Hlavní Vztahy Derek Luke

Derek Luke

Derek Luke ŽenatýVěk 47 let zvěrokruhu Býk Vztahy celkem 2

S kým právě teď chodí?

Sophia Adella Hernandez a Derek LukeSophia Adella Luke a Derek Luke jsou manželé. zobrazit vztah

Vztahy

Derek Luke byl dříve ženatý se Sophií Cannon(1998).

O

Derek Luke je 46letý americký herec. Narodil se 24. dubna 1974 v Jersey City, NJ, USA a vystudoval střední školu Henryho Snydera v Jersey City, NJ. Proslavil ho Antwone Fisher. Jeho znamení zvěrokruhu je Býk.



Derek Luke byl ve 3 zápasech na obrazovce, včetně Keshia Knight Pulliam Madea jde do vězení (2009), Taraji P. Henson v Říše (2015)a Meagan Good in Biker Boyz (2003).

Derek Luke je členem následujících seznamů: Herci z New Jersey, američtí filmoví herci a američtí televizní herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Derek Luke! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatýdva23 let, 2 měsíce11 let, 7 měsíců-
Celkovýdva23 let, 2 měsíce11 let, 7 měsíců-

Detaily

JménoDerek
PříjmeníLuke
Stáří47 let
Narozeniny24. dubna 1974
RodištěJersey City, NJ, USA
Výška5 '11' (180 cm)
StavětAtletický
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůČerná
Znamení zvěrokruhuBýk
SexualitaRovný
Náboženstvíkřesťan
Etnický původČerná
Státní příslušnostamerický
Střední školaLinden High School, Linden, NJ, Henry Snyder High School, Jersey City, NJ
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávuAntwone Fisher
Roky aktivní1999 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Umělec a řízení značky (LA)
Oficiální webové stránkyhttp://derekluke.com, www.facebook.com/actorderekluke/, twitter.com/derekluke?lang=cs

Derek Nathanial Luke (narozený 24 dubna 1974) je americký herec. Získal cenu Independent Spirit Award za debut na velkém plátně ve filmu Antwone Fisher z roku 2002, který režíroval a produkoval Denzel Washington. Luke hrál Gabeho Jonese ve filmu Captain America: The First Avenger. V současné době hraje jako hlavní postava Kevin Porter v původní sérii Netflix 13 důvodů proč.

Více o Derekovi Lukovi Méně o Derekovi Lukovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvaSophia CannonŽenatý1998 -
1Sophia Adella LukeŽenatý současnost, dárek-
Sophia Cannon #dva

Sophia Cannon

1998

Sophia Cannon a Derek Luke se oženili ...[zobrazit pár] Sophia Adella Luke #1

Sophia Adella Luke

Sophia Adella Luke a Derek Luke jsou manželé ...[zobrazit pár] #dva

Sophia Cannon

1998

Sophia Cannon a Derek Luke jsou manželé 23 let.

Vztah 23 let OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%Výška55%'> Kompatibilita 19% zobrazit vztah #1

Sophia Adella Luke

Sophia Adella Luke a Derek Luke jsou manželé.



OpatřeníVýsledekVýška55%'> Kompatibilita 14% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Derek Luke47 BýkHerec
americký
Sophia Cannon- BlíženciManželka
americký
Sophia Adella Luke- Herečka
americký

FOTOGALERIE

Američané (2013) Američané (2013) Američané (2013) Američané (2013) Já / méně (2015) Selena Gomez a obsazení: Premiéra Netflixu '13 Reasons Why' ve studiu Paramount Pictures Studio v Los Angeles, Kalifornie, 30. března 2017 Selena Gomez a obsazení: premiéra filmu Netflix '13 Reasons Why 've studiu Paramount Pictures Studio v Los Angeles v Kalifornii 30. března 2017 Statické fotografie „Naše taneční dny (2015)“ Američané (2013) Američané (2013) Američané (2013) Američané (2013)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Očista2018Marcus MooreTelevizní show
Podezření2018Danny GoodmanTV film
Bůh mě obohatil2018Henry ChaseTelevizní show
13 důvodů proč: Sezóna 2 Datum Oznámení Komerční2018Kevin PorterKrátký film
13 důvodů proč2017Kevin PorterTelevizní show
Kořeny2016Židle Ba DibbaTelevizní show
Nesobecký2015.AntonFilm
Říše2015.Malcolm DeveauxTelevizní show
Svrchovanost2014RaymondFilm
Alex z Benátek2014UpřímnýFilm
Pohled neviditelný2014Film
Reklamace zavazadel2013William WrightFilm
Darebák2013Marlon DinardTelevizní show
Američané2013Gregory ThomasTelevizní show
Druhý pohled2013The. Paul GirouxTV film
Long Day Journey2013Film
Hledám přítele na konec světa2012SmítkoFilm
Jiskra2012StixFilm
Captain America: The First Avenger2011Gabe JonesFilm
Madea jde do vězení2009Joshua HardawayFilm
Notoricky známý2009Sean 'Puffy' CombsFilm
Hawthorne2009Dr. Miles BourdetTelevizní show
Trauma2009Cameron BooneTelevizní show
Rozhodně Možná2008Russell T. MccormackFilm
Zázrak u sv. Anny20082. rotný Aubrey StampsFilm
Lvi pro jehňata2007Arian FinchFilm
Chyťte oheň2006Patrick ChamussoFilm
Glory Road2006Bobby Joe HillFilm
Světla v pátek večer2004Boobie MilesFilm
Spartan2004CurtisFilm
Biker Boyz2003DítěFilm
Kousky dubna2003BobbyFilm
Antwone Fisher2002Antwone FisherFilm
Král královen1998Doručovatel, řádnýTelevizní show
Moeshadevatenáctset devadesát šestRozruchTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Keshia Knight Pulliam
    • Madea jde do vězení
      2009
    [zobrazit shodu]
  • Derek Luke a Taraji P. HensonTaraji P. Henson
    • Říše
      2015.
    [zobrazit shodu]
  • Meagan dobrý
    • Biker Boyz
      2003
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...