Hlavní Vztahy Billy Miller

Billy Miller

Billy MillerVěk 41 let zvěrokruhu Panna Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Billy Miller možná svobodný.






Vztahy

Billy Miller byl ve vztahu s Kelly Monaco(2015).



O

Billy Miller je 41letý americký herec. William William Miller se narodil 17. září 1979 v Tulse v Oklahomě v USA a je známý filmem All My Children, The Young and The Restless. Jeho znamení zvěrokruhu je Panna.






Billy Miller byl v 10 zápasech na obrazovce, včetně Amandy Baker Všechny mé děti (1970), Adrienne Frantz v Mladí a neklidní (1973), Amber Clayton v Fatální líbánky (2012), Amelia Heinle dovnitř Mladí a neklidní (1973)a Christel Khalil v Mladí a neklidní (1973).



Billy Miller je členem následujících seznamů: herci z Texasu, američtí herci a 1979 narození.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Billy Miller! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým126 dní--
Celkový126 dní--

Detaily

JménoBilly
Prostřední jménoJ.
PříjmeníMlynář
Celé jméno při narozeníWilliam John Miller
Alternativní jménoB.J., William John Miller, B.J. Miller, Billy Miller
Stáří41 let
Narozeniny17. září 1979
RodištěTulsa, Oklahoma, USA
Výška5 '11' (180 cm)
StavětAtletický
Barva očíModrý
Barva vlasůHnědá - Světlá
Znamení zvěrokruhuPanna
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaStřední škola Mirabeau B. Lamar v Arlingtonu v Texasu
UniverzitaThe University of Texas in Austin, The University of Texas in Austin.
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávuAll My Children, The Young and The Restless
Roky aktivní2003 – dosud
Oficiální webové stránkywww.billyjmiller.com/

William John Miller II (narozený 17 září 1979) je americký herec. On je nejlépe známý pro jeho telenovely role jako Billy Abbott na CBS 'Mladí a neklidní, a Jason Morgan a Drew Cain na ABC General Hospital.

Více o Billy Millerovi Méně o Billym Millerovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Kelly MonacoVztah R 6. července 2015Srpna 2015<1 month
Kelly Monaco #1Pověst

Kelly Monaco

2015.

Billy Miller a Kelly Monaco se říkalo, že ...[zobrazit pár] #1

Kelly Monaco

2015 (fáma)

Billy Miller se říká, že se spojil s Kelly Monaco 6. července 2015.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří52%'> Kompatibilita 37% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Billy Miller41 PannaHerec
americký
Kelly MonacoČtyři pět BlíženciHerečka
americký

FOTOGALERIE

Billy Miller Billy Miller Billy Miller Billy Miller Billy Miller Billy Miller Billy Miller Billy Miller Billy Miller Billy Miller Billy Miller Billy Miller

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Pravda je řečena2019Alex DunnTelevizní show
Urban Cowboy2016BobbyTV film
Špatná krev2015.Garret ChurchFilm
Americký odstřelovač2014Navy RecruiterFilm
Obrovský2014MlynářTelevizní show
Ray Donovan2013Todd DoughertyTelevizní show
Hlavní zločiny2012Anthony HuntTelevizní show
Fatální líbánky2012Gabe WatsonTV film
Obleky2011MarcusTelevizní show
Ringer2011Charlie Young, John DelarioTelevizní show
Trhací stroj2011EdwardeKrátký film
Oprávněné2010James Earl DeanTelevizní show
hrad2009Mickey GerhardtTelevizní show
Vzpomínka na Nigela2009Billy MillerFilm
CSI: NY2004Will GrahamTelevizní show
CSI: Crime Scene Investigation2000Důstojník Robert DolanTelevizní show
Mladí a neklidní1973Billy Abbott, jáTelevizní show
Všechny mé děti1970Richie NovakTelevizní show
Všeobecná nemocnice1963Drew Cain, Jake Doe, Jason MorganTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Amanda Baker
    • Všechny mé děti
      1970
    [zobrazit shodu]
  • Adrienne Frantz
    • Mladí a neklidní
      1973
    [zobrazit shodu]
  • Billy Miller a Amber ClaytonAmber Clayton
    • Fatální líbánky
      2012
    [zobrazit shodu]
  • Billy Miller a Amelia HeinleAmelia Heinle
    • Mladí a neklidní
      1973
    [zobrazit shodu]
  • Billy Miller a Christel KhalilChristel Khalil
    • Mladí a neklidní
      1973
    [zobrazit shodu]
  • Billy Miller a Clementine FordClementine Ford
    • Mladí a neklidní
      1973
    [zobrazit shodu]
  • Billy Miller a Elizabeth HendricksonElizabeth Hendrickson
    • Mladí a neklidní
      1973
    [zobrazit shodu]
  • Billy Miller a Kelly MonacoKelly Monaco
    • Všeobecná nemocnice
      1963
    [zobrazit shodu]
  • Sharon Case
    • Mladí a neklidní
      1973
    [zobrazit shodu]
  • Chrishell Stause a Billy MillerChrishell Stause
    • Mladí a neklidní
      1973
    [zobrazit shodu]
Více zápasů na obrazovce od Billyho Millera Méně zápasů Billy Miller na obrazovce





Zajímavé Články

Redakce Choice

Emily Watson
Emily Watson
28. května 2021 ... zprávy Emily Watsonové, drby, fotky Emily Watsonové, životopis, seznam přátel Emily Watsonové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Emily Watson. Emily Watson seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Emily Watson.
Holly Dunnová
Holly Dunnová
28. května 2021 ... Zprávy Holly Dunn, drby, fotografie Holly Dunn, životopis, seznam přítelkyň Holly Dunn 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Holly Dunn. Seznamovací historie Holly Dunn, 2021, 2020, seznam vztahů Holly Dunn.
Nejlepší umělci R & B roku 2019, pořadí
Nejlepší umělci R & B roku 2019, pořadí
Zde jsou nejlepší umělci R&B roku 2019. Od začínajících hvězd R&B po legendy žánru ...
Caroline Backhausen
Caroline Backhausen
28. května 2021 ... Zprávy Caroline Backhausenové, drby, fotky Caroline Backhausenové, životopis, seznam přátel Caroline Backhausenové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Caroline Backhausenové. Caroline Backhausen seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Caroline Backhausen.
Nejpamátnější soutěžící v Pravidlech silnice MTV - kde jsou teď?
Nejpamátnější soutěžící v Pravidlech silnice MTV - kde jsou teď?
Road Rules byl jedním z prvních televizních pořadů, které úspěšně transformovaly soutěže v dobrodružném cestování a realitě na nový revoluční hybrid ...
Anthony Kiedis a Carmen Hawke
Anthony Kiedis a Carmen Hawke
28. května 2021 ... Anthony Kiedis a Carmen Hawke fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Scott Halberstadt
Scott Halberstadt
28. května 2021 ... Zprávy Scotta Halberstadta, drby, fotografie Scotta Halberstadta, životopis, seznam přítelkyň Scotta Halberstadta 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Scotta Halberstadta. Scott Halberstadt seznamovací historie, 2021, 2020, seznam vztahů Scotta Halberstadta.