Hlavní Vztahy Carrie Brownstein

Carrie Brownstein

Carrie Brownstein Chodit s někýmPořadí 1053 -144Věk 46 let zvěrokruhu Váhy Vztahy celkem 4

S kým právě teď chodí?

Abbi Jacobson a Carrie BrownsteinAbbi Jacobson se říká, že chodí s Carrie Brownsteinovou od října 2016. zobrazit vztah

Vztahy

Carrie Brownsteinová byla ve vztazích s Taylorem Schillingem(2015 - 2016), Svatý Vincenc(2012 - 2013)a Corin Tucker(1995 - 1997).

O

Carrie Brownstein je 46letá americká hudebnice. Narodila se Carrie Rachel Grace Brownsteinovou 27. září 1974 v Seattlu ve Washingtonu a během posledního ročníku se vzdělávala ve škole Overlake School. Je známá Sleater-Kinney. Její znamení zvěrokruhu je Váhy.



Carrie Brownstein je členem následujících seznamů: Riot grrrl, americké zpěvačky a američtí televizní herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Carrie Brownstein! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým44 roky, 7 měsíců2 roky, 3 měsíce1 rok
Celkový44 roky, 7 měsíců2 roky, 3 měsíce1 rok

Detaily

JménoCarrie
Prostřední jménoRachel Grace
PříjmeníBrownstein
Celé jméno při narozeníCarrie Rachel Grace Brownstein
Alternativní jménoCarrie Kinney, Carrie Rachel Brownstein
Stáří46 let
Narozeniny27. září 1974
RodištěSeattle, Washington
Výška5 '5' (165 cm)
StavětAtletický
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuVáhy
SexualitaBisexuální
Náboženstvížidovský
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaLake Washington High School, The Overlake School pro její poslední rok
UniverzitaUniversity of Western Washington, The Evergreen State College, Olympia, Washington
Text povoláníHudebník, model, spisovatel, herečka, režisér, komik
obsazeníHudebník
Získejte slávuSleater-Kinney
Hudební žánr (text)Punk rock, Indie Rock, Riot Grrrl
Roky aktivní1993 – dosud
Nástroj (text)Kytara, zpěv
Související aktyOmluvte 17, Sleater-Kinney, divoká vlajka, kouzla
Talent Agency (např. Modeling)Jud Lakes Agency
Oficiální webové stránkytwitter.com/Carrie_Rachel, www.sleater-kinney.com/, www.ifc.com/shows/portlandia

Carrie Rachel Brownstein (narozená 27 září 1974) je americká hudebnice, herečka, spisovatelka, režisérka a komička. Poprvé se dostala do popředí jako členka skupiny Excuse 17, poté vytvořila rockové trio Sleater-Kinney. Během dlouhé přestávky od Sleater-Kinney vytvořila skupinu Wild Flag. Během tohoto období Brownstein psal a objevil se v sérii komediálních skic vedle Freda Armisena, které byly vyvinuty do satirického komediálního televizního seriálu Portlandia. Seriál vyhrál Emmy a Peabody Awards. Sleater-Kinney se nakonec sešel; od roku 2015 Brownstein cestoval s kapelou i na podporu své nové paměti.



Více o Carrie Brownsteinové Méně o Carrie Brownsteinové

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
4Mít JacobsonaVztah R Říjen 2016současnost, dárek4 roky
3Taylor SchillingVztah R Února 2015Červenec 20161 rok
dvaSvatý VincencVztah R 201220131 rok
1Corin TuckerVztahdevatenáct devadesát pět19972 roky
Mít Jacobsona #4Pověst

Mít Jacobsona

2016

Abbi Jacobson se říká, že chodí s Carrie ...[zobrazit pár] Taylor Schilling #3Pověst

Taylor Schilling

2015 - 2016

Taylor Schilling a Carrie Brownstein byli ...[zobrazit pár] Svatý Vincenc #dvaPověst

Svatý Vincenc

2012 - 2013

Svatý Vincenc a Carrie Brownsteinová se říkaly ...[zobrazit pár] Corin Tucker #1

Corin Tucker

1995-1997

Carrie Brownstein a Corin Tucker se rozešli ...[zobrazit pár] #4

Mít Jacobsona

2016 (fáma)

Abbi Jacobson se říká, že se spojil s Carrie Brownsteinovou v říjnu 2016.

Vztah 4 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruhdvacet%Výška37%Stáří44%'> Kompatibilita padesátka% zobrazit vztah #3

Taylor Schilling

2015 - 2016 (fáma)

Taylor Schilling se říká, že se spojil s Carrie Brownsteinovou v březnu 2015.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruhdvacet%Výška37%Stáří44%'> Kompatibilita padesátka% zobrazit vztah #dva

Svatý Vincenc

2012 - 2013 (fáma)

Říká se, že St. Vincent se v roce 2012 spojil s Carrie Brownsteinovou.



Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh80%Výška37%Stáří69%'> Kompatibilita 67% zobrazit vztah #1

Corin Tucker

1995-1997

Carrie Brownstein a Corin Tucker pocházejí z let 1995 až 1997.

jennifer aniston a ben affleck
Vztah 2 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruhdvacet%Výška55%Stáří84%'> Kompatibilita 60% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Carrie Brownstein46 VáhyHudebník
americký
Mít Jacobsona37 VodnářKomik
americký
Taylor Schilling36 LevHerečka
americký
Svatý Vincenc38 VáhyHudebník
americký
Corin Tucker48 ŠtírKytarista
americký

FOTOGALERIE

Přísaha (2018) Transparentní (2014) Transparentní (2014) Carrie Brownstein Portlandia (2011) Portlandia (2011) Portlandia (2011) Portlandia (2011) Portlandia (2011) Promítání „Portlandia“ v New Yorku Promítání „Portlandia“ v New Yorku Promítání „Portlandia“ v New Yorku

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Štítek2018Terapeut (neoficiálně)Film
Nebojte se, pěšky se nedostane daleko2018SuzanneFilm
Přísaha2018AliceFilm
Portlandia Presents: Talkative Driver2016Inspektor konverzaceTelevizní show
Koleda2015Genevieve CantrellFilm
Muž hledám ženu2015Televizní show
Průhledný2014Syd FeldmanTelevizní show
Idiotsitter2014Televizní show
Vancouvria2012Foto navícTelevizní show
Portlandia2011Carrie, Toni, různé postavyTelevizní show
Některé dny jsou lepší než jiné2010KatrinaFilm
Lukostřelec2009Dr. SklodowskaTelevizní show
Light Tiger Eye2009ŽenaKrátký film
Mail pro fanoušky2003JižKrátký film
Skupina2002MilostFilm
Každý den silnější2001ŽenaKrátký film
Mírni svoje nadšení2000MaraTelevizní show
Simpsonovi1989EmilyTelevizní show
Sobotní noční život1975Bratři HarkinoviTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...