Hlavní Vztahy Brian Urlacher

Brian Urlacher

Brian Urlacher ŽenatýPořadí 5612 0Věk 43 let zvěrokruhu Blíženci Vztahy celkem 4 Děti 3 děti

S kým právě teď chodí?

Brian Urlacher a Jennipher FrostJennipher Frost a Brian Urlacher jsou od 13. března 2016 manželé již 4 roky. zobrazit vztah

Vztahy

Brian Urlacher byl dříve ženatý s Laurie Faulhaberovou(2000-2004).






Brian Urlacher byl ve vztazích s Jenny McCarthyovou(2012)a Tyna Robertson(2004 - 2005).



O

Brian Urlacher je 42letý hráč amerického fotbalu. Brian Keith Urlacher se narodil 25. května 1978 v Pascu ve Washingtonu a je známý jedním z největších linebackerů NFL. Jeho znamení zvěrokruhu je Blíženci.






Brian Urlacher je členem následujících seznamů: narození v roce 1978, hráči Pro Bowl na národní konferenci a členové profesionální fotbalové síně slávy.



Přispět

Pomozte nám vybudovat náš profil Briana Urlachera! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatýdva5 let, 1 měsíc5 let5 let
Chodit s někýmdva1 rok8 měsíců, 4 dny4 měsíce, 2 dny
Celkový45 let, 1 měsíc2 roky, 10 měsíců4 měsíce, 2 dny

Detaily

JménoBriane
PříjmeníUrlacher
Celé jméno při narozeníBrian Keith Urlacher
Stáří43 let
Narozeniny25. května 1978
RodištěPasco, Washington
Výška6 '4' (193 cm)
Hmotnost258 liber (117 kg)
StavětAtletický
Barva očíModrý
Barva vlasůHnědá - Světlá
Znamení zvěrokruhuBlíženci
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaLovington High School, Lovington, Nové Mexiko
UniverzitaNové Mexiko
Text povoláníProfesionální atlet
obsazeníAmerický fotbal)
Pozice amerického fotbaluLinebacker
NávrhVypracovali Chicago Bears v 1. kole (9. celkově) draftu NFL z roku 2000.
Získejte slávuJeden z největších obránců NFL

Brian Urlacher (narozený 25 května 1978) je bývalý obránce amerického fotbalu, který celou 13letou kariéru strávil hraním za Chicago Bears v National Football League (NFL). Hrál univerzitní fotbal na University of New Mexico, kde byl uznán jako konsenzus All-American a stal se jedním z nejvíce zdobených sportovců školy.



Více o Brianovi Urlacherovi Méně o Brianovi Urlacherovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
4Jennipher FrostŽenatý13. března 2016současnost, dárek5 let
3Jenny McCarthyVztahDubna 2012Srpna 20124 měsíce
dvaTyna RobertsonVztah200420051 rok
1Laurie FaulhaberŽenatý199920045 let
Jennipher Frost #4

Jennipher Frost

2016

Jennipher Frost a Brian Urlacher byli ...[zobrazit pár] Jenny McCarthy #3

Jenny McCarthy

2012

Brian Urlacher a Jenny McCarthy se rozešli ...[zobrazit pár] Tyna Robertson #dva

Tyna Robertson

2004 - 2005

Tyna Robertson a Brian Urlacher se rozešli ...[zobrazit pár] #1

Laurie Faulhaber

1999-2004

Laurie Faulhaber a Brian Urlacher byli divo ...[zobrazit pár] #4

Jennipher Frost

2016

Jennipher Frost a Brian Urlacher jsou manželé 4 roky.

Vztah 5 let OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří72%'> Kompatibilita 46% zobrazit vztah #3

Jenny McCarthy

2012

Brian Urlacher a Jenny McCarthy spolu chodili od dubna do srpna 2012.

Vztah 4 měsíce OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří1%'> Kompatibilita 29% zobrazit vztah #dva

Tyna Robertson

2004 - 2005

Tyna Robertson a Brian Urlacher se datují od roku 2004 do roku 2005.

Vztah 1 rok Děti 1 dítě zobrazit vztah #1

Laurie Faulhaber

1999-2004

Laurie Faulhaber a Brian Urlacher byli manželé 3 roky. Chodili spolu jeden rok poté, co se dali dohromady v roce 1999, a vzali se 30. června 2000. O 3 roky později se v roce 2004 rozvedli.

Vztah 5 let Děti 2 děti zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Brian Urlacher43 BlíženciAmerický fotbal)
americký
Jennipher Frost39 KozorohModelka
americký
Jenny McCarthy48 ŠtírHerečka
americký
Tyna Robertson- jiný
americký
Laurie Faulhaber-

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Kennedymužský Tyna Robertson
Pamelaženský Laurie Faulhaber
Rileyženský Laurie Faulhaber

FOTOGALERIE

Brian Urlacher Brian Urlacher Brian Urlacher Brian Urlacher Brian Urlacher Brian Urlacher Brian Urlacher Brian Urlacher Brian Urlacher Brian Urlacher Brian Urlacher Brian Urlacher

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Akademie mistra lyžování Roba Riggleho2018Brian UrlacherTelevizní show
Fox Football denně2013Televizní show
Fox NFL Kickoff2013Televizní show
Proti zdi2011Televizní show
Entourage2004Brian UrlacherTelevizní show
WWE Raw1993Člen publikaTelevizní show





Zajímavé Články

Redakce Choice

Emily Watson
Emily Watson
28. května 2021 ... zprávy Emily Watsonové, drby, fotky Emily Watsonové, životopis, seznam přátel Emily Watsonové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Emily Watson. Emily Watson seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Emily Watson.
Holly Dunnová
Holly Dunnová
28. května 2021 ... Zprávy Holly Dunn, drby, fotografie Holly Dunn, životopis, seznam přítelkyň Holly Dunn 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Holly Dunn. Seznamovací historie Holly Dunn, 2021, 2020, seznam vztahů Holly Dunn.
Nejlepší umělci R & B roku 2019, pořadí
Nejlepší umělci R & B roku 2019, pořadí
Zde jsou nejlepší umělci R&B roku 2019. Od začínajících hvězd R&B po legendy žánru ...
Caroline Backhausen
Caroline Backhausen
28. května 2021 ... Zprávy Caroline Backhausenové, drby, fotky Caroline Backhausenové, životopis, seznam přátel Caroline Backhausenové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Caroline Backhausenové. Caroline Backhausen seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Caroline Backhausen.
Nejpamátnější soutěžící v Pravidlech silnice MTV - kde jsou teď?
Nejpamátnější soutěžící v Pravidlech silnice MTV - kde jsou teď?
Road Rules byl jedním z prvních televizních pořadů, které úspěšně transformovaly soutěže v dobrodružném cestování a realitě na nový revoluční hybrid ...
Anthony Kiedis a Carmen Hawke
Anthony Kiedis a Carmen Hawke
28. května 2021 ... Anthony Kiedis a Carmen Hawke fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Scott Halberstadt
Scott Halberstadt
28. května 2021 ... Zprávy Scotta Halberstadta, drby, fotografie Scotta Halberstadta, životopis, seznam přítelkyň Scotta Halberstadta 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Scotta Halberstadta. Scott Halberstadt seznamovací historie, 2021, 2020, seznam vztahů Scotta Halberstadta.