Hlavní Vztahy Eva Angelina

Eva Angelina

Eva Angelina SinglVěk 36 let zvěrokruhu Ryba Vztahy celkem 3

S kým právě teď chodí?

Eva Angelina je momentálně svobodná.

Vztahy

Eva Angelina byla dříve vdaná za Danny Mountain(2007 - 2009).



Eva Angelina byla ve vztahu s Voodoo(2005).

Eva Angelina se setkala s Nickem Manningem.

O

Eva Angelina je 35letá americká pornohvězda. Nicole Frances Clyne se narodila 14. března 1985 v Huntington Beach v Kalifornii v USA a je známá Hooked. Její znamení zvěrokruhu je Ryby.



Eva Angelina hrála na obrazovce zápas s Jenaveve Jolie Double Decker Sandwich 6 (2005).

Eva Angelina je členem následujících seznamů: Americké modelky dospělých žen, narození v roce 1985 a Lidé z Orange County v Kalifornii.

Přispět

Pomozte nám vybudovat náš profil Eva Angelina! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý12 roky--
Chodit s někým116 let, 1 měsíc--
Setkání1---
Celkový316 let, 1 měsíc6 let2 roky

Detaily

JménoPředvečer
PříjmeníAngelina
Celé jméno při narozeníNicole Frances Clyne
Alternativní jménoAngelina Del Mar, Eve Angelica, Eva Angelica, Eve Angelina, Ava, Eva, Nicole Clyne, Nicole Tyler
Stáří36 let
Narozeniny14. března 1985
RodištěHuntington Beach, Kalifornie, USA
Výška160 cm
Hmotnost119 liber (54 kg)
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - Světlá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuRyba
Etnický původMnohorasový
Státní příslušnostamerický
Text povoláníPornografická herečka, hlavní tanečnice, realitní agentka
obsazeníPornohvězda
Získejte slávuZahnutý
Poprsí (palce)3. 4
Velikost šálkuD
Pas (palce)26
Boky (palce)36
Velikost boty6.5
Oficiální webové stránkyhttp://evaangelinaonline.com

Nicole Tyler (narozená 14. března 1985), známá profesionálně jako Eva Angelina, je americká pornografická herečka, tanečnice hraných filmů a realitní agentka. Svou kariéru zahájila ve věku kolem 18 let a získala několik průmyslových ocenění, včetně ceny AVN za nejlepší herečku - video za rok 2008 a ceny XBIZ za ženský herecký výkon roku 2008.

Více o Evě Angelině Méně o Evě Angelině

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
3Danny MountainŽenatý200720092 roky
dvaVoodooVztah20052005-
1Nick ManningSetkání -
Danny Mountain #3

Danny Mountain

2007 - 2009

Danny Mountain a Eva Angelina se rozvedli ...[zobrazit pár] Voodoo #dva

Voodoo

2005

Eva Angelina a Voodoo jsou odděleny ...[zobrazit pár] Nick Manning #1

Nick Manning

Nick Manning a Eva Angelina byli v relativním ...[zobrazit pár] #3

Danny Mountain

2007 - 2009

Danny Mountain a Eva Angelina se vzali 1 rok. Chodili spolu 11 měsíců poté, co se dali dohromady v roce 2007, a vzali se 22. prosince 2007. O rok později se v roce 2009 rozvedli.

Vztah 2 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří98%'> Kompatibilita 93% zobrazit vztah #dva

Voodoo

2005

Eva Angelina a Voodoo se datují v roce 2005.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh80%Výška73%Stáří69%'> Kompatibilita 66% zobrazit vztah #1

Nick Manning

Nick Manning se setkal s Evou Angelinou.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška91%Stáří13%'> Kompatibilita 31% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Eva Angelina36 RybaPornohvězda
americký
Danny Mountain36 RakovinaPornohvězda
britský
Voodoo43 VáhyPornohvězda
kanadský
Nick Manning54 BlíženciPornohvězda
americký

FOTOGALERIE

Velká prsa ve škole - Eva Angelina Velká prsa ve škole - Eva Angelina Velká prsa ve škole - Eva Angelina Velká prsa ve škole - Eva Angelina Velká prsa ve škole - Eva Angelina Velká prsa ve škole - Eva Angelina Velká prsa ve škole - Eva Angelina Velká prsa ve škole - Eva Angelina Velká prsa ve škole - Eva Angelina Velká prsa ve škole - Eva Angelina Velká prsa ve škole - Eva Angelina Velká prsa ve škole - Eva Angelina

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Špinavý Santa2014Santův pomocníkTelevizní show
BangBros Remastered2013Televizní show
Oficiální stránky Lexi Belle2012Eva AngelinaTelevizní show
Pane Anal2012Televizní show
Twistys Hard2012Televizní show
Kolej Invasion2012Televizní show
Perfect Fucking Strangers2012Televizní show
Špinavý masér2011Televizní show
Klub špinavých manželek2010Televizní show
Americký fetiš2009Kovbojská fetiš dívkaFilm
Žhavý a zlý2009Televizní show
přitažlivá přítelkyně mého otce2009Televizní show
Oficiální stránky Tori Black2009Televizní show
Vázané gangbangy2008Televizní show
Seru na tým pět2008PředvečerTelevizní show
Velká prsa ve sportu2008Televizní show
Big Tit Cream Pie2008Televizní show
Velká prsa ve škole2007Televizní show
Big Tits Boss2007Televizní show
Kouření ninjové2007Televizní show
Velká prsa v práci2006Televizní show
Pohlaví a podrobení2005Televizní show
Velké mokré zadky2005Televizní show
40 palců Plus2005Televizní show
VIP posádka2005Televizní show
Black Tie Nights2004AmandaTelevizní show
Baby Got Boobs2004Televizní show
Doctor Adventures2004Televizní show
Ass Parade2004Televizní show
Porno věrnost2003Televizní show
Šlehačka2001Televizní show
Bang Bus2001Televizní show
Ve VIP2000Televizní show
Hogtied1998Televizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Jenaveve Jolie
    • Double Decker Sandwich 6
      2005
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Zatímco mnoho hudebníků bojuje s drogami a alkoholem, jiní se rozhodnou zůstat střízliví nebo se po zkušenostech se závislostí vyčistit. Existuje mnoho střízlivých ...
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Určité postavy ze sobotní noci v noci se staly obzvláště nezapomenutelnými a dokázaly zůstat rozšířeným kulturním referenčním rokem i roky později. Tyto...
Arán De Las Casas
Arán De Las Casas
28. května 2021 ... Arán De Las Casas zprávy, drby, fotky Arána De Las Casase, životopis, seznam přítelkyň Arána De Las Casase 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Aránem De Las Casasem. Arán De Las Casas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Arán De Las Casas.
Cole Swindell
Cole Swindell
28. května 2021 ... Cole Swindell novinky, drby, fotografie Cole Swindell, životopis, seznam přítelkyň Cole Swindell 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cole Swindell. Seznamovací historie Cole Swindell, 2021, 2020, seznam vztahů Cole Swindell.
Kennya Baldwin
Kennya Baldwin
28. května 2021 ... zprávy Kennyi Baldwina, drby, fotografie Kennyi Baldwina, životopis, seznam přátel Kennyi Baldwina 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Kennyou Baldwinovou. Kennya Baldwin seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kennya Baldwin.
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Fanoušci sledovali vzestup Vinnyho Chase a jeho přátel po osm sezón Entourage, ale pokud chtějí vidět obsazení Entourage teď, pak ne ...
Sunny Sandler
Sunny Sandler
28. května 2021 ... Zprávy Sunny Sandler, drby, fotky Sunny Sandler, životopis, seznam přátel Sunny Sandler 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sunny Sandler. Sunny Sandler seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sunny Sandler.