Hlavní Vztahy Diana Krall

Diana Krall

Diana KrallVěk 56 let zvěrokruhu Štír Vztahy celkem 2 Děti 2 děti

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Diana Krall možná svobodná.

Vztahy

Diana Krall byla zasnoubená s Elvisem Costellem(2003).



Diana Krall se setkala s Michaelem Franksem.

O

Diana Krall je 56letá kanadská jazzová hudebnice. Narodila se Diana Jean Krall 16. listopadu 1964 v Nanaimo v Britské Kolumbii v Kanadě. Známý je Justin Time (1993) v kariéře od roku 1993 do současnosti. Její znamení zvěrokruhu je Štír.

Diana Krall je členem následujících seznamů: držitelky cen Grammy, narození v roce 1964 a kanadské zpěvačky.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Diana Krall! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Zasnoubený119 let, 4 měsíce--
Setkání1---
Celkovýdva19 let, 4 měsíce9 let, 8 měsíců-

Detaily

JménoDiana
Prostřední jménoDžíny
PříjmeníCostello
Jméno za svobodnaKrall
Celé jméno při narozeníDiana Jean Krall
Alternativní jménoDiana Jean Krall, Diana Krall
Stáří56 let
Narozeniny16. listopadu 1964
RodištěNanaimo, Britská Kolumbie, Kanada
Výška5 '8½' (174 cm)
Hmotnost130 liber (59 kg)
StavětŠtíhlý
Barva očíModrý
Barva vlasůBlondýnka
Znamení zvěrokruhuŠtír
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostkanadský
Střední školaBerklee College of Music v Bostonu
Text povoláníHudebník, zpěvák, skladatel
obsazeníJazzový hudebník
Získejte slávuJustin Time (1993)
Hudební žánr (text)Jazz, tradiční pop, Bossa Nova
Hudební žánrJazz, zpěv, klavír
Roky aktivní1990 – současnost, 1993 – současnost
Hudební stylJazz, Torch Songs, Contemporary Jazz, Traditional Pop, Vocal Jazz, Neo-Bop
Hudební náladaElegantní, stylový, intimní, uklidňující, uvolněný / mírný, klidný / klidný, jemný, měkký, vážný, smyslný, podzimní, uštěpačný, rafinovaný / vychovaný, smutný, hořkosladký, žalostný, radostný, sentimentální, romantický, toužící, sofistikovaný
NástrojKlavír, zpěv, aranžér
Nástroj (text)Zpěv, klavír
Nahrávací společnostJustin Time (1993), GRP (1995), Impulse (1995–2001), Verve (2002 - dosud), Justin Time, GRP, Impulse, Verve
Související aktyElvis Costello, Eliane Elias, Shirley Horn, Nat King Cole, Tony Bennett
Talent Agency (např. Modeling)William Morris Endeavour Entertainment
Schválení značkyTelevizní reklama pro Chrysler (2003), televizní reklama pro automobily Lexus (2007) (USA), (2008) Tisková reklama na švýcarské hodinky Rolex (slogan: Rolex. Koruna za každý úspěch).
Poprsí (palce)36
Velikost šálkuB
Pas (palce)26
Boky (palce)32
Velikost oblečení6
Velikost boty7
Oficiální webové stránkywww.dianakrall.com/, twitter.com/DianaKrall, www.facebook.com/dianakrall, http://www.dianakrall.com, www.nndb.com/people/638/000047497/, www.biography.com/ people / diana-krall-38854, www.britannica.com/biography/Diana-Krall
OtecStephen James 'Jim' Krall
MatkaAdella A. (rozená Wende)

Diana Jean Krall OC OBC (narozená 16. listopadu 1964) je kanadská jazzová pianistka a zpěvačka, známá svými kontraaltovými vokály. Prodala více než 6 milionů alb v USA a více než 15 milionů alb po celém světě. 11. prosince 2009 ji časopis Billboard označil za druhou jazzovou umělkyni desetiletí (2000–2009), čímž se stala jednou z nejprodávanějších umělkyň své doby.

Více o Dianě Krall Méně o Dianě Krall

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvaElvis CostelloVztah2002 -
1Michael FranksSetkání -
Elvis Costello #dva

Elvis Costello

2002

Elvis Costello začal chodit s Dianou Krall na ...[zobrazit pár] Michael Franks #1

Michael Franks

Michael Franks a Diana Krall byli v rela ...[zobrazit pár] #dva

Elvis Costello

2002

Elvis Costello a Diana Krall spolu chodí od roku 2002.



Vztah 19 let OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruhdvacet%Výška55%Stáří44%'> Kompatibilita 35% Děti 2 děti zobrazit vztah #1

Michael Franks

Michael Franks se setkal s Dianou Krall.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruh40%Stáří1%'> Kompatibilita jedenáct% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Diana Krall56 ŠtírJazzový hudebník
kanadský
Elvis Costello66 LevHudebník
britský
Michael Franks76 PannaZpěvák
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Dexter Henry Lorcanmužský6. prosince 200614 let starý Elvis Costello
Frank Harlan Jamesmužský6. prosince 200614 let starý Elvis Costello

FOTOGALERIE

Diana Krall - obálka časopisu Diana Krall Diana Krall Diana Krall Diana Krall Diana Krall Diana Krall Diana Krall Diana Krall Diana Krall Diana Krall Diana Krall

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Kočka Pete: Velmi groovy Vánoce2018Televizní show
Kočka Pete2017Peťova mámaTelevizní show
Veřejní nepřátelé2009Pochodeň SingerFilm
De-Lovely2004Hudební umělec (píseň „Just One of those things“)Film
Něco dalšího2003Diana KrallFilm
Na první pohled1999ZpěvákFilm

Zajímavé Články

Redakce Choice

Christina Milian
Christina Milian
28. května 2021 ... zprávy Christiny Milianové, drby, fotky Christiny Milianové, životopis, seznam přátel Christiny Milianové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Christiny Milian. Christina Milian seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Christina Milian.
Patricia aulitzky
Patricia aulitzky
28. května 2021 ... Zprávy Patricie Aulitzky, drby, fotky Patricie Aulitzky, životopis, seznam přátel Patricie Aulitzky 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Patricie Aulitzky. Patricia Aulitzky seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Patricia Aulitzky.
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Pokud jste nebyli ve škole na počátku dvacátých let, možná neznáte příběh za trendem želé sexuálních náramků, který mnozí rodiče a ...
Maureen O'Hara
Maureen O'Hara
28. května 2021 ... zprávy Maureen O'Hara, drby, fotky Maureen O'Hary, životopis, seznam přátel Maureen O'Hara 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maureen O'Hara. Historie seznamování Maureen O'Hara, 2021, 2020, seznam vztahů Maureen O'Hara.
David Berry a Kristina Tesic
David Berry a Kristina Tesic
28. května 2021 ... David Berry a Kristina Tesic fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nora Forster
Nora Forster
28. května 2021 ... Zprávy Nory Forsterové, drby, fotky Nory Forsterové, životopis, seznam přátel Nory Forsterové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Nora Forsterovou. Seznamovací historie Nory Forsterové, 2021, 2020, seznam vztahů Nory Forsterové.
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Toto jsou nejlepší citáty Frieza, jaké kdy byly, včetně divokých popálenin na Podravce, které bodají víc, než by jakýkoli fyzický útok mohl.