Hlavní Vztahy Carmen Montejo

Carmen Montejo

Carmen Montejo 1925-2013Věk 87 let po smrti zvěrokruhu Blíženci Vztahy 1 celkem Děti 1 dítě

S kým právě teď chodí?

Odpočívej v pokoji.

Vztahy

Carmen Montejo se dříve provdala za Manuela Gonzáleze Ortegu(1945).



O

Kubánská herečka Carmen Montejo se narodila María Teresa Sánchez González 26. května 1925 v Pinar del Río na Kubě a zemřela 25. února 2013 v Mexico City, Distrito Federal, Mexiko ve věku 87 let. Je nejznámější pro ženy bez zítřka. Její znamení zvěrokruhu je Blíženci.

kdo je seznamka leland chapman

Carmen Montejo je členkou následujících seznamů: vítězky ceny Ariel, mexičtí filmoví herci a mexičtí herci telenovely.

cristiano ronaldo kdo s kým chodil

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Carmen Montejo! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý1---
Celkový1--

Detaily

JménoCarmen
PříjmeníMontejo
Celé jméno při narozeníMaria Teresa Sánchez González
Alternativní jménoPanenka Sánchez, María Teresa Sánchez González, Carmen Montejo
Stáří87 (věk úmrtí) let
Narozeniny26. května 1925
RodištěPinar del Rio, Kuba
Zemřel25. února 2013
Místo smrtiMexico City, Distrito Federal, Mexiko
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůŠedá
Znamení zvěrokruhuBlíženci
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostkubánský
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuŽeny bez zítřka
Roky aktivní1943–2008

Carmen Montejo (nar. María Teresa Sánchez González; 26. května 1925 - 25. února 2013) byla mexická herečka narozená v kubánském stylu telenovelas, jeviště a zlatého věku mexického kina.

Více informací o Carmen Montejo Méně o Carmen Montejo

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Manuel Gonzalez OrtegaŽenatý -
#1

Manuel Gonzalez Ortega

...[zobrazit pár] #1

Manuel Gonzalez Ortega

Manuel González Ortega a Carmen Montejo byli manželé 76 let, než Manuel González Ortega zemřel a zanechal po sobě svého partnera a 1 dítě.

Děti 1 dítě zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Carmen Montejo87 BlíženciHerečka
kubánský
Manuel Gonzalez Ortega- Relativní

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Maryženský Manuel Gonzalez Ortega

FOTOGALERIE

Carmen Montejo Carmen Montejo Carmen Montejo Carmen Montejo Carmen Montejo Carmen Montejo Carmen Montejo

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Růže z Guadalupe2008CarmelaTelevizní show
Ve jménu lásky2008Madeleine MartelliTelevizní show
Láska bez makeupu2007Veronica Vda. VelázquezTelevizní show
Tváře měsíce2002Mariana ToscanoFilm
Zlomená srdce2001Doña FideFilm
Dobrodružství v čase2001Margarita rosalesTelevizní show
Od odpoledne do noci2000Film
Přátelé navždy2000Julia Ruvalcaba Vdova po VidaluTelevizní show
Anděl1999Zuby (hlas)Televizní show
stále tě milujidevatenáctset devadesát šestPaula garzaTelevizní show
Kouzelné mládí1992Leonor, PepitaTelevizní show
Tři generace1989Carmen (1989)Televizní show
Kolébka vlků1986Esperanza MandujanoTelevizní show
Klam1986Babička AngelinaTelevizní show
Žena, skutečné případy1985Sedmikráska květTelevizní show
Dům, který v noci hoří1985CeliaFilm
Joan Iris1985Maria LuisaTelevizní show
Mami, já jsem Paquito1984Paní FalconFilm
Ani Chana, ani Juana1984Pilar del RioFilm
Příběhy Cri Cri1984TV film
Hex1983Paní EmiliaTelevizní show
Hřích lásky1983Cristina OteroTelevizní show
Bordel1982Film
V bouři1982Doña ToñaFilm
Bronco1982Film
Velký triumfdevatenáct osmdesát jednaFilm
Smrt Palomodevatenáct osmdesát jednaFilm
Mládí1980Doña CucaTelevizní show
Božský poklad1980Televizní show
Oficiální korupce1980Film
V pasti1979LauraFilm
Děti Sanchez1978Teta GuadalupeFilm
Dynastie smrti1977Doña Herminia del FierroFilm
Ženské vězení1977Macabra, MartaFilm
Odstoupil z důvodů zdraví1976MaryFilm
Korunovace1976Doña Elisa - babičkaFilm
Opačné světy1976AntoniaTelevizní show
Král1976Lady of RiveroFilm
holubice1975SlávaTelevizní show
Znamení1974Paní AguedaFilm
Země1974CordelieTelevizní show
Mláďata1973Paní CuéllarFilm
Prorok Mimi1973Magdaléna, sousedka prostitutkyFilm
Skutečné povolání Magdaleny1972ZoylaFilm
Doña Macabra1972DemetriaFilm
Šílené panny1972Elena GuardiolaFilm
Označení1971Opravné prostředkyFilm
Cruz de Marisa Cruces, La1970ClaritaTelevizní show
Juliancito Adventures1969Teta ClaudiaFilm
Vzpomínky na budoucnost1969Film
Obrázek Doriana Graye1969Televizní show
Zlá panenka1969Teta JennyFilm
Deník slušné mladé dámy, The1969Televizní show
Polovina domů1969Televizní show
Sexuální revoluce1968Film
Sor Ye-yé1968Vrchní jeptiškaFilm
Dospívající1968LucieFilm
Ukradená blaženost1967TerezaTelevizní show
Rozsudek našich dětí1967Televizní show
Poslední úsek1966Matha MarettiFilm
Důvod žít1966Televizní show
Zpověď tajemství1965Televizní show
Babičky1965Televizní show
Naše sousedství1965Televizní show
Rio de las Animas, The1964AngelinaFilm
Vášnivý1964Televizní show
Velké divadlo1964Televizní show
Trojské koně1963AndromacheFilm
Doña Macabra1963Televizní show
Destinace1963Televizní show
Týdenní telenovela, La1963Televizní show
Mumie z Guanajuato1962Televizní show
Mladí lidé1961Rosa, matka AliceFilm
Láska podvod1961Televizní show
Neukojitelný1961Televizní show
Rapture, The1960Televizní show
Dům nenávisti, The1960Televizní show
Divoké hříbě1958LouiseFilm
Upír1957EloisaFilm
Dva malí ďáblové v nouzi1957LolaFilm
Legitimní obrana1957Elena PlatasFilm
Malý nepřítel1956LolitaFilm
Andělská tvář1956Adela de TamayoFilm
Podezřelý1955Paní Adela PerezFilm
Tunel 61955Rosita, Gustavova ženaFilm
Láska podvod1955MarianaFilm
Plagiarist, The1955Film
Nechvalně známý1954Luisa Barrios de BenetFilm
Reportáž1953Feministická sestraFilm
Soucit1953JulianaFilm
Nezapomeňte žít1953LeonoraFilm
Čtyři hodiny před smrtí1953MnohoFilm
Světlo na vřesovišti1953AngelaFilm
Sr. Alegria1952Film
Co ti ta žena dala ?!1951YolandaFilm
V dlani1951Clara SteinováFilm
Hora zbožnosti1951Maria Franco RuizFilm
Ženy bez zítřka1951MarthaFilm
Všichni jsou moje děti! ...1951Sedmikráska květFilm
Mezi právníky se vidíte1951OběťFilm
Zásnubní prsten1951Chabela ValdesFilm
Bahno a hermelín1951Film
Tajemství mezi ženami1949MarthaFilm
Bamba1949Zástupný obrázek pro Tirsa MendietaFilm
Večer1949LuciaFilm
Setkání se smrtí1949Film
Sakra peníze1949Film
My chudí1948Yolanda, TísicaFilm
Za polovičního světla1947SuzanneFilm
Zločin v ložnici1946MarthaFilm
Dáma přes ulici1945Gilberta MadrigalFilm
Mezi bratry1945PilířFilm
Byl jsem uchvatitel1945IsabelFilm
Veselá malá cesta1944Sestra IsabelFilm
Dálnice koček1944Film
Vzkříšení1943PřehradaFilm
Nezabiješ1943CristinaFilm
Pták bez hnízda1943Alicia medinaFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Christina Milian
Christina Milian
28. května 2021 ... zprávy Christiny Milianové, drby, fotky Christiny Milianové, životopis, seznam přátel Christiny Milianové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Christiny Milian. Christina Milian seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Christina Milian.
Patricia aulitzky
Patricia aulitzky
28. května 2021 ... Zprávy Patricie Aulitzky, drby, fotky Patricie Aulitzky, životopis, seznam přátel Patricie Aulitzky 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Patricie Aulitzky. Patricia Aulitzky seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Patricia Aulitzky.
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Pokud jste nebyli ve škole na počátku dvacátých let, možná neznáte příběh za trendem želé sexuálních náramků, který mnozí rodiče a ...
Maureen O'Hara
Maureen O'Hara
28. května 2021 ... zprávy Maureen O'Hara, drby, fotky Maureen O'Hary, životopis, seznam přátel Maureen O'Hara 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maureen O'Hara. Historie seznamování Maureen O'Hara, 2021, 2020, seznam vztahů Maureen O'Hara.
David Berry a Kristina Tesic
David Berry a Kristina Tesic
28. května 2021 ... David Berry a Kristina Tesic fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nora Forster
Nora Forster
28. května 2021 ... Zprávy Nory Forsterové, drby, fotky Nory Forsterové, životopis, seznam přátel Nory Forsterové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Nora Forsterovou. Seznamovací historie Nory Forsterové, 2021, 2020, seznam vztahů Nory Forsterové.
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Toto jsou nejlepší citáty Frieza, jaké kdy byly, včetně divokých popálenin na Podravce, které bodají víc, než by jakýkoli fyzický útok mohl.