Hlavní Vztahy Velká Frankie

Velká Frankie

Velká FrankiePořadí 6017 -573Věk 38 let zvěrokruhu Vodnář Vztahy celkem 3

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Frankie Grande možná svobodný.

Vztahy

Frankie Grande byla ve vztazích s Danielem Sinasohnem(2018)Mike Pophis(2018)a Tayte Hanson(2017).



O

Frankie Grande je 38letá americká osobnost. Frank Frank Michael Michael Marchione, narozený 24. ledna 1983 v New Yorku, New York, USA, je proslulý Půl starším bratrem Ariany Grande, Big Brother. Jeho znamení zvěrokruhu je Vodnář.

Frankie Grande je členem následujících seznamů: aktivisté za práva LGBT ze Spojených států, američtí divadelní manažeři a producenti a narození v roce 1983.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Frankie Grande! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým33 měsíce, 1 den2 měsíce-
Celkový33 měsíce, 1 den2 měsíce-

Detaily

JménoFrankie
Prostřední jménoJames Michael
PříjmeníVelký Marchione
Celé jméno při narozeníFrank James Michael Grande Marchione
Alternativní jménoFrankie J. Grande, Frank James Michael Grande-Marchione, Frankie Grande
Stáří38 let
Narozeniny24. ledna 1983
RodištěNew York City, New York, USA
Výška5 '7' (170 cm)
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůVícebarevný
Znamení zvěrokruhuVodnář
SexualitaGay
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerec, zpěvák, tanečník, producent, režisér, Youtuber
obsazeníOsobnost
Získejte slávuPolovina staršího bratra Ariany Grande, velkého bratra
Roky aktivní2007-současnost
Oficiální webové stránkytwitter.com/FrankieJGrande, http://frankiejgrande.com, www.rottentomatoes.com/celebrity/frankie_grande
OtecVictor Marchione
MatkaJoan Grande
SestraAriana Grande (nevlastní sestra)
PříteliElizabeth Gillies

Frank James Michael Grande Marchione (narozený 24 ledna 1983) je americký tanečník, herec, zpěvák, producent, televizní moderátor a osobnost YouTube.

Více informací o Frankie Grande Méně o Frankie Grande

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
3Daniel SinasohnVztahZáří 2018Prosince 20183 měsíce
dvaMike PophisVztahZáří 2018Prosince 20183 měsíce
1Tayte HansonVztah20172017-
Daniel Sinasohn #3

Daniel Sinasohn

2018

Daniel Sinasohn a Frankie Grande se rozešli ...[zobrazit pár] Mike Pophis #dva

Mike Pophis

2018

Mike Pophis a Frankie Grande se rozešli v D ...[zobrazit pár] Tayte Hanson #1

Tayte Hanson

2017

Tayte Hanson a Frankie Grande jsou odděleny ...[zobrazit pár] #3

Daniel Sinasohn

2018

Daniel Sinasohn a Frankie Grande spolu chodili od září do prosince 2018.

kdo je také tyler hynes ženatý
Vztah 3 měsíce zobrazit vztah #dva

Mike Pophis

2018

Mike Pophis a Frankie Grande se datují od září do prosince 2018.



Vztah 3 měsíce zobrazit vztah #1

Tayte Hanson

2017

Tayte Hanson a Frankie Grande měli vztah od roku 2017 do roku 2017.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh1%Stáří69%'> Kompatibilita 28% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Velká Frankie38 VodnářOsobnost
americký
Daniel Sinasohn- Herec
Mike Pophis- Manželka
Tayte Hanson31 PannaPornohvězda
americký

FOTOGALERIE

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) Frankie Grande se účastní MTV Video Music Awards 2016 v Madison Square Garden 28. srpna 2016 v New Yorku Frankie Grande se účastní MTV Video Music Awards 2016 v Madison Square Garden 28. srpna 2016 v New Yorku Frankie Grande se účastní MTV Video Music Awards 2016 v Madison Square Garden 28. srpna 2016 v New Yorku Frankie Grande se účastní MTV Video Music Awards 2016 v Madison Square Garden 28. srpna 2016 v New Yorku Frankie Grande se účastní MTV Video Music Awards 2016 v Madison Square Garden 28. srpna 2016 v New Yorku Frankie Grande se účastní MTV Video Music Awards 2016 v Madison Square Garden 28. srpna 2016 v New Yorku Frankie Grande se účastní MTV Video Music Awards 2016 v Madison Square Garden 28. srpna 2016 v New Yorku Frankie Grande - 2015 American Music Awards Frankie Grande - 2015 American Music Awards Pre Party Pauley Perrette a Frankie Grande - Streamy Awards 2015 Chelsea Briggs a Frankie Grande - Streamy Awards 2015

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Řádění2020Richard TwentyFilm
Nebezpečná síla2020FrankiniTelevizní show
Hvězdy v domě2020Televizní show
The Hollywood Moment at Home Edition 2020-2020Televizní show
Tamron Hall2019Televizní show
Nickelodeon Kids 'Choice Awards 20192019SámTelevizní show
Všechno2019Velká FrankieTelevizní show
Nejlepší jedenáctka2019Televizní show
88. výroční hollywoodský vánoční průvod2019Televizní show
Dobrodružství dětského nebezpečí2018FrankiniTelevizní show
Billboard Music Awards 20182018SámTelevizní show
2018 MTV Video Music Awards2018SámTelevizní show
Candy Crush2017Sám - soutěžícíTelevizní show
IMDb Show2017Vlastní hostitelTelevizní show
Indoor Boys2017TylerTelevizní show
Živý kód stylu2016Sám 253 epizod, 2016-2017Televizní show
Gay pro hraní herní show v hlavní roli RuPaul2016Sám - účastník diskuseTelevizní show
Haters Back Off!2016Velká FrankieTelevizní show
2016 MTV Video Music Awards2016SámTelevizní show
American Music Awards 20162016Televizní show
57. výroční cena Grammy2015.SámTelevizní show
Nickelodeon Kids 'Choice Awards 20152015.SámTelevizní show
Sobotní show2015.SámTelevizní show
Broadway.com #LiveatFive2015.Televizní show
Dnešní show v hlavní roli s Jimmym Fallonem2014Vlastní publikumTelevizní show
Henry Danger2014FrankiniTelevizní show
Dobré ráno Británie2014Televizní show
Ahoj Qween!2014SámTelevizní show
American Music Awards 20142014SámFilm
American Music Awards 20142014Televizní show
OK! televize2013Televizní show
Big Brother's Bit na boku2011SámTelevizní show
Alexis Joy VIP přístup2011SámTelevizní show
RuPaul's Drag Race: Untucked!2010Sám - speciální hostTelevizní show
Rozhovor2010Televizní show
Přístup denně2010Televizní show
HLN Novinky hned2010Vlastní hostTelevizní show
RuPaul's Drag Race2009Vlastní - speciální hostTelevizní show
Sledujte, co se stane: živě2009Televizní show
Nejlepší taneční tým Ameriky2008Sám - soudceTelevizní show
Módní novinky v přímém přenosu2004SámTelevizní show
Celebrity Big Brother2001Televizní show
Velký bratr2000SoutěžícíTelevizní show
PIX 11 Ranní zprávy2000Televizní show
Přístup do Hollywoodudevatenáctset devadesát šestSámTelevizní show
Extra s Billym Bushem1994Televizní show
Ranní zprávy KTLA1991SámTelevizní show
Dobrý den, New York1988Televizní show
Zábava dnes večerdevatenáct osmdesát jednaTelevizní show
ABC News Nightline1980Televizní show
Dobré ráno, Amerika1975Vlastní hostTelevizní show
Cena je správná1972Televizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Plné obsazení herců / hereček Merry Christmas, Drake a Josha
Plné obsazení herců / hereček Merry Christmas, Drake a Josha
Veselé Vánoce, seznam herců Drake a Josh, seřazený podle abecedy s fotografiemi, jsou-li k dispozici. Tento seznam herců Veselé Vánoce, Drake a Josh zahrnuje ...
Madonna a Timor Steffens
Madonna a Timor Steffens
28. května 2021 ... Madonna a Timor Steffensové, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nejlepší skladby s Wall v názvu
Nejlepší skladby s Wall v názvu
Už jste někdy přemýšleli o tom, kolik písní bylo napsáno se zdí v názvu? Tento seznam uvádí nejlepší skladby se jménem Wall bez ohledu na jejich ...
První Carnera
První Carnera
28. května 2021 ... Zprávy Primo Carnera, drby, fotky Primo Carnera, životopis, seznam přítelkyň Primo Carnera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Primo Carnera. Seznamovací historie Primo Carnera, 2021, 2020, seznam vztahů Primo Carnera.
Hélène de Saint-Père
Hélène de Saint-Père
28. května 2021 ... Zprávy Hélène de Saint-Père, drby, fotografie Hélène de Saint-Père, životopis, seznam přátel Hélène de Saint-Père 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Hélène de Saint-Père. Seznamovací historie Hélène de Saint-Père, 2021, 2020, seznam vztahů Hélène de Saint-Père.
Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan
Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan
28. května 2021 ... Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Juliet Casablancas
Juliet Casablancas
28. května 2021 ... zprávy Juliet Casablancas, drby, fotky Juliet Casablancas, životopis, seznam přátel Juliet Casablancas 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Julie Casablancasové. Juliet Casablancas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Juliet Casablancas.