Hlavní Chodit S Někým Christina Jeffs

Christina Jeffs

Christina Jeffs

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Christina Jeffs možná svobodná.

Vztahy

Pro Christinu Jeffs nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Christina Jeffs! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Detaily

JménoChristina
PříjmeníJeffs
Celé jméno při narozeníChristina Jeffs
Alternativní jménoChristina Jeffs
Výška5 '9' (175 cm)
StavětŠtíhlý
Barva očíZelená
Barva vlasůBlondýnka
Etnický původBílý
UniverzitaNYU Tisch School of the Arts
Text povoláníHerečka | Editor | Spisovatel
obsazeníHerečka
Oficiální webové stránkywww.youtube.com/user/christinafetije, www.instagram.com/christinajeffs/, twitter.com/christinajeffs?lang=cs
Více o Christině Jeffsové Méně o Christině Jeffs

FOTOGALERIE

2 Broke Girls (2011) 2 Broke Girls (2011) Christina Jeffs Christina Jeffs Christina Jeffs Christina Jeffs Christina Jeffs Christina Jeffs Christina Jeffs Christina Jeffs Christina Jeffs Christina Jeffs

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Rozbitý2016Blonďatá ženaTelevizní show
Známý2015HerečkaTelevizní show
Vlk z Wall Streetu2013Benátky (Dominatrix)Film
Jane by Design2012SuzyTelevizní show
Závažné trestné činy2012Mitzy CochranTelevizní show
2 Socky2011HeidiTelevizní show
Nová holka2011PamTelevizní show
Moderní rodina2009VřesTelevizní show

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...