Hlavní Vztahy Brooke Burns

Brooke Burns

Brooke Burns ŽenatýPořadí 1203 201Věk 43 let zvěrokruhu Ryba Vztahy celkem 7 Děti 1 dítě

S kým právě teď chodí?

Gavin O'Connor and Brooke BurnsGavin O'Connor a Brooke Burns jsou od 22. června 2013 manželé 7 let. zobrazit vztah

Vztahy

Brooke Burns se dříve provdala za Juliana McMahona(1999-2002).

Brooke Burnsová byla zasnoubená s Brucem Willisem(2003-2004).



Brooke Burnsová byla ve vztazích s Johnem Cusackem(2010-2011)Dominic Purcell(2008), James Wilder(2003)a Steve Bing(2003).

O

Brooke Burns je 43letá americká herečka. Brooke Elizabeth Burns se narodila 16. března 1978 v Dallasu v Texasu a je známá pro Jessie Owens z Baywatch. Její znamení zvěrokruhu je Ryby.

Brooke Burns byl ve 3 zápasech na obrazovce, včetně Warren Christie v Nejkrásnější doba roku (2008), Michael Bergin v pobřežní hlídka (1989)a Paul Keeley dovnitř CSI: Miami (2002).



Brooke Burns je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a narození v roce 1978.

je lea michele chodit s někým

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Brooke Burns! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatýdva10 let, 3 měsíce6 let, 10 měsíců3 roky, 6 měsíců
Zasnoubený18 měsíců, 3 dny--
Chodit s někým411 měsíců, 4 dny5 měsíců, 9 dní2 měsíce, 1 den
Celkový710 let, 3 měsíce2 roky, 3 měsíce2 měsíce, 1 den

Detaily

JménoBrooke
Prostřední jménoElizabeth
PříjmeníO'Connor
Jméno za svobodnaPopáleniny
Celé jméno při narozeníBrooke Elizabeth Burns
Stáří43 let
Narozeniny16. března 1978
RodištěDallas, Texas
Výška5 '9' (175 cm)
Hmotnost130 liber (59 kg)
StavětAtletický
Barva očíModrý
Barva vlasůObarvená blondýnka
Znamení zvěrokruhuRyba
SexualitaRovný
Náboženstvíkřesťan
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerečka, televizní moderátorka, bývalá modelka
obsazeníHerečka
Získejte slávuJessie Owens na Baywatch
Roky aktivní1996 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Agentura múzických umění L.A.
Schválení značkyTelevizní reklama pro Double Mint Gum (1997), hrála jako Vicki Vale v televizní reklamě pro OnStar s Brucem Thomasem jako Batman (2001).
Poprsí (palce)36
Velikost šálkuB
Pas (palce)24
Boky (palce)35
Velikost oblečení6/36
Velikost boty11 (USA), 44 (EU), 9,5 (UK), 280 (J)
Oficiální webové stránkytwitter.com/BrookeBurns, brookeburns.com, www.nndb.com/people/551/000044419/
OtecBrad Burns
MatkaBetsy Burns
Rodinný příslušníkMadison Elizabeth McMahon (dcera) 2000

Brooke Elizabeth Burns (narozený 16 března 1978) je americká modelka, moderátorka her, herečka a televizní osobnost. Burns zahájila svou televizní kariéru v roce 1995 a ztvárnila vedlejší postavu Pega ve španělsko-americkém teenagerovém sitcomu Out of the Blue (1995–1996), který se objevil ve všech epizodách. Burns se připojila k obsazení akčního dramatického seriálu Baywatch v roce 1998 a následně si zahrála ve druhém ztvárnění Baywatchs, Baywatch: Hawaii, dokud z důvodu prvního těhotenství neopustila show. Objevila se v 33 epizodách.



Více o Brooke Burns Méně o Brooke Burns

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
7Gavin O'ConnorŽenatýÚnor 2011současnost, dárek10 let
6John CusackVztahÚnora 2010Leden 201111 měsíců
5Dominic PurcellVztahDubna 2008Červen 20082 měsíce
4Bruce WillisVztahZáří 2003Květen 20048 měsíců
3James WilderVztahČervenec 2003Září 20032 měsíce
dvaSteve BingVztahLeden 2003Červenec 20036 měsíců
1Julian McMahonŽenatýČervenec 1998Leden 20023 roky
Gavin O #7

Gavin O'Connor

2011

Gavin O'Connor a Brooke Burns byli mar ...[zobrazit pár] John Cusack #6

John Cusack

2010 - 2011

John Cusack a Brooke Burns se rozešli v lednu ...[zobrazit pár] Dominic Purcell #5

Dominic Purcell

2008

Dominic Purcell a Brooke Burns se rozešli v ...[zobrazit pár] Bruce Willis #4

Bruce Willis

2003-2004

Bruce Willis a Brooke Burns se rozešli v ...[zobrazit pár] James Wilder #3

James Wilder

2003

James Wilder a Brooke Burns se rozešli v Se ...[zobrazit pár] Steve Bing #dva

Steve Bing

2003

Brooke Burns a Steve Bing se rozloučili v červenci ...[zobrazit pár] Julian McMahon #1

Julian McMahon

1998-2002

Julian McMahon a Brooke Burns se rozvedli ...[zobrazit pár] #7

Gavin O'Connor

2011

Gavin O'Connor a Brooke Burns jsou manželé 7 let. Chodili spolu 10 měsíců poté, co se dali dohromady v únoru 2011. Po 1 roce zasnoubení se vzali 22. června 2013.

Vztah 10 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří13%'> Kompatibilita 27% zobrazit vztah #6

John Cusack

2010 - 2011

John Cusack a Brooke Burns se datují od února 2010 do ledna 2011.

Vztah 11 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří44%'> Kompatibilita padesátka% zobrazit vztah #5

Dominic Purcell

2008

Dominic Purcell a Brooke Burns se datují od dubna do června 2008.

Vztah 2 měsíce OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruhdvacet%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 51% zobrazit vztah #4

Bruce Willis

2003-2004

Bruce Willis a Brooke Burns byli zasnoubeni po dobu 1 roku. Chodili spolu 8 měsíců poté, co se setkali v září 2003. Byli zasnoubení v roce 2003, ale později se rozešli v květnu 2004.

Vztah 8 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh40%Výška55%Stáří1%'> Kompatibilita 29% zobrazit vztah #3

James Wilder

2003

James Wilder a Brooke Burns se datují od července do září 2003.

Vztah 2 měsíce OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruhdvacet%Stáří13%'> Kompatibilita 9% zobrazit vztah #dva

Steve Bing

2003

Brooke Burns a Steve Bing se datují od ledna do července 2003.

Vztah 6 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh40%Výška73%Stáří44%'> Kompatibilita 54% zobrazit vztah #1

Julian McMahon

1998-2002

Julian McMahon a Brooke Burns byli manželé 2 roky. Chodili spolu jeden rok poté, co se dali dohromady v červenci 1998, a vzali se 22. prosince 1999. O 2 roky později se rozvedli 7. ledna 2002.

Vztah 3 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruhdvacet%Výška55%Stáří44%'> Kompatibilita 30% Děti 1 dítě zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Brooke Burns43 RybaHerečka
americký
Gavin O'Connor57 Kozorohředitel
americký
John Cusack54 RakovinaHerec
americký
Dominic Purcell51 VodnářHerec
Australan
Bruce Willis66 RybaHerec
americký
James Wilder57 LevHerec
americký
Steve Bing55 BeranObchodní
americký
Julian McMahon52 LevHerec
Australan

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Madison Elizabethženský9. června 200020 let starý Julian McMahon

FOTOGALERIE

Where Hope Grows - Brooke Burns Steve Bing a Brooke Burns Steve Bing a Brooke Burns Steve Bing a Brooke Burns Brooke Burns - na procházku Brooke Burns - na procházku Brooke Burns - na procházku Brooke Burns - na procházku Brooke Burns - na procházku Brooke Burns - na procházku Brooke Burns - na procházku Brooke Burns - na procházku

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Vánoční spojení2017SydneyTV film
Gurmánský detektiv2015MaggieTelevizní show
Kde roste naděje2014AmyFilm
Sestra pomsta2013Suzanne DellTV film
Tajná družička2012Zeptat seTV film
Hvězda na Vánoce2012Skylar St. JeanTV film
Upevnění Pete2011AshleyTV film
Klinika2011Abby MorganTV film
Tančící stromy2009Nicole DavisFilm
Drop Dead Diva2009Christy TalbotTelevizní show
Paní2009ShannonTV film
Společenství2009E.T. HostitelTelevizní show
Melrose Place2009Vanessa ManciniTelevizní show
Půjdu běžet2008Dívka v restauraciFilm
Umění cestování2008Darlene LorenFilm
Zkouška ohněm2008Kristin ScottTV film
Slečna Guided2008Lisa GermainTelevizní show
Nejkrásnější doba roku2008Jennifer cullenTV film
Urban Decay2007SashaFilm
Znovu a znovu2007Anna MaloneTV film
Vysněná manželka2006Kate GrahamTV film
Moderní muži2006AngelicaTelevizní show
Pepř Dennis2006Kathy DinkleTelevizní show
Salon2005TamiFilm
Severní pobřeží2004Nicole BoothTelevizní show
Udělej mě, kotě2003Erin 'White Chocolate' RimsingTelevizní show
CSI: Miami2002Bonnie Galinetti, Marci ReegerTelevizní show
Ona Spies2002Nicki ShieldsTelevizní show
Mělký Hal2001KatrinaFilm
Záhada Nera Wolfa2001Beatrice EppsTelevizní show
Muži, ženy a psi2001KristleTelevizní show
OnStar: Batman2000Vicki ValeFilm
Mortal Kombat: Dobytí1998LoriTelevizní show
Ally McBeal1997Jennifer Higgin, DívkaTelevizní show
Conan1997KrbTelevizní show
Prostě mě zastřel!1997Blush Cover Model, KellyTelevizní show
Z ničeho nicdevatenáctset devadesát šestMeg, PegTelevizní show
pobřežní hlídka1989Jessie OwensTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Brooke Burns a Warren ChristieWarren Christie
    • Nejkrásnější doba roku
      2008
    [zobrazit shodu]
  • Michael Bergin a Brooke BurnsMichael Bergin
    • pobřežní hlídka
      1989
    [zobrazit shodu]
  • Paul Keeley
    • CSI: Miami
      2002
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články