Hlavní Vztahy Florence Henderson

Florence Henderson

Florence Henderson 1934-2016Věk 82 po smrti zvěrokruhu Vodnář Vztahy celkem 3 Děti
4 děti

S kým právě teď chodí?

Odpočívej v pokoji.

Vztahy

Florence Hendersonová byla dříve vdaná za Johna Kappase(1987-2002)a Ira Bernstein(1956 - 1985).



Florence Hendersonová byla ve vztahu s Williamem Tabbertem.

O

Americká herečka Florence Henderson se narodila Florence Agnes Henderson 14. února 1934 v Dale v Indianě a zemřela 24. listopadu 2016 v Los Angeles v Kalifornii ve věku 82 let. Nejvíce si ji pamatují pro Carol ve filmu Brady Bunch. Její znamení zvěrokruhu je Vodnář.

Florence Henderson byla v 6 zápasech na obrazovce, včetně Barryho Williamse Brady Bunch (1969), Pat Harrington Jr. in Loď lásky (1977), Jimmy Dean dovnitř To je vražda, napsala (1984), Peter Mark Richman v Loď lásky (1977)a Robert Reed dovnitř Brady Girls se vdají (devatenáct osmdesát jedna).



Florence Henderson je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, americké zpěvačky a američtí televizní herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Florence Henderson! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým1---
Ženatýdva30 let23 let, 7 měsíců17 let, 2 měsíce
Celkový330 let15 let, 8 měsíců17 let, 2 měsíce

Detaily

JménoFlorencie
Prostřední jménoAgnes
PříjmeníHenderson
Celé jméno při narozeníFlorence Agnes Henderson
Stáří82 (věk smrti) let
Narozeniny14. února 1934
RodištěDale, Indiana
Zemřel24. listopadu 2016
Místo smrtiLos Angeles, Kalifornie
Příčina smrtiMěstnavé srdeční selhání
PohřbenWestwood Village Memorial Park
Výška160 cm
Hmotnost136 liber (62 kg)
StavětŠtíhlý
Barva očíModrý
Barva vlasůObarvená blondýnka
Znamení zvěrokruhuVodnář
SexualitaRovný
Náboženstvířímský katolík
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaStřední škola: St. Francis Academy, Owensboro, Kentucky (1951)
Text povoláníHerečka, zpěvačka, producentka, autorka, motivační mluvčí, certifikovaná hypnoterapeutka
obsazeníHerečka
Získejte slávuCarol na Brady Bunch
Roky aktivní1949 – dosud, 1954 – dosud, 1952–2016
Talent Agency (např. Modeling)Agentura SGH
Schválení značkyTelevizní reklama pro CarpetOne (2000), televizní reklama pro everything4less.com (1999), televizní reklama pro Wesson Oil (1980), televizní reklama pro Polident (1997), Infomercial pro fúzní sporák Expressware (1999), tisková reklama pro CarpetOne (2000) ), Televizní reklama pro Growing Up Brady (2000) (TV) (2000), televizní reklama pro Pepsi Twist (s Ozzym Osbourneem) (2003), tiskové reklamy na čistič zubních náhrad Triple Mint Polident. (2004-2005), 1973: TV commercial for Klean'n Shine, (1997) TV commercial for Frosted Cheerios cereal., (2012) TV commercial for 'Purpurex', for treatment of purple modrises., (1957) Television commercial for Oldsmobile s Billem Hayesem.
Poprsí (palce)36
Velikost šálkuC
Pas (palce)25
Boky (palce)35
Velikost boty8
Oficiální webové stránkywane.com/2016/11/25/florence-henderson-the-brady-bunch-mom-dies/, www.nndb.com/people/785/000023716/, www.facebook.com/florencehenderson, twitter.com/ ItsFloHenderson, http://www.flohome.com/, http://flohome.com

Florence Agnes Henderson (14. února 1934 - 24. listopadu 2016) byla americká herečka a zpěvačka s kariérou trvající šest desetiletí. Ona je nejlépe připomínána pro její hlavní roli Carol Brady v sitcomu ABC Brady Bunch od roku 1969 do roku 1974. Henderson se také objevil ve filmu, stejně jako na jevišti, a hostil několik dlouhotrvající vaření a varieté v průběhu let. Objevila se jako host v mnoha skriptovaných a nespisovaných (talk a reality show) televizních programech a jako účastnice diskuse v mnoha herních show. V roce 2010 soutěžila na Dancing with the Stars. Henderson moderovala svoji vlastní talk show The Florence Henderson Show a kuchařskou show Who Co Cooking with Florence Henderson v televizi pro odchod do důchodu v letech, které vedly k její smrti ve věku 82 let Den díkuvzdání 2016 ze srdečního selhání.



Více informací o Florence Henderson Méně o Florence Hendersonové

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
3John KappasŽenatýSrpna 198526. září 200217 let
dvaIra BernsteinŽenatý1955198530 let
1William TabbertVztah -
John Kappas #3

John Kappas

1985-2002

John Kappas a Florence Henderson byli manželé ...[zobrazit pár] Ira Bernstein #dva

Ira Bernstein

1955 - 1985

Ira Bernstein a Florence Henderson byli div ...[zobrazit pár] William Tabbert #1

William Tabbert

William Tabbert a Florence Henderson jsou ...[zobrazit pár] #3

John Kappas

1985-2002

John Kappas a Florence Henderson se vzali 15 let, než John Kappas zemřel ve věku 77 let.

Vztah 17 let OpatřeníVýsledekčínský zvěrokruhdvacet%Stáří44%'> Kompatibilita 16% zobrazit vztah #dva

Ira Bernstein

1955 - 1985

Ira Bernstein a Florence Henderson byli manželé 28 let. Chodili spolu jeden rok poté, co se dali dohromady v roce 1955, a vzali se 9. ledna 1956. O 28 let později se v roce 1985 rozvedli.

Vztah 30 let Děti
4 děti
zobrazit vztah #1

William Tabbert

William Tabbert a Florence Henderson měli vztah.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Stáří13%'> Kompatibilita 29% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Florence Henderson82 VodnářHerečka
americký
John Kappas77 Doktor
americký
Ira Bernstein- Výrobce
americký
William Tabbert55 VáhyHerec
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Josephmužský Ira Bernstein
Barbaraženský9. listopadu 195664 let Ira Bernstein
Robertmužský196457 let Ira Bernstein
Elizabethženský196655 let Ira Bernstein

FOTOGALERIE

Brady Bunch - Florence Henderson Brady Bunch - Florence Henderson Brady Bunch - Florence Henderson Brady Bunch - Florence Henderson Brady Bunch - Florence Henderson Brady Bunch - Florence Henderson Brady Bunch - Florence Henderson Brady Bunch - Florence Henderson Variety Hour of Brady - Florence Henderson Hodina Variety Brady Bunch - Robert Reed Hodina Variety Brady Bunch - Robert Reed Variety Hour of Brady - Florence Henderson

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Špatné babičky2017.MimiFilm
Padesát odstínů černé2016Paní RobinsonováFilm
K.C. V utajení2015.IrmaTelevizní show
112015.ReginaFilm
Sofie první2013BabičkaTelevizní show
Vysněná manželka2013Frances HarrisonTelevizní show
Instantní máma2013Carol BradyTelevizní show
Dohazovač Santa2012PeggyTV film
Šťastně rozvedený2011ElizabethTelevizní show
Venuše a Vegas2010CarmenFilm
Scooby Doo! Mystery Incorporated2010Rubínový kámenTelevizní show
Vánoční zajíček2010Betsy RossFilm
Cleveland Show2009Chůva Barbara, bílá ženaTelevizní show
Proboha2008Sarah MillerFilm
Dámy domu2008Rose OlmsteadTV film
Samantha kdo?2007LorettaTelevizní show
30 Rock2006Florence HendersonTelevizní show
Šikovný Manny2006Teta GinnyTelevizní show
Loonatics Unleashed2005Mallory Casey, Mallory MastermindTelevizní show
Dickie Roberts: Bývalá dětská hvězda2003Florence HendersonFilm
Máma je na stávce2002BettyTV film
Legenda o cukrové třtině2001Thelma (hlas)TV film
Svatý muž1998Florence HendersonFilm
Herkules1998DemeterTelevizní show
Král královen1998LilieTelevizní show
Ally McBeal1997Dr. Shirley GrouperTelevizní show
Proboha IIdevatenáctset devadesát šestZákazník videopůjčovnyKrátký film
Film Brady Bunchdevatenáct devadesát pětBabičkaFilm
Caroline in the Citydevatenáct devadesát pětFlorence HendersonTelevizní show
Fondándevatenáct devadesát pětMurielTelevizní show
Noční stolekdevatenáct devadesát pětFlorencieTelevizní show
Naked Gun 33 1/3: The Final Insult1994Florence HendersonFilm
Burkeův zákon1994Lydia SextonTelevizní show
Proti1994MadelineTelevizní show
Proboha1993Krátký film
Daveův svět1993Maggie Colby, Maggie Colby, Bethina matkaTelevizní show
Politicky nesprávné1993Hillary ClintonováTelevizní show
Mommies1993PeggyTelevizní show
The Tonight Show with Jay Leno1992Instruktor dopravní školyTelevizní show
Zatřese klaunem1991Neznámá ženaFilm
Bradyové1990Carol Ann Tyler Martin BradyTelevizní show
Svobodného ducha1989Blanche StillmanTelevizní show
Velmi Brady Vánoce1988Carol BradyTV film
Den za dnem1988Carol BradyTelevizní show
Roseanne1988Flo AndersonTelevizní show
Mimo tento svět1987FlorencieTelevizní show
Zakrýt1984Penelope ReinhartTelevizní show
Vyhledávač ztracených lásek1984Lyla ArmstrongTelevizní show
Lesk1984ŽiliTelevizní show
Děti začleněny1984BabičkaTelevizní show
To je vražda, napsala1984Maria Morgana, Patti Sue DiamondTelevizní show
Policejní jednotka!1982Zastřelená ženaTelevizní show
Brady Girls se vdajídevatenáct osmdesát jednaCarol BradyTV film
Brady Bridesdevatenáct osmdesát jednaCarol BradyTelevizní show
Hart Hartovi1979Violet CasperTelevizní show
Fantasy Island1977Ellen Ashley, Jane Garwood, Laura MylesTelevizní show
Loď lásky1977Annabelle Folker, Carol Brady, Irene PattonTelevizní show
Loď lásky1976Monica RichardsonTV film
Alice1976Sarah JamesTelevizní show
Dobrotivé nebe1976Jane Gray, JuliaTelevizní show
Hodina odrůdy Brady Bunch1976Carol BradyTelevizní show
ABC mimoškolní speciály1972Ellen CasioTelevizní show
Píseň Norska1970Nina HagerupováFilm
Zdravotní středisko1969Jenny DelaneyTelevizní show
Brady Bunch1969Carol Brady, babička Connie HutchinsTelevizní show
Malá žena1958Meg MarchTV film
Zpívat společně1958Televizní show
I Spy1955Televizní show
Hodina oceli ve Spojených státech1953Gladys Pratt, Mary Jane WilkTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Florence Henderson a Barry WilliamsBarry Williams
    • Brady Bunch
      1969
    [zobrazit shodu]
  • Pat Harrington Jr.
    • Loď lásky
      1977
    [zobrazit shodu]
  • Jimmy Dean
    • To je vražda, napsala
      1984
    [zobrazit shodu]
  • Peter Mark Richman a Florence HendersonPeter Mark Richman
    • Loď lásky
      1977
    [zobrazit shodu]
  • Robert Reed a Florence HendersonRobert Reed
    • Brady Brides
      devatenáct osmdesát jedna
    [+4 další]
  • Shecky Greene a Florence HendersonShecky Greene
    • Loď lásky
      1977
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Zatímco mnoho hudebníků bojuje s drogami a alkoholem, jiní se rozhodnou zůstat střízliví nebo se po zkušenostech se závislostí vyčistit. Existuje mnoho střízlivých ...
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Určité postavy ze sobotní noci v noci se staly obzvláště nezapomenutelnými a dokázaly zůstat rozšířeným kulturním referenčním rokem i roky později. Tyto...
Arán De Las Casas
Arán De Las Casas
28. května 2021 ... Arán De Las Casas zprávy, drby, fotky Arána De Las Casase, životopis, seznam přítelkyň Arána De Las Casase 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Aránem De Las Casasem. Arán De Las Casas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Arán De Las Casas.
Cole Swindell
Cole Swindell
28. května 2021 ... Cole Swindell novinky, drby, fotografie Cole Swindell, životopis, seznam přítelkyň Cole Swindell 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cole Swindell. Seznamovací historie Cole Swindell, 2021, 2020, seznam vztahů Cole Swindell.
Kennya Baldwin
Kennya Baldwin
28. května 2021 ... zprávy Kennyi Baldwina, drby, fotografie Kennyi Baldwina, životopis, seznam přátel Kennyi Baldwina 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Kennyou Baldwinovou. Kennya Baldwin seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kennya Baldwin.
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Fanoušci sledovali vzestup Vinnyho Chase a jeho přátel po osm sezón Entourage, ale pokud chtějí vidět obsazení Entourage teď, pak ne ...
Sunny Sandler
Sunny Sandler
28. května 2021 ... Zprávy Sunny Sandler, drby, fotky Sunny Sandler, životopis, seznam přátel Sunny Sandler 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sunny Sandler. Sunny Sandler seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sunny Sandler.