Hlavní Vztahy Dave Coulier

Dave Coulier

Dave Coulier ŽenatýVěk 61 let zvěrokruhu Panna Vztahy celkem 3 Děti 1 dítě

S kým právě teď chodí?

Melissa Bring a Dave CoulierMelissa Bring a Dave Coulier jsou od 2. července 2014 manželé 6 let. zobrazit vztah

Vztahy

Dave Coulier byl dříve ženatý s Jayne Modean(1990-1992).

Dave Coulier byl ve vztahu s Alanis Morissette(1993-1994).



O

Dave Coulier je 61letý americký herec. Narodil se David Alan Coulier 21. září 1959 v Detroitu v Michiganu v USA. Je znám Joey Gladstone ve Full House. Jeho znamení zvěrokruhu je Panna.

Dave Coulier byl ve 4 zápasech na obrazovce, včetně Andrea Barbera Je to F * Ckin 'Late s Davem Coulierem (2012), Darlene Vogel Plný dům (1987), Elizabeth Keifer v Plný dům (1987)a Kari Michaelsen Plný dům (1987).

Dave Coulier je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a američtí herci hlasu.



Přispět

Pomozte nám vybudovat náš profil Dave Coulier! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

blake shelton chodí s kým

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatýdva16 let, 3 měsíce8 let, 11 měsíců1 rok, 7 měsíců
Chodit s někým11 rok--
Celkový316 let, 3 měsíce6 let, 3 měsíce1 rok

Detaily

JménoDavide
Prostřední jménoDoména
PříjmeníCoulier
Celé jméno při narozeníDavid Alan Coulier
Alternativní jménoChladič, Dave
Stáří61 let
Narozeniny21. září 1959
RodištěDetroit, Michigan, USA
Výška5 '11' (180 cm)
Hmotnost70 kg
StavětPrůměrný
Barva očíModrý
Barva vlasůBlondýnka
Výrazná vlastnostVýška, třásně,
Znamení zvěrokruhuPanna
SexualitaRovný
NáboženstvíAteista
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaStřední škola Notre Dame, Harper Woods, MI (1977)
UniverzitaManchester
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávuJoey Gladstone na Full House
Hudební žánr (text)Náčrt komedie, pozorovací komedie, čistá komedie
Roky aktivní1979 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Přepnutí kanálu
Schválení značkyDior
Velikost oblečeníM
Velikost boty4
Oficiální webové stránkydavecoulier.tv/, http://davecoulier.tv/, http://davecoulier.tv, https://davecoulier.com
OtecTáto
MatkaMaminka
BratrAdrian
SestraŽádný
Rodinný příslušníkPhil Lester (přítel)
PříteliPhil Lester
Přidružené osobyAmazingphil
Domácí mazlíčciMomentálně žádný
Oblíbení lidéPhil Lester
Oblíbené filmyZabít Billa
Oblíbené televizní pořadyBuffy, přemožitelka upírů
Oblíbené kapelyMúza
Oblíbené písněMotýli a Hurricans
Oblíbené knihyHra o trůny
Oblíbená místaLondýn
Oblíbená jídlaPizza
Oblíbené barvyČerná
Oblíbené příslušenstvíNáramky

David Alan Coulier (narozený 21 září 1959) je americký stand-up komik, herec, hlasový herec, impresionista, televizní moderátor a soukromý pilot. On je dobře známý pro hraní Joey Gladstone v sitcomu ABC Full House a pro vyjadřování Petera Venkmana ve filmu The Real Ghostbusters, karikaturní adaptaci Ghostbusters a dětská ztělesnění Animal a Bunsen na Muppet Babies.

Více informací o Dave Coulier Méně o Dave Coulier

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
3Melissa PřinesteŽenatý2005současnost, dárek16 let
dvaAlanis MorissetteVztah199319941 rok
1Jayne ModeanŽenatýČerven 199019921 rok
Melissa Přineste #3

Melissa Přineste

2005

Melissa Bring a Dave Coulier se oženili ...[zobrazit pár] Alanis Morissette #dva

Alanis Morissette

1993-1994

Dave Coulier a Alanis Morissette se rozešli ...[zobrazit pár] Jayne Modean #1

Jayne Modean

1990-1992

Jayne Modean a Dave Coulier se rozvedli ...[zobrazit pár] #3

Melissa Přineste

2005

Melissa Bring a Dave Coulier jsou manželé 6 let. Chodili spolu 9 let poté, co se dali dohromady v roce 2005. Po jednom měsíci zasnoubení se 2. července 2014 vzali.



Vztah 16 let OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Stáří1%'> Kompatibilita 6% zobrazit vztah #dva

Alanis Morissette

1993-1994

Dave Coulier a Alanis Morissette se datují od roku 1993 do roku 1994.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří13%'> Kompatibilita 27% zobrazit vztah #1

Jayne Modean

1990-1992

Jayne Modean a Dave Coulier byli manželé po dobu 1 roku. Chodili spolu 5 měsíců poté, co se dali dohromady v červnu 1990, vzali se v červnu 1990. O rok později se v roce 1992 rozvedli.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří98%'> Kompatibilita 49% Děti 1 dítě zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Dave Coulier61 PannaHerec
americký
Melissa PřinesteN BlíženciFotograf
americký
Alanis Morissette46 BlíženciZpěvák
kanadský
Jayne Modean62 VáhyHerečka
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Lukemužský Jayne Modean

FOTOGALERIE

Nejhorší kuchaři v Americe Full House - Dave Coulier Fuller House - Dave Coulier Dave Coulier a Melissa Bring Andrea Barber a Dave Coulier Andrea Barber a Dave Coulier Alanis Morissette a Dave Coulier Dave Coulier Dave Coulier Dave Coulier Dave Coulier Dave Coulier

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Dollface2019Dave CoulierTelevizní show
Fullerův dům2016Cosmo, Jack, Joey GladstoneTelevizní show
Dream Corp LLC2016Dave CoulierTelevizní show
Voltron: Legendary Defender2016Bi Bůh Bi, Bi Bůh Haggar, Bi Bůh ZarkonTelevizní show
Žert chlapec2016Analogie šéfa WannahockaTelevizní show
Dědeček2015.TrpělivíTelevizní show
Mocná magická slova2015.Průměrný dýňový magisword, Evil Tree 5, Murray WilliamsTelevizní show
Dnešní show v hlavní roli s Jimmym Fallonem2014Joey GladstoneTelevizní show
Přehlídka Jadagrace2012DžinTelevizní show
Nespojené2011GelmoTelevizní show
Nelze se zatknout2011Dave, Irv SteensteinTelevizní show
Bob & Doug2009Bob McKenzieTelevizní show
Čína, IL2008Aquarium Boss, Kally's Dad, Ronald ReaganTelevizní show
Pravidla Shreddermana2007TátoTV film
Plastic Man in 'Puddle Trouble'2006Archie (hlas)Televizní show
Zvědavý George2006Kukuřičný pán, pane DittyTelevizní show
Fraška tučňáků2006Není tu žádný sněhový tučňák (hlas)Film
Americký táta!2005JasoneTelevizní show
Robot kuře2005Michelangelo, pane McFeely, PopeyeTelevizní show
Film Dokonce Stevens2003Lance LeBowTV film
Mladiství titáni2003Kapitáne, TrammeTelevizní show
Příležitost klepe2002HostitelTelevizní show
Podle Jima2001Rozzlobený PeteTelevizní show
Projekt Zeta2001Doručovací botaTelevizní show
Třináctý rok1999Whit GriffinTV film
Zadržení1999Dale Sotan, Sean GregoryTelevizní show
Extrémní duchové1997Peter VenkmanTelevizní show
George a Leo1997Otec RickTelevizní show
Hlava přes podpatky1997VinceTelevizní show
Mořský svět a Busch Gardens Adventures: Alien Vacation!1997EvadFilm
Bruno the Kiddevatenáctset devadesát šestTelevizní show
Dexterova laboratořdevatenáctset devadesát šestTrenérTelevizní show
Nick Freno: Licencovaný učiteldevatenáctset devadesát šestBobby MooreTelevizní show
Quack Packdevatenáctset devadesát šestSiegmund, upířiTelevizní show
Freakazoid!devatenáct devadesát pětDospívající chlapecTelevizní show
Pinky a mozekdevatenáct devadesát pětTom HanksTelevizní show
Divoký drakdevatenáct devadesát pětTelevizní show
Tajemství Sylvester a Tweetydevatenáct devadesát pětKapitáne, PC VoiceTelevizní show
Burkeův zákon1994Eddie BartlettTelevizní show
Lois & Clark: Nová dobrodružství nadčlověka1993Skutečný anonymníTelevizní show
Malá mořská víla1992Moray úhořTelevizní show
Dobrodružství Babymana1992Film
ABC TGIF1990Televizní show
Nejzábavnější lidé v Nové Americe1990HostitelTelevizní show
Trenér1989Dave CoulierTelevizní show
Svobodného ducha1989Kevin VáclavTelevizní show
Rude Dog and the Dweebs1989Barney (hlas)Televizní show
Zcela nový klub Mickey Mouse1989Joey GladstoneTelevizní show
Slimer! A skuteční duchové1988Peter VenkmanTelevizní show
Plný dům1987Joey Gladstone, strýc JasperTelevizní show
Medvěd jogín a kouzelný let smrkové husy1987Firkin (hlas)TV film
Je to přehlídka Garryho Shandlinga.1986Garryho hlasová schránkaTelevizní show
Skuteční duchové1986Baravelli, Dr. Charlie Venkman, Dr. Peter VenkmanTelevizní show
Muppet Babies1984Zvíře, Bean Bunny, BunsenTelevizní show
Mimo kontrolu1984Dave, Ha-HaTelevizní show
Všechno je těžké1982Muž s jazykem v restauraci (jako David Couwlier)Film
Mork & Mindy / Laverne & Shirley / Fonz Hour1982Další hlasyTelevizní show
Newhart1982Frat voleTelevizní show
Scooby-Doo a Scrappy-Doo1979Svaly MaloneTelevizní show
Jetsons1962Televizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Andrea Barber a Dave CoulierAndrea Barber
    • Je to F * Ckin 'Late s Davem Coulierem
      2012
    [zobrazit shodu]
  • Dave Coulier a Darlene VogelDarlene Vogel
    • Plný dům
      1987
    [zobrazit shodu]
  • Dave Coulier a Elizabeth KeiferElizabeth Keifer
    • Plný dům
      1987
    [zobrazit shodu]
  • Kari Michaelson a Dave CoulierKari Michaelsen
    • Plný dům
      1987
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...