Hlavní Vztahy Clarice Taylor

Clarice Taylor

Clarice Taylor 1917-2011Věk 93 po smrti zvěrokruhu Panna Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Odpočívej v pokoji.

Vztahy

Clarice Taylor byla dříve vdaná za Maxwella Glanvilla.



O

Americká herečka Clarice Taylor se narodila 20. září 1917 v Buckinghamském kraji ve Virginii a zemřela 30. května 2011 v Englewood, New Jersey, USA ve věku 93. Je nejvíce připomínána ve hře Play Misty for Me, The Cosby Show. Její znamení zvěrokruhu je Panna.

Clarice Taylor hrála na obrazovce zápas s Earle Hyman Cosby Show (1984).

kdo je shantel vansanten ženatý

Clarice Taylor je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a herci z Virginie.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Clarice Taylor! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý1---
Celkový1--

Detaily

JménoClarice
PříjmeníTaylor
Stáří93 (věk úmrtí) let
Narozeniny20. září 1917
RodištěBuckingham County, Virginia
Zemřel30. května 2011
Místo smrtiEnglewood, New Jersey, USA
Příčina smrtiMěstnavé srdeční selhání
StavětPrůměrný
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůSůl a pepř
Znamení zvěrokruhuPanna
SexualitaRovný
Etnický původČerná
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuZahrajte si Misty for Me, The Cosby Show
Roky aktivní1960-2009

Clarice Taylor (20. září 1917 - 30. května 2011) byla americká divadelní, filmová a televizní herečka.

kdo je Grigor Dimitrov seznamka
Více o Clarice Taylor Méně o Clarice Taylor

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Maxwell GlanvilleŽenatý -
Maxwell Glanville #1

Maxwell Glanville

Maxwell Glanville a Clarice Taylor byli v ...[zobrazit pár] #1

Maxwell Glanville

Maxwell Glanville a Clarice Taylor měli vztah.



OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh100%Stáří98%'> Kompatibilita 60% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Clarice Taylor93 PannaHerečka
americký
Maxwell Glanville74 VodnářHerec
Antiguans, Barbudans

FOTOGALERIE

Cosby Show - Clarice Taylor Clarice Taylor Clarice Taylor Clarice Taylor Clarice Taylor Clarice Taylor Clarice Taylor Clarice Taylor Clarice Taylor Clarice Taylor Clarice Taylor Clarice Taylor (zcela vlevo) a obsazení Purlie

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Dějiny světa za osm minut1998RenataKrátký film
Kouřdevatenáct devadesát pětBabička EthelFilm
Na jih1994Paní ChaffeyováTelevizní show
Sommersby1993EsterFilm
Lady Blue1985Pearl McKinleyTelevizní show
Spenser: k pronájmu1985Slečna EmmaTelevizní show
Srdeční ostrov1985MattieTelevizní show
Nic netrvá věčně1984LuFilm
Cosby Show1984Anna HuxtableTelevizní show
Plácnutí1982Velma WilliamsTV film
Purliedevatenáct osmdesát jednaIdella LandyTV film
Zdravotní sestřičkadevatenáct osmdesát jednaSestra BaileyTelevizní show
Beulah Land1980Miluju těTelevizní show
Mučení matek1980Film
Sůl a pepř1975MillieTelevizní show
Snubní prsten1974Fanny JohnsonTV film
Pět na straně černé ruky1973Paní BrooksováFilm
Sanford a syn1972Bratranec EmmaTelevizní show
Hrajte Misty for Me1971PtáčekFilm
Takoví dobří přátelé1971Paní McKayováFilm
Owen Marshall: právní poradce1971Paní SimpsonováTelevizní show
Řekni mi, že mě miluješ, Junie Moon1970MinnieFilm
Sezame, otevři se1969Davidova babičkaTelevizní show
Změna mysli1969Rose LandisFilm
Ironside1967Clotilde LogginsTelevizní show
Doktoři1963Hope StarkTelevizní show
Nová dívka1960Mariina mámaKrátký film
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Earle Hyman a Clarice TaylorEarle Hyman
    • Cosby Show
      1984
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Zatímco mnoho hudebníků bojuje s drogami a alkoholem, jiní se rozhodnou zůstat střízliví nebo se po zkušenostech se závislostí vyčistit. Existuje mnoho střízlivých ...
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Určité postavy ze sobotní noci v noci se staly obzvláště nezapomenutelnými a dokázaly zůstat rozšířeným kulturním referenčním rokem i roky později. Tyto...
Arán De Las Casas
Arán De Las Casas
28. května 2021 ... Arán De Las Casas zprávy, drby, fotky Arána De Las Casase, životopis, seznam přítelkyň Arána De Las Casase 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Aránem De Las Casasem. Arán De Las Casas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Arán De Las Casas.
Cole Swindell
Cole Swindell
28. května 2021 ... Cole Swindell novinky, drby, fotografie Cole Swindell, životopis, seznam přítelkyň Cole Swindell 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cole Swindell. Seznamovací historie Cole Swindell, 2021, 2020, seznam vztahů Cole Swindell.
Kennya Baldwin
Kennya Baldwin
28. května 2021 ... zprávy Kennyi Baldwina, drby, fotografie Kennyi Baldwina, životopis, seznam přátel Kennyi Baldwina 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Kennyou Baldwinovou. Kennya Baldwin seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kennya Baldwin.
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Fanoušci sledovali vzestup Vinnyho Chase a jeho přátel po osm sezón Entourage, ale pokud chtějí vidět obsazení Entourage teď, pak ne ...
Sunny Sandler
Sunny Sandler
28. května 2021 ... Zprávy Sunny Sandler, drby, fotky Sunny Sandler, životopis, seznam přátel Sunny Sandler 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sunny Sandler. Sunny Sandler seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sunny Sandler.