Hlavní Vztahy Emilie de Ravin

Emilie de Ravin

Emilie de Ravin ZasnoubenýPořadí 3305 238Věk 39 let zvěrokruhu Kozoroh Vztahy celkem 3 Děti 2 děti

S kým právě teď chodí?

Emilie de Ravin a Eric BilitchEric Bilitch a Emilie de Ravin se zasnoubili 6. července 2016. zobrazit vztah

Vztahy

Emilie de Ravin byla dříve vdaná za Josha Janowicze(2006-2014).

Emilie de Ravin se říká, že se spojila s Jeremym Daviesem(2010-2011).



O

Emilie de Ravin je 39letá australská herečka. Narodila se 27. prosince 1981 v Mount Eliza ve Victorii v Austrálii a je známá pro Claire na Lost, Tess na Roswell, Belle na Once Upon a Time. Její znamení zvěrokruhu je Kozoroh.

Emilie de Ravin byla v 6 zápasech na obrazovce, včetně Dominic Monaghan v Ztracený (2004), Jason Behr dovnitř Roswell (1999), Ivan Sergej dovnitř Pravé poledne (2009), Michael Socha v Bylo nebylo (2011)a Robert Carlyle dovnitř Bylo nebylo (2011).

Emilie de Ravin je členem následujících seznamů: vítězové australských filmových herců, australských televizních herců a vynikajícího hereckého výkonu v dramatickém sboru Screen Actors Guild Award.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Emilie de Ravin! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý114 let, 5 měsíců--
Zasnoubený17 let, 4 měsíce--
Říká se11 rok--
Celkový314 let, 5 měsíců7 let, 7 měsíců1 rok

Detaily

JménoEmilie
PříjmeníOd Ravina
Celé jméno při narozeníEmilie de Ravin
Alternativní jménoEmilie Ravinová, Emilie de Ravinová
Stáří39 let
Narozeniny27. prosince 1981
RodištěMount Eliza, Victoria, Austrálie
Výška5 '2' (157 cm)
Hmotnost108 liber (49 kg)
StavětŠtíhlý
Barva očíModrý
Barva vlasůObarvená hnědá
Výrazná vlastnostDrobný rám, modré oči, kostní struktura
Znamení zvěrokruhuKozoroh
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostAustralan
UniverzitaAustralian Ballet School, National Institute of Dramatic Art in Australia., Christa Cameron School of Ballet in Melbourne
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuClaire na Lost, Tess na Roswell, Belle na Once Upon a Time
Roky aktivní1999 – dosud
Poprsí (palce)3. 4
Velikost šálkuB
Pas (palce)24
Boky (palce)32
Velikost oblečení8
Oficiální webové stránkyemilie-online.net, www.iheartemilie.net, www.emiliederavinfan.com, twitter.com/emiliederavin, www.instagram.com/emiliede_ravin, www.allmovie.com/artist/emilie-de-ravin-p347717, www. rottentomatoes.com/celebrity/emilie_de_ravin
PříteliEvangeline Lilly, Jason Behr, Katherine Heigl, Shiri Appleby, Matthew Fox, Yun-Jin Kim, Daniel Dae Kim, Brendan Fehr, Majandra Delfino, Jorge Garcia, Maggie Grace, Dominic Monaghan, Ginnifer Goodwin
Domácí mazlíčciBella (psí pudl), Mabel (psí mini beagle)
Oblíbené televizní pořadyTop Chef, Modern Family, Saturday Night Live
Oblíbené kapelyThe Beatles, N.W.A.
Oblíbená místaAustrálie, Havaj
Oblíbená jídlaSushi
Oblíbené barvyRůžová, červená

Emilie de Ravin (narozený 27 prosince 1981) je australská herečka. Hrála jako Tess Hardingová v Roswellu (2000–2002), Claire Littletonová v dramatu ABC Lost (2004–2008, 2010) nebo Belle v dramatu ABC Once Upon a Time (2011–2018). Mezi filmové počiny De Ravina patří Santa's Slay (2005), The Hills Have Eyes (2006) a Ball Don't Lie (2008). Hrála jako Emily, bývalá přítelkyně Brendana Frye závislá na heroinu, ve filmu neo-noir Brick (2005). Měla portrét v Public Enemies (2009) a hrála jako Ally v Remember Me (2010). De Ravin byl zařazen na seznam Maxims Hot 100 třikrát: v roce 2005 (č. 47), 2006 (č. 65) a 2008 (č. 68).

Více informací o Emilie de Ravin Méně o Emilie de Ravin

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
3Eric BilitchVztah2014současnost, dárek7 let
dvaJeremy DaviesSetkání R 201020111 rok
1Josh JanowiczŽenatý8. června 2000Prosince 201414 let
Eric Bilitch #3

Eric Bilitch

2014

Eric Bilitch a Emilie de Ravin se zasnoubili ...[zobrazit pár] Jeremy Davies #dvaPověst

Jeremy Davies

2010 - 2011

Jeremy Davies a Emilie de Ravin se říkaly ...[zobrazit pár] Josh Janowicz #1

Josh Janowicz

2000 - 2014

Josh Janowicz a Emilie de Ravin se rozvedli ...[zobrazit pár] #3

Eric Bilitch

2014

Eric Bilitch a Emilie de Ravin jsou zasnoubení již 4 roky. Začali spolu chodit v roce 2014 a po 2 letech zasnoubení 6. července 2016.



Vztah 7 let Děti 2 děti zobrazit vztah #dva

Jeremy Davies

2010 - 2011 (fáma)

Jeremy Davies se říká, že se v roce 2010 spojil s Emilie de Ravin.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří44%'> Kompatibilita 35% zobrazit vztah #1

Josh Janowicz

2000 - 2014

Josh Janowicz a Emilie de Ravin byli manželé 8 let. Chodili spolu 2 roky poté, co se setkali 8. června 2000. Po ročním zasnoubení se vzali 19. června 2006. O 8 let později se rozešli v listopadu 2013 a rozvedli se v červenci 2014.

Vztah 14 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Stáří98%'> Kompatibilita padesátka% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Emilie de Ravin39 KozorohHerečka
Australan
Eric Bilitch- ředitel
Jeremy Davies51 VáhyHerec
americký
Josh Janowicz39 PannaHerec
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Věra Audreyženský12. března 20165 let starý Eric Bilitch
Theodore Kurbrichmužský9. prosince 20182 roky starý Eric Bilitch

FOTOGALERIE

Emilie de Ravin - 2020 Oscarová párty Elton John AIDS Foundation v LA Emilie de Ravin - 2020 Oscarová párty Elton John AIDS Foundation v LA Emilie de Ravin - 2020 Oscarová párty Elton John AIDS Foundation v LA Emilie de Ravin - 2020 Oscarová párty Elton John AIDS Foundation v LA Emilie de Ravin - 2020 Oscarová párty Elton John AIDS Foundation v LA Emilie de Ravin - 2020 Oscarová párty Elton John AIDS Foundation v LA Emilie de Ravin - 2020 Oscarová párty Elton John AIDS Foundation v LA Emilie de Ravin - 2020 Oscarová párty Elton John AIDS Foundation v LA Emilie de Ravin - 2020 Oscarová párty Elton John AIDS Foundation v LA Emilie de Ravin - 2020 Oscarová párty Elton John AIDS Foundation v LA Emilie de Ravin - 2020 Oscarová párty Elton John AIDS Foundation v LA Emilie de Ravin - 2020 Oscarová párty Elton John AIDS Foundation v LA

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Milenec opovrhoval2019BrookeTV film
The Submarine Kid2015.AliceFilm
Air Force One Is Down2013Francesca Romero, RomeroTelevizní show
Blázen do Sary2012SáraFilm
americký2012Francesca SoulterTV film
Bylo nebylo2011Belle, Belle French, Belle GoldTelevizní show
Provoz: Endgame2010HierophantFilm
Zapamatuj si mě2010Ally CraigFilm
Chameleon2010Kathy JansenFilm
Veřejní nepřátelé2009Barbara Patzke (jako Emilie De Ravin)Film
Perfektní hra2009Frankie StevensFilm
Pravé poledne2009Poručík Phoebe McNamaraTV film
Míč nelž2008DítěFilm
Lost: Missing Pieces2007Claire LittletonTelevizní show
Hory mají oči2006v rámciFilm
Cihlový2005Emily (jako Emilie De Ravin)Film
Santa's Slay2005Mary 'Mac' Mackenzie (jako Emilie De Ravin)Film
Ztracený2004Claire LittletonTelevizní show
NCIS2003NancyTelevizní show
Psovod2003GinaTelevizní show
Carrie2002Chris HargensenTV film
CSI: Miami2002Venuše RobinsonTelevizní show
BeastMaster1999Démon CurupiraTelevizní show
Roswell1999Tess HardingTelevizní show
TroskyAlex MolinaFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Emilie De Ravin a Dominic MonaghanDominic Monaghan
    • Ztracený
      2004
    [zobrazit shodu]
  • Emilie De Ravin a Jason BehrJason Behr
    • Roswell
      1999
    [zobrazit shodu]
  • Ivan Sergej a Emilie De RavinIvan Sergej
    • Pravé poledne
      2009
    [zobrazit shodu]
  • Michael Socha a Emilie de RavinMichal socha
    • Bylo nebylo
      2011
    [zobrazit shodu]
  • Robert Carlyle a Emilie de RavinRobert Carlyle
    • Bylo nebylo
      2011
    [zobrazit shodu]
  • Robert Pattinson a Emilie De RavinRobert Pattinson
    • Zapamatuj si mě
      2010
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Christina Milian
Christina Milian
28. května 2021 ... zprávy Christiny Milianové, drby, fotky Christiny Milianové, životopis, seznam přátel Christiny Milianové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Christiny Milian. Christina Milian seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Christina Milian.
Patricia aulitzky
Patricia aulitzky
28. května 2021 ... Zprávy Patricie Aulitzky, drby, fotky Patricie Aulitzky, životopis, seznam přátel Patricie Aulitzky 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Patricie Aulitzky. Patricia Aulitzky seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Patricia Aulitzky.
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Pokud jste nebyli ve škole na počátku dvacátých let, možná neznáte příběh za trendem želé sexuálních náramků, který mnozí rodiče a ...
Maureen O'Hara
Maureen O'Hara
28. května 2021 ... zprávy Maureen O'Hara, drby, fotky Maureen O'Hary, životopis, seznam přátel Maureen O'Hara 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maureen O'Hara. Historie seznamování Maureen O'Hara, 2021, 2020, seznam vztahů Maureen O'Hara.
David Berry a Kristina Tesic
David Berry a Kristina Tesic
28. května 2021 ... David Berry a Kristina Tesic fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nora Forster
Nora Forster
28. května 2021 ... Zprávy Nory Forsterové, drby, fotky Nory Forsterové, životopis, seznam přátel Nory Forsterové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Nora Forsterovou. Seznamovací historie Nory Forsterové, 2021, 2020, seznam vztahů Nory Forsterové.
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Toto jsou nejlepší citáty Frieza, jaké kdy byly, včetně divokých popálenin na Podravce, které bodají víc, než by jakýkoli fyzický útok mohl.