Hlavní Chodit S Někým Debra Christofferson

Debra Christofferson

Debra ChristoffersonVěk 58 let zvěrokruhu Kozoroh

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Debra Christofferson možná svobodná.

kdo je seznamka Laury Marano

Vztahy

Pro Debru Christofferson nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Debra Christofferson je 58letá americká herečka. Její znamení zvěrokruhu je Kozoroh.

Debra Christofferson je členem následujících seznamů: narození v roce 1963, americký herec na plátně, porodnice v 60. letech a americké filmové herečky.

kdo je seznamka Peyton Manning

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Debra Christofferson! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Detaily

JménoDebra
PříjmeníChristofferson
Celé jméno při narozeníDebra Christofferson
Alternativní jménoDebra Christofferson
Stáří58 let
Narozeniny9. ledna 1963
StavětŠtíhlý
Barva očíModrý
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuKozoroh
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníFilmová, televizní herečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuCarnivàle
Roky aktivní1982-dosud

Debra Christofferson je americká herečka filmu a televize.

Více o Debře Christoffersonové Méně o Debře Christoffersonové

FOTOGALERIE

Debra Christofferson - 9-1-1 Víkendový pas Víkendový pas Víkendový pas Debra Christofferson Debra Christofferson Debra Christofferson Debra Christofferson Debra Christofferson Debra Christofferson

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Mayové M.C.2018Pylová matkaTelevizní show
Dělat2018MargaretFilm
9-1-12018Žalovat BlevinsTelevizní show
Tým SEAL2017DeniseTelevizní show
Vyvrženec2016Kat OgdenTelevizní show
19152015.LillianFilm
Smrtící adopce2015.Ellen MacyTV film
Vražda kočky2014OzubFilm
100 věcí, které musíte udělat před střední školou2014Oběd lady Natasha VillavovodovichTelevizní show
Opravit2013Slečno KathyTelevizní show
The Fosters2013Dr. Tricia Barrone, terapeutkaTelevizní show
Longmire2012Pyper CallansTelevizní show
americký hororový příběh2011Paní StoneováTelevizní show
Southland2009MelanieTelevizní show
Výměna2008Policejní vrchní sestra ve vlakuFilm
Nezcizitelný2008Generál Feragni AtahFilm
Mentalista2008Kay VickersTelevizní show
Obrat2008Dr. ReyesKrátký film
Vím, kdo mě zabil2007Paloma Sherwood (scény odstraněny)Film
Boční řád života2007GinaTelevizní show
Jesse Stone: Smrt v ráji2006Paní SnyderováTV film
Kosti2005Kelly SuttováTelevizní show
Chirurgové2005ElaineTelevizní show
Plevel2005Uptown Rehab CounselorTelevizní show
Rodney2004SíťTelevizní show
Carnivàle2003ŠeříkTelevizní show
Miss Match2003Soudce BlakeTelevizní show
NCIS2003Rita greggTelevizní show
Bílý oleandr2002MarleneFilm
Pro lidi2002DiedreTelevizní show
Přistání Rennie2001Roselyn HatchettFilm
Den, kdy svět skončil2001Sestra Della DivelbussTV film
První roky2001ŽenaTelevizní show
Divize2001Bezdomovec DOA dceraTelevizní show
Taking Back Our Town2001AndreaTV film
CSI: Crime Scene Investigation2000Regina OwensTelevizní show
Sultánský palác2000Georgia OwensKrátký film
Můj oblíbený Marťan1999Paní ButzováFilm
Divoký divoký západ1999Dora LookalikeFilm
Těžký čas: hotel rukojmí1999Ricki Stewart, Susanina pobočniceTV film
Dobrý vs zlo1999Matilda BeeryTelevizní show
Pravidla rodiny1999JižTelevizní show
Zůstaňme spolu1998KathyFilm
Kmotr1998SpisovatelFilm
Menší zlo1998BettyFilm
Patronka lhářů1998Sestra BernadetteTV film
OH baby1998SuzanneTelevizní show
Sedm statečných1998HildoTelevizní show
Tančící sushi bar pana P.1998KateřinaFilm
Lov myší1997IngridFilm
Ally McBeal1997Vicky SharpeTelevizní show
Dharma a Greg1997Marilyn PetersTelevizní show
Prostě mě zastřel!1997MaryLou EberhofferTelevizní show
Mike Hammer, soukromé oko1997Brenda SmidleyTelevizní show
White Cargodevatenáctset devadesát šestB.D.Film
Profilydevatenáctset devadesát šestHelen OaksTelevizní show
Jamie Foxx Showdevatenáctset devadesát šestSestra ElizabethTelevizní show
Pod měsícem Huladevatenáct devadesát pětKim JonesFilm
Cybilldevatenáct devadesát pětZtracená ženaTelevizní show
devatenáct devadesát pětCharge NurseTelevizní show
Vraždadevatenáct devadesát pětHolly GergesTelevizní show
The Silence of the Hams1994Misery WomanFilm
Dickwade1994Tajemník pana LeonaKrátký film
Chicago Hope1994Gwen TaylorTelevizní show
Diagnóza Vražda1993LenaTelevizní show
NYPD modrá1993Zpět obracečTelevizní show
Akta X1993Pat VerlanderTelevizní show
Plotové ploty1992Radní Mary McMurtry, Sylvia WalkerTelevizní show
Kulatá čísla1992KatieFilm
Hráč se vrací: Štěstí remízy1991Paula ThomasTV film
Hedvábné pronásledování1991SestraTelevizní show
Ženatý ... s dětmi1987PaulinaTelevizní show
Kouřové horské Vánoce1986Zdravotní sestřičkaTV film
Detektivka1986Zdravotní sestřičkaTelevizní show
Hvězdný muž1986RecepčníTelevizní show
Pane Sunshine1986Maureen EvansTelevizní show
Moonlighting1985FrancescaTelevizní show
Víkendový pas1984Candy (jako Debbie Christoffersen)Film
Mistr1984DívkaTelevizní show
Vyšetřovatelé1984Různé (1984)Televizní show
T.J. Šlapka1982Manželka TruckerováTelevizní show
Přistání uzlů1979MatkaTelevizní show
Mladí a neklidní1973Willa WardTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Lisa Lennox
Lisa Lennox
28. května 2021 ... novinky Lisy Lennoxové, drby, fotky Lisy Lennoxové, životopis, seznam přátel Lisy Lennoxové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Lisou Lennox. Seznamovací historie Lisy Lennoxové, 2021, 2020, seznam vztahů Lisy Lennoxové.
Natalia Klimas
Natalia Klimas
28. května 2021 ... Zprávy Natálie Klimasové, drby, fotky Natálie Klimasové, biografie, seznam přátel Natalie Klimasové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Natalií Klimasovou. Natalia Klimas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Natalia Klimas.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
28. května 2021 ... Zprávy Thylane Blondeau, drby, fotky Thylane Blondeau, životopis, seznam přátel Thylane Blondeau 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Thylane Blondeau. Thylane Blondeau seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Thylane Blondeau.
80 sportovců, kteří jsou zločinci
80 sportovců, kteří jsou zločinci
Na hřišti jsou sportovci trénováni a očekává se, že zničí své soupeře. Tito zločinci však toto násilí odstranili z hřiště a vložili ho ...
Anastasiya Vertinskaya
Anastasiya Vertinskaya
28. května 2021 ... Zprávy Anastasiya Vertinskaya, drby, fotografie Anastasiya Vertinskaya, životopis, seznam přátel Anastasiya Vertinskaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya. Seznamovací historie Anastasiya Vertinskaya, 2021, 2020, seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya.
Beth Shuey
Beth Shuey
28. května 2021 ... Beth Shuey novinky, drby, fotky Beth Shuey, životopis, seznam přátel Beth Shuey 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Beth Shuey. Seznamovací historie Beth Shuey, 2021, 2020, seznam vztahů Beth Shuey.
Gina Mastrogiacomo
Gina Mastrogiacomo
28. května 2021 ... Gina Mastrogiacomo novinky, drby, fotky Giny Mastrogiacomo, životopis, seznam přátel Giny Mastrogiacomo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Ginou Mastrogiacomo. Gina Mastrogiacomo seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Gina Mastrogiacomo.