Hlavní Vztahy Clark Gregg

Clark Gregg

Clark GreggPořadí 4478 1Věk 59 let zvěrokruhu Beran Vztahy 1 celkem Děti 1 dítě

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Clark Gregg možná svobodný.

Vztahy

Clark Gregg byl dříve ženatý s Jennifer Gray(2001 - 2020).



O

Clark Gregg je 59letý americký herec. Robert Clark Gregg se narodil 2. dubna 1962 v Bostonu ve státě Massachusetts v USA. Proslavil ho Phil Coulson ve filmech Iron Man, Thor & The Avengers. Jeho znamení zvěrokruhu je Beran.

Clark Gregg byl ve 4 zápasech na obrazovce, včetně Emily Rutherfurdové The New Adventures of Old Christine (2006), Ming-Na Wen dovnitř Agenti S.H.I.E.L.D. (2013), Cynthia Nixon v Sex ve městě (1998)a Meg Ryan dovnitř V zemi žen (2007).

Clark Gregg je členem následujících seznamů: 1962 narození, američtí filmoví herci a američtí televizní herci.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Clarka Gregga! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý120 let, 1 měsíc--
Celkový120 let, 1 měsíc--

Detaily

JménoClarku
PříjmeníGregg
Celé jméno při narozeníRobert Clark Gregg
Alternativní jménoCGregg
Stáří59 let
Narozeniny2. dubna 1962
RodištěBoston, Massachusetts, USA
Výška5 '9' (175 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuBeran
SexualitaRovný
Náboženstvíkřesťan
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
UniverzitaOhio Wesleyan University, BFA v dramatu - New York University, Tisch School of the Arts (1986)
Text povoláníHerec, scenárista, režisér
obsazeníHerec
Získejte slávuPhil Coulson ve filmu Iron Man, Thor a The Avengers
Roky aktivní1988 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)3 Umělecká zábava
Oficiální webové stránkytwitter.com/clarkgregg, www.facebook.com/clarkgreggofficial, clark-gregg.com/, www.nndb.com/people/116/000131720/
OtecRobert Clark Gregg
MatkaMary Layne
Přidružené osobyChris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr., Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson
Oblíbení lidéJoss Whedon
Oblíbené filmyMstitelé, Thor, Dirty Dancing
Oblíbené televizní pořadyTanec s hvězdami

Robert Clark Gregg (narozen 2. dubna 1962) je americký herec, režisér a scenárista. On je nejlépe známý pro hraní Agent Phil Coulson ve filmech Marvel Cinematic Universe Iron Man (2008), Iron Man 2 (2010), Thor (2011), The Avengers (2012), Captain Marvel (2019) a televizní spin- mimo sérii Agenti SHIELD (2013–2020). Gregg také vyjádřil Phil Coulson v animovaném seriálu Ultimate Spider-Man (2012–2017) a ve videohrách Lego Marvel Super Heroes (2013), Marvel Heroes (2013) a Lego Marvel's Avengers (2016).

Více o Clarkovi Greggovi Méně o Clarkovi Greggovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Jennifer GrayŽenatýČerven 2000Července 202020 let
Jennifer Gray #1

Jennifer Gray

2000 - 2020

Jennifer Gray a Clark Gregg se rozvedli ...[zobrazit pár] #1

Jennifer Gray

2000 - 2020

Jennifer Gray a Clark Gregg byli manželé 18 let. Chodili spolu jeden rok poté, co se dali dohromady v červnu 2000, a vzali se 21. července 2001. O 18 let později se rozvedli v červenci 2020.



Vztah 20 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří52%'> Kompatibilita 61% Děti 1 dítě zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Clark Gregg59 BeranHerec
americký
Jennifer Gray61 BeranHerečka
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Hvězdaženský3. prosince 200119 let Jennifer Gray

FOTOGALERIE

Mstitelé - Clark Gregg Světová premiéra Marvel Studios v Los Angeles '' Captain Marvel '' Světová premiéra Marvel Studios v Los Angeles '' Captain Marvel '' Kapitán Marvel Když cizinec volá - Clark Gregg Captain Marvel (2019) Captain Marvel (2019) Captain Marvel (2019) Avengers: Age of Ultron (2015) Avengers: Age of Ultron (2015) Avengers: Age of Ultron (2015) Captain America: Civil War (2016)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Moxie2021JohnFilm
Zítřejší příšery2021Walter FullerTelevizní show
Run Sweetheart Run2020James R. FullerFilm
Kapitán Marvel2019Agent CoulsonFilm
Spinning Man2018PavelFilm
Conners2018RoneTelevizní show
ÚSMĚV2017Pane tatiTelevizní show
Žít v noci2016Calvin BondurantFilm
Příliš legitimní2016Dr. MekelKrátký film
Agenti S.H.I.E.L.D .: Prak2016Phil CoulsonTelevizní show
Napínavá hodina dobrodružství v přímém přenosu2015Mason GrantzFilm
Seznam úkolů2013Soudce ClarkFilm
Nejjasnější hvězda2013Pane MarkovičiFilm
Velmi dobré dívky2013EdwardeFilm
Svátek práce2013GeraldeFilm
Věř mi2013HowardeFilm
Agenti S.H.I.E.L.D.2013Phil Coulson, SargeTelevizní show
Mstitelé2012Agent Phil CoulsonFilm
Konečný Spider-Man2012Agent Phil Coulson, Nanny Bot 1, Nanny Bot 2Televizní show
Mnoho povyku pro nic2012LeonatoFilm
Thor2011Agent CoulsonFilm
Tučňáci pana Poppera2011Nat JonesFilm
Iron Man 22010Agent CoulsonFilm
500 dní léta2009VanceFilm
Dávit se2008Lord High CharlieFilm
Železný muž2008Agent CoulsonFilm
V zemi žen2007Nelson HardwickeFilm
Vzduch, který dýchám2007JindřichFilm
Skvělé nápady Bickforda Shmecklera2006VydavatelFilm
Houkání2006MuckleFilm
Když cizinec volá2006Ben JohnsonFilm
Cesta k Vánocům2006Tom PullmanTV film
The New Adventures of Old Christine2006Richard CampbellTelevizní show
V rukou nepřítele2004Výkonný ředitel Teddy GoodmanFilm
V dobré společnosti2004SteckleFilm
Spartan2004MlynářFilm
CSI: NY2004D.A. Allen McShaneTelevizní show
11:142003Důstojník HannaganFilm
Northfork2003Mr. Hadfield (uncredited)Film
Lidská skvrna2003Nelson PrimusFilm
Jedna hodina fotografie2002Že. Paul OuterbridgeFilm
Byli jsme vojáci2002Kapitán Tom MetskerFilm
Živě z Bagdádu2002Eason JordanTV film
Strážce mé sestry2002HarveyTV film
Štít2002William FaulksTelevizní show
A.I. Umělá inteligence2001SupernerdFilm
Krásný a úžasný2001ÚčtovatFilm
Stát a hlavní2000Doug MackenzieFilm
Magnólie1999Ředitel podlahy WDKKFilm
Západní křídlo1999Zvláštní agent FBI Michael CasperTelevizní show
Dobrodružství Sebastiana Colea1998Hank, HenriettaFilm
Sex ve městě1998Harris BragenTelevizní show
Sportovní noc1998CizinecTelevizní show
Will & Grace1998PomerančeTelevizní show
Šest způsobů do neděle1997Benjamin TaftFilm
Naposledy jsem spáchal sebevraždu1997Policista # 1Film
Španělský vězeň1997Odstřelovač FBIFilm
Procvičování1997Bob McGrathTelevizní show
Pikantní omáčkou1997Bývalý přítelFilm
Mail Mandevatenáctset devadesát šestDaveKrátký film
Nad podezřenídevatenáct devadesát pětChlípnýFilm
Obvyklí podezřelídevatenáct devadesát pětDr. WaltersFilm
Tysonedevatenáct devadesát pětKevin RooneyTV film
C.P.W.devatenáct devadesát pětManažerTelevizní show
Jasné a současné nebezpečí1994RotnýFilm
Miluji potíže1994Darryl Beekman, Jr.Film
George Carlin Show1994TátoTelevizní show
Dotkl se anděla1994Don DudleyTelevizní show
Jeď se mnou1994Jake ShankFilm
The Young Indiana Jones Chronicles1992DickinsoneTelevizní show
Lana v lásce1992MartyFilm
Žena jménem Jackie1991Ken O'DonnellTelevizní show
Commish1991Tom CannonTelevizní show
Zákon a pořádek1990Patrick DunneTelevizní show
Shannon's Deal1990Obchodník střižním zbožímTelevizní show
Tlustý muž a malý chlapec1989Douglas PantonFilm
Věci se mění1988InspicientFilm
Služba rtů1988InspicientTV film
Jiný svět1964Oliviin porodníkTelevizní show
Jak se svět otočí1956Russell ClarkTelevizní show
Biofilm Lucille Ball bez názvuFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Emily Rutherfurdová
    • The New Adventures of Old Christine
      2006
    [zobrazit shodu]
  • Clark Gregg a Ming-Na WenMing-Na Wen
    • Agenti S.H.I.E.L.D.
      2013
    [zobrazit shodu]
  • Cynthia Nixon
    • Sex ve městě
      1998
    [zobrazit shodu]
  • Meg Ryan a Clark GreggMeg Ryan
    • V zemi žen
      2007
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Plné obsazení herců / hereček Merry Christmas, Drake a Josha
Plné obsazení herců / hereček Merry Christmas, Drake a Josha
Veselé Vánoce, seznam herců Drake a Josh, seřazený podle abecedy s fotografiemi, jsou-li k dispozici. Tento seznam herců Veselé Vánoce, Drake a Josh zahrnuje ...
Madonna a Timor Steffens
Madonna a Timor Steffens
28. května 2021 ... Madonna a Timor Steffensové, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nejlepší skladby s Wall v názvu
Nejlepší skladby s Wall v názvu
Už jste někdy přemýšleli o tom, kolik písní bylo napsáno se zdí v názvu? Tento seznam uvádí nejlepší skladby se jménem Wall bez ohledu na jejich ...
První Carnera
První Carnera
28. května 2021 ... Zprávy Primo Carnera, drby, fotky Primo Carnera, životopis, seznam přítelkyň Primo Carnera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Primo Carnera. Seznamovací historie Primo Carnera, 2021, 2020, seznam vztahů Primo Carnera.
Hélène de Saint-Père
Hélène de Saint-Père
28. května 2021 ... Zprávy Hélène de Saint-Père, drby, fotografie Hélène de Saint-Père, životopis, seznam přátel Hélène de Saint-Père 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Hélène de Saint-Père. Seznamovací historie Hélène de Saint-Père, 2021, 2020, seznam vztahů Hélène de Saint-Père.
Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan
Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan
28. května 2021 ... Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Juliet Casablancas
Juliet Casablancas
28. května 2021 ... zprávy Juliet Casablancas, drby, fotky Juliet Casablancas, životopis, seznam přátel Juliet Casablancas 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Julie Casablancasové. Juliet Casablancas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Juliet Casablancas.