Hlavní Vztahy Darren Criss

Darren Criss

Darren CrissPořadí 3253 1355Věk 34 let zvěrokruhu Vodnář Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Darren Criss možná svobodný.

Vztahy

Darren Criss byl zasnoubený s Miou Swierovou(2018).



O

Darren Criss je 34letý americký herec. Narodil se Darren Everett Criss 5. února 1987 v San Francisku v Kalifornii v USA. Proslavil ho Blaine Anderson ve filmech Glee a Harry Potter v muzikálu Very Potter Musical. v kariéře, která zahrnuje hudební kariéru a 2005 - současnost a 2005 – současnost a 1997 – současnost. Jeho znamení zvěrokruhu je Vodnář.

je sara bareilles ve vztahu

Darren Criss byl ve 4 zápasech na obrazovce, včetně Chrisa Colfera Veselí (2009), Lea Michele dovnitř Veselí (2009), Max Adler dovnitř Veselí (2009)a Kristen Wiig dovnitř Dívka s největší pravděpodobností (2012).

Darren Criss je členem následujících seznamů: vítězové cen Emmy, američtí filmoví herci a herci z Kalifornie.



Zachary Levi a Yvonne Strahovski se vzali

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Darren Criss! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Zasnoubený110 let, 10 měsíců--
Celkový110 let, 10 měsíců--

Detaily

JménoDarren
Prostřední jménoEverett
PříjmeníCriss
Celé jméno při narozeníDarren Everett Criss
Alternativní jménoDcriss, Dare
Stáří34 let
Narozeniny5. února 1987
RodištěSan Francisco, Kalifornie, USA
Výška5 '8' (173 cm)
StavětAtletický
Barva očíJantar
Barva vlasůČerná
Výrazná vlastnostJeho krásné oříškové oči, jeho přirozené kudrnaté vlasy
Znamení zvěrokruhuVodnář
SexualitaBisexuální
NáboženstvíAteista
Etnický původMnohorasový
Státní příslušnostamerický
Střední školaPřípravná na Saint Ignatius College
UniverzitaMichiganská univerzita
Text povoláníHerec, zpěvák, skladatel
obsazeníHerec
Získejte slávuBlaine Anderson ve filmu Glee a Harry Potter v muzikálu Very Potter.
Hudební žánr (text)Pop, moderní, hudební divadlo
Roky aktivní1997 - současnost, Hudební kariéra, 2005 - současnost, 2005 – současnost, 1997 – současnost
Nástroj (text)Zpěv, klavír, kytara, bicí, housle, mandolína, harmonika
Nahrávací společnostSony, Kolumbie
Související aktyGlee, StarKid Productions, Charlene Kaye, počítačové hry
Talent Agency (např. Modeling)Schumacher Management
Oficiální webové stránkyhttp://www.darrencriss.com, www.facebook.com/darrencriss, www.twitter.com/darrencriss, www.youtube.com/user/DarrenCriss, www.instagram.com/darrencriss/, www.nndb.com / lidé / 476/000269666 /
OtecCharles William Criss
MatkaCerina Criss
BratrChuck Criss
PříteliChris Colfer (herec), Lea Michele, Ashley Benson, Mia Swier, Chord Overstreet, Joey Richter, Brian Holden, Joe Walker, Lauren Lopez, Jaime Lyn Beatty, Bonnie Gruesen, Mark Salling, Joe Moses
Přidružené osobyChris Colfer (herec), Lea Michele (herečka), Cory Monteith (herec), Mia Swier
Oblíbené kapelyVelryby na volné noze
Oblíbené barvyRůžový
Oblíbené příslušenstvíRůžové sluneční brýle

Darren Everett Criss (narozen 5. února 1987) je americký herec, zpěvák a skladatel. Proslavil se v televizním seriálu Glee (2010–2015) a za hlavní roli zabijáka řádění Andrewa Cunanana ve filmu Atentát na Gianni Versace: American Crime Story (2018) získal herecké ceny Emmy a Zlatý glóbus. Objevil se také na Broadwayi a ve filmu a vydal několik nahrávek jako sólista i v kapele.

Více o Darrenovi Crissovi Méně o Darrenovi Crissovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Mia SwierNeznámýČervenec 2010Červenec 2010-
Mia Swier #1

Mia Swier

2010

Mia Swier a Darren Criss jsou odděleny ...[zobrazit pár] #1

Mia Swier

2010

Mia Swier a Darren Criss se vzali od 16. února 2019 do července 2010 (8 let).



OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří52%'> Kompatibilita 57% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Darren Criss3. 4 VodnářHerec
americký
Mia Swier35 PannaFilmový / televizní producent
americký

FOTOGALERIE

DARREN CRISS v broadwayském muzikálu HEDWIG AND THE ANGRY INCH Darren Criss Darren Criss v muzikálu HEDWIG AND THE ANGRY INCH z Broadwaye Darren Criss Hedwig and the Angry Inch 2014 Broadway Cast Hedwig a rozzlobený palec v hlavní roli Darren Criss Hedwig a rozzlobený palec v hlavní roli Darren Criss Hedwig a rozzlobený palec v hlavní roli Darren Criss Hedwig a rozzlobený palec v hlavní roli Darren Criss Hedwig a rozzlobený palec v hlavní roli Darren Criss Hedwig a rozzlobený palec v hlavní roli Darren Criss Penélope Cruz a Darren Criss: After Party 2019 Zlatý glóbus

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Zítřejší příšery2021Max FullerTelevizní show
Hollywood2020Raymond AinsleyTelevizní show
Wayward Guide2020Ryan ReynoldsTelevizní show
Příšerný průvodce pro netrénované oko2020Ryan ReynoldsTelevizní show
Midway2019Eugene LindseyFilm
Vše, co jste si kdy přáli2018Tyler HuttonFilm
Damoklův meč2018DamoclesKrátký film
American Crime Story2016Andrew CunananTelevizní show
Želvy Ninja: Želvy berou čas a prostor2016Raphael (hlas)Krátký film
Super holka2015.Hudební mistrTelevizní show
: Dryvrs2015.SamualFilm
Blesk2014Hudební mistrTelevizní show
Transformers: Roboti v přestrojení2014Sideswipe, synuTelevizní show
Stan Lee's Mighty 72014Micro (hlas)TV film
Velké s Evan Rachel Wood a Darrenem Crissem2014JeffeKrátký film
Vítr stoupá2013Katayama (anglická verze, hlas)Film
Velmi Potter Senior Year2013HarryTV film
Příběh princezny Kaguya2013Sutemaru (anglická verze, hlas)Film
Dívka s největší pravděpodobností2012čístFilm
The Chicago 82011Yippie ManFilm
Hvězdné zájezdy: Dobrodružství pokračují2011Krátký film
americký hororový příběh2011JustinTelevizní show
Život Leopolda2011Leopold Bonar (hlas)Krátký film
Webová terapie2011Augie SaylesTelevizní show
Transformers: Rescue Bots2011Boční otíráníTelevizní show
Velmi Potterovo pokračování2010HarryTV film
Velmi Potter muzikál2010Harry PotterTelevizní show
Cleveland Show2009lovecTelevizní show
Veselí2009Blaine Anderson, Noah 'Puck' PuckermanTelevizní show
Eastwick2009Josh BurtonTelevizní show
Lukostřelec2009Mikey, TommyTelevizní show
Walker Phillips2009ElliottaKrátký film
Velmi Potter muzikál2009Harry PotterTV film
Malá bílá lež2009Toby PhillipsTelevizní show
Klauni na Zemi2009Krátký film
Webová terapie2008Augie SaylesTelevizní show
I Adora You2005JoshiKrátký film
Odložený případ2003Reuben Harris '69Televizní show
Licenční poplatky (TV seriál)ProrazitTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Chris Colfer a Darren CrissChris Colfer
    • Veselí
      2009
    [+1 další]
  • Darren Criss a Lea Michelečíst Michele
    • Veselí
      2009
    [zobrazit shodu]
  • Darren Criss a Max AdlerMax Adler
    • Veselí
      2009
    [zobrazit shodu]
  • Kristen Wiig a Darren CrissKristen Wiig
    • Dívka s největší pravděpodobností
      2012
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Zatímco mnoho hudebníků bojuje s drogami a alkoholem, jiní se rozhodnou zůstat střízliví nebo se po zkušenostech se závislostí vyčistit. Existuje mnoho střízlivých ...
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Určité postavy ze sobotní noci v noci se staly obzvláště nezapomenutelnými a dokázaly zůstat rozšířeným kulturním referenčním rokem i roky později. Tyto...
Arán De Las Casas
Arán De Las Casas
28. května 2021 ... Arán De Las Casas zprávy, drby, fotky Arána De Las Casase, životopis, seznam přítelkyň Arána De Las Casase 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Aránem De Las Casasem. Arán De Las Casas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Arán De Las Casas.
Cole Swindell
Cole Swindell
28. května 2021 ... Cole Swindell novinky, drby, fotografie Cole Swindell, životopis, seznam přítelkyň Cole Swindell 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cole Swindell. Seznamovací historie Cole Swindell, 2021, 2020, seznam vztahů Cole Swindell.
Kennya Baldwin
Kennya Baldwin
28. května 2021 ... zprávy Kennyi Baldwina, drby, fotografie Kennyi Baldwina, životopis, seznam přátel Kennyi Baldwina 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Kennyou Baldwinovou. Kennya Baldwin seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kennya Baldwin.
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Fanoušci sledovali vzestup Vinnyho Chase a jeho přátel po osm sezón Entourage, ale pokud chtějí vidět obsazení Entourage teď, pak ne ...
Sunny Sandler
Sunny Sandler
28. května 2021 ... Zprávy Sunny Sandler, drby, fotky Sunny Sandler, životopis, seznam přátel Sunny Sandler 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sunny Sandler. Sunny Sandler seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sunny Sandler.