Hlavní Vztahy Eric Christian Olsen

Eric Christian Olsen

Eric Christian Olsen ŽenatýVěk 43 let zvěrokruhu Blíženci Vztahy celkem 2 Děti 3 děti

S kým právě teď chodí?

Sarah Wright a Eric OlsenSarah Wright a Eric Christian Olsen jsou od 23. června 2012 manželé 8 let. zobrazit vztah

Vztahy

Eric Christian Olsen byl ve vztahu s Maggie Lawsonovou(2003-2006).

O

Eric Christian Olsen je 43letý americký herec. Narodil se 31. května 1977 v Eugene v Oregonu. Proslavili ho Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd. Jeho znamení zvěrokruhu je Blíženci.



Eric Christian Olsen byl ve 3 zápasech na obrazovce, včetně Alison Brie Společenství (2009), Daniela Ruah dovnitř NCIS: Los Angeles (2009)a Molly Sims Fired Up! (2009).

Eric Christian Olsen je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a narození v roce 1977.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Eric Christian Olsen! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý113 let, 11 měsíců--
Chodit s někým13 roky, 1 měsíc--
Celkovýdva13 let, 11 měsíců8 let, 6 měsíců3 roky, 1 měsíc

Detaily

JménoEric
Prostřední jménokřesťan
PříjmeníOlsen
Celé jméno při narozeníEric Christian Olsen
Alternativní jménoEric Olsen
Stáří43 let
Narozeniny31. května 1977
RodištěEugene, OR
Výška6 '2' (188 cm)
StavětŠtíhlý
Barva očíModrý
Barva vlasůBlondýnka
Znamení zvěrokruhuBlíženci
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaBettendorf High School, Bettendorf, IA (1995)
UniverzitaPepperdine University (předčasný odchod)
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávuBlbý a blbější: Když Harry potkal Lloyda
Roky aktivní1997 – dosud

Eric Christian Olsen (narozený 31 května 1977) je americký herec a producent. On je známý pro jeho zobrazení Detective Marty Deeks v televizním seriálu CBS NCIS: Los Angeles a Austin ve filmu Not Another Teen Movie.

Více o Ericovi Christianovi Olsenovi Méně o Ericovi Christianovi Olsenovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvaSarah WrightŽenatýČerven 2007současnost, dárek14 let
1Maggie LawsonVztahDubna 2003Květen 20063 roky
Sarah Wright #dva

Sarah Wright

2007

Sarah Wright a Eric Christian Olsen byli ...[zobrazit pár] Maggie Lawson #1

Maggie Lawson

2003-2006

Maggie Lawson a Eric Christian Olsen se rozešli ...[zobrazit pár] #dva

Sarah Wright

2007

Sarah Wright a Eric Christian Olsen jsou manželé 8 let. Chodili spolu 4 roky poté, co se dali dohromady v červnu 2007. Po 7 měsících zasnoubení se vzali 23. června 2012.

Vztah 13 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 56% Děti 3 děti zobrazit vztah #1

Maggie Lawson

2003-2006

Maggie Lawson a Eric Christian Olsen se datují od roku 2003 do května 2006.



jeremy allen white a emma greenwell 2017
Vztah 3 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruh40%Výška73%Stáří84%'> Kompatibilita padesátka% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Eric Christian Olsen43 BlíženciHerec
americký
Sarah Wright37 VáhyHerečka
americký
Maggie Lawson40 LevHerečka
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Wyatt Olivermužský16. srpna 20137 let Sarah Wright
Esmé Oliviaženský9. srpna 20164 roky starý Sarah Wright
Zimní příběhženský15. září 20208 měsíců Sarah Wright

FOTOGALERIE

Monkey Kingdom (2015) Monkey Kingdom (2015) Bitva o pohlaví (2017) Bitva o pohlaví (2017) Bitva o pohlaví (2017) Rachel Nichols NCIS: Los Angeles spojuje své síly s Gurkha Ernie Reyes Jr. a Eric Christian Olsen v NCIS: Los Angeles Vzpamatuj se Věc Eric Christian Olsen hraje jako Clive v záložním plánu. © CBS Films, Inc. Všechna práva vyhrazena. Záložní plán (2010)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Místo bez slov2019EricFilm
Bitva pohlaví2017Lornie DobřeFilm
Sluneční psi2017ThadFilm
Relationtrip2017Chippy (hlas)Film
Ryan Hansen řeší zločiny v televizi2017Eric Christian OlsenTelevizní show
Hvězda vs. síly zla2015Další hlasy, rock, velrybaTelevizní show
Lupičská banda2015Sid SawyerFilm
Varovné štítky2014ThadKrátký film
Celeste a Jesse navždy2012TuckerFilm
Věc2011Adam FinchFilm
LEGO Hero Factory: Savage Planet2011William Furno (hlas)Film
Záložní plán2010CliveFilm
Sousedé z pekla2010WayneTelevizní show
Hero Factory2010William FurnoTelevizní show
Kick Buttowski: Suburban Daredevil2010PřebroditTelevizní show
LEGO HERO Factory: Rise of the Rookies2010William Furno (2010-) (hlas)TV film
Fired Up!2009Nick BradyFilm
Šest manželek Henryho Lefaye2009LloydFilm
Společenství2009VaughnTelevizní show
NCIS: Los Angeles2009Marty DeeksTelevizní show
ostříží zrak2008CraigFilm
Sluneční čištění2008ChlípnýFilm
Licence ke st2007CarlisleFilm
Návraty2007Devizový studentFilm
Není to další show na střední škole2007Mason AtkinsTV film
Kopec2007Matt O'BrienTV film
Napište a špatně2007Jason 'Krueger' LangdonTV film
Beerfest2006GunterFilm
Poslední polibek2006KennyFilm
Bratři a sestry2006Kyle DeWittTelevizní show
Smyčka2006Sully SullivanTelevizní show
Robot kuře2005Basil of Baker Street, Logan 5, Martin BrodyTelevizní show
Buněčný2004ČadFilm
Údolí smrti2004JoshiFilm
Blbý a blbější: Když Harry potkal Lloyda2003Lloyd ChristmasFilm
Tru Calling2003Jensen RitchieTelevizní show
Místní chlapci2002Randy DobsonFilm
Krasavice2002JakuFilm
Není to další film pro teenagery2001AustinFilm
Pearl Harbor2001StřelecFilm
Zlí lidé sají2001NickuKrátký film
242001John MasonTelevizní show
Smallville2001Mladý Harry BollstonTelevizní show
Vládnoucí třída2001Bill OlszewskiTV film
Ponaučení2000TV film
Arthur's Quest1999Artie, král ArturTV film
Vzpamatuj se1999Cameron GreenTelevizní show
Turci1999Kevin WilliamsTelevizní show
Black Cat Run1998Obsluha čerpací stanice (jako Eric Olsen)TV film
Beyond Belief: Fact or Fiction1997Televizní show
JE1994Travis MitchellTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Alison Brie a Eric Christian OlsenAlison brie
    • Společenství
      2009
    [zobrazit shodu]
  • Daniela Ruah
    • NCIS: Los Angeles
      2009
    [zobrazit shodu]
  • Eric Christian Olsen a Molly SimsMolly Sims
    • Fired Up!
      2009
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Zatímco mnoho hudebníků bojuje s drogami a alkoholem, jiní se rozhodnou zůstat střízliví nebo se po zkušenostech se závislostí vyčistit. Existuje mnoho střízlivých ...
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Určité postavy ze sobotní noci v noci se staly obzvláště nezapomenutelnými a dokázaly zůstat rozšířeným kulturním referenčním rokem i roky později. Tyto...
Arán De Las Casas
Arán De Las Casas
28. května 2021 ... Arán De Las Casas zprávy, drby, fotky Arána De Las Casase, životopis, seznam přítelkyň Arána De Las Casase 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Aránem De Las Casasem. Arán De Las Casas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Arán De Las Casas.
Cole Swindell
Cole Swindell
28. května 2021 ... Cole Swindell novinky, drby, fotografie Cole Swindell, životopis, seznam přítelkyň Cole Swindell 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cole Swindell. Seznamovací historie Cole Swindell, 2021, 2020, seznam vztahů Cole Swindell.
Kennya Baldwin
Kennya Baldwin
28. května 2021 ... zprávy Kennyi Baldwina, drby, fotografie Kennyi Baldwina, životopis, seznam přátel Kennyi Baldwina 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Kennyou Baldwinovou. Kennya Baldwin seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kennya Baldwin.
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Fanoušci sledovali vzestup Vinnyho Chase a jeho přátel po osm sezón Entourage, ale pokud chtějí vidět obsazení Entourage teď, pak ne ...
Sunny Sandler
Sunny Sandler
28. května 2021 ... Zprávy Sunny Sandler, drby, fotky Sunny Sandler, životopis, seznam přátel Sunny Sandler 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sunny Sandler. Sunny Sandler seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sunny Sandler.