Hlavní Vztahy Dax Shepard

Dax Shepard

Dax Shepard ŽenatýPořadí 558 -117Věk 46 let zvěrokruhu Kozoroh Vztahy celkem 9 Děti 2 děti

S kým právě teď chodí?

Dax Shepard a Kristen BellDax Shepard a Kristen Bell jsou od 16. října 2013 manželé 7 let. zobrazit vztah

Vztahy

Dax Shepard byl dříve ženatý s Kayti Edwards.

Dax Shepard byl ve vztazích s Kate Hudson(2007), Shauna Robertson(2006)a Briegh Morrison(2003-2006).



Říká se, že Dax Shepard se spojil s Tarou Lipinski(2007)Slečno Saigonová(2006), Ione Skye(2006)a Melissa Roos(2006).

jak stará je Bobbie Brown

O

Dax Shepard je 46letý americký herec. Narodil se Dax Randall Shepard 2. ledna 1975 v Milfordu v Michiganu v USA a vystudoval střední školu Walled Lake Central a školu Groundlings. Je znám pro Punked, Without A Paddle. Jeho znamení zvěrokruhu je Kozoroh.

Dax Shepard byl ve 3 zápasech na obrazovce, včetně Joy Bryant Rodičovství (2010), Kristen Bell dovnitř Hit and Run (2012)a Liv Tyler Udusit (2008).



Dax Shepard je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí filmoví producenti a američtí televizní herci.

geraldine edwards a robert palmer

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Dax Shepard! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatýdva16 let, 4 měsíce15 let13 let, 8 měsíců
Chodit s někým32 roky, 6 měsíců10 měsíců, 15 dní1 měsíc, 1 den
Říká se415 let, 4 měsíce7 let, 6 měsíců1 den
Celkový916 let, 4 měsíce6 let, 11 měsíců1 den

Detaily

JménoDax
Prostřední jménoRandall
PříjmeníShepard
Celé jméno při narozeníDax Randall Shepard
Alternativní jménoDax Shepard, Dax Randall Shepard
Stáří46 let
Narozeniny2. ledna 1975
RodištěMilford, Michigan, USA
Výška6 '3' (191 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíModrý
Barva vlasůHnědá - Světlá
Znamení zvěrokruhuKozoroh
SexualitaRovný
NáboženstvíAteista
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaMuir Junior High, Walled Lake Central High School, The Groundlings school
UniverzitaUCLA pro titul v antropologii
Text povoláníHerec, komik, spisovatel a režisér.
obsazeníHerec
Získejte slávuPunkovaný, bez pádla
Roky aktivní1998 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Mosaic (společnost pro správu talentů)
Schválení značkyTelevizní reklama pro Miller Lite. (2003)
Oficiální webové stránkytwitter.com/daxshepard1, daxtumbler.tumblr.com/

Dax Randall Shepard (narozen 2. ledna 1975) je americký herec, spisovatel, režisér a hostitel podcastu. On je nejlépe známý pro jeho práci v celovečerních filmech Bez pádla (2004), Zathura: Vesmírné dobrodružství (2005), Zaměstnanec měsíce (2006), Idiocracy (2006), Pojďme do vězení (2006), Hit a Run (2012) a CHiPs (2017), jejichž poslední dvojici také napsal a režíroval, a praktická vtipná reality show MTV Punk'd (2003). Crosbyho Bravermana ztvárnil v komediálním dramatickém seriálu NBC Rodičovství od roku 2010 do roku 2015. Od roku 2018 hostuje podcast Armchair Expert. Hrál Luke Matthews v Netflix show The Ranch a zahrál si v ABCs Bless This Mess.



Více informací o Dax Shepard Méně o Dax Shepard

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
9Kristen BellŽenatýZáří 2007současnost, dárek13 let
8Kate HudsonVztahČervenec 2007Srpna 20071 měsíc
7Tara LipinskiSetkání R 21. května 200722. května 2007<1 month
6Slečno SaigonováSetkání R Září 2006Září 2006-
5Ione SkyeSetkání R 24. srpna 200626. srpna 2006<1 month
4Shauna RobertsonVztah R Červen 2006Červen 2006-
3Melissa RoosSetkání R 20062006-
dvaKayti EdwardsŽenatý2005 -
1Briegh MorrisonVztahSrpna 2003Února 20062 roky
Kristen Bell #9

Kristen Bell

2007

Dax Shepard a Kristen Bell se oženili ...[zobrazit pár] Kate Hudson #8

Kate Hudson

2007

Dax Shepard a Kate Hudson se rozešli v srpnu ...[zobrazit pár] Tara Lipinski #7Pověst

Tara Lipinski

2007

Říkalo se, že Dax Shepard a Tara Lipinski ...[zobrazit pár] Slečno Saigonová #6Pověst

Slečno Saigonová

2006

Slečna Saigon a Dax Shepard se říkalo, že ...[zobrazit pár] Ione Skye #5Pověst

Ione Skye

2006

Říkalo se, že Dax Shepard a Ione Skye ...[zobrazit pár] Shauna Robertson #4Pověst

Shauna Robertson

2006

Shauna Robertson a Dax Shepard jsou samostatní ...[zobrazit pár] Melissa Roos #3Pověst

Melissa Roos

2006

Melissa Roos a Dax Shepard jsou odděleni ...[zobrazit pár] Kayti Edwards #dva

Kayti Edwards

2005

Kayti Edwards a Dax Shepard jsou manželé ...[zobrazit pár] Briegh Morrison #1

Briegh Morrison

2003-2006

Briegh Morrison a Dax Shepard se rozešli v ...[zobrazit pár] #9

Kristen Bell

2007

Dax Shepard a Kristen Bell jsou manželé 7 let. Chodili spolu 2 roky poté, co se dali dohromady v září 2007. Po 3 letech zasnoubení se vzali 16. října 2013.

Vztah 13 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh100%Výška91%Stáří72%'> Kompatibilita 86% Děti 2 děti zobrazit vztah #8

Kate Hudson

2007

Dax Shepard a Kate Hudson se datují od července do srpna 2007.

Vztah 1 měsíc OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří72%'> Kompatibilita 66% zobrazit vztah #7

Tara Lipinski

2007 (fáma)

Dax Shepard se říká, že se spojil s Tarou Lipinski 21. května 2007.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh100%Výška91%Stáří69%'> Kompatibilita 70% zobrazit vztah #6

Slečno Saigonová

2006 (fáma)

Slečna Saigon se říká, že se spojila s Daxem Shepardem v září 2006.

zobrazit vztah #5

Ione Skye

2006 (fáma)

Dax Shepard se říká, že se spojil s Ione Skye dne 24. srpna 2006.

Pat Monahan se oženil s Amber Petersonovou
OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří33%'> Kompatibilita 57% zobrazit vztah #4

Shauna Robertson

2006 (fáma)

Shauna Robertson se říká, že se spojil s Daxem Shepardem v červnu 2006.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruhdvacet%Stáří98%'> Kompatibilita 35% zobrazit vztah #3

Melissa Roos

2006 (fáma)

Melissa Roos se říká, že se spojila s Daxem Shepardem v roce 2006.

zobrazit vztah #dva

Kayti Edwards

2005

Kayti Edwards a Dax Shepard jsou manželé.

Vztah 16 let zobrazit vztah #1

Briegh Morrison

2003-2006

Briegh Morrison a Dax Shepard pocházejí od srpna 2003 do února 2006.

Vztah 2 roky zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Dax Shepard46 KozorohHerec
americký
Kristen Bell40 RakovinaHerečka
americký
Kate Hudson42 BeranHerečka
americký
Tara Lipinski38 BlíženciJízda na bruslích
americký
Slečno Saigonová-
Ione Skyepadesátka PannaHerečka
britský
Shauna Robertson46 StřelecFilmový / televizní producent
kanadský
Melissa Roos-
Kayti Edwards- Modelka
Briegh Morrison-

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Lincolnženský28. března 20138 let Kristen Bell
Delta Bellženský19. prosince 20146 let Kristen Bell

FOTOGALERIE

Dax Shepard a Kristen Bell na 86. výročním udílení Oscarů - přílety (2014) Dax Shepard a Kristen Bell na 86. výročním udílení Oscarů - přílety (2014) Dax Shepard a Kristen Bell na 86. výročním udílení Oscarů - přílety (2014) Dax Shepard a Kristen Bell na 70. ročníku udílení Zlatých glóbů - přílety (2013) Dax Shepard a Kristen Bell na 70. ročníku udílení Zlatých glóbů - přílety (2013) Dax Shepard a Kristen Bell na 70. ročníku udílení Zlatých glóbů - přílety (2013) Dax Shepard a Kristen Bell na 76. výročním udílení cen Zlatý glóbus - přílety (2019) Dax Shepard a Kristen Bell na 76. výročním udílení cen Zlatý glóbus - přílety (2019) Dax Shepard a Kristen Bell na 76. výročním udílení cen Zlatý glóbus - přílety (2019) Šéf (2016) CHIPS (2017) CHIPS (2017)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Paw Patrol: The Movie2021Film
Buddy Games2019DurfyFilm
Požehnej tomuto nepořádku2019MikeTelevizní show
BRAMBOROVÉ HRANOLKY2017.JonFilm
Wet Hot American Summer: Deset let později2017.MikeyTelevizní show
Strašidelný2017.SamTelevizní show
Vánoční cesta2017.Zástupce Billy CalhounFilm
Ryan Hansen řeší zločiny v televizi2017.Dax ShepardTelevizní show
Šéf2016Kyle (jako Dax Shephard)Film
Ranč2016LukeTelevizní show
Dobré místo2016ChetTelevizní show
Skvělé vozy2016Digby a TrenchTelevizní show
SuperMansion2015.Titan DaxTelevizní show
Battle of Motorcycle vs. Car Drift 42015.bílý tesákKrátký film
To je místo, kde tě nechám2014Wade BeaufortFilm
Soudce2014C.P. KennedyFilm
O chlapci2014CrosbyTelevizní show
Veronica Mars2014Nadměrně sebevědomý klukFilm
Přistání2013Televizní show
Hit and Run2012Yul Perrkins aka Charles BronsonFilm
Dobré vibrace2011Fuck, Smilin 'MikeTelevizní show
Webová terapie2011Abel JansTelevizní show
Když jste v Římě2010VichřiceFilm
Rodičovství2010Crosby BravermanTelevizní show
Freebie2010DarrenFilm
Smířen2010Hugh PattersonKrátký film
Test smršťování2010Krátký film
Staří psi2009Gary - Child Proofer # 1 (uncredited)Film
Rodina Goode2009SteveTelevizní show
Parky a rekreace2009Hank MuntakTelevizní show
baby mama2008CarleFilm
Udusit2008Noah CooperFilm
Webová terapie2008Abel JansTelevizní show
UCB komediální originály2008CarleFilm
Půlnoční show2008Televizní show
Návraty2007ŠerifFilm
Šavle2007Pozadí navíc # 1Krátký film
Na půli cesty domů2007BenTelevizní show
The Naked Trucker and T-Bones Show2007Joe Sands, duchovní průvodceTelevizní show
Zaměstnanec měsíce2006VinceFilm
Idiokracie2006SmaženýFilm
Pojďme do vězení2006John LyshitskiFilm
Vyznání akční hvězdy2005Koordinátor SFXFilm
Zathura: Vesmírné dobrodružství2005AstronautFilm
Ve Filadelfii je vždy slunečno2005JojoTelevizní show
Jmenuji se hrabě2005DirkuTelevizní show
Robot kuře2005Blitzen, Donatello, Ken CarsonTelevizní show
Bez pádla2004Tom MarshallFilm
Levnější Po tuctu2003Člen posádky kameryFilm
Punk'd2003Polní agentTelevizní show
Život s Bonnie2002Dr. Iskarr, Kyle LevineTelevizní show
Vlasová košile1998Vomiter at Party (jako Dax Sheppard)Film
Král kopce1997Asa, Derek, ZackTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Dax Shepard a Joy BryantJoy Bryant
    • Rodičovství
      2010
    [zobrazit shodu]
  • Dax Shepard a Kristen BellKristen Bell
    • BRAMBOROVÉ HRANOLKY
      2017.
    [+1 další]
  • Liv Tyler a Dax ShepardLiv Tyler
    • Udusit
      2008
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články