Hlavní Vztahy Dolores Lambasa

Dolores Lambasa

Dolores Lambasa 1981 - 2013Věk 32 let po smrti zvěrokruhu Beran Vztahy celkem 3

S kým právě teď chodí?

Odpočívej v pokoji.

Vztahy

Dolores Lambasa byla ve vztazích s Josipem Radeljakem(2009), Frano Lasic a Ivo Gregurevic.



O

Dolores Lambasa je členem následujících seznamů: narození 1981, chorvatští filmoví herci a chorvatští divadelní herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Dolores Lambasa! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým312 let, 2 měsíce4 roky-
Celkový312 let, 2 měsíce4 roky-

Detaily

JménoBolesti
Jméno za svobodnaLambasha
Celé jméno při narozeníDolores Lambasha
Stáří32 (věk smrti) let
Narozeniny29. března 1981
RodištěŠibenik, Chorvatsko
Zemřel23. října 2013
Místo smrtiSlavonski Brod, Chorvatsko
Příčina smrtiDopravní nehoda
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuBeran
SexualitaRovný
Etnický původJINÝ
Státní příslušnostchorvatský
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Roky aktivní2006–2013

Dolores Lambaša (29. března 1981 - 23. října 2013) byla chorvatská herečka.



Více informací o Dolores Lambasa Méně o Dolores Lambase

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
3Josip RadeljakVztah2009 -
dvaFrano LasicVztah -
1Ivo GregurevicNeznámý -
Josip Radeljak #3

Josip Radeljak

2009

Dolores Lambasa začala chodit s Josipem Radeljakem ...[zobrazit pár] Frano Lasic #dva

Frano Lasic

Frano Lasic a Dolores Lambasa jsou odděleni ...[zobrazit pár] Ivo Gregurevic #1

Ivo Gregurevic

Dolores Lambasa a Ivo Gregurevic byli v ...[zobrazit pár] #3

Josip Radeljak

2009

Dolores Lambasa a Josip Radeljak spolu chodili od roku 2009.

Vztah 12 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh100%Stáří1%'> Kompatibilita 35% zobrazit vztah #dva

Frano Lasic

Frano Lasic a Dolores Lambasa měli vztah.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh1%Stáří1%'> Kompatibilita jedenáct% zobrazit vztah #1

Ivo Gregurevic

Dolores Lambasa a Ivo Gregurevic měli vztah.



OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruhdvacet%Stáří1%'> Kompatibilita 30% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Dolores Lambasa 32 BeranHerečka
chorvatský
Josip Radeljak78 BýkObchodní
chorvatský
Frano Lasic66 ŠtírHerec
chorvatský
Ivo Gregurevic66 VáhyHerec
chorvatský

FOTOGALERIE

Dolores Lambaša - tapety Dolores Lambaša - tapety Dolores Lambaša - tapety Dolores Lambaša - tapety Dolores Lambaša - tapety Dolores Lambaša - tapety Dolores Lambaša - tapety Dolores Lambaša - tapety Dolores Lambasha - focení Dolores Lambasha - focení Dolores Lambaša - tapety Dolores Lambaša - tapety

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Vítr se zvedl2011Tamara marinTelevizní show
Nejlepší roky2009Vanja BrezjakTelevizní show
Věřím v anděly2009dátFilm
Zákon lásky2008Lucia NardelliTelevizní show
Skutečný zázrak2007Prezidentova manželkaFilm
Dobré záměry2007Zeljka LjubasTelevizní show
Odpočiňte si, zasloužíte si to2006Rose ze snuTelevizní show

Diskuse

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...