Hlavní Vztahy Claudine Longet

Claudine Longet

Claudine LongetVěk 79 let zvěrokruhu Vodnář Vztahy celkem 7 Děti 3 děti

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Claudine Longet možná svobodná.

Vztahy

Claudine Longet byla dříve vdaná za Rona Austina (manžel Claudine Longet)(1985)a Andy Williams(1961 - 1975).



Claudine Longet byla ve vztazích se Spiderem Sabichem(1972 - 1976), Kirk Kerkorian a Ryan O'Neal.

Claudine Longet se setkala s Robertem F. Kennedym(1967)a Greg Bautzer.

O

Claudine Longet je 79letá francouzská zpěvačka. Claudine Georgette Longet, která se narodila 29. ledna 1942 v Paříži ve Francii, je známá televizní a filmovou herečkou Marriage to Andy Williams, která střílí a zabíjí Spidera Sabicha. Její znamení zvěrokruhu je Vodnář.



Claudine Longet hrála na obrazovce zápas s Peterem Sellersem Párty (1968).

Claudine Longet je členem následujících seznamů: americké zpěvačky, americké popové zpěvačky a anglické zpěvačky.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Claudine Longet! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatýdva41 let, 4 měsíce27 let, 11 měsíců14 let, 6 měsíců
Chodit s někým34 roky, 2 měsíce1 rok, 4 měsíce-
Setkánídva---
Celkový741 let, 4 měsíce8 let, 7 měsíců4 roky, 2 měsíce

Detaily

JménoClaudine
Prostřední jménoGeorgette
Jméno za svobodnaLonget
Celé jméno při narozeníClaudine Georgette Longet
Stáří79 let
Narozeniny29. ledna 1942
RodištěPaříž, Francie
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - Světlá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Výrazná vlastnostDlouhé hnědé vlasy, velké, sexy oči
Znamení zvěrokruhuVodnář
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostfrancouzština
Text povoláníZpěvačka, herečka, tanečnice, spisovatelka a umělec nahrávky
obsazeníZpěvák
Získejte slávuTelevizní a filmová herečka, Manželství s Andy Williamsem, střílení a zabíjení Spidera Sabicha
Hudební žánr (text)Pop, Bossa nova, francouzský pop, Standardy, Soft rock
Hudební žánrHlasitý
Roky aktivní1963–1975
Hudební stylPop / Rock, vokální pop, francouzský pop, AM pop
Hudební náladaNaivní, Jemný, Vzácný, Zasněný, Nevinný, Uklidňující, Intimní, Přátelský / Dobromyslný, Jarní, Sladký, Sentimentální, Romantický, Jemný
NástrojZpěv
Nástroj (text)Hlas, kytara, zpěv
Nahrávací společnostA&M, Barnaby Records
Související aktyAndy Williams, Nick De Caro, Nick DeCaro
Oficiální webové stránkywww.claudinelonget.com/

Claudine Georgette Longet (narozená 29. ledna 1941) je francouzsko-americká zpěvačka, herečka, tanečnice a umělec nahrávky, která byla populární během 60. a 70. let.

Více o Claudine Longet Méně o Claudine Longet

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
7Ron Austin (manžel Claudine Longet)Ženatý1980 -
6Spider SabichVztah197221. března 19764 roky
5Robert F. KennedySetkání19671967-
4Andy WilliamsŽenatýSrpna 196012. února 197514 let
3Ryan O'NealVztah -
dvaGreg BautzerSetkání -
1Kirk KerkorianVztah -
#7

Ron Austin (manžel Claudine Longet)

1980

Ron Austin (manžel Claudine Longet) a C ...[zobrazit pár] Spider Sabich #6

Spider Sabich

1972-1976

...[zobrazit pár] Robert F. Kennedy #5

Robert F. Kennedy

1967

Claudine Longet a Robert F. Kennedy jsou v září ...[zobrazit pár] Andy Williams #4

Andy Williams

1960 - 1975

Claudine Longet a Andy Williams se rozvedli ...[zobrazit pár] Ryan O #3

Ryan O'Neal

Claudine Longet a Ryan O'Neal jsou odděleni ...[zobrazit pár] Greg Bautzer #dva

Greg Bautzer

Greg Bautzer a Claudine Longet jsou odděleni ...[zobrazit pár] Kirk Kerkorian #1

Kirk Kerkorian

Kirk Kerkorian a Claudine Longet jsou odděleni ...[zobrazit pár] #7

Ron Austin (manžel Claudine Longet)

1980

Ron Austin (manžel Claudine Longet) a Claudine Longet jsou manželé 35 let. Chodili spolu 5 let poté, co se dali dohromady v roce 1980, a vzali se 1. června 1985.

Vztah 41 let zobrazit vztah #6

Spider Sabich

1972-1976

Vztah 4 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruhdvacet%Stáří52%'> Kompatibilita 28% zobrazit vztah #5

Robert F. Kennedy

1967

Claudine Longet a Robert F. Kennedy se setkali v roce 1967.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh80%Stáří13%'> Kompatibilita 28% zobrazit vztah #4

Andy Williams

1960 - 1975

Claudine Longet a Andy Williams byli manželé 13 let. Chodili spolu jeden rok poté, co se dali dohromady v srpnu 1960, a vzali se 25. prosince 1961. O 13 let později se 12. února 1975 rozvedli.

Vztah 14 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Stáří13%'> Kompatibilita 29% Děti 3 děti zobrazit vztah #3

Ryan O'Neal

Claudine Longet a Ryan O'Neal měli vztah.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh100%Stáří98%'> Kompatibilita 70% zobrazit vztah #dva

Greg Bautzer

Greg Bautzer se setkal s Claudine Longetovou.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh1%Stáří1%'> Kompatibilita dvacet jedna% zobrazit vztah #1

Kirk Kerkorian

Kirk Kerkorian a Claudine Longet měli vztah.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh100%Stáří1%'> Kompatibilita Čtyři pět% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Claudine Longet79 VodnářZpěvák
francouzština
Ron Austin (manžel Claudine Longet)-
Spider Sabich31 KozorohLyžování
americký
Robert F. Kennedy42 ŠtírPolitik
americký
Andy Williams84 StřelecHerec
americký
Ryan O'Neal80 BeranHerec
americký
Greg Bautzer76 BeranAdvokát
americký
Kirk Kerkorian98 BlíženciObchodní
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Noelleženský24. září 196357 let Andy Williams
křesťanmužský15. dubna 196556 let Andy Williams
Robertmužský1. srpna 196951 let Andy Williams

FOTOGALERIE

Strana (1968) Strana (1968) Claudine Longet Claudine Longet Claudine Longet Claudine Longet Claudine Longet Claudine Longet Claudine Longet Claudine Longet Claudine Longet Claudine Longet

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
The Legendary Curse of the Hope Diamond1975Marie AntoinetteTV film
Ulice San Franciska1972Michelle CarlTelevizní show
Alias ​​Smith a Jones1971Michelle MonetTelevizní show
Jak ukrást letadlo1971Michelle ChivotTV film
Láska, americký styl1969Susan (část „Láska a ministr“)Televizní show
Odvážní: Právníci1969Suzanne RockfordTelevizní show
Párty1968Michele MonetFilm
Název hry1968Lianne JevretTelevizní show
Masakrový přístav1968MarianneFilm
Laugh-In1967Hostující umělecTelevizní show
Krysí hlídka1966Marianne BertaineTelevizní show
Hoganovi hrdinové1965MichelleTelevizní show
Běh o život1965NicoleTelevizní show
F.B.I.1965Danielle ChabrolTelevizní show
McHaleovo námořnictvo1964Andrea BouchardFilm
12 hodin vysoký1964Liane Golet, Suzanne ArnaisTelevizní show
Kraft napětí divadlo1963Marie AngeTelevizní show
Pan. Nováček1963Shahri JavidTelevizní show
Boj!1962Babette, ClaudetteTelevizní show
McHaleovo námořnictvo1962Yvette GerardTelevizní show
Dr. Kildare1961Paní DupresováTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Peter Sellers a Claudine LongetPeter Sellers
    • Párty
      1968
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články