Hlavní Vztahy Erinn Hayes

Erinn Hayes

Erinn Hayes ŽenatýVěk 45 let zvěrokruhu Blíženci Vztahy 1 celkem Děti 2 děti

S kým právě teď chodí?

Erinn Hayes a Jack HayesJack Hayes a Erinn Hayes jsou manželé. zobrazit vztah

Vztahy

Erinn Hayes neměl žádné další vztahy, o kterých víme.

který je Justina Valentine vdaná za

O

Erinn Hayes je 44letá americká herečka. Alexandra Erinn Carter se narodila 25. května 1976 v San Francisku v Kalifornii ve Spojených státech a je známá dětskou nemocnicí. Její znamení zvěrokruhu je Blíženci.



Erinn Hayes byl v zápase na obrazovce s Kevinem Jamesem Kevin může čekat (2016).

Erinn Hayes je členem následujících seznamů: Herci z Kalifornie, narození v roce 1976 a americký televizní herec, narození v roce 1970.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Erinn Hayes! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



kdo je sandra bullock seznamka 2016

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý1---
Celkový1--

Detaily

JménoErinn
PříjmeníHayes
Jméno za svobodnaPovozník
Celé jméno při narozeníAlexandra Erinn Carter
Alternativní jménoErinn Hayes
Stáří45 let
Narozeniny25. května 1976
RodištěSan Francisco, Kalifornie, Spojené státy
Výška5 '9)' (176 cm)
Hmotnost125 liber (57 kg)
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Výrazná vlastnostVysoká výška, podlouhlá brada, ostrá linie čelistí
Znamení zvěrokruhuBlíženci
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
UniverzitaUniversity of Colorado Boulder
Text povoláníHerečka, komička
obsazeníHerečka
Získejte slávuDětská nemocnice
Roky aktivní2001 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Sweeney Management
Poprsí (palce)3. 4
Velikost šálkuB
Pas (palce)25
Boky (palce)35
Velikost oblečenídva
Velikost boty9.5
Domácí mazlíčciStella (kuře)

Alexandra Erinn Hayes (rozená Carter; narozena 25. května 1976) je americká herečka a komička. Ona je známá pro její roli jako Dr. Lola Spratt v sitcomu Adult Swim Dětská nemocnice, kterou později opakovala v Netflix spinoff seriálu Medical Police. Hrála role v řadě síťových sitcomů, včetně Alison ve filmu The Winner (2007), Melanie Clayton ve filmu Worst Week (2008–2009) a Sheila ve filmu Guys with Kids (2012–2013). V roce 2012 měla svou první celovečerní filmovou roli v černé komedii Je to katastrofa. Hrála také v seriálu Amazon The Dangerous Book for Boys a v první sezóně sitcomu CBS Kevin Can Wait.

Více o Erinn Hayes Méně o Erinn Hayes

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Jack HayesŽenatý současnost, dárek-
Jack Hayes #1

Jack Hayes

Jack Hayes a Erinn Hayes jsou manželé ...[zobrazit pár] #1

Jack Hayes

Jack Hayes a Erinn Hayes jsou manželé.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh100%Stáří1%'> Kompatibilita Čtyři pět% Děti 2 děti zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Erinn HayesČtyři pět BlíženciHerečka
americký
Jack Hayes102 Vodnář

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Maggieženský Jack Hayes
Lilah Graceženský29. dubna 200912 let starý Jack Hayes

FOTOGALERIE

Erinn Hayes - časopis Regard (únor 2020) Erinn Hayes - časopis Regard (únor 2020) Erinn Hayes - časopis Regard (únor 2020) Erinn Hayes - časopis Regard (únor 2020) Erinn Hayes - časopis Regard (únor 2020) Erinn Hayes - časopis Regard (únor 2020) Erinn Hayes - časopis Regard (únor 2020) Erinn Hayes - časopis Regard (únor 2020) Erinn Hayes - časopis Regard (únor 2020) Erinn Hayes - časopis Regard (únor 2020) Erinn Hayes - časopis Regard (únor 2020) Erinn Hayes - časopis Regard (únor 2020)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Bill & Ted čelí hudbě2020ElizabethFilm
Holly přespala2020MarnieFilm
Svědková infekce2020PatricieFilm
Medical Police (TV seriál)2020Lola SprattTelevizní show
Obrovské ve Francii2019ŽiliTelevizní show
Nebezpečná kniha pro chlapce2018Beth McKennaTelevizní show
A.P. Bio2018TrishTelevizní show
Sharon 1.2.3.2017Sharon # 1Film
Pevný2017PředvečerFilm
Náplast2017Crystal VichycoisseFilm
Místnost 1042017Televizní show
Showbyznysu2017Krátký film
Rozbitý2016růžeTelevizní show
Ovládání: Příběh lásky2016CharlotteFilm
Kevin může čekat2016Donna GableTelevizní show
Jeden velký šťastný2015KateTelevizní show
Zvláštní pár2015Dr. Sharon McManusTelevizní show
The Hotwives of Las Vegas2015Callie SilversanTelevizní show
Přišli spolu2014ValerieFilm
Vyrůstat Fisher2014MadiTelevizní show
Hity2014MaddyFilm
Lepší ty2014LindsayFilm
Stolní2014FrancineTelevizní show
Průhledný2014LisaTelevizní show
Minulý týden dnes večer s Johnem Oliverem2014MateřstvíTelevizní show
Minutový stroj času2014ReginaKrátký film
Držení vzorů2013LeahTV film
Goldbergové2013Jane BalesTelevizní show
Snubní prsten2012Emily CorgyTelevizní show
Hodinky2012Bobova manželkaFilm
Je to katastrofa2012EmmaFilm
Komedie Bang! Bang!2012Zloděj psůTelevizní show
Kluci s dětmi2012SheilaTelevizní show
Rodinná past2012KateTV film
Zombie apokalypsa2012Film
Obleky2011Zaměstnanec kasinaTelevizní show
Workoholici2011Slečno BSTelevizní show
Nová holka2011RuthTelevizní show
Jak se stát gentlemanem2011LaurenTelevizní show
Zvuková prohlídka2011Krátký film
První schůzky s Toby Harrisem2011MeganTelevizní show
Zákulisí na MoveOn.org2011Krátký film
Romanticky napadeno2010VanessaTelevizní show
Rodičovství2010RacquelTelevizní show
Toto malé prasátko2010SarahTV film
Parky a rekreace2009Annabel PorterTelevizní show
Hawthorne2009Maureen McKinleyTelevizní show
Královské bolesti2009Faith GreenTelevizní show
Liga2009VřesTelevizní show
Nespojený2008PamTelevizní show
Nejhorší týden2008Melanie ClaytonTelevizní show
Dětská nemocnice2008Dr. Lola Spratt, Lynn Williams, zdravotní sestra Lola SprattTelevizní show
Poznámky od Underbelly2007BeverlyTelevizní show
Vítěz2007Alison McKellarTelevizní show
Wainy Days2007KellyTelevizní show
Moderní muži2006BarbaraTelevizní show
Žralok2006Ellie DavisTelevizní show
Říká se, že ...2005Svatební koordinátorFilm
Behind the Camera: The Neoprávněný příběh Mork & Mindy2005Pam DawberTV film
Oči2005Gayle KearneyTelevizní show
Chirurgové2005Cathy BeckerTelevizní show
Kuchyně důvěrné2005Becky SharpTelevizní show
Robot kuře2005Vánoce 2065 Vypravěč, reportérTelevizní show
Hrát termíny2005LeslieTV film
Geneticky zpochybněno2005TerapeutTV film
The Pool 22005Melanie JohnsFilm
Zoufalé manželky2004LisaTelevizní show
Severní pobřeží2004Eva LatisseTelevizní show
Významní další2004CynthiaTelevizní show
Život, smrt a minigolf2004Cass (jako Erinn Carter)Film
Twigger's Holiday2004Jan AndersonKrátký film
Předvečer2003FionaTelevizní show
Na místě2003v rámciTelevizní show
Dva a půl chlapa2003GretchenTelevizní show
Ultraforce2003Svetlana GregorKrátký film
Časový pás2003DianaTelevizní show
Everwood2002Mindy WheelerTelevizní show
CSI: Crime Scene Investigation2000Debbie MarlinTelevizní show
maso2000Rodič stranyKrátký film
Heros z Ole West2000Krátký film
Úžasné atomové monstrum ve 3D!2000Krátký film
Rodinný typ1999Atraktivní mámaTelevizní show
Prozřetelnost1999ServírkaTelevizní show
Západní křídlo1999LauraTelevizní show
Chi Girl1999JennieFilm
Tady přijďte za svými nepřáteli1999ErinnTelevizní show
Will & Grace1998Katherine FallonTelevizní show
Problémové dítěCaseyTV film
Nejlepší prodejce (TV seriál)CharleeseTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Erinn Hayes a Kevin JamesKevin James
    • Kevin může čekat
      2016
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články