed Edition2020Televizní show
American Music Awards 20202020Self-Performer & NomineeTelevizní show
MTV Video Music Awards 20192019Vlastní vítězTelevizní show
Life is Beautiful Las Vegas2019SebeTelevizní show
American Music Awards 20192019Moderátor, účinkující, vítězTelevizní show
Pozdní pozdní show s Jamesem Cordenem2015Televizní show
Pozdní přehlídka se Stephenem Colbertem2015Vlastní hostTelevizní show
Horké2015Vlastní hostTelevizní show
Dnešní show v hlavní roli s Jimmym Fallonem2014Self - hudební hostTelevizní show
DVTV2014Televizní show
OK! televize2013Televizní show
Naléhavě večer2012Vlastní hostTelevizní show
Dish Nation2011Televizní show
Zábava dnes večer v Kanadě2005Sama v TorontuTelevizní show
Ellen DeGeneres Show2003Televizní show
Jimmy Kimmel Live!2003Televizní show
Fox Files1998Self - hudební hostTelevizní show
Extra s Billym Bushem1994Televizní show
Zábava dnes večerdevatenáct osmdesát jednaTelevizní show
Austin City Limits1975Televizní show
Dobré ráno, Amerika1975Televizní show
Sobotní noční život1975Self - hudební hostTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...