Hlavní Chodit S Někým Ella Rae Peck

Ella Rae Peck

Ella Rae Peck SinglVěk 30 let zvěrokruhu Panna

S kým právě teď chodí?

Ella Rae Peck je aktuálně svobodná.

Vztahy

Nemáme žádné záznamy o minulých vztazích pro Ellu Rae Peckovou.



kdo je přítel Kelli Berglund

O

Ella Rae Peck je 30letá americká herečka. Narodila se 8. září 1990 v Minneapolis v Minnesotě v USA a je známá pro Gossip Girl, Welcome To The Family. Její znamení zvěrokruhu je Panna.

Ella Rae Pecková hrála na obrazovce zápas s Josephem Harem Vítej v rodině (2013).

Ella Rae Peck je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a američtí dětští herci.



je William William ženatý s Maite Perroni

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Ella Rae Peck! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Detaily

JménoElla Rae
Prostřední jménoRae
PříjmeníKlovat
Stáří30 let
Narozeniny8. září 1990
RodištěMinneapolis, Minnesota, USA
Výška163 cm
StavětŠtíhlý
Barva očíModrý
Barva vlasůBlondýnka
Znamení zvěrokruhuPanna
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuGossip Girl, vítejte v rodině
Roky aktivní2006 – současnost
Oficiální webové stránkytwitter.com/#!/EllyRaePeck

Ella Rae Peck (narozen 8. září 1990) je americká herečka. Ztvárnila role Charlotte 'Lola' Rhodes v seriálu CW Gossip Girl a Mia Bowers v seriálu NBC Deception.

Více o Elle Rae Peckové Méně o Elle Rae Peckové

FOTOGALERIE

Herečka Ella Rae Peck se zúčastní premiéry červeného koberce „War Horse“ v divadle Pantages 8. října 2013 v Hollywoodu v Kalifornii Herečka Ella Rae Peck se zúčastní premiéry červeného koberce „War Horse“ v divadle Pantages 8. října 2013 v Hollywoodu v Kalifornii Herečka Ella Rae Peck se zúčastní premiéry červeného koberce „War Horse“ v divadle Pantages 8. října 2013 v Hollywoodu v Kalifornii Herečka Ella Rae Peck se zúčastní premiéry červeného koberce „War Horse“ v divadle Pantages 8. října 2013 v Hollywoodu v Kalifornii Ella Rae Peck dorazí na NBCUniversal '2013 Summer TCA Tour' v The Beverly Hilton Hotel 27. července 2013 v Beverly Hills v Kalifornii Ella Rae Peck dorazí na NBCUniversal '2013 Summer TCA Tour' v The Beverly Hilton Hotel 27. července 2013 v Beverly Hills v Kalifornii Ella Rae Peck dorazí na NBCUniversal '2013 Summer TCA Tour' v The Beverly Hilton Hotel 27. července 2013 v Beverly Hills v Kalifornii Ella Rae Peck dorazí na NBCUniversal '2013 Summer TCA Tour' v The Beverly Hilton Hotel 27. července 2013 v Beverly Hills v Kalifornii Ella Rae Peck dorazí na NBCUniversal '2013 Summer TCA Tour' v The Beverly Hilton Hotel 27. července 2013 v Beverly Hills v Kalifornii Ella Rae Peck dorazí na NBCUniversal '2013 Summer TCA Tour' v The Beverly Hilton Hotel 27. července 2013 v Beverly Hills v Kalifornii Ella Rae Peck dorazí na NBCUniversal '2013 Summer TCA Tour' v The Beverly Hilton Hotel 27. července 2013 v Beverly Hills v Kalifornii Ella Rae Peck dorazí na NBCUniversal '2013 Summer TCA Tour' v The Beverly Hilton Hotel 27. července 2013 v Beverly Hills v Kalifornii

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Vězení mozku2019DianeKrátký film
Tenké stěny2019AllieKrátký film
Hrozící věž2018VřesTelevizní show
Pike County2018ReaganKrátký film
Bůh mě obohatil2018ŽiliTelevizní show
Hříšník2017Sophie GreenfieldTelevizní show
Dlouhé noci, krátké ráno2016KatieFilm
Nakrmte zvíře2016Anna DavisTelevizní show
Věřte2014Nina AdamsTelevizní show
Hysterie2014Audra YoungTelevizní show
Volání2013PodzimFilm
Klamání2013Mia BowersTelevizní show
Vítej v rodině2013Molly YoderTelevizní show
Apokalypsa2013JennyKrátký film
Bachelorette2012StefanieFilm
Exhibicionisté2012LynnFilm
Mladý dospělý2011DívkaFilm
Bůh nedělej zákony2011Colbie PalmerFilm
Modrá krev2010Caitlin BreyerTelevizní show
Dobrá manželka2009Jenny BauerTelevizní show
Vypálení v mrazáku2007EmmaFilm
Vážený Harvarde2007Cti CaldwellTV film
Drbna2007Charlie 'Lola' RhodesTelevizní show
Lilly v lese2006LillyKrátký film
Bez stopy2002KitKat14, LisaTelevizní show
Zákon a pořádek1990Zoe MorganTelevizní show
TuscaloosaAnneFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Ella Rae Peck a Joseph HaroJoseph Haro
    • Vítej v rodině
      2013
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Král Lil G.
Král Lil G.
28. května 2021 ... Zprávy krále Lil G, drby, fotky krále Lil G, životopis, seznam přítelkyň krále Lil G 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů krále Lil G. King Lil G seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů King Lil G.
Katharina Boehm
Katharina Boehm
28. května 2021 ... Zprávy Kathariny Böhmové, drby, fotky Kathariny Böhmové, životopis, seznam přátel Kathariny Böhmové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kathariny Böhmové. Katharina Böhm seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Katharina Böhm.
20 lidí, kteří spadli ze stran výletních lodí
20 lidí, kteří spadli ze stran výletních lodí
Plavba má být časem odpočinku a zábavy, ale pro lidi na tomto seznamu se čas zábavy rychle změnil v hroznou. Všichni tito lidé ...
Markus Leithold
Markus Leithold
28. května 2021 ... zprávy Markuse Leitholda, drby, fotografie Markuse Leitholda, životopis, seznam přítelkyň Markuse Leitholda 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Markuse Leitholda. Historie datování Markuse Leitholda, 2021, 2020, seznam vztahů Markuse Leitholda.
Scott Hamilton
Scott Hamilton
28. května 2021 ... Zprávy Scotta Hamiltona, drby, fotografie Scotta Hamiltona, životopis, seznam přítelkyň Scotta Hamiltona 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Scotta Hamiltona. Historie společnosti Scott Hamilton, 2021, 2020, seznam vztahů Scotta Hamiltona.
Romy Schneider a Harry Meyen
Romy Schneider a Harry Meyen
28. května 2021 ... Romy Schneider a Harry Meyen fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Adriane Galisteu
Adriane Galisteu
28. května 2021 ... Zprávy Adriane Galisteu, drby, fotografie Adriane Galisteu, životopis, seznam přátel Adriane Galisteu 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Adriane Galisteuovou. Adriane Galisteu seznamovací historie, 2021, 2020, seznam vztahů Adriane Galisteu.