Hlavní Vztahy Colin Egglesfield

Colin Egglesfield

Colin Egglesfield SinglPořadí 1661 -28Věk 48 let zvěrokruhu Vodnář Vztahy celkem 3

S kým právě teď chodí?

Colin Egglesfield je aktuálně svobodný.

Vztahy

Colin Egglesfield byl ve vztazích s Malin Akerman(2014 - 2015)a Stephany Jacobsenové(2009 - 2011).



kdo je Andy Samberg chodit s někým

Colin Egglesfield se říká, že se spojil s Jennifer Love Hewitt(2012).

O

Colin Egglesfield je 48letý americký herec. Colin Joseph Egglesfield se narodil 9. února 1973 ve Farmington Hills v Michiganu ve Spojených státech a je známý pro Rizzoli & Isles. Jeho znamení zvěrokruhu je Vodnář.

Colin Egglesfield byl ve 3 zápasech na obrazovce, včetně Ginnifer Goodwin Něco půjčeného (2011)Jennifer Love Hewitt Seznam klientů (2012)a Stacy Haiduk v Všechny mé děti (1970).



Colin Egglesfield je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a herci z Michiganu.

Přispět

Pomozte nám vybudovat náš profil Colin Egglesfield! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někýmdva1 rok, 4 měsíce1 rok, 1 měsíc10 měsíců, 6 dní
Říká se1---
Celkový31 rok, 4 měsíce8 měsíců, 24 dní10 měsíců, 6 dní

Detaily

JménoColin
Prostřední jménoJoseph
PříjmeníEgglesfield
Celé jméno při narozeníColin Joseph Egglesfield
Stáří48 let
Narozeniny9. února 1973
RodištěFarmington Hills, Michigan, Spojené státy
Výška6 '0' (183 cm)
StavětAtletický
Barva očíModrý
Barva vlasůČerná
Znamení zvěrokruhuVodnář
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaMarian Catholic High School, Chicago Heights, Illinois, USA (1991)
UniverzitaUniversity of Iowa, Illinois Wesleyan University
Text povoláníHerec, producent
obsazeníHerec
Získejte slávuRizzoli a ostrovy
Roky aktivní2000 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Brillstein Entertainment Partners
Oficiální webové stránkyhttp://www.colinegglesfield.com, www.instagram.com/colinegglesfield/?hl=cs, twitter.com/CEgglesfield, www.facebook.com/pages/Colin-Egglesfield/160508598745
BratrSean
SestraKerry

Colin Egglesfield (narozen 9. února 1973) je americký herec. On je známý pro jeho role jako Josh Madden v dlouhotrvající telenovele All My Children, Auggie Kirkpatrick na CW je krátkotrvající drama série Melrose Place a Evan Parks na Seznam klientů.



Více o Colinovi Egglesfieldovi Méně o Colinovi Egglesfieldovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
3Malin AkermanVztahÚnora 20142015.10 měsíců
dvaJennifer Love HewittSetkání R 20122012-
1Stephany JacobsenVztahZáří 200920111 rok
Malin Akerman #3

Malin Akerman

2014 - 2015

Malin Akerman a Colin Egglesfield se rozešli ...[zobrazit pár] Jennifer Love Hewitt #dvaPověst

Jennifer Love Hewitt

2012

Colin Egglesfield a Jennifer Love Hewitt jsou ...[zobrazit pár] Stephany Jacobsen #1

Stephany Jacobsen

2009 - 2011

Stephany Jacobsen a Colin Egglesfield se oddělili ...[zobrazit pár] #3

Malin Akerman

2014 - 2015

Malin Akerman a Colin Egglesfield pocházejí z března 2014 až 2015.

kdo je Taylor Lautner Seznamka 2016
Vztah 10 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří72%'> Kompatibilita 37% zobrazit vztah #dva

Jennifer Love Hewitt

2012 (fáma)

Colin Egglesfield se říká, že se spojil s Jennifer Love Hewitt v roce 2012.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří69%'> Kompatibilita 51% zobrazit vztah #1

Stephany Jacobsen

2009 - 2011

Stephany Jacobsen a Colin Egglesfield pocházejí ze září 2009 až 2011.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří69%'> Kompatibilita 76% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Colin Egglesfield48 VodnářHerec
americký
Malin Akerman43 BýkHerečka
švédský
Jennifer Love Hewitt42 RybaHerečka
americký
Stephany Jacobsen40 RakovinaHerečka
Australan

FOTOGALERIE

Život se stane (2011) Život se stane (2011) Cizinec v ráji - Colin Egglesfield Sergio K. Oděvní focení Colin Egglesfield a Stephanie Jacobsen Colin Egglesfield a Stephanie Jacobsen Colin Egglesfield a Stephanie Jacobsen Colin Egglesfield a Stephanie Jacobsen Colin Egglesfield a Stephanie Jacobsen Colin Egglesfield a Stephanie Jacobsen Colin Egglesfield a Stephanie Jacobsen Colin Egglesfield

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
100 dní života2019Gabriel WeeksFilm
Backtrace2018Detektiv CarterFilm
Uprostřed X2018Mack PrescottFilm
Odveta2018Pole agenta FBIFilm
Magnetická plazma pro hmotné (é) osvícení2018SpěchKrátký film
Mrknutí oka (TV film)2018DavideTV film
Řada2018Alex VilliersFilm
Puckheads (TV seriál)2018Paul BrooksTelevizní show
Prostor mezi námi2017.Sarahin bratrFilm
Špatné maminky2016AstronautFilm
Neskutečný2015.JiříTelevizní show
Svěrák2015.PurerFilm
Bakaláři2015.AaroneFilm
Lucifer2015.Ben WheelerTelevizní show
Vražda v Mexiku: Příběh Bruce Beresforda-Redmana2015.Bruce Beresford-RedmanTV film
Podzimní sny2015.Ben LawsonTV film
Špatný učitel2014JasoneTelevizní show
Pronásledování života2014Dr. Alex BarrattTelevizní show
Otevřená cesta2013DavideFilm
Cizinec v ráji2013JoshiFilm
Seznam klientů2012Evan ParksTelevizní show
Chicago Fire2012Gordon MayfieldTelevizní show
Něco půjčeného2011DexFilm
Život se stane2011Ivan # 1Film
Nezapomenutelný2011Agent Charles SewellTelevizní show
Tělesná nevinnost2011Tucker LongstreetTV film
Jen malý infarkt2011ManželKrátký film
Rizzoli a ostrovy2010Tommy RizzoliTelevizní show
Hawaii Five-02010Jordan TownsendTelevizní show
Au Pair2010JakuKrátký film
Hodný chlap2009PekařFilm
Drop Dead Diva2009Charlie FrenchTelevizní show
Melrose Place2009Auggie KirkpatrickTelevizní show
Krásný snílek2006Joe, Thomas 'Tommy' WarnerFilm
Bratři a sestry2006Mladý William WalkerTelevizní show
Musí milovat psy2005DavideFilm
Upíři: The Turning2005ConnorFilm
12 dní děsu2004AlexiTV film
S.W.A.T.2003Důstojník LAPDFilm
Nip / Tuck2003Pane RourkeTelevizní show
Ztracen v Oz2002Caleb JansenTV film
Gilmorova děvčata2000SeanTelevizní show
The $ treet2000UmělecTelevizní show
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti1999StevenTelevizní show
Čarodějky1998Cross TeamTelevizní show
Všechny mé děti1970Joshua MaddenTelevizní show
Láska utonutímVal MartinFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Colin Egglesfield a Ginnifer GoodwinGinnifer Goodwin
    • Něco půjčeného
      2011
    [zobrazit shodu]
  • Jennifer Love Hewitt a Colin EgglesfieldJennifer Love Hewitt
    • Seznam klientů
      2012
    [zobrazit shodu]
  • Stacy Haiduk
    • Všechny mé děti
      1970
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Dawn Marie Psaltis
Dawn Marie Psaltis
28. května 2021 ... Dawn Marie Psaltis novinky, drby, fotky Dawn Marie Psaltis, životopis, seznam přátel Dawn Marie Psaltis 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Dawn Marie Psaltis. Dawn Marie Psaltis seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Dawn Marie Psaltis.
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci CPU a návrháři CPU v žebříčku. Jedná se o nejlepší společnosti v prostoru CPU, které uživatelé hlasovali.
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
28. května 2021 ... Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav z Monsters, Inc., včetně obrázků, jsou-li k dispozici. Tyto postavy z filmu Monsters, Inc. jsou pojmenovány podle jejich důležitosti pro ...
Max Schneider
Max Schneider
28. května 2021 ... zprávy Maxe Schneidera, drby, fotky Maxe Schneidera, životopis, seznam přítelkyň Maxe Schneidera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maxe Schneidera. Seznamovací historie Maxe Schneidera, 2021, 2020, seznam vztahů Maxe Schneidera.
Ingrid Aver
Ingrid Aver
28. května 2021 ... Zprávy Ingrid Averové, drby, fotky Ingrid Averové, životopis, seznam přátel Ingrid Averové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Ingrid Averové. Seznamovací historie Ingrid Averové, 2021, 2020, seznam vztahů Ingrid Averové.
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Níže je uveden úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii, který pokrývá celý televizní běh show. Fotky z Single Dating In The Dark Australia ...