Hlavní Vztahy Daniel DiTomasso

Daniel DiTomasso

Daniel DiTomasso Chodit s někýmVěk 38 let zvěrokruhu Vodnář Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Daniel DiTomasso a Keidy MorenoDaniel DiTomasso začal chodit s Keidy Moreno v červnu 2013. zobrazit vztah

Vztahy

Daniel DiTomasso neměl žádné další vztahy, o kterých víme.

O

Daniel DiTomasso je 38letý kanadský herec. Daniel Di Tomasso, narozený 30. ledna 1983 v Montrealu v kanadském Quebecu, je známý pro Killian ve filmu „Čarodějky z East Endu“. Jeho znamení zvěrokruhu je Vodnář.



Daniel DiTomasso byl ve 3 zápasech na obrazovce, včetně Abigail Spencer Nadčasový (2016), Bianca Lawson v Čarodějky z East Endu (2013)a Jenna Dewan Čarodějky z East Endu (2013).

Daniel DiTomasso je členem následujících seznamů: narození 1983, narození 1984 a modely kanadských mužů.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Daniel DiTomasso! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým17 let, 9 měsíců--
Celkový17 let, 9 měsíců--

Detaily

JménoDanieli
PříjmeníOd Tomasso
Celé jméno při narozeníDaniel Di Tomasso
Alternativní jménoDaniel Di Tomasso
Stáří38 let
Narozeniny30. ledna 1983
RodištěMontreal, Quebec, Kanada
Výška6 '1' (185 cm)
StavětAtletický
Barva očíModrý
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuVodnář
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostkanadský
UniverzitaMiddlebury College
Text povoláníHerec, model
obsazeníHerec
Získejte slávuKillian ve filmu Čarodějky z East Endu
Roky aktivní2012 – dosud
Oficiální webové stránkytwitter.com/danielditomasso, www.megamodelagency.com/men/Daniel-Ditomasso/?view=all, instagram.com/daniel_ditomasso

Daniel di Tomasso (narozený 30 ledna 1984) je kanadský herec. V roce 2013 začal hrát v seriálu Čarodějky z East Endu jako Killian Gardiner. Di Tomasso se také objevil ve filmech Kráska a zvíře, Grimm, CSI: Crime Scene Investigation, Timeless a originální série Amazon Good Girls Revolt. V letech 2016 až 2018 nastoupil do seriálu Hlavní zločiny jako detektiv Wes Nolan. V roce 2018 se objevil na Chicago Fire série. V letech 2019 a 2020 se objevil jako Fletcher Myers v seriálu CW reboot Dynasty. Také v roce 2020 ho uvidíme v show Netflix Ratched a v připravovaném filmu French Exit s Michelle Pfeiffer a Lucasem Hedgesem.

Více o Danielovi DiTomasso Méně o Danielovi DiTomasso

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Keidy MorenoVztahČerven 2013současnost, dárek7 let
Keidy Moreno #1

Keidy Moreno

2013

Daniel DiTomasso začal chodit s Keidy Moreno ...[zobrazit pár] #1

Keidy Moreno

2013

Daniel DiTomasso a Keidy Moreno spolu chodili od června 2013.

Vztah 7 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh40%Výška55%Stáří98%'> Kompatibilita 63% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Daniel DiTomasso38 VodnářHerec
kanadský
Keidy Moreno37 RakovinaModelka
venezuelský

FOTOGALERIE

Grimm (2011) Timeless (2016) Timeless (2016) Timeless (2016) Timeless (2016) Timeless (2016)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Republika Sarah2021WestonTelevizní show
Ratched2020Dario SalvatoreTelevizní show
Francouzský východ2020TomFilm
Christmas Ever After2020MattTV film
Dynastie2017Fletcher MyersTelevizní show
Dobrý doktor2017Zane LumetTelevizní show
Nadčasový2016NoeTelevizní show
Dobré dívky vzpoura2015ČadTelevizní show
Jak Sarah dostala křídla2015PřadenoFilm
Čarodějky z East Endu2013Killian Gardiner (23 epizod, 2013-2014)Televizní show
Brooklyn devět devět2013Mladý Gio CostaTelevizní show
Závažné trestné činy2012Wes NolanTelevizní show
Kráska a zvíře2012ZekeTelevizní show
Chicago Fire2012Zach TorbettTelevizní show
Grimme2011Mark NelsonTelevizní show
CSI: Crime Scene Investigation2000SvatýTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Abigail Spencer
    • Nadčasový
      2016
    [zobrazit shodu]
  • Bianca Lawson a Daniel DiTomassoBianca Lawson
    • Čarodějky z East Endu
      2013
    [zobrazit shodu]
  • Daniel DiTomasso a Jenna Dewan-TatumJenna Board
    • Čarodějky z East Endu
      2013
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Lisa Lennox
Lisa Lennox
28. května 2021 ... novinky Lisy Lennoxové, drby, fotky Lisy Lennoxové, životopis, seznam přátel Lisy Lennoxové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Lisou Lennox. Seznamovací historie Lisy Lennoxové, 2021, 2020, seznam vztahů Lisy Lennoxové.
Natalia Klimas
Natalia Klimas
28. května 2021 ... Zprávy Natálie Klimasové, drby, fotky Natálie Klimasové, biografie, seznam přátel Natalie Klimasové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Natalií Klimasovou. Natalia Klimas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Natalia Klimas.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
28. května 2021 ... Zprávy Thylane Blondeau, drby, fotky Thylane Blondeau, životopis, seznam přátel Thylane Blondeau 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Thylane Blondeau. Thylane Blondeau seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Thylane Blondeau.
80 sportovců, kteří jsou zločinci
80 sportovců, kteří jsou zločinci
Na hřišti jsou sportovci trénováni a očekává se, že zničí své soupeře. Tito zločinci však toto násilí odstranili z hřiště a vložili ho ...
Anastasiya Vertinskaya
Anastasiya Vertinskaya
28. května 2021 ... Zprávy Anastasiya Vertinskaya, drby, fotografie Anastasiya Vertinskaya, životopis, seznam přátel Anastasiya Vertinskaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya. Seznamovací historie Anastasiya Vertinskaya, 2021, 2020, seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya.
Beth Shuey
Beth Shuey
28. května 2021 ... Beth Shuey novinky, drby, fotky Beth Shuey, životopis, seznam přátel Beth Shuey 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Beth Shuey. Seznamovací historie Beth Shuey, 2021, 2020, seznam vztahů Beth Shuey.
Gina Mastrogiacomo
Gina Mastrogiacomo
28. května 2021 ... Gina Mastrogiacomo novinky, drby, fotky Giny Mastrogiacomo, životopis, seznam přátel Giny Mastrogiacomo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Ginou Mastrogiacomo. Gina Mastrogiacomo seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Gina Mastrogiacomo.