Hlavní Vztahy Brian Van Holt

Brian Van Holt

Brian Van Holt SinglPořadí 5443 0Věk 51 let zvěrokruhu Rakovina Vztahy celkem 3

S kým právě teď chodí?

Brian Van Holt je v současné době nezadaný.

Vztahy

Brian Van Holt byl ve vztazích s Courteney Coxovou(2012 - 2013), Amanda Peet(1999 - 2003)a Beth Stern(1998).



O

Brian Van Holt je 51letý americký herec. Brian E. Van Holt, narozený 6. července 1969 ve Waukeganu v USA, je známý pro House of Wax. Jeho znamení zvěrokruhu je Rak.

Brian Van Holt byl v zápase na obrazovce s Kristin Davisovou Sex ve městě (1998).

Brian Van Holt je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a absolventi University of California v Los Angeles.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Briana Van Holta! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým33 roky, 5 měsíců1 rok, 5 měsíců2 měsíce, 1 den
Celkový33 roky, 5 měsíců1 rok, 5 měsíců2 měsíce, 1 den

Detaily

JménoBriane
Prostřední jménoZ
PříjmeníHolt
Celé jméno při narozeníBrian E. Van Holt
Stáří51 let
Narozeniny6. července 1969
RodištěWaukegan, IL, USA
Výška6 '1' (185 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíModrý
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuRakovina
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
UniverzitaBS Sociology, University of California at Los Angeles (1994)
Text povoláníHerec, ředitel
obsazeníHerec
Získejte slávuHouse of Wax
Roky aktivní1996 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Paradigm Talent Agency
Oficiální webové stránkywww.nndb.com/people/095/000108768/, twitter.com/_brianvanholt

Brian Van Holt (narozen 6. července 1969) je americký herec. On je nejlépe známý pro hraní Bo & Vincent Sinclair v House of Wax a Bobby Cobb v televizním seriálu Cougar Town.

Více o Brianovi Van Holtovi Méně o Brianovi Van Holtovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
3Courteney CoxVztahProsinec 2012Říjen 201310 měsíců
dvaAmanda PeetVztahSrpna 199920033 roky
1Beth hvězdaVztahÚnora 1998Květen 19982 měsíce
Courteney Cox #3

Courteney Cox

2012 - 2013

Courteney Cox a Brian Van Holt se rozešli v ...[zobrazit pár] Amanda Peet #dva

Amanda Peet

1999 - 2003

Brian Van Holt a Amanda Peet jsou odděleni ...[zobrazit pár] Beth hvězda #1

Beth hvězda

1998

Beth Stern a Brian Van Holt se rozešli za 20 ...[zobrazit pár] #3

Courteney Cox

2012 - 2013

Courteney Cox a Brian Van Holt se datují od prosince 2012 do října 2013.



Vztah 10 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh80%Výška73%Stáří33%'> Kompatibilita 57% zobrazit vztah #dva

Amanda Peet

1999 - 2003

Brian Van Holt a Amanda Peet pocházejí z let 2001 až 2003.

Vztah 3 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří84%'> Kompatibilita 60% zobrazit vztah #1

Beth hvězda

1998

Beth Stern a Brian Van Holt se datují od roku 1999 do května 1998.

Vztah 2 měsíce OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří84%'> Kompatibilita 55% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Brian Van Holt51 RakovinaHerec
americký
Courteney Cox56 BlíženciHerečka
americký
Amanda Peet49 KozorohHerečka
americký
Beth hvězda48 RakovinaModel (dospělý / půvab)
americký

FOTOGALERIE

Den zlodějů (2018) Den zlodějů (2018) Den zlodějů (2018) Den zlodějů (2018) Den zlodějů (2018) Den zlodějů (2018) Den zlodějů (2018) Den zlodějů (2018) Den zlodějů (2018) Den zlodějů (2018) Den zlodějů (2018) Den zlodějů (2018)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Náměstek2020Detektiv Cade WardTelevizní show
Den zlodějů2018Murph ConnorsFilm
Věk léta2018JizzFilm
LA do Vegas2018DěkanTelevizní show
MÁSLO2018UpřímnýFilm
Tréninkový den2017Jeff KullenTelevizní show
Hot Break2017Gillian GreeneTV film
Dědeček2015.LukeTelevizní show
Život v kusech2015.Wayne WingerTelevizní show
Divoký2014HraničářFilm
Nanebevstoupení2014Kapitán William DenningerTelevizní show
Most2013Ray BurtonTelevizní show
Agenti S.H.I.E.L.D.2013Sebastian DerikTelevizní show
Kulka do hlavy2012Ronnie EarlFilm
Cougar Town: Andyho sny2011Bobby CobbTelevizní show
Společenství2009WillyTelevizní show
Cougar Town2009Bobby CobbTelevizní show
Střed2009SousedTelevizní show
Synové anarchie2008Kyle HobartTelevizní show
Čistič2008GregTelevizní show
Seznam Ex2008Shane GallagherTelevizní show
Vypálit oznámení2007HarlanTelevizní show
John z Cincinnati2007Butchie YostTelevizní show
Tajemství malého města2006Dr. Tom WilsonTelevizní show
House of Wax2005BoFilm
Muž domu2005Eddie ZaneFilm
Práh2005Sean CavennaughTelevizní show
Kat Plus jedna2004TommyTV film
Entourage2004MaloneTelevizní show
Základní2003DunbarFilm
Důvěra2003TisíceFilm
S.W.A.T.2003Michael BoxerFilm
Windtalkers2002HarriganFilm
CSI: Miami2002Terrance ChaseTelevizní show
Černý jestřáb sestřelen2001StrueckerFilm
Šlehačka2000BradFilm
CSI: Crime Scene Investigation2000Kapitán Mike RobinsonTelevizní show
The $ treet2000ČadTelevizní show
Podzemní komediální film1999PlavčíkFilm
Láska a peníze1999Eamon McBrideTelevizní show
Texarkana1998Arkie valdezTV film
LateLine1998Udělte KendallTelevizní show
Stanné právo1998Lance CarterTelevizní show
Sex ve městě1998Wylie FordováTelevizní show
Hříchy města1998Televizní show
Beyond Belief: Fact or Fiction1997Michael, Michael (segment: The Plane)Televizní show
L.A. Johns1997ChrisiTV film
Ocelové vozy1997Franklin JonesTV film
Velmi Bradyovo pokračovánídevatenáctset devadesát šestWarren MulaneyFilm
Spin Citydevatenáctset devadesát šestBrentTelevizní show
Ploutevdevatenáct devadesát pětUhranoutTelevizní show
Vražda: Život na ulici1993Peter FieldsTelevizní show
Beverly Hills 902101990Eric AndersonTelevizní show
Cesta válečníkůBob StephensonFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Kristin Davis
    • Sex ve městě
      1998
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Dawn Marie Psaltis
Dawn Marie Psaltis
28. května 2021 ... Dawn Marie Psaltis novinky, drby, fotky Dawn Marie Psaltis, životopis, seznam přátel Dawn Marie Psaltis 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Dawn Marie Psaltis. Dawn Marie Psaltis seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Dawn Marie Psaltis.
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci CPU a návrháři CPU v žebříčku. Jedná se o nejlepší společnosti v prostoru CPU, které uživatelé hlasovali.
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
28. května 2021 ... Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav z Monsters, Inc., včetně obrázků, jsou-li k dispozici. Tyto postavy z filmu Monsters, Inc. jsou pojmenovány podle jejich důležitosti pro ...
Max Schneider
Max Schneider
28. května 2021 ... zprávy Maxe Schneidera, drby, fotky Maxe Schneidera, životopis, seznam přítelkyň Maxe Schneidera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maxe Schneidera. Seznamovací historie Maxe Schneidera, 2021, 2020, seznam vztahů Maxe Schneidera.
Ingrid Aver
Ingrid Aver
28. května 2021 ... Zprávy Ingrid Averové, drby, fotky Ingrid Averové, životopis, seznam přátel Ingrid Averové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Ingrid Averové. Seznamovací historie Ingrid Averové, 2021, 2020, seznam vztahů Ingrid Averové.
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Níže je uveden úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii, který pokrývá celý televizní běh show. Fotky z Single Dating In The Dark Australia ...