Hlavní Vztahy Bobby v tom

Bobby v tom

Bobby v tom 1936-1973Pořadí 6426 0Věk 37 při smrti Zodiac Býk Vztahy celkem 15 Děti 1 dítě

S kým právě teď chodí?

Odpočívej v pokoji.

Vztahy

Bobby Darin byl dříve ženatý s Andreou Joy Yeager(1973)a Sandra Dee(1960 - 1967).



Bobby Darin byl ve vztazích s Diane Brownovou(1967-1968)Jayne Mansfield(1967), Bobbie Gentry(1967)Asa Maynor(1960), Keely Smith(1960), Judi Meredith(1960), June Blair(1959), Connie Francis(1957 - 1958), Laurette Luez(1952), Lesley Ann Warren, Geraldine Chaplin a Jo Ann Campbell.

Bobby Darin se setkal s Lindou Cristal.

kdo je seznamka Josh Hutcherson

O

Americký herec Bobby Darin se narodil jako Walden Robert Cassotto 14. května 1936 v Bronxu v New Yorku a zemřel 20. prosince 1973 v Los Angeles v Kalifornii ve věku 37 let. Mack The Knife si ho nejvíce pamatují. Jeho znamení zvěrokruhu je Býk.



Bobby Darin byl na obrazovce zápas s Sandra Dee dovnitř Přijďte v září (1961).

Bobby Darin je členem následujících seznamů: američtí popoví zpěváci, američtí rockoví zpěváci a umělci Atlantic Records.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Bobby Darin! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým1261 let, 5 měsíců5 let, 3 měsíce29 dní
Ženatýdva7 let, 3 měsíce4 roky, 3 měsíce1 rok, 4 měsíce
Setkání1---
Celkovýpatnáct61 let, 5 měsíců4 roky, 9 měsíců29 dní

Detaily

JménoWalden
Prostřední jménoRobert
PříjmeníV tomhle
Celé jméno při narozeníWalden Robert Cassotto
Stáří37 (věk smrti) let
Narozeniny14. května 1936
RodištěBronx, New York, USA
Zemřel20. prosince 1973
Místo smrtiLos Angeles, Kalifornie, USA
Příčina smrtiSrdeční choroba
PohřbenDarováno lékařské vědě
Výška5 '9' (175 cm)
StavětŠtíhlý
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuBýk
SexualitaRovný
Náboženstvířímský katolík
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerec, zpěvák, skladatel
obsazeníHerec
Získejte slávuMack nůž
Hudební žánr (text)Jazz, blues, rock'n'roll, swing, folk, pop, rock and roll, tradiční pop, big band, country
Hudební žánrPop / Rock
Roky aktivní1956-1973, 1956'1973
Hudební stylVokální, Early Pop / Rock, Pop Brill Building Pop, Tradiční pop, Psychedelic, Folk-Rock, AM Pop
Hudební náladaStylový, přívětivý / dobromyslný, uvolněný / měkký, rafinovaný / vychovaný, elegantní, vzrušující, bezstarostný, vážný, intimní, bujarý, veselý, jarní, sebejistý, drzý, jemný, milý, hravý, sentimentální, nevinný, večírek / Slavnostní, šťastný
NástrojZpěv
Nástroj (text)Zpěv, kytara, klavír, bicí, ústní harmonika, xylofon
Nahrávací společnostDecca, Atco, Capitol, Brunswick, Atlantik, Motown, Londýn
MatkaNina (byl vychován, aby věřil, že Nina je jeho sestra)

Bobby Darin (nar Walden Robert Cassotto, 14. května 1936 - 20. prosince 1973) byl americký zpěvák, skladatel, multiinstrumentalista, impresionista a herec ve filmu a televizi. Vystupoval jako jazz, pop, rock and roll, folk, swing a country.

Více o Bobbym Darinovi Méně o Bobbym Darinovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
patnáctAndrea Joy YeagerŽenatýČerven 1972Říjen 19731 rok
14Diane BrownVztahČerven 196719687 měsíců
13Jayne MansfieldVztahKvěten 1967Červen 19671 měsíc
12Bobbie GentryVztah19671967-
jedenáctAsa MaynorVztahÚnora 1960Února 1960-
10Keely SmithVztah19601960-
9Judi MeredithVztah19601960-
8Sandra DeeŽenatýProsince 1959Dubna 19677 let
7June BlairVztahListopadu 1959Prosince 19591 měsíc
6Connie FrancisVztah195719581 rok
5Laurette LuezVztahÚnora 1952Dubna 1952<1 month
4Geraldine ChaplinNeznámý -
3Linda CristalSetkání -
dvaJo Ann CampbellNeznámý -
1Lesley Ann WarrenNeznámý -
Andrea Joy Yeager #patnáct

Andrea Joy Yeager

1972-1973

Bobby Darin a Andrea Joy Yeager se rozvedli ...[zobrazit pár] Diane Brown #14

Diane Brown

1967-1968

Diane Brown a Bobby Darin byli v relativním ...[zobrazit pár] Jayne Mansfield #13

Jayne Mansfield

1967

Bobby Darin a Jayne Mansfield jsou odděleni ...[zobrazit pár] Bobbie Gentry #12

Bobbie Gentry

1967

Bobby Darin a Bobbie Gentry jsou odděleni ...[zobrazit pár] Asa Maynor #jedenáct

Asa Maynor

1960

Asa Maynor a Bobby Darin jsou odděleni ...[zobrazit pár] Keely Smith #10

Keely Smith

1960

Keely Smith a Bobby Darin jsou odděleni ...[zobrazit pár] Judi Meredith #9

Judi Meredith

1960

Judi Meredith a Bobby Darin jsou odděleni ...[zobrazit pár] Sandra Dee #8

Sandra Dee

1959-1967

Sandra Dee a Bobby Darin se rozvedli 7. ...[zobrazit pár] June Blair #7

June Blair

1959

June Blair a Bobby Darin se rozešli 1. prosince ...[zobrazit pár] Connie Francis #6

Connie Francis

1957-1958

Connie Francis a Bobby Darin se rozešli v 1 ...[zobrazit pár] Laurette Luez #5

Laurette Luez

1952

Laurette Luez a Bobby Darin jsou odděleny ...[zobrazit pár] Geraldine Chaplin #4

Geraldine Chaplin

Geraldine Chaplin a Bobby Darin byli v ...[zobrazit pár] Linda Cristal #3

Linda Cristal

Linda Cristal a Bobby Darin jsou odděleny ...[zobrazit pár] Jo Ann Campbell #dva

Jo Ann Campbell

Jo Ann Campbell a Bobby Darin byli ve vězení ...[zobrazit pár] Lesley Ann Warren #1

Lesley Ann Warren

Bobby Darin a Lesley Ann Warren byli v ...[zobrazit pár] #patnáct

Andrea Joy Yeager

1972-1973

Bobby Darin a Andrea Joy Yeager byli manželé 3 měsíce. Chodili spolu 1 rok poté, co se dali dohromady v červnu 1972, vzali se 26. června 1973. O 3 měsíce později se 24. října 1973 rozvedli.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekčínský zvěrokruh1%Stáří84%'> Kompatibilita dvacet jedna% zobrazit vztah #14

Diane Brown

1967-1968

Diane Brown a Bobby Darin měli vztah od června 1967 do roku 1968.

Vztah 7 měsíců zobrazit vztah #13

Jayne Mansfield

1967

Bobby Darin a Jayne Mansfield se datují od roku 1967 do června 1967.

alexander ludwig a nina dobrev
Vztah 1 měsíc OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří52%'> Kompatibilita 62% zobrazit vztah #12

Bobbie Gentry

1967

Bobby Darin a Bobbie Gentry se datují v roce 1967.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh100%Stáří69%'> Kompatibilita 47% zobrazit vztah #jedenáct

Asa Maynor

1960

Asa Maynor a Bobby Darin měli vztah od února 1960 do února 1960.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh80%Stáří1%'> Kompatibilita 40% zobrazit vztah #10

Keely Smith

1960

Keely Smith a Bobby Darin se datují v roce 1960.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh100%Stáří33%'> Kompatibilita 58% zobrazit vztah #9

Judi Meredith

1960

Judi Meredith a Bobby Darin měli vztah od roku 1960 do roku 1960.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří98%'> Kompatibilita 58% zobrazit vztah #8

Sandra Dee

1959-1967

Sandra Dee a Bobby Darin byli manželé 6 let. Chodili spolu 1 rok poté, co se dali dohromady v prosinci 1959, a vzali se 1. prosince 1960. O 6 let později se 7. března 1967 rozvedli.

Vztah 7 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 56% Děti 1 dítě zobrazit vztah #7

June Blair

1959

June Blair a Bobby Darin se datují od listopadu do prosince 1959.

Vztah 1 měsíc OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří33%'> Kompatibilita 57% zobrazit vztah #6

Connie Francis

1957-1958

Connie Francis a Bobby Darin pocházejí z let 1957 až 1958.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh80%Výška73%Stáří98%'> Kompatibilita 73% zobrazit vztah #5

Laurette Luez

1952

Laurette Luez a Bobby Darin měli vztah od února 1952 do března 1952.

Vztah 1 měsíc OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh80%Stáří1%'> Kompatibilita 25% zobrazit vztah #4

Geraldine Chaplin

Geraldine Chaplin a Bobby Darin měli vztah.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 61% zobrazit vztah #3

Linda Cristal

Linda Cristal se setkala s Bobbym Darinem.

je rosanna pansino ve vztahu
OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruhdvacet%Stáří52%'> Kompatibilita 43% zobrazit vztah #dva

Jo Ann Campbell

Jo Ann Campbell a Bobby Darin měli vztah.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh80%Stáří84%'> Kompatibilita 46% zobrazit vztah #1

Lesley Ann Warren

Bobby Darin a Lesley Ann Warren měli vztah.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruhdvacet%Výška55%Stáří44%'> Kompatibilita 35% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Bobby v tom37 BýkHerec
americký
Andrea Joy Yeager81 Manželka
Diane Brown-
Jayne Mansfield3. 4 BeranHerečka
americký
Bobbie Gentry76 LevZpěvák
americký
Asa Maynor94 PannaHerečka
americký
Keely Smith85 RybaZpěvák
americký
Judi Meredith77 VáhyHerečka
americký
Sandra Dee62 BýkHerečka
americký
June Blair88 VáhyHerečka
americký
Connie Francis83 StřelecZpěvák
americký
Laurette Luez71 LevHerečka
americký
Geraldine Chaplin76 LevHerečka
americký
Linda Cristal86 RybaHerečka
Argentinský
Jo Ann Campbell82 Lev
Lesley Ann Warren74 LevHerečka
americký
Více partnerů Méně partnerů

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Dodd Mitchellmužský16. prosince 196159 let Sandra Dee

FOTOGALERIE

Příliš pozdní blues Bobby Darin - Obrázkové časopisy filmových zpráv [Singapur] (prosinec 1961) Sandra Dee - Obrázkové časopisy filmových zpráv [Singapur] (duben 1965) Bobby Darin - Yours Retro Magazine Pictorial [Velká Británie] (4. června 2018) Bobby Darin - Yours Retro Magazine Pictorial [Velká Británie] (4. června 2018) Bobby Darin a Sandra Dee - Pictureland Magazine Picture (USA) (duben 1961) Helen Reddy a Bobby Darin Bobby v tom Vánoce Bobby Darin a Judi Meredith Bobby Van a Bobby Darin Florence Henderson a Bobby Darin

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Šťastný den matek, lásko George1973Eddie MartinFilm
Cade's County1971Billy DobbsTelevizní show
Šťastný konec1969Franco (jako Robert Darin)Film
Noční galerie1969Landau (segment „Mrtvá váha“)Televizní show
Sezame, otevři se1969Zpěvák „Splish Splash“Televizní show
Cop-Out1967Barney TealeFilm
Přestřelka v Abilene1967Cal WayneFilm
Ironside1967Charlie RýnTelevizní show
Laugh-In1967Hostující umělecTelevizní show
Hodina Dannyho Thomase1967LonnieTelevizní show
Ten legrační pocit1965Tom MilfordFilm
Běh o život1965Mark ShepherdTelevizní show
Kapitán Newman, M.D.1963Cpl. Jim TompkinsFilm
Burkeův zákon1963Roland TriversTelevizní show
Bob Hope představuje divadlo Chrysler Theater1963Brad KubecTelevizní show
Peklo je pro hrdiny1962Pvt. CorbyFilm
Pokud muž odpoví1962Eugene WrightFilm
Tlakový bod1962TrpělivíFilm
Státní veletrh1962Jerry DundeeFilm
Přijďte v září1961TonyFilm
Příliš pozdní blues1961John 'Ghost' WakefieldFilm
Pepe1960Bobby v tomFilm
A Raven1960Bobby v tomTelevizní show
Stíny1959Muž na sobě sluneční brýle, tanec a později žvýkačka na zkoušce (uncredited)Film
Hennesey1959Honeyboy JonesTelevizní show
Vagón1957John GillmanTelevizní show
The Red Skelton Hour1951Indická medicína muž běžící horečkaTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Bobby Darin a Sandra DeeSandra Dee
    • Přijďte v září
      1961
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Michelle Face
Michelle Face
28. května 2021 ... Zprávy Michelle Visage, drby, fotky Michelle Visage, životopis, seznam přátel Michelle Visage 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Michelle Visage. Historie datování Michelle Visage, 2021, 2020, seznam vztahů Michelle Visage.
Marion Maréchal-Le Pen
Marion Maréchal-Le Pen
28. května 2021 ... Novinky Marion Maréchal-Le Pen, drby, fotografie Marion Maréchal-Le Pen, životopis, seznam přátel Marion Maréchal-Le Pen 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Marion Maréchal-Le Pen. Marion Maréchal-Le Pen datování historie, 2021, 2020, seznam vztahů Marion Maréchal-Le Pen.
Manny Pacquiao a Krista Ranillo
Manny Pacquiao a Krista Ranillo
28. května 2021 ... Manny Pacquiao a Krista Ranillo fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Carin C. Tietze
Carin C. Tietze
28. května 2021 ... Zprávy Carin C. Tietze, drby, fotografie Carin C. Tietze, životopis, seznam přátel Carin C. Tietze 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Carin C. Tietze. Carin C. Tietze seznamovací historie, 2021, 2020, seznam vztahů Carin C. Tietze.
Irene Papas
Irene Papas
28. května 2021 ... Novinky Irene Papas, drby, fotky Irene Papas, životopis, seznam přátel Irene Papas 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Irene Papas. Irene Papas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Irene Papas.
LeAnn Rimes
LeAnn Rimes
28. května 2021 ... Zprávy LeAnn Rimes, drby, fotky LeAnn Rimes, biografie, seznam přátel LeAnn Rimes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů LeAnn Rimes. Historie datování LeAnn Rimes, 2021, 2020, seznam vztahů LeAnn Rimes.
Dave Mustaine
Dave Mustaine
28. května 2021 ... Dave Mustaine novinky, drby, fotky Dave Mustaine, životopis, seznam přítelkyní Dave Mustaine 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Dave Mustaine. Dave Mustaine seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Dave Mustaine.