Hlavní Chodit S Někým Eddie Jackson

Eddie Jackson

Eddie JacksonVěk 40 let zvěrokruhu Střelec

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Eddie Jackson možná svobodný.

Vztahy

Pro Eddieho Jacksona nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Eddie Jackson je 40letý americký kuchař, který se narodil 19. prosince 1980 v Americus, GA. Jeho znamení zvěrokruhu je Střelec

Eddie Jackson je členem následujících seznamů: Účastníci amerických televizních seriálů reality show, narození v roce 1980 a kuchaři Food Network.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Eddie Jackson! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Detaily

JménoEddie
Prostřední jménoPavel
PříjmeníJackson
Celé jméno při narozeníEddie Paul Jackson Jr.
Narozeniny19. prosince 1980
RodištěAmericus, GA
Výška6 '0' (183 cm)
Hmotnost86 liber (190 liber)
StavětAtletický
Barva očíČerná
Barva vlasůČerná
Znamení zvěrokruhuStřelec
Etnický původČerná
Státní příslušnostamerický
UniverzitaArkansas
obsazeníHlavní
Pozice amerického fotbaluDimeback

Eddie Jackson (narozený 19 prosince 1980) je americký kuchař a bývalý fotbalový cornerback. Byl podepsán Carolina Panthers jako undrafted volný hráč v roce 2004. Hrál univerzitní fotbal na University of Arkansas. Je členem bratrství Phi Beta Sigma.

Více o Eddiem Jacksonovi Méně o Eddiem Jacksonovi

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
The Big Bake2019SamosoudceTelevizní show
Kuchaři vs. nevýhody2016Sám - soudceTelevizní show
Děti BBQ Championship2016Sám - co-hostitelTelevizní show
Burgers, Brew a 'Que2015.SámTelevizní show
Valerie je domácí vaření2015.Vlastní hostTelevizní show
BBQ Blitz2015.SámTelevizní show
Nasekaný Junior2015.Sám - soudceTelevizní show
Vánoce u Bobbyho2015.SámTelevizní show
Cukr Showdown2015.SamosoudceTelevizní show
Souboj babiček2015.Sám - soudceTelevizní show
Kuchyně2014SámTelevizní show
Guy's Grocery Games2013SamosoudceTelevizní show
Beat Bobby Flay2013Soudce osobnostíTelevizní show
Žvýkat2011SámTelevizní show
Rozhovor2010Televizní show
Nejhorší kuchaři v Americe2010Samozvaný soudceTelevizní show
Wendy Williams Show2008Televizní show
Sekaný2007SamosoudceTelevizní show
Hvězda potravinové sítě2005Sám - soutěžícíTelevizní show
Dobré ráno, Amerika1975Vlastní hostTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...