Hlavní Vztahy David Schwimmer

David Schwimmer

David Schwimmer39. místo 394Věk 54 let zvěrokruhu Štír Vztahy celkem 9 Děti 1 dítě

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je David Schwimmer možná svobodný.

Vztahy

David Schwimmer byl dříve ženatý se Zoe Buckman(2010 - 2017).



David Schwimmer byl ve vztazích s Tinou Barrett(2004), Gina Calavera(2004), Carla Alapont(2002 - 2003), Mili Avital(1998-2001)a Natalie Imbruglia(1996 - 1997).

David Schwimmer se setkal s Patrice Jenningsem a Minnie Driver.

David Schwimmer se říká, že se spojil s Brandi Glanville.



O

David Schwimmer je 54letý americký herec. Narodil se David Lawrence Schwimmer 2. listopadu 1966 v Astorii v New Yorku v USA. Je známý tím, že hrál „Rosse“ na Friends v kariéře od roku 1982 do současnosti. Jeho znamení zvěrokruhu je Štír.

David Schwimmer byl v 16 zápasech na obrazovce, včetně Anity Barone Přátelé (1994), Christine Taylor v Přátelé (1994), Aisha Tyler v Přátelé (1994), Alexandra Holden Přátelé (1994)a Bonnie Somerville Přátelé (1994).

robert mutt lange a marie-anne thiébaud

David Schwimmer je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, herci z Kalifornie a američtí televizní herci.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Davida Schwimmera! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý110 let, 3 měsíce--
Chodit s někým53 roky, 6 měsíců1 rok, 1 měsíc2 dny
Setkánídva---
Říká se1---
Celkový910 let, 3 měsíce1 rok, 9 měsíců2 dny

Detaily

JménoDavide
Prostřední jménoLawrence
Příjmeníplavec
Celé jméno při narozeníPlavec David Lawrence
Alternativní jménoPlavec, David L Plavec, Swim
Stáří54 let
Narozeniny2. listopadu 1966
RodištěAstoria, New York, USA
Výška6 '1' (185 cm)
Hmotnost178 liber (81 kg)
StavětPrůměrný
Barva očíHnědá - Světlá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuŠtír
SexualitaRovný
Náboženstvížidovský
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaStřední škola v Beverly Hills, Beverly Hills, CA
UniverzitaNorthwestern University (absolvoval)
Text povoláníHerec, producent
obsazeníHerec
Získejte slávuHrál „Ross“ na Friends
Roky aktivní1989 – dosud, 1982 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Gersh Agency, Inc.
Velikost boty12
Oficiální webové stránkytwitter.com/DavidSchwimmer, www.facebook.com/DavidSchwimmerOfficial, www.nndb.com/people/080/000026002/
OtecAutentický plavec
MatkaArlene Coleman-Schwimmer
SestraEllie Schwimmer
Rodinný příslušníkCleo (dcera)
PříteliJonathan Silverman, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry
Oblíbené televizní pořadyPřátelé
Oblíbené barvyModrý

David Lawrence Schwimmer (narozen 02.11.1966) je americký herec, komik, režisér a producent.

Více o Davidu Schwimmerovi Méně o Davidu Schwimmerovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
9Zoe BuckmanŽenatý2007Dubna 201710 let
8Tina BarrettVztah27. června 200429. června 2004<1 month
7Gina CalaveraVztah20042004-
6Carla AlapontVztahSrpna 2002Listopad 20031 rok
5Mili avitalVztahKvěten 1998Listopad 20013 roky
4Natalie ImbrugliaVztahdevatenáctset devadesát šest19971 rok
3Řidič MinnieSetkání -
dvaBrandi GlanvilleSetkání R -
1Patrice JenningsSetkání -
Zoe Buckman #9

Zoe Buckman

2007 - 2017

Zoe Buckman a David Schwimmer se rozešli v ...[zobrazit pár] Tina Barrett #8

Tina Barrett

2004

Tina Barrett a David Schwimmer jsou samostatní ...[zobrazit pár] Gina Calavera #7

Gina Calavera

2004

Gina Calavera a David Schwimmer jsou samostatní ...[zobrazit pár] Carla Alapont #6

Carla Alapont

2002 - 2003

Carla Alapont a David Schwimmer se rozešli ...[zobrazit pár] Mili avital #5

Mili avital

1998-2001

Mili Avital a David Schwimmer se rozešli v ...[zobrazit pár] Natalie Imbruglia #4

Natalie Imbruglia

1996-1997

Natalie Imbruglia a David Schwimmer se rozešli ...[zobrazit pár] Řidič Minnie #3

Řidič Minnie

Minnie Driver a David Schwimmer byli v r ...[zobrazit pár] Brandi Glanville #dvaPověst

Brandi Glanville

Brandi Glanville a David Schwimmer jsou odděleni ...[zobrazit pár] Patrice Jennings #1

Patrice Jennings

Patrice Jennings a David Schwimmer byli v ...[zobrazit pár] #9

Zoe Buckman

2007 - 2017

Zoe Buckman a David Schwimmer byli manželé 6 let. Chodili spolu 3 roky poté, co se dali dohromady v roce 2007. Po 3 měsících zasnoubení se vzali 4. června 2010. O 6 let později se rozešli v dubnu 2017.

Vztah 10 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří13%'> Kompatibilita 42% Děti 1 dítě zobrazit vztah #8

Tina Barrett

2004

Tina Barrett a David Schwimmer měli vztah od 27. června 2004 do 29. června 2004.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří44%'> Kompatibilita 54% zobrazit vztah #7

Gina Calavera

2004

Gina Calavera a David Schwimmer se datují v roce 2004.

zobrazit vztah #6

Carla Alapont

2002 - 2003

Carla Alapont a David Schwimmer se datují od roku 2002 do listopadu 2003.

Vztah 1 rok zobrazit vztah #5

Mili avital

1998-2001

Mili Avital a David Schwimmer se datují od roku 2001 do listopadu 2001.

Vztah 3 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří69%'> Kompatibilita 46% zobrazit vztah #4

Natalie Imbruglia

1996-1997

Natalie Imbruglia a David Schwimmer se datují od roku 1996 do roku 1997.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří69%'> Kompatibilita 46% zobrazit vztah #3

Řidič Minnie

Minnie Driver se setkal s Davidem Schwimmerem.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruhdvacet%Výška55%Stáří72%'> Kompatibilita 42% zobrazit vztah #dva

Brandi Glanville

(Pověst)

Brandi Glanville se říká, že se spojil s Davidem Schwimmerem.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 36% zobrazit vztah #1

Patrice Jennings

Patrice Jennings se setkal s Davidem Schwimmerem.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří98%'> Kompatibilita 48% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
David Schwimmer54 ŠtírHerec
americký
Zoe Buckman35 PannaFotograf
britský
Tina Barrett44 PannaZpěvák
britský
Gina Calavera-
Carla Alapont- Modelka
španělština
Mili avital49 BeranHerečka
izraelský
Natalie Imbruglia46 VodnářZpěvák
Australan
Řidič Minnie51 VodnářHerečka
britský
Brandi Glanville48 ŠtírModelka
americký
Patrice Jennings54 ŠtírHerečka
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Cleoženský8. května 201110 let starý Zoe Buckman

FOTOGALERIE

Zázračná léta - David Schwimmer Přátelé - Jennifer Aniston Přátelé - Jennifer Aniston 54. ročník Primetime Emmy Awards (2002) Přátelé na 54. výroční ceně Emmy (2002) David Schwimmer Přátelé Přátelé - Show Magazine Pictorial [Polsko] (16. září 2019) Přátelé - Show Magazine Pictorial [Polsko] (16. září 2019) Přátelé - Show Magazine Pictorial [Polsko] (16. září 2019) Přátelé - Show Magazine Pictorial [Polsko] (16. září 2019) Přátelé - Obrázkový časopis Swiat Seriali [Polsko] (15. dubna 2019)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
inteligence2020Jerry BernsteinTelevizní show
Prádelna2019Matthew QuirkFilm
To je obtěžování2018ŠéfKrátký film
American Crime Story2016Robert KardashianTelevizní show
Nakrmte zvíře2016Tommy MoranTelevizní show
Nevratné2014TV film
Minulý týden dnes večer s Johnem Oliverem2014Speciální hostTelevizní show
John Carter2012Mladý válečník TharkFilm
Ledovec2012Josh RosenthalFilm
Madagaskar 3: Nejhledanější v Evropě2012Melman (hlas)Film
Epizody2011David SchwimmerTelevizní show
Webová terapie2011Newell L. MillerTelevizní show
Veselé Madagaskar2009Melman (hlas)TV film
Madagascar: Escape 2 Africa2008Melman (hlas)Film
Nic než pravda2008Ray ArmstrongFilm
Běž, tlustý chlapec, běž2007Muž podal Dennisovi pivo během závodu (uncredited)Film
Velké nic2006KájaFilm
30 Rock2006Greenzo, JaredTelevizní show
Duane Hopwood2005Duane HopwoodFilm
Madagaskar2005Melman (hlas)Film
Entourage2004David SchwimmerTelevizní show
hotel2001Jonathan DanderfineFilm
Skupina bratrů2001Herbert M. SobelTelevizní show
Povstání2001Jicchak ZuckermanTV film
Láska a sex2000Svědek Jehovův (uncredited)Film
Sbírání kusů2000Otec Leo JeromeFilm
Mírni svoje nadšení2000David SchwimmerTelevizní show
Všechen vztek1999ChrisiFilm
Apt žák1998Edward FrenchFilm
Líbání hlupáka1998Max odpuštěníFilm
Šest dní sedm nocí1998Frank MartinFilm
Tenká růžová čára1998J.T., Kelly GoodishFilm
Od té doby, co jsi pryč1998Robert S. LevittTV film
Will & Grace1998Noah BroaderTelevizní show
Prsa muži1997Dr. Kevin SaundersTV film
Pallbearerdevatenáctset devadesát šestTom ThompsonFilm
The Party Favordevatenáct devadesát pětPerryKrátký film
Svobodný chlapdevatenáct devadesát pětDr. Ross GellerTelevizní show
Vlk1994PolicajtFilm
JE1994Dr. KarubianTelevizní show
Přátelé1994Dr. Ross Geller, RussTelevizní show
Číšník1993Zlý číšníkuKrátký film
Dvacet dolarů1993Neil CampbellFilm
Rozteč1993VinnieKrátký film
NYPD modrá1993Josh '4B' GoldsteinTelevizní show
Přes most1992John AndersonFilm
Let vetřelce1991DůstojníkFilm
Květ1990Sonny CatalanoTelevizní show
Smrtící ticho1989Rob CuccioTV film
Zázračná léta1988MichaeleTelevizní show
Zákon L.A.1986Městský právník Dana Romney, město Atty. Dana RomneyTelevizní show
Policejní jednotka!1982TrpělivíTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Anita Barone a David SchwimmerAnita barone
    • Přátelé
      1994
    [zobrazit shodu]
  • Christine Taylor a David SchwimmerChristine Taylor
    • Přátelé
      1994
    [zobrazit shodu]
  • David Schwimmer a Aisha TylerAisha Tyler
    • Přátelé
      1994
    [zobrazit shodu]
  • David Schwimmer a Alexandra HoldenAlexandra Holden
    • Přátelé
      1994
    [zobrazit shodu]
  • David Schwimmer a Bonnie SomervilleBonnie Somerville
    • Přátelé
      1994
    [zobrazit shodu]
  • David Schwimmer a Helen BaxendaleHelen Baxendale
    • Přátelé
      1994
    [zobrazit shodu]
  • David Schwimmer a Jada Pinkett SmithJada Pinkett Smith
    • Madagascar: Escape 2 Africa
      2008
    [+1 další]
  • David Schwimmer a Jennifer AnistonJennifer Aniston
    • Přátelé
      1994
    [zobrazit shodu]
  • David Schwimmer a Lauren TomLauren Tom
    • Přátelé
      1994
    [zobrazit shodu]
  • David Schwimmer a Rebecca RomijnRebecca Romijn
    • Přátelé
      1994
    [zobrazit shodu]
  • David Schwimmer a Reese WitherspoonReese Witherspoon
    • Přátelé
      1994
    [zobrazit shodu]
  • David Schwimmer a Selma BlairSelma Blair
    • American Crime Story
      2016
    [zobrazit shodu]
  • Gwyneth Paltrow a David SchwimmerGwyneth Paltrow
    • Pallbearer
      devatenáctset devadesát šest
    [zobrazit shodu]
  • Heather Fairfieldová
    • Smrtící ticho
      1989
    [zobrazit shodu]
  • Jane Sibbett a David SchwimmerJane Sibbett
    • Přátelé
      1994
    [zobrazit shodu]
  • Olivia dOlivia d'Abo
    • Zázračná léta
      1988
    [zobrazit shodu]
Více zápasů na obrazovce Davida Schwimmera Méně zápasů na obrazovce Davida Schwimmera

Zajímavé Články