Hlavní Vztahy Dermot Mulroney

Dermot Mulroney

Dermot Mulroney ŽenatýPořadí 5189 -403Věk 57 let zvěrokruhu Štír Vztahy celkem 2 Děti 3 děti

S kým právě teď chodí?

Dermot Mulroney a Tharita CatulleTharita Catulle a Dermot Mulroney jsou od roku 2008 manželé 13 let. zobrazit vztah

Vztahy

Dermot Mulroney byl dříve ženatý s Catherine Keenerovou(1990-2007).

O

Dermot Mulroney je 57letý americký herec. Narodil se 31. října 1963 v Alexandrii ve Virginii v USA a vystudoval střední školu T. C. Williamse v Alexandrii ve Virginii v USA. Je znám Young Guns. Jeho znamení zvěrokruhu je Štír.



Dermot Mulroney byl v 18 zápasech na obrazovce, včetně Camerona Diaza Svatba mého nejlepšího přítele (1997), Amanda Peet dovnitř Griffin a Phoenix (2006), Bridget Fonda dovnitř Bod odkud není návratu (1993), Claire Danes dovnitř Rodinný kámen (2005)a Debra Messing Datum svatby (2005).

Dermot Mulroney je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a herci z Virginie.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Dermot Mulroney! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatýdva20 let, 8 měsíců17 let, 6 měsíců14 let, 4 měsíce
Celkovýdva20 let, 8 měsíců17 let, 6 měsíců14 let, 4 měsíce

Detaily

JménoDermot
PříjmeníMulroney
Celé jméno při narozeníDermot Mulroney
Stáří57 let
Narozeniny31. října 1963
RodištěAlexandria, Virginie, USA
Výška5 '10' (178 cm)
Hmotnost160 liber (73 kg)
StavětPrůměrný
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Výrazná vlastnostIrský a německý původ, napsal píseň ‚Someone Else's Used Guitar 'pro‚ The Thing Called Love', vyjádřil Green Lantern Hal Jordan v animovaném seriálu Batman, je členem Cranky George, hraje na kytaru, violoncello a mandolína, jizva nad jeho rtem
Znamení zvěrokruhuŠtír
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaMaury Elementary School, Alexandria, Virginie, USA, Střední škola T. C. Williamse, Alexandria, Virginie, USA
UniverzitaNorthwestern University, Evanston, Illinois, USA
Text povoláníHerec, zpěvák, skladatel, hudebník
obsazeníHerec
Získejte slávuMladé zbraně
Roky aktivní1986 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Interlochen Art Camp, Interlochen, Michigan, USA
Oficiální webové stránkywww.imbd.com/name/nm0000551/
OtecMichael Mulroney (profesor práva, amatérský závodník)
MatkaEllen Mulroney (žena v domácnosti, amatérská herečka)
BratrSean Mulroney, Conor Mulroney, Kieran Mulroney (herec, hudebník)
SestraMoira Mulroney
Rodinný příslušníkClyde Keener Mulroney (syn), Mabel Ray Mulroney (dcera), Sally Mulroney (dcera)
Přidružené osobyEmilio Estevez, Charlie Sheen, Mickey Rourke, James Fearnley

Dermot Mulroney (narozený 31 října 1963) je americký herec, hudebník a herec hlasu. On je nejlépe známý pro jeho role v romantických komediálních, westernových a dramatických filmech. Na plátně se objevuje od poloviny 80. let. Je známý svou prací ve filmech jako Young Guns (1988), Staying together (1989), Where the Day Takes You (1992), Point of No Return (1993), Angels in The Outfield (1994), My Best Friend's Wedding (1997), About Schmidt (2002), The Wedding Date (2005), August: Osage County (2013), Insidious: Chapter 3 (2015), and the HBO films The Last Outlaw (1993) a Long Gone (1987). Mulroney hrál hlavní protivník Francis Gibson ve hře NBC Crisis, Dr. Walter Wallace ve hře Pure Genius, Sean Pierce ve hře Showtime's Shameless a Bobby Sheridan v americké hře The Purge.

Více o Dermotovi Mulroneym Méně o Dermotovi Mulroneym

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvaTharita CatulleŽenatý2007současnost, dárek14 let
1Catherine KeenerŽenatýDubna 198717. prosince 200720 let
Tharita Catulle #dva

Tharita Catulle

2007

Tharita Catulle a Dermot Mulroney byli ...[zobrazit pár] Catherine Keener #1

Catherine Keener

1987-2007

Dermot Mulroney a Catherine Keener byli div ...[zobrazit pár] #dva

Tharita Catulle

2007

Tharita Catulle a Dermot Mulroney jsou manželé 13 let. Chodili spolu 1 rok poté, co se dali dohromady v roce 2007, a v roce 2008 se vzali.

Vztah 14 let Děti 2 děti zobrazit vztah #1

Catherine Keener

1987-2007

Dermot Mulroney a Catherine Keenerová byli manželé 17 let. Randili spolu 3 roky poté, co se dali dohromady v dubnu 1987, a vzali se 17. listopadu 1990. O 17 let později se 17. prosince 2007 rozvedli.



Vztah 20 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří33%'> Kompatibilita 52% Děti 1 dítě zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Dermot Mulroney57 ŠtírHerec
americký
Tharita Catulle- Manželka
Catherine Keener62 BeranHerečka
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Mabel Ray Mulroneyženský Tharita Catulle
Výpadženský Tharita Catulle
Clyde Mulroneymužský21. června 199921 let Catherine Keener

FOTOGALERIE

New Girl (2011) New Girl (2011) New Girl (2011) Dirty Grandpa (2016) Dirty Grandpa (2016) Masterminds (2016) The Mountain Between Us (2017) Sleepless (2017) Sleepless (2017) Sleepless (2017) Insidious: Kapitola 3 (2015) Insidious: Kapitola 3 (2015)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Smrtící iluze2021Tom MorrisonFilm
Umma2021Film
Mesiáš2020President YoungTelevizní show
Tenkrát2020Paul CrestTelevizní show
SGT. Will Gardner2019KamarádFilm
Čtyři svatby a jeden pohřeb2019Bryce DylanTelevizní show
Spravedlivé drahokamy2019John Wesley SeasonsTelevizní show
Hanna2019John CarmichaelTelevizní show
Kurýr2019Zvláštní agent RobertsFilm
Marnotratný syn2019Nicholas EndicottTelevizní show
Stále tě vidím2018Srpna BittnerFilm
Očista2018Bobby SheridanTelevizní show
LA do Vegas2018Kapitán SteveTelevizní show
Stanice 192018Greg TannerTelevizní show
Návrat domů2018AnthonyTelevizní show
Akademie mistra lyžování Roba Riggleho2018Dermot MulroneyTelevizní show
Ve tmě2018Henry ToomsTelevizní show
Kingpin2018VypravěčTelevizní show
Kočky a Peachtopia2018DekaFilm
Monster Challenge2018Benův agentKrátký film
Hora mezi námi2017OznačitFilm
Bezesný2017RubínFilm
Auta, která vytvořila Ameriku2017VypravěčTelevizní show
Vánoční vlak2017Tom LangdonTV film
Špinavý děda2016David KellyFilm
Adresa Gettysburg2016Andrew Curtin (hlas)Film
Levandule2016PatrickFilm
Čistý génius2016Dr. Walter WallaceTelevizní show
Dávej si pozor na to, co si přeješ2015Elliot HarperFilm
Zákeřný: Kapitola 32015Sean BrennerFilm
Pravda2015Lawrence LanpherFilm
Northpole: Otevřeno na Vánoce2015IaneTV film
Krize2014Francis GibsonTelevizní show
20 let svědění2014Dermot MulroneyFilm
Oběť2014JustinFilm
Existující2014TaalrTelevizní show
Mozart v džungli2014Andrew WalshTelevizní show
Topič2013Richard StokerFilm
Srpen: Osage County2013Steve HuberbrechtFilm
Pracovní místa2013Mike MarkkulaFilm
Rambler2013RamblerFilm
Vesmírní válečníci2013Andy HawkinsFilm
Opilá historie2013Georges LadouxTelevizní show
Velký zázrak2012Plukovník Scott BoyerFilm
Zasažen bleskem2012Neal PhillipsFilm
Mimo2012Jack MuskerFilm
Obchod s nevinnými2012Alex BeckerFilm
Záblesk uvnitř mysli Charlese Swana III2012DoktorFilm
Rodokmen2011Jack BurnettFilm
Únos2011Martin Price (neoficiálně)Film
J. Edgar2011Plukovník SchwarzkopfFilm
Nestydatý2011Sean PierceTelevizní show
Šedá2011TalgetFilm
americký hororový příběh2011Bob ThompsonTelevizní show
Nová holka2011Russell ShillerTelevizní show
Osvícený2011Jeff FlenderTelevizní show
Tichý svědek2011Tony LordTV film
Inhalovat2010Paul StantonFilm
Rockfordské soubory2010Jim RockfordTV film
Polibky nad Babylonem2009SprávceKrátký film
Spal po přečtení2008Hvězda filmu „Coming Up Daisy“Film
Záblesk génia2008Gil PrevickFilm
Jolene2008Strýček PhilFilm
Dcera strážce paměti2008Dr. David HenryTV film
Dantovo peklo2007Dante (hlas)Film
Gruzínské pravidlo2007SimoneFilm
Gracie2007Bryan BowenFilm
Zvěrokruh2007Kapitán Marty LeeFilm
Griffin a Phoenix2006GriffinFilm
Musí milovat psy2005BobFilm
Rodinný kámen2005Everett StoneFilm
Datum svatby2005Nick MercerFilm
Americký táta!2005JesseTelevizní show
Vlasy vysoké2004Rod (hlas)Film
Undertow2004John MunnFilm
Batman2004Zelená lucerna, Hal JordanTelevizní show
Zdržený vývoj2003ZaprášenýTelevizní show
O společnosti Schmidt2002Randall HertzelFilm
Intimní záležitosti2002EdgarFilm
Krásný a úžasný2001Kevin McCabeFilm
Bezpečnost předmětů2001Jim TrainFilm
Trixie2000Dex LangFilm
Kde jsou peníze2000WayneFilm
Sbohem miláčku1998Jake DunmoreFilm
Svatba mého nejlepšího přítele1997Michael O'NealFilm
Bastard z Carolinydevatenáctset devadesát šestLyle ParsonsFilm
Krabice měsíčního světladevatenáctset devadesát šestKnotFilm
Kansas Citydevatenáctset devadesát šestJohnny O'HaraFilm
Spouštěcí efektdevatenáctset devadesát šestJoeFilm
Hrdinka pekladevatenáctset devadesát šestCallumTV film
Imitátordevatenáct devadesát pětRuben GoetzFilm
Jak si vyrobit americkou přikrývkudevatenáct devadesát pětSamFilm
Život v zapomněnídevatenáct devadesát pětVlkFilm
Andělé v outfieldu1994Mr. Bomman (Roger's Dad)Film
Špatné dívky1994Josh McCoyFilm
There Goes My Baby1994PirátFilm
Přátelé1994Gavin MitchellTelevizní show
Cesty na sever1994krkTV film
Tichý jazyk1993Reeves McCreeFilm
Bod odkud není návratu1993J.P.Film
Věc zvaná láska1993Kyle DavidsonFilm
Rodinné obrázky1993MackTelevizní show
Poslední psanec1993EustisTV film
Samantha1992JindřichFilm
Kam vás den zavede1992KrálFilm
Kompromis1992Krátký film
Srdce spravedlnosti1992Elliot BurgessTV film
Kariérní možnosti1991Nestor PyleFilm
Jasný anděl1990JiříFilm
Dlouholetý společník1990JohnFilm
Náročný měsíc1990Krátký film
Zůstat spolu1989Kit McDermottFilm
Přežití Quest1989ŠedáFilm
Nedobytý1989Richmond Flowers Jr.TV film
Západ slunce1988Michael AlperinFilm
Mladé zbraně1988Špinavý Steve StephensFilm
Tatínek1987BobbyFilm
Dlouho pryč1987Jamie WeeksTV film
Shattered If Your Kid's on Drugs1986TV film
Hřích nevinnosti1986Davidův syn TimTV film
CBS Schoolbreak Special1984Doug DawsonTelevizní show
Sláva1982MaxTelevizní show
Chickasaw RancherBoggy JohnsonFilm
Hard Luck Love SongVálecFilm
2 Muži a praseRick ContiFilm
Všechny listy padlyFilm
Planoucí světTom WinterFilm
PřepadeníFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Cameron Diaz a Dermot MulroneyCameron Diaz
    • Svatba mého nejlepšího přítele
      1997
    [zobrazit shodu]
  • Dermot Mulroney a Amanda PeetAmanda Peet
    • Griffin a Phoenix
      2006
    [zobrazit shodu]
  • Dermot Mulroney a Bridget FondaBridget Fonda
    • Bod odkud není návratu
      1993
    [zobrazit shodu]
  • Dermot Mulroney a Claire DanesClaire Danes
    • Rodinný kámen
      2005
    [zobrazit shodu]
  • Dermot Mulroney a Debra MessingDebra Messing
    • Datum svatby
      2005
    [zobrazit shodu]
  • Dermot Mulroney a Jennifer LeighJennifer Jason Leigh
    • Kansas City
      devatenáctset devadesát šest
    [zobrazit shodu]
  • Dermot Mulroney a Linda FiorentinoLinda Fiorentino
    • Kde jsou peníze
      2000
    [zobrazit shodu]
  • Dermot Mulroney a Megan následujíMegan následuje
    • Hřích nevinnosti
      1986
    [zobrazit shodu]
  • Dermot Mulroney a Patricia ArquettePatricia arquette
    • Sbohem miláčku
      1998
    [zobrazit shodu]
  • Dermot Mulroney a Sarah ParkerSarah Jessica Parker
    • Rodinný kámen
      2005
    [zobrazit shodu]
  • Emmy Rossum a Dermot MulroneyEmmy Rossum
    • Nestydatý
      2011
    [zobrazit shodu]
  • Julia Roberts a Dermot MulroneyJulia Roberts
    • Svatba mého nejlepšího přítele
      1997
    [+1 další]
  • Juliette Lewis a Dermot MulroneyJuliette Lewis
    • Srpen: Osage County
      2013
    [zobrazit shodu]
  • Lori Loughlin a Dermot MulroneyLori Loughlin
    • Northpole: Otevřeno na Vánoce
      2015
    [zobrazit shodu]
  • Madeleine Stowe a Dermot MulroneyMadeleine Stowe
    • Špatné dívky
      1994
    [zobrazit shodu]
  • Martha Plimpton a Dermot MulroneyMartha Plimpton
    • Samantha
      1992
    [zobrazit shodu]
  • Sigourney Weaver a Dermot MulroneySigourney Weaver
    • Imitátor
      devatenáct devadesát pět
    [zobrazit shodu]
  • Winona Ryder a Dermot MulroneyWinona Ryder
    • Jak si vyrobit americkou přikrývku
      devatenáct devadesát pět
    [zobrazit shodu]
Více zápasů Dermot Mulroney na obrazovce Méně Dermot Mulroney na obrazovce Matchups

Zajímavé Články

Redakce Choice

Christina Milian
Christina Milian
28. května 2021 ... zprávy Christiny Milianové, drby, fotky Christiny Milianové, životopis, seznam přátel Christiny Milianové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Christiny Milian. Christina Milian seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Christina Milian.
Patricia aulitzky
Patricia aulitzky
28. května 2021 ... Zprávy Patricie Aulitzky, drby, fotky Patricie Aulitzky, životopis, seznam přátel Patricie Aulitzky 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Patricie Aulitzky. Patricia Aulitzky seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Patricia Aulitzky.
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Pokud jste nebyli ve škole na počátku dvacátých let, možná neznáte příběh za trendem želé sexuálních náramků, který mnozí rodiče a ...
Maureen O'Hara
Maureen O'Hara
28. května 2021 ... zprávy Maureen O'Hara, drby, fotky Maureen O'Hary, životopis, seznam přátel Maureen O'Hara 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maureen O'Hara. Historie seznamování Maureen O'Hara, 2021, 2020, seznam vztahů Maureen O'Hara.
David Berry a Kristina Tesic
David Berry a Kristina Tesic
28. května 2021 ... David Berry a Kristina Tesic fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nora Forster
Nora Forster
28. května 2021 ... Zprávy Nory Forsterové, drby, fotky Nory Forsterové, životopis, seznam přátel Nory Forsterové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Nora Forsterovou. Seznamovací historie Nory Forsterové, 2021, 2020, seznam vztahů Nory Forsterové.
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Toto jsou nejlepší citáty Frieza, jaké kdy byly, včetně divokých popálenin na Podravce, které bodají víc, než by jakýkoli fyzický útok mohl.