Hlavní Vztahy Eddie Cibrian

Eddie Cibrian

Eddie Cibrian ŽenatýPořadí 2855 477Věk 47 let zvěrokruhu Blíženci Vztahy celkem 4 Děti 2 děti

S kým právě teď chodí?

LeAnn Rimes a Eddie CibrianLeAnn Rimes a Eddie Cibrian jsou od 22. dubna 2011 manželé 10 let. zobrazit vztah

Vztahy

Eddie Cibrian byl dříve ženatý s Brandi Glanville(2001 - 2010).

Eddie Cibrian byl ve vztazích se Scheanou Shay(2009)a Julianne Morris(1995 - 1997).



O

Eddie Cibrian je 47 letý americký herec. Narodil se Edward Carl Cibrian dne 18. června 1973 v Burbanku v Kalifornii v USA. Je znám pro Jimmyho Dohertyho ze seriálu Third Watch. Jeho znamení zvěrokruhu je Blíženci.

Eddie Cibrian byl v 6 zápasech na obrazovce, včetně Ana Ortiz v Ošklivá Betty (2006), Beth Broderick dovnitř Sabrina, mladá čarodějnice (devatenáctset devadesát šest), Kim Raver v Třetí hlídka (1999), Lisa Guerrero v Pláž při západu slunce (1997)a Vanessa Dormanová Pláž při západu slunce (1997).

Eddie Cibrian je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, herci z Kalifornie a američtí popoví zpěváci.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Eddie Cibrian! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatýdva12 let, 3 měsíce12 let, 1 měsíc12 let
Chodit s někýmdva2 roky1 rok1 měsíc, 1 den
Celkový412 let, 3 měsíce6 let, 7 měsíců1 měsíc, 1 den

Detaily

JménoEddie
Prostřední jménoCarle
PříjmeníCibrian
Celé jméno při narozeníEdward Carl Cibrian
Stáří47 let
Narozeniny18. června 1973
RodištěBurbank, Kalifornie, USA
Výška6 '2' (188 cm)
StavětAtletický
Barva očíHnědá - Světlá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Výrazná vlastnostDůlky
Znamení zvěrokruhuBlíženci
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
UniverzitaKalifornská univerzita v Los Angeles
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávuJimmy Doherty na třetí hlídce
Roky aktivní1993 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)William Morris Endeavour Entertainment, Media Four
Schválení značkyTelevizní reklama pro Coca-Cola (1986), televizní reklama pro Dayrunner, televizní reklama pro L'Oreal (2003)
Oficiální webové stránkytwitter.com/eddiecibrian, www.nndb.com/people/395/000109068/
OtecCarl Cibrian
MatkaCibrijská hortenzie
Rodinný příslušníkMason Cibrian (syn), Jake Cibrian (syn)
Domácí mazlíčciRaven, Virgo, Precious (psi)

Edward Carl Cibrian (SIB-ree-an; narozený 16. června 1973) je americký herec. Hrál Cole Deschanel v televizním seriálu Sunset Beach a objevil se také ve filmech a jako člen obsazení v několika dalších televizních seriálech, kde obsadil takové role jako Jimmy Doherty ve hře Third Watch, Russell Varon ve hře Invasion, Jesse Cardoza ve filmech CSI: Miami a Eddie Valetik ve hře Take Two.

Více o Eddiem Cibrianovi Méně o Eddiem Cibrianovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
4LeAnn RimesŽenatý2. února 2009současnost, dárek12 let
3Scheana ShayVztah R Leden 2009Února 20091 měsíc
dvaBrandi GlanvilleŽenatýZáří 1998Září 201012 let
1Julianne MorrisVztahČervenec 1995Červenec 19972 roky
LeAnn Rimes #4

LeAnn Rimes

2009

LeAnn Rimes a Eddie Cibrian byli manželé ...[zobrazit pár] Scheana Shay #3Pověst

Scheana Shay

2009

Scheana Shay a Eddie Cibrian se říkalo, že ...[zobrazit pár] Brandi Glanville #dva

Brandi Glanville

1998 - 2010

Brandi Glanville a Eddie Cibrian se rozvedli ...[zobrazit pár] Julianne Morris #1

Julianne Morris

1995-1997

Julianne Morris a Eddie Cibrian se rozešli ...[zobrazit pár] #4

LeAnn Rimes

2009

LeAnn Rimes a Eddie Cibrian jsou manželé 10 let. Chodili spolu 1 rok poté, co se setkali 2. února 2009. Po 3 měsících zasnoubení se vzali 22. dubna 2011.



Vztah 12 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří69%'> Kompatibilita 41% zobrazit vztah #3

Scheana Shay

2009 (fáma)

Scheana Shay se říká, že se spojil s Eddiem Cibrianem v lednu 2009.

Vztah 1 měsíc OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří44%'> Kompatibilita 35% zobrazit vztah #dva

Brandi Glanville

1998 - 2010

Brandi Glanville a Eddie Cibrian byli manželé 9 let. Chodili spolu jeden rok poté, co se dali dohromady v září 1998. Po ročním zasnoubení se vzali 12. května 2001. O 9 let později se rozešli v červenci 2009 a rozvedli se 30. září 2010.

Vztah 12 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří98%'> Kompatibilita 73% Děti 2 děti zobrazit vztah #1

Julianne Morris

1995-1997

Julianne Morris a Eddie Cibrian se datují od července 1995 do července 1997.

Vztah 2 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří33%'> Kompatibilita 52% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Eddie Cibrian47 BlíženciHerec
americký
LeAnn Rimes38 PannaCountry hudebník
americký
Scheana Shay36 BýkReality TV
americký
Brandi Glanville48 ŠtírModelka
americký
Julianne Morris53 BýkHerečka
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Mason Edwardmužský2. června 200317 letý Brandi Glanville
Jake Austinmužský15. dubna 200714 let starý Brandi Glanville

FOTOGALERIE

Vezměte dva - Eddie Cibrian Country Comfort - Eddie Cibrian Country Comfort - Eddie Cibrian Eddie Cibrian - Mladí a neklidní Eddie Cibrian - 3 hluboký Eddie Cibrian - 3 hluboký Vezměte dva - Eddie Cibrian Vezměte dva - Eddie Cibrian Vezměte dva - Eddie Cibrian Vezměte dva - Eddie Cibrian Dobré skutky - Eddie Cibrian Dobré skutky - Eddie Cibrian

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Country Comfort2021KrásnáTelevizní show
Vezmi si dva2018Eddie ValetikTelevizní show
Palisandr2015.Kapitán Ryan SladeTelevizní show
Klub svobodných matek2014SvatíFilm
Poznámky od táty2013Clay AllenTV film
The Best Man Holiday2013BrianeFilm
Dobré skutky2012JohnFilm
Baby Daddy2012Ross Goodman, Ross GoodsonTelevizní show
Klub Playboy2011Nick DaltonTelevizní show
Pro lepší nebo horší2011ChrisiTelevizní show
Léčivé ruce2010Buddy HoytTV film
Horko v Clevelandu2010SeanTelevizní show
Rizzoli a ostrovy2010Dennis RockmondTelevizní show
Honit2010Ben CrowleyTelevizní show
Není snadno zlomené2009Brock HousemanFilm
Severní polární záře2009Nate BurnsTV film
Washington Field2009SA Tommy DiazTV film
Starter Manželka2008Detektiv Eddie La RocheTelevizní show
Fotbalové manželky2007Jason AustinTV film
Špinavé sexy peníze2007Sebastian FleetTelevizní show
Samantha kdo?2007KevineTelevizní show
Ošklivá Betty2006Trenér DiazTelevizní show
Zmizel2006Agent Daniel LucasTelevizní show
Jeskyně2005Tyler McAllisterFilm
Myšlenky zločince2005Joe SmithTelevizní show
Invaze2005Russell VaronTelevizní show
Náklon2005Eddie TowneTelevizní show
Pouliční právník2003Michael BrockTV film
CSI: Miami2002Jesse CardozaTelevizní show
Řekněme, že to tak není2001Jack MitchelsonFilm
Na začátku2000JosephTelevizní show
Občan Baines2000Curtis DanielTelevizní show
Ale já jsem roztleskávačka1999SkálaFilm
Jackie je zpět!1999Eddie CibrianTV film
Třetí hlídka1999Jimmy DohertyTelevizní show
3 hluboko1999EddieTV film
Žít nahlas1998MasérFilm
Logan's War: Bound by Honour1998Logan FallonTV film
Sunset Beach: Shockwave1998Cole deschanelTV film
Pláž při západu slunce1997Cole Deschanel, Cole St. JohnTelevizní show
Sabrina, mladá čarodějnicedevatenáctset devadesát šestDarryl, Eddie CibrianTelevizní show
Baywatch Nightsdevatenáct devadesát pětRukojeť WalkerTelevizní show
Saved by the Bell: The College Years1993VrátnýTelevizní show
Beverly Hills 902101990Casey WatkinsTelevizní show
CBS Schoolbreak Special1984Tvrdý chlapTelevizní show
Mladí a neklidní1973Matt ClarkTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Ana Ortiz
    • Ošklivá Betty
      2006
    [zobrazit shodu]
  • Eddie Cibrian a Beth BroderickBeth Broderick
    • Sabrina, mladá čarodějnice
      devatenáctset devadesát šest
    [zobrazit shodu]
  • Kim Raver
    • Třetí hlídka
      1999
    [zobrazit shodu]
  • Lisa válečník
    • Pláž při západu slunce
      1997
    [zobrazit shodu]
  • Vanessa Dorman
    • Pláž při západu slunce
      1997
    [zobrazit shodu]
  • LeAnn Rimes a Eddie CibrianLeAnn Rimes
    • Severní polární záře
      2009
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...