Hlavní Vztahy Esther Williams

Esther Williams

Esther Williams 1921 - 2013Věk 91 po smrti zvěrokruhu Lev Vztahy celkem 7 Děti 3 děti

S kým právě teď chodí?

Odpočívej v pokoji.

Vztahy

Esther Williams byla dříve vdaná za Edwarda Michaela Bell(1994-2013), Fernando Lamas(1969 - 1982)Ben Gage(1945 - 1959)a Leonard Kovner(1940-1944).



Esther Williamsová byla ve vztazích s Jeffem Chandlerem(1957-1960), Victor Mature(1952)a kapitán Howard Thomas.

trey songz a helen gedlu

O

Americká herečka Esther Williams se narodila jako Esther Jane Williams 8. srpna 1921 v Inglewoodu v Kalifornii v USA a zemřela 6. června 2013 v Beverly Hills v Los Angeles v Kalifornii ve věku 91 let. Nejvíce si ji pamatují pro The Million Dollar Mermaid. Její znamení zvěrokruhu je Lev.

Esther Williams byla ve 13 zápasech na obrazovce, včetně Barryho Sullivana Sukně Ahoj! (1952), Fernando Lamas dovnitř Nebezpečný za mokra (1953), Howard Keel dovnitř Pohanská milostná píseň (1950), John Carroll dovnitř Strana (1947)a Johnny Johnston v Tentokrát pro Keeps (1947).



Esther Williams je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a kalifornští republikáni.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Esther Williams! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

který má Michael ealy datovaný

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým33 roky1 rok-
Ženatý419 let, 8 měsíců13 let, 4 měsíce5 let, 3 měsíce
Celkový719 let, 8 měsíců8 let3 roky

Detaily

JménoEster
Prostřední jménoJane
PříjmeníWilliams
Jméno za svobodnaZvonek
Celé jméno při narozeníEsther Jane Williams
Alternativní jménoAmerická mořská víla
Stáří91 (věk úmrtí) let
Narozeniny8. srpna 1921
RodištěInglewood, Kalifornie, USA
Zemřel6. června 2013
Místo smrtiBeverly Hills, Los Angeles, Kalifornie, USA
Příčina smrtiPřirozené příčiny
PohřbenPozůstatky rozptýlené do Tichého oceánu
Výška5 '8½' (174 cm)
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - Světlá
Barva vlasůHnědá - Světlá
Znamení zvěrokruhuLev
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaGlendale Union High School, Glendale, Kalifornie
Text povoláníHerečka, zpěvačka, spisovatelka
obsazeníHerečka
Získejte slávuThe Million Dollar Mermaid
Hudební žánrHlasitý
Roky aktivní1942–1963
Hudební stylTradiční pop, Urban, R & B.
NástrojZpěv
Poprsí (palce)38
Pas (palce)27
Boky (palce)3. 4
Oficiální webové stránkywww.esther-williams.com/, http://www.esther-williams.com, http://esther-williams.com
OtecLou Williams
MatkaBula Williams
BratrStanton Williams, David Williams
SestraJune Williams, Maurine Williams
PříteliJune Allyson, Van Johnson, Doris Day, Cyd Charisse, Joan Crawford, Ava Gardner, Kathryn Grayson, Frank Sinatra, Ricardo Montalban, Clark Gable, Chuck Walters, Jane Powell

Esther Jane Williams (8. srpna 1921 - 6. června 2013) byla americká soutěžní plavkyně a herečka. Williams nastavila několik národních a regionálních plaveckých rekordů v jejích pozdních dospívajících jako součást plaveckého týmu Los Angeles Athletic Club. Kvůli vypuknutí druhé světové války nemohla soutěžit na letních olympijských hrách v roce 1940, nastoupila do aquaparku Billy Rose's Aquacade, kde se ujala role uvolněné Eleanor Holm po přesunu show z New Yorku do San Franciska. Zatímco ve městě, strávila pět měsíců plaváním po boku vítěze zlaté olympijské medaile a hvězdy Tarzana Johnnyho Weissmullera. Williams upoutal pozornost skautů Metro-Goldwyn-Mayer na Aquacade. Poté, co se Williams objevil v několika malých rolích, spolu s Mickeyem Rooneym ve filmu Andyho Hardyho a budoucím pětinásobným představitelem Van Johnsonem ve filmu A Guy Named Joe, natočil ve 40. a na počátku 50. let sérii filmů známých jako „aquamusicals“. který představoval komplikované výkony se synchronizovaným plaváním a potápěním.



Více o Esther Williamsové Méně o Esther Williamsové

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
7Edward Michael BellŽenatýŘíjen 1993Červen 201319 let
6Fernando LamasŽenatýProsinec 1968Říjen 198213 let
5Jeff ChandlerVztah195719603 roky
4Victor MatureVztah R 19521952-
3Ben GageŽenatýZáří 1944Dubna 195914 let
dvaLeonard KovnerŽenatýČerven 1939Září 19445 let
1Kapitán Howard ThomasNeznámý R -
Edward Michael Bell #7

Edward Michael Bell

1993 - 2013

Esther Williams a Edward Michael Bell byli ...[zobrazit pár] Fernando Lamas #6

Fernando Lamas

1968-1982

Fernando Lamas a Esther Williams se vzali ...[zobrazit pár] Jeff Chandler #5

Jeff Chandler

1957-1960

Esther Williams a Jeff Chandler se rozešli ...[zobrazit pár] Victor Mature #4Pověst

Victor Mature

1952

Victor Mature a Esther Williams se rozcházejí ...[zobrazit pár] Ben Gage #3

Ben Gage

1944 - 1959

Esther Williams a Ben Gage se rozvedli ...[zobrazit pár] #dva

Leonard Kovner

1939-1944

Leonard Kovner a Esther Williams se rozvedli ...[zobrazit pár] #1Pověst

Kapitán Howard Thomas

Kapitán Howard Thomas a Esther Williams byli ...[zobrazit pár] #7

Edward Michael Bell

1993 - 2013

Esther Williams a Edward Michael Bell byli manželé 18 let, než Esther Williams zemřela ve věku 91 let.

Vztah 19 let zobrazit vztah #6

Fernando Lamas

1968-1982

Fernando Lamas a Esther Williams byli manželé 12 let, než Fernando Lamas zemřel ve věku 67 let.

Vztah 13 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří69%'> Kompatibilita 51% zobrazit vztah #5

Jeff Chandler

1957-1960

Esther Williams a Jeff Chandler se datují od roku 1957 do roku 1960.

Vztah 3 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří84%'> Kompatibilita 64% zobrazit vztah #4

Victor Mature

1952 (fáma)

O Victorovi Matureovi se říká, že se spojil s Esther Williamsovou v roce 1952.

rita ora kdo chodil s kým
OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří69%'> Kompatibilita 81% zobrazit vztah #3

Ben Gage

1944 - 1959

Esther Williams a Ben Gage byli manželé 13 let. Chodili spolu jeden rok poté, co se dali dohromady v září 1944, a vzali se 25. listopadu 1945. O 13 let později se 20. dubna 1959 rozvedli.

Vztah 14 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří69%'> Kompatibilita 71% Děti 3 děti zobrazit vztah #dva

Leonard Kovner

1939-1944

Leonard Kovner a Esther Williams byli manželé po dobu 4 let. Chodili spolu 1 rok poté, co se dali dohromady v červnu 1939, vzali se 27. června 1940. O 4 roky později se rozvedli 12. září 1944.

Vztah 5 let zobrazit vztah #1

Kapitán Howard Thomas

(Pověst)

Kapitán Howard Thomas se říká, že se spojil s Esther Williamsovou.

zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Esther Williams91 LevHerečka
americký
Edward Michael Bell- Zločinec
americký
Fernando Lamas67 KozorohHerec
Argentinský
Jeff Chandler42 StřelecHerec
americký
Victor Mature86 VodnářHerec
americký
Ben Gage64 RybaZpěvák
americký
Leonard Kovner-
Kapitán Howard Thomas-

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Benjamin Stantonmužský6. srpna 194971 let Ben Gage
Kimball Austinmužský30. října 195070 let Ben Gage
Susan Tenneyženský1. října 195367 let Ben Gage

FOTOGALERIE

Esther Williams - snadno se st Esther Williams - Million Dollar Mermaid Esther Williams - Na ostrově s vámi Esther Williams - Na ostrově s vámi Esther Williams - Dangerous When Wet Esther Williams - Na ostrově s vámi Esther Williams - Ahoj sukně! Esther Williams - Million Dollar Mermaid Esther Williams - Dangerous When Wet Esther Williams - Dvojí život Andyho Hardyho Esther Williams - večírek Esther Williams - Neptunova dcera

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Kouzelná fontána1963Hyacintská věžFilm
Velká show1961Hillary AllenFilm
Syrový vítr v Edenu1958LauraFilm
Donna Reed Show1958MollyTelevizní show
Nestřežený okamžik1956Lois ConwayFilm
Divadlo Zane Grey1956Sarah HarmonTelevizní show
Jupiterův miláčku1955AmytisFilm
Něžná past1955Herečka ve filmu „Easy to Love“ - film v televizi (uncredited)Film
Nebezpečný za mokra1953Katie HigginsFilm
Snadné milovat1953Julie HallertonFilm
Milionová mořská panna1952Annette KellermanFilm
Sukně Ahoj!1952Whitney YoungFilm
Callaway šel Thataway1951Esther Williams (uncredited)Film
Texaský karneval1951Debbie TelfordFilm
Vévodkyně z Idaha1950Christine Riverton DuncanFilm
Pohanská milostná píseň1950Mimi BennettFilm
Video kino Lux1950VickiTelevizní show
Neptunova dcera1949Eve BarrettFilm
Take Me Out to the Ball Game1949K.C. HigginsFilm
Na ostrově s tebou1948Rosalind RennoldsFilm
Strana1947Maria moralesFilm
Tentokrát pro Keeps1947Leonora 'Nora' CambarettiFilm
Snadné st1946Connie Allenbury ChandlerFilm
The Hoodlum Saint1946Kay LorrisonFilm
Till the Cloud Roll By1946Esther Williams - autogramiády podepisování (uncredited)Film
Vzrušení z románku1945Cynthia GlennFilm
Ziegfeld Follies1945Esther Williams („Vodní balet“)Film
Koupací krása1944Caroline BrooksFilm
Chlap jménem Joe1943Ellen BrightováFilm
Suckerbait1943Tajemník - SpyFilm
Dvojí život Andyho Hardyho1942Sheila BrooksFilm
Inflace1942Mary SmithKrátký film
Osobnosti1942Sheila Brooks (záběry ze zkoušek obrazovky) (uncredited)Krátký film
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Esther Williams a Barry SullivanBarry Sullivan
    • Sukně Ahoj!
      1952
    [zobrazit shodu]
  • Esther Williams a Fernando LamasFernando Lamas
    • Nebezpečný za mokra
      1953
    [zobrazit shodu]
  • Howard Keel
    • Jupiterův miláčku
      1955
    [+2 další]
  • John Carroll
    • Strana
      1947
    [zobrazit shodu]
  • Johnny Johnston
    • Tentokrát pro Keeps
      1947
    [zobrazit shodu]
  • Peter Lawford
    • Na ostrově s tebou
      1948
    [zobrazit shodu]
  • Esther Williams a Ricardo MontalbanRicardo Montalban
    • Neptunova dcera
      1949
    [+1 další]
  • Tony Martin
    • Snadné milovat
      1953
    [zobrazit shodu]
  • Esther Williams a Van Johnsonod Johnsona
    • Snadné milovat
      1953
    [+3 další]
  • Esther Williams a Victor MatureVictor Mature
    • Milionová mořská panna
      1952
    [zobrazit shodu]
  • William Powell
    • The Hoodlum Saint
      1946
    [zobrazit shodu]
  • Gene Kelly a Esther WilliamsGene Kelly
    • Take Me Out to the Ball Game
      1949
    [zobrazit shodu]
  • Red Skelton
    • Koupací krása
      1944
    [zobrazit shodu]
Více zápasů na obrazovce Esther Williams Méně Esther Williams na obrazovce Matchups

Zajímavé Články