Hlavní Chodit S Někým Chris Phillips

Chris Phillips

Chris PhillipsVěk 63 let zvěrokruhu Ryba

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Chris Phillips možná svobodný.

Vztahy

Nemáme žádné záznamy o minulých vztazích s Chrisem Phillipsem.



O

Chris Phillips je 63letý americký herec. Christopher Phillips, narozený 26. února 1958 v New Yorku, NY, USA, je známý Maxem Paynem (2001) v kariéře od roku 1982 do současnosti a 1981 do současnosti. Jeho znamení zvěrokruhu je Ryby.

Chris Phillips je členem následujících seznamů: američtí herci hlasu, narození v roce 1956 a američtí zpěváci.

Přispět

Pomozte nám vybudovat náš profil Chris Phillips! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Detaily

JménoChrisi
PříjmeníPhillips
Celé jméno při narozeníChristopher Phillips
Stáří63 let
Narozeniny26. února 1958
RodištěNew York City, NY, USA
StavětPrůměrný
Barva očíZelená
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuRyba
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
UniverzitaEmerson College
Text povoláníHerec, producent, hlasový umělec
obsazeníHerec
Získejte slávuMax Payne (2001)
Roky aktivní1985-současnost, 1982-současnost, 1981 – současnost
Talent Agency (např. Modeling)CESD NY, Donna Mancino-Billy Collura-Anita Reilly, agentka
Schválení značkyHoney Nut Cheerios (Voice), FedEx (Voice), Rolaids (Voice), Arby's (Voice), Cocoa Puffs (Voice), Miller Lite (Voice), Lucky Charms (Voice), New York Lottery (Voice), písemné a produkční hudba pro American Motors, Psaná a produkovaná hudba pro Ethan Allen Furniture
Oficiální webové stránkywww.behindthevoiceactors.com/Chris-Phillips/

Chris Phillips (narozený 26 února 1958) je americký herec hlasu, skladatel, zpěvák a producent. On je známý pro jeho role v Rockstar hrách, jako jsou Marty Chonks a El Burro v Grand Theft Auto III a jeho role jako Alex Balder, Mercenary a Killer Suit v Max Payne. On je také dobře známý pro jeho role v Atari hrách jako Nolaloth, Thunderbelly, Lorne Starling, Koraboros a Prison Leader v Neverwinter Nights 2 a Crowley v Alone in the Dark.

Více o Chrisu Phillipsovi Méně o Chrisi Phillipsovi

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Pinkalicious a Peterrific2018Pane CrunkTelevizní show
Butterbeanova kavárna2018Spork a SpatchTelevizní show
Wallykazam!2014Cake MonsterTelevizní show
Epické2013Další hlasy (hlas)Film
Doba ledová: Kontinentální drift2012Další hlasy (hlas)Film
Bubble Guppies2011Další hlasyTelevizní show
Nejlepší kočka2011Spektrum (hlas), VinnyFilm
Saturday Night Live: The Best of Saturday TV Funhouse2006(hlas)Televizní show
Denis Leary's Merry F #% $ in 'Christmas2005Denis Leary Band, Various (segment 'It Jihad Farley Towne')Televizní show
Špatné pobřeží2004Různé hlasy celebrit (neznámé epizody)Televizní show
Zachraň mě2004Rep. GerardTelevizní show
Soutěžní reflektor2002Sám (4 epizody, 2002)Televizní show
Osmóza Jones2001Hlas dalšího znaku (hlas)Film
Dougův 1. film1999Boomer, Larry, pan Chiminy (hlas), Roger KlotzFilm
Mezi lvy1999Cliff Hanger (neznámé epizody)Televizní show
PB&J Vydra1998Cap'n Crane (1 epizoda, 1998)Televizní show
Disney's Dougdevatenáctset devadesát šestRoger KlotzTelevizní show
KaBlam!devatenáctset devadesát šest(segment 'Little Freaks')Televizní show
Zemřít prodevatenáct devadesát pětStřední škola fotbalistaFilm
Ref1994Starý policista BaybrookFilm
Beavis a Butt-Head1993Majitel autodům (1 epizoda, 2011)Televizní show
Kde na světě je Carmen Sandiego?1991Hlasy postav (4 epizody, 1991-1995)Televizní show
Kočka Felix: Film1988Grumper (hlas), profesorFilm
Sobotní noční život1975Televizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Plné obsazení herců / hereček Merry Christmas, Drake a Josha
Plné obsazení herců / hereček Merry Christmas, Drake a Josha
Veselé Vánoce, seznam herců Drake a Josh, seřazený podle abecedy s fotografiemi, jsou-li k dispozici. Tento seznam herců Veselé Vánoce, Drake a Josh zahrnuje ...
Madonna a Timor Steffens
Madonna a Timor Steffens
28. května 2021 ... Madonna a Timor Steffensové, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nejlepší skladby s Wall v názvu
Nejlepší skladby s Wall v názvu
Už jste někdy přemýšleli o tom, kolik písní bylo napsáno se zdí v názvu? Tento seznam uvádí nejlepší skladby se jménem Wall bez ohledu na jejich ...
První Carnera
První Carnera
28. května 2021 ... Zprávy Primo Carnera, drby, fotky Primo Carnera, životopis, seznam přítelkyň Primo Carnera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Primo Carnera. Seznamovací historie Primo Carnera, 2021, 2020, seznam vztahů Primo Carnera.
Hélène de Saint-Père
Hélène de Saint-Père
28. května 2021 ... Zprávy Hélène de Saint-Père, drby, fotografie Hélène de Saint-Père, životopis, seznam přátel Hélène de Saint-Père 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Hélène de Saint-Père. Seznamovací historie Hélène de Saint-Père, 2021, 2020, seznam vztahů Hélène de Saint-Père.
Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan
Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan
28. května 2021 ... Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Juliet Casablancas
Juliet Casablancas
28. května 2021 ... zprávy Juliet Casablancas, drby, fotky Juliet Casablancas, životopis, seznam přátel Juliet Casablancas 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Julie Casablancasové. Juliet Casablancas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Juliet Casablancas.