Hlavní Chodit S Někým Charlotte vega

Charlotte vega

Charlotte vegaVěk 27 let zvěrokruhu Vodnář

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Charlotte Vega možná svobodná.

Vztahy

Pro Charlotte Vega nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Charlotte Vega je 27letá španělská herečka. Narodila se Charlotte Elizabeth Vega 10. února 1994 ve španělském Madridu a je známá pro El secreto de Puente Viejo. Její znamení zvěrokruhu je Vodnář.

kdo je James Harden Seznamka

Charlotte Vega je členem následujících seznamů: narození v roce 1994, Španělé anglického původu a Britové španělského původu.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Charlotte Vega! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



kj apa a corinne isherwood

Detaily

JménoCharlotte
Prostřední jménoElizabeth
PříjmeníVega
Celé jméno při narozeníCharlotte Elizabeth Vega
Narozeniny10. února 1994
RodištěMadrid, Španělsko
Výška5 '6¼' (168 cm)
StavětŠtíhlý
Barva vlasůBlondýnka
Znamení zvěrokruhuVodnář
Státní příslušnostšpanělština
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuTajemství Puente Viejo
Roky aktivní2010 – současnost

Charlotte Elizabeth Vega (10. února 1994 v Madridu) je španělsko-britská herečka a modelka, známá svou rolí ve španělském filmu The Misfits Club z roku 2014, hlavní rolí v irském filmu The Lodgers z roku 2017 a hlavními rolemi ve dvou televizních pořadech. seriál v průběhu roku 2015 - sezóna 3 španělské série Velvet a singl sezóny španělsko-britské koprodukce The Refugees.

Více o Charlotte Vega Méně o Charlotte Vega

FOTOGALERIE

Premiéra filmu „Mosquito State“ Charlotte Vega - Červený koberec na filmovém festivalu v Benátkách v roce 2020 Premiéra filmu „Mosquito State“ Charlotte Vega - Červený koberec na filmovém festivalu v Benátkách v roce 2020 Premiéra filmu „Mosquito State“ Charlotte Vega - Červený koberec na filmovém festivalu v Benátkách v roce 2020 Premiéra filmu „Mosquito State“ Charlotte Vega - Červený koberec na filmovém festivalu v Benátkách v roce 2020 Premiéra filmu „Mosquito State“ Charlotte Vega - Červený koberec na filmovém festivalu v Benátkách v roce 2020 Premiéra filmu „Mosquito State“ Charlotte Vega - Červený koberec na filmovém festivalu v Benátkách v roce 2020 Premiéra filmu „Mosquito State“ Charlotte Vega - Červený koberec na filmovém festivalu v Benátkách v roce 2020 Premiéra filmu „Mosquito State“ Charlotte Vega - Červený koberec na filmovém festivalu v Benátkách v roce 2020 Premiéra filmu „Mosquito State“ Charlotte Vega - Červený koberec na filmovém festivalu v Benátkách v roce 2020 Premiéra filmu „Mosquito State“ Charlotte Vega - Červený koberec na filmovém festivalu v Benátkách v roce 2020 Premiéra filmu „Mosquito State“ Charlotte Vega - Červený koberec na filmovém festivalu v Benátkách v roce 2020 Premiéra filmu „Mosquito State“ Charlotte Vega - Červený koberec na filmovém festivalu v Benátkách v roce 2020

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Špatný obrat2021JenFilm
Válečník No2020svítáníTelevizní show
Kapela2019AliciaFilm
The Lodgers2018RachelFilm
Americký vrah2017KatrinaFilm
Knihkupectví2017KattieFilm
Čas projektu2017Eva (mladá)Film
Co jeho oči skrývaly2016Carmen Díez de RiveraTelevizní show
Klub nepochopených2014ValeriaFilm
Uprchlíci2014SofieTelevizní show
Jiné já2013Monica MeldrumFilm
Samet2013Lucia MarquezTelevizní show
Tajemství Puente Viejo2011Rita ArandaTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...