Hlavní Chodit S Někým Caroline Ford

Caroline Ford

Caroline FordVěk 33 let zvěrokruhu Býk

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Caroline Ford možná svobodná.

Vztahy

Nemáme žádné záznamy o minulých vztazích pro Caroline Fordovou.



O

Caroline Ford je 32letá britská herečka. Narodila se 13. května 1988 v Hertfordshire ve Velké Británii a ve Velké Británii. Její znamení zvěrokruhu je Býk.

kelsey chow a william moseley

Caroline Ford je členem následujících seznamů: Absolventi Královské akademie dramatických umění, narození v roce 1988 a útržky britských herců.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Caroline Ford! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



kdo je Tyrese Gibson chodit s někým

Detaily

JménoCaroline
PříjmeníBrod
Celé jméno při narozeníCaroline Ford
Alternativní jménoCaroline Ford
Narozeniny13. května 1988
RodištěHertfordshire, Velká Británie, Spojené království
StavětŠtíhlý
Barva očíZelená
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuBýk
Etnický původMnohorasový
Státní příslušnostbritský
Text povoláníHerečka, modelka
obsazeníHerečka
Získejte slávuOběť
Roky aktivní2010 – současnost

Caroline Ford (narozená 13. května 1988) je anglická herečka, známá pro své role Sam v seriálu Netflix Free Rein a Sophie Longerbane v seriálu Prime Carnival Row.

Více o Caroline Fordové Méně o Caroline Fordové

FOTOGALERIE

Once Upon a Time - Caroline Ford Caroline Ford Caroline Ford Caroline Ford Caroline Ford Caroline Ford Caroline Ford Caroline Ford Caroline Ford Caroline Ford Caroline Ford Caroline Ford

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Karnevalový řádek2019Sophie LongerbaneTelevizní show
Necrotronic2018MollyFilm
Asociální2015.RochelleFilm
Azyl2014HallowayFilm
Ještě pořád2014Sussanna TiamaFilm
Hieroglyf2014ZávažíTV film
Callback Queen2013MaxineFilm
Sleepy Hollow2013LilithTelevizní show
Lake Placid: Poslední kapitola2012ElaineTV film
Bylo nebylo2011NimueTelevizní show
Oběť1986Miriam CreswellTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články