Hlavní Vztahy Dakota Fanning

Dakota Fanning

Dakota Fanning Dlouhodobý451. místo 3. 4Věk 27 let zvěrokruhu Ryba Vztahy celkem 5

S kým právě teď chodí?

Dakota Fanning a Henry Frye (osoba)Henry Frye (osoba) začal chodit s Dakotou Fanningovou v říjnu 2017. zobrazit vztah

Vztahy

Dakota Fanningová byla ve vztazích s Loganem Markleym(2016-2017)Jamie Strachan(2013 - 2016)Freddie Highmore(2009)a Cameron Bright(2009 - 2012).

O

Dakota Fanning je 27letá americká herečka. Narodila se Hannah Dakota Fanningová 23. února 1994 v Conyers ve státě Georgia, USA a krátkou dobu studovala na Montessori škole. a Gallatin School of Individualized Study., ona je známá pro I am Sam, Uptown Girls, War of the Worlds, Taken in a kariéru, která sahá 1999-současnost. Její znamení zvěrokruhu je Ryby.



Dakota Fanning byl v 8 zápasech na obrazovce, včetně Boyda Holbrooka v Velmi dobré dívky (2013), Theo James dovnitř Dobrodinec (2015), Tom Sturridge dovnitř Effie Gray (2014), Greg Wise dovnitř Effie Gray (2014)a Kristen Stewart Uprchlíci (2010).

jak stará je lady sonia

Dakota Fanning je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a američtí dětští herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Dakota Fanning! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým53 roky, 7 měsíců2 roky, 1 měsíc6 měsíců, 1 den
Celkový53 roky, 7 měsíců2 roky, 1 měsíc6 měsíců, 1 den

Detaily

JménoHannah
Prostřední jménoDakota
PříjmeníFanning
Celé jméno při narozeníHannah Dakota Fanning
Alternativní jménoKodie, Kota, Blondie, Modré oči
Stáří27 let
Narozeniny23. února 1994
RodištěConyers, Georgia, USA
Výška163 cm
Hmotnost50 kg
StavětŠtíhlý
Barva očíZelená
Barva vlasůBlondýnka
Výrazná vlastnostBlond vlasy, bledá kůže
Znamení zvěrokruhuRyba
SexualitaRovný
NáboženstvíKřtitel
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaCampbell Hall School, North Hollywood, Kalifornie, Montessori škola na krátkou dobu., Gallatin School of Individualized Study.
UniverzitaNewyorská univerzita
Text povoláníHerečka, modelka, zpěvačka
obsazeníHerečka
Získejte slávuJsem Sam, Uptown Girls, Válka světů, Taken
Roky aktivní2000 – dosud, 1999 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)One Talent Management, Echo Lake Productions, Osbrink Agency, William Morris Endeavour.
Schválení značkyPříliv a odliv, Marc Jacobs
Poprsí (palce)32
Velikost šálkuNA
Pas (palce)25
Boky (palce)3. 4
Velikost oblečení6
Velikost boty6
Oficiální webové stránkytwitter.com/itsDakotaFannin, www.imdb.com/name/nm0266824/bio?ref_=nm_ov_bio_sm
OtecSteve Fanning (prodej elektroniky)
MatkaHeather Joy (rozená Arrington) Fanning
SestraElle Fanning (herečka)
PříteliDaveigh, Brittany Murphy, Gishel Rafael, Rachelle Lefevre, Kristen Stewart, Tom Cruise
Domácí mazlíčciGoldie (kůň), Lewellen (pes)
Oblíbení lidéCameron Diaz (módní idol), Britney Spears (módní idol)
Oblíbené filmyČaroděj ze země Oz (1939), Gone with the Wind, Titanic, Steel Magnolias
Oblíbené televizní pořadyI Love Lucy Ho, Fear Factor, Skins, Bad Sex, Howard Stern Show
Oblíbené kapelyRihanna, Justin Beiber
Oblíbené knihySérie Harry Potter (J.K. Rowlings), Twilight (Stephanie Meyer)
Oblíbená místaNákupní centrum, škola, Taco Bell
Oblíbená jídlaKuře, Taco
Oblíbené barvyČerná, modrá, růžová
Oblíbené příslušenstvíOční linky, prsteny Marca Jacobse

Hannah Dakota Fanning (narozená 23. února 1994) je americká herečka. V sedmi letech se proslavila výkonem Lucy Dawson v dramatickém filmu I Am Sam (2001), za který získala v osmi letech nominaci na cenu Screen Actors Guild Award, což z ní dělá nejmladší kandidátku v historii SAG. Fanning hrál hlavní role ve filmech Uptown Girls (2003), Kočka v klobouku (2003), Muž v ohni (2004), Válka světů (2005), Dreamer (2005) a Charlotte's Web (2006).

kdo má dobrý megan
Více o Dakotě Fanningové Méně o Dakotě Fanningové

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
5Henry Frye (osoba)VztahŘíjen 2017současnost, dárek3 roky
4Logan MarkleyVztahListopad 2016Květen 20176 měsíců
3Jamie StrachanVztahKvěten 2013Říjen 20163 roky
dvaFreddie HighmoreVztahČervence 2009Července 2009-
1Cameron BrightVztah200920123 roky
Henry Frye (osoba) #5

Henry Frye (osoba)

2017.

Henry Frye (osoba) začal chodit s Dakota Fan ...[zobrazit pár] #4

Logan Markley

2016 - 2017

Logan Markley a Dakota Fanning se rozešli v ...[zobrazit pár] Jamie Strachan #3

Jamie Strachan

2013 - 2016

Jamie Strachan a Dakota Fanning se rozešli ...[zobrazit pár] Freddie Highmore #dva

Freddie Highmore

2009

Freddie Highmore a Dakota Fanning jsou odděleni ...[zobrazit pár] Cameron Bright #1

Cameron Bright

2009 - 2012

Cameron Bright a Dakota Fanning se oddělují ...[zobrazit pár] #5

Henry Frye (osoba)

2017.

Henry Frye (osoba) a Dakota Fanning spolu chodí od října 2017.

Vztah 3 roky zobrazit vztah #4

Logan Markley

2016 - 2017

Logan Markley a Dakota Fanning se datují od listopadu 2016 do května 2017.



Vztah 6 měsíců zobrazit vztah #3

Jamie Strachan

2013 - 2016

Jamie Strachan a Dakota Fanning se datují od května 2013 do října 2016.

je markiplier ve vztahu
Vztah 3 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří44%'> Kompatibilita 30% zobrazit vztah #dva

Freddie Highmore

2009

Freddie Highmore a Dakota Fanning spolu chodili v červenci 2009.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh80%Výška73%Stáří84%'> Kompatibilita 74% zobrazit vztah #1

Cameron Bright

2009 - 2012

Cameron Bright a Dakota Fanning měli vztah od roku 2009 do roku 2012.

Vztah 3 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří98%'> Kompatibilita 58% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Dakota Fanning27 RybaHerečka
americký
Henry Frye (osoba)- Obchodní
Logan Markley-
Jamie Strachan39 LevModelka
britský
Freddie Highmore29 VodnářHerec
britský
Cameron Bright28 VodnářHerec
kanadský

FOTOGALERIE

Tom Cruise - Dakota Fanning Effie Gray - Dakota Fanning Dakota Fanning - časopis Heroine 2020, číslo 13 Dakota Fanning - časopis Heroine 2020, číslo 13 Dakota Fanning - časopis Heroine 2020, číslo 13 Dakota Fanning - časopis Heroine 2020, číslo 13 Dakota Fanning - časopis Heroine 2020, číslo 13 Dakota Fanning - časopis Heroine 2020, číslo 13 Dakota Fanning - časopis Heroine 2020, číslo 13 Dakota Fanning - časopis Heroine 2020, číslo 13 Dakota Fanning - viděna opouštět nehtový salon ve Studio City Dakota Fanning - viděna opouštět nehtový salon ve Studio City

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
První dáma2021Susan Elizabeth FordTelevizní show
Viena a Fantomové2020VídeňFilm
Ripley2020Marge SherwoodováFilm
Slavík2019VianneFilm
Sladkost v břiše2019Lily Mitchell AbdalFilm
Once Upon a Time ... v Hollywoodu2019Pisklavý FrommeFilm
Gen: Zámek2019Miranda stojí za toTelevizní show
Mimozemšťan2018Sara HowardováTelevizní show
Ocean's Eight2018Penelope SternFilm
Prosím vydržte2017.VendulaFilm
Zygota2017.BarklayKrátký film
American Pastoral2016Veselý LevovFilm
Síra2016LizFilm
Útěk2016LilieKrátký film
Dobrodinec2015.OliviaFilm
Každá tajná věc2014Ronnie FullerFilm
Effie Gray2014Effie GrayFilm
Gus - ptáček, velký výlet2014Delf (anglická verze, hlas)Film
Velmi dobré dívky2013LillyFilm
Noční pohyby2013VšechnoFilm
Poslední Robin Hood2013Beverly AadlandFilm
Twilight sága: Úsvit - 2. část2012JaneFilm
Motel Life2012Annie JamesFilm
Nyní je dobré2012Tessa ScottFilm
Celia2012Hannah JonesKrátký film
Uprchlíci2010Cherie CurrieFilm
Twilight sága: Zatmění2010JaneFilm
Coraline2009Coraline Jones (hlas)Film
Tam2009Cassie HolmesFilm
The Twilight Saga: New Moon2009JaneFilm
Zvonek2008Esther GreenwoodFilm
Tajný život včel2008Lily OwensFilm
Fragmenty2008Anne HagenFilm
Lovecký pes2007LewellenFilm
Šavle2007KrajkovýKrátký film
Charlotte's Web2006KapradinaFilm
Dreamer: Inspirován skutečným příběhem2005Cale CraneFilm
Hra na schovávanou2005Emily CallawayFilm
Devět životů2005MariaFilm
Válka světů2005Rachel FerrierováFilm
Muž v ohni2004Lupita ramosFilm
Justice League Unlimited2004Young Wonder WomanTelevizní show
Dr. Seuss 'Kočka v klobouku2003VýpadFilm
Uptown Girls2003PaprsekFilm
Kim Possible: Sitch in Time2003Předškolní Kim (hlas)TV film
Jeníček a Mařenka2002KatieFilm
Sladký domov - Alabama2002Mladá MelanieFilm
V pasti2002Abby JenningsFilm
Přijato2002Allie KeysTelevizní show
Jsem sam2001LucieFilm
Tomcats2001Malá holčička v parkuFilm
Otec Xmas2001ClaireeKrátký film
Ellen Show2001Mladá EllenTelevizní show
Fighting Fitzgeralds2001MarieTelevizní show
CSI: Crime Scene Investigation2000Brenda CollinsTelevizní show
Malcolm uprostřed2000EmilyTelevizní show
Silná medicína2000Edie's GirlTelevizní show
Rodinný typ1999Malá holkaTelevizní show
Ally McBeal19975letý spojenecTelevizní show
Procvičování1997Alessa EngelTelevizní show
Spin Citydevatenáctset devadesát šestCindyTelevizní show
JE1994Delia chadseyTelevizní show
Přátelé1994MackenzieTelevizní show
Můj soused Totoro1988Satsuki (Disney verze 2005) (anglická verze, hlas)Film
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Boyd Holbrook a Dakota FanningBoyd Holbrook
    • Velmi dobré dívky
      2013
    [zobrazit shodu]
  • Dakota Fanning a Theo JamesPodle Jamese
    • Dobrodinec
      2015.
    [zobrazit shodu]
  • Dakota Fanning a Tom SturridgeTom Sturridge
    • Effie Gray
      2014
    [zobrazit shodu]
  • Greg Wise a Dakota FanningGreg Wise
    • Effie Gray
      2014
    [zobrazit shodu]
  • Kristen Stewart a Dakota FanningKristen Stewart
    • Uprchlíci
      2010
    [zobrazit shodu]
  • Peter Sarsgaard a Dakota FanningPeter Sarsgaard
    • Velmi dobré dívky
      2013
    [zobrazit shodu]
  • Thomas Curtis a Dakota FanningThomas Curtis
    • Sladký domov - Alabama
      2002
    [zobrazit shodu]
  • Tristan Wilds a Dakota FanningTristan Mack Wilds
    • Tajný život včel
      2008
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

K dnešnímu dni se objeví 23 nejlepších darebáků My Hero Academia
K dnešnímu dni se objeví 23 nejlepších darebáků My Hero Academia
V seriálu o hrdinech má My Hero Academia velké obsazení fascinujících padouchů. Každý pracuje s jiným motivem, což je ...
Bojíš se tmy?
Bojíš se tmy?
28. května 2021 ... Bojíte se temnoty? zprávy, drby, fotografie Bojíte se temnoty ?, biografie Bojíte se temnoty? seznam partnerů 2016. Historie vztahů. Bojíš se tmy? seznam vztahů. Bojíš se tmy? seznamovací historie, 2021, 2020, seznam Bojíte se temnoty? vztahy.
Co vidět, pokud máte rádi „Doc Martin“
Co vidět, pokud máte rádi „Doc Martin“
Pokud vás zajímá, co sledovat po Doc Martinovi, tento seznam obsahuje nejlepší doporučení pro filmy a pořady jako Doc Martin, které si určitě užijete - vše ...
John Cusack
John Cusack
28. května 2021 ... zprávy Johna Cusacka, drby, fotky Johna Cusacka, životopis, seznam přítelkyň Johna Cusacka 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Johnem Cusackem. Historie datování Johna Cusacka, 2021, 2020, seznam vztahů Johna Cusacka.
Brian Molko a Helena Berg
Brian Molko a Helena Berg
28. května 2021 ... Brian Molko a Helena Berg fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nejlepší epizody filmu Jeden den
Nejlepší epizody filmu Jeden den
Existuje tolik potěšujících epizod One Day At A Time, ale které z nich opravdu vynikají? Máte nejraději 'One Lie At A Time', nebo ...
Angelina Melnikova
Angelina Melnikova
28. května 2021 ... Zprávy Angeliny Melnikové, drby, fotky Angeliny Melnikové, životopis, seznam přátel Angeliny Melnikové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Angelinou Melnikovou. Angelina Melnikova seznamovací historie, 2021, 2020, seznam vztahů Angeliny Melnikové.