Hlavní Vztahy Garrett Hedlund

Garrett Hedlund

Garrett Hedlund Chodit s někým438. místo -40Věk 36 let zvěrokruhu Panna Vztahy celkem 6 Děti 1 dítě

S kým právě teď chodí?

Emma Roberts a Garrett HedlundGarrett Hedlund chodí s Emmou Robertsovou zobrazit vztah

Vztahy

Garrett Hedlund byl zasnoubený s Kirsten Dunst(2015 - 2016).

Garrett Hedlund byl ve vztazích s Beau Garrettem(2010).



Garrett Hedlund se setkal s Leightonem Meesterem(2011), Rashida Jones(2011)a Lindsay Lohan(2007).

O

Garrett Hedlund je 36letý americký herec. Narodil se Garrett John Hedlund 3. září 1984 v Roseau v Minnesotě v USA. Proslavil se filmem Tron - Legacy, Friday Night Lights, Four Brothers v kariéře od roku 2003 do současnosti. Jeho znamení zvěrokruhu je Panna.

Garrett Hedlund byl v 7 zápasech na obrazovce, včetně Amber Heard Světla v pátek večer (2004), Amy Adams Ukolébavka (2014), Kirsten Dunst Na cestě (2012), Kristen Stewart Na cestě (2012)a Lindsay Lohan Gruzínské pravidlo (2007).



Garrett Hedlund je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí zpěváci a američtí divadelní herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Garrett Hedlund! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Zasnoubený14 roky, 6 měsíců--
Chodit s někýmdva2 roky, 2 měsíce1 rok, 1 měsíc-
Setkání33 měsíce, 2 dny1 měsíc-
Celkový64 roky, 6 měsíců1 rok, 1 měsíc3 měsíce, 2 dny

Detaily

JménoGarrett
Prostřední jménoJohn
PříjmeníHedlund
Celé jméno při narozeníGarrett John Hedlund
Stáří36 let
Narozeniny3. září 1984
RodištěRoseau, Minnesota, USA
Výška6 '2½' (189 cm)
Hmotnost200 liber (91 kg)
StavětAtletický
Barva očíModrý
Barva vlasůBlondýnka
Výrazná vlastnostHluboký hlas
Znamení zvěrokruhuPanna
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaHorizon High School ve Phoenixu v Arizoně
Text povoláníHerec, model, zpěvák
obsazeníHerec
Získejte slávuTron - Legacy, Světla páteční noci, Čtyři bratři
Roky aktivní2004 – současnost, 2003 – současnost
Talent Agency (např. Modeling)Brillstein Entertainment Partners, agentura Endeavour
Schválení značkyL.L.Bean
Oficiální webové stránkyallthingsgarretthedlund.tumblr.com/, www.instagram.com/thegarretthedlund/?hl=cs
OtecRobert Martin Hedlund
MatkaKristine Anne Yanish
BratrNathaniel Hedlund
SestraAmanda Hedlund (starší)
PříteliMax Minghella (nejlepší přítel), Gordon Nicol, Leigh Lezark, Brandon Reilly, Sarah Roemer, Aubrey Plaza, Andrew Garfield, Olivia Wilde
Oblíbení lidéTim McGraw
Oblíbená jídlaTěstoviny

Garrett John Hedlund (narozen 3. září 1984) je americký herec, model a zpěvák skandinávského původu. Mezi jeho filmy patří Troy (2004), Světla páteční noci (2004), Čtyři bratři (2005), Eragon (2006), Věta smrti (2007), Tron: Dědictví (2010), Země silná (2010), Na cestě (2012) ), Inside Llewyn Davis (2013), Unbroken (2014), Pan (2015), Mudbound (2017) a Triple Frontier (2019).



Více o Garrettovi Hedlundovi Méně o Garrettovi Hedlundovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
6Emma RobertsVztahÚnora 2019současnost, dárek2 roky
5Kirsten DunstVztahŘíjen 2011Dubna 20164 roky
4Leighton MeesterSetkáníČerven 2011Září 20113 měsíce
3Rashida JonesSetkáníLeden 2011Leden 2011-
dvaBeau GarrettVztah20102010-
1Lindsay LohanSetkání20072007-
Emma Roberts #6

Emma Roberts

2019

Garrett Hedlund chodí s Emmou Robertsovou ...[zobrazit pár] Kirsten Dunst #5

Kirsten Dunst

2011 - 2016

Garrett Hedlund a Kirsten Dunst se rozešli ...[zobrazit pár] Leighton Meester #4

Leighton Meester

2011

Leighton Meester a Garrett Hedlund se oddělují ...[zobrazit pár] Rashida Jones #3

Rashida Jones

2011

Garrett Hedlund a Rashida Jones jsou odděleni ...[zobrazit pár] Beau Garrett #dva

Beau Garrett

2010

Beau Garrett a Garrett Hedlund jsou samostatní ...[zobrazit pár] Lindsay Lohan #1

Lindsay Lohan

2007

Garrett Hedlund a Lindsay Lohan jsou odděleni ...[zobrazit pár] #6

Emma Roberts

2019

Garrett Hedlund a Emma Roberts spolu chodí od března 2019.

Vztah 2 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh60%Výška91%Stáří69%'> Kompatibilita 65% Děti 1 dítě zobrazit vztah #5

Kirsten Dunst

2011 - 2016

Garrett Hedlund a Kirsten Dunst byli zasnoubení po dobu 8 měsíců. Chodili spolu 3 roky poté, co se setkali v říjnu 2011. Byli zasnoubeni v srpnu 2015, ale později se rozešli v dubnu 2016.

Vztah 4 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh80%Výška73%Stáří52%'> Kompatibilita 76% zobrazit vztah #4

Leighton Meester

2011

Leighton Meester a Garrett Hedlund se setkali v červnu 2011.

Vztah 3 měsíce OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří84%'> Kompatibilita 69% zobrazit vztah #3

Rashida Jones

2011

Garrett Hedlund a Rashida Jones se setkali v lednu 2011.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh100%Výška91%Stáří1%'> Kompatibilita 68% zobrazit vztah #dva

Beau Garrett

2010

Beau Garrett a Garrett Hedlund měli vztah od roku 2010 do roku 2010.

kdo randí s Kelsea Ballerini
OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří52%'> Kompatibilita 72% zobrazit vztah #1

Lindsay Lohan

2007

Garrett Hedlund a Lindsay Lohan se setkali v roce 2007.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří84%'> Kompatibilita 69% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Garrett Hedlund36 PannaHerec
americký
Emma Roberts30 VodnářHerečka
americký
Kirsten Dunst39 BýkHerečka
americký
Leighton Meester35 BeranHerečka
americký
Rashida JonesČtyři pět RybaHerečka
americký
Beau Garrett38 KozorohHerečka
americký
Lindsay Lohan3. 4 RakovinaHerečka
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Rhodosmužský27. prosince 20205 měsíců starý Emma Roberts

FOTOGALERIE

Emma Roberts v mini šatech a Garrett Hedlund - jděte na kontrolu do Los Angeles Emma Roberts v mini šatech a Garrett Hedlund - jděte na kontrolu do Los Angeles Emma Roberts v mini šatech a Garrett Hedlund - jděte na kontrolu do Los Angeles Emma Roberts v mini šatech a Garrett Hedlund - jděte na kontrolu do Los Angeles Emma Roberts v mini šatech a Garrett Hedlund - jděte na kontrolu do Los Angeles Emma Roberts v mini šatech a Garrett Hedlund - jděte na kontrolu do Los Angeles Emma Roberts v mini šatech a Garrett Hedlund - jděte na kontrolu do Los Angeles Emma Roberts v mini šatech a Garrett Hedlund - jděte na kontrolu do Los Angeles Emma Roberts v mini šatech a Garrett Hedlund - jděte na kontrolu do Los Angeles Emma Roberts v mini šatech a Garrett Hedlund - jděte na kontrolu do Los Angeles Emma Roberts v mini šatech a Garrett Hedlund - jděte na kontrolu do Los Angeles Emma Roberts v mini šatech a Garrett Hedlund - jděte na kontrolu do Los Angeles

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
USA vs. Billie Holiday2021Harry AnslingerFilm
Špinavá hudba2019Lu FoxFilm
Triple Frontier2019Jsem mlynářFilm
Zasněnost2019Perry MontroyFilm
Moderní láska2019Televizní show
Mozaika2018Joel HurleyTelevizní show
Zátěž2018Mike BurdenFilm
Zvonění na poplach2018GKrátký film
Mudbound2017Jamie McAllanFilm
Dlouhá poločasová procházka Billy Lynn2016řekni mi toFilm
Mojave2015TomFilm
Chléb2015HáčekFilm
Neporušený2014FitzgeraldFilm
Ukolébavka2014JonathanFilm
Uvnitř Llewyn Davis2013Johnny FiveFilm
Yves Saint Laurent The Night of Man2013MužTelevizní show
Na cestě2012Dean Moriarty, Neal CassadyFilm
Tron: Následující den2011Sam FlynnKrátký film
TRON: Dědictví2010Sam FlynnFilm
Země silná2010Beau HuttonFilm
Rozsudek smrti2007Billy DarleyFilm
Gruzínské pravidlo2007HarlanFilm
Eragone2006MurtaghFilm
Čtyři bratři2005Jack MercerFilm
Světla v pátek večer2004Don BillingsleyFilm
Troy2004PatroklusFilm
Zahrada klíčové dírkyShippFilm
OráčiValFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Amber Heard a Garrett HedlundAmber Heard
    • Světla v pátek večer
      2004
    [zobrazit shodu]
  • Amy Adams a Garrett HedlundAmy Adams
    • Ukolébavka
      2014
    [zobrazit shodu]
  • Garrett Hedlund a Kirsten DunstKirsten Dunst
    • Na cestě
      2012
    [zobrazit shodu]
  • Garrett Hedlund a Kristen StewartKristen Stewart
    • Na cestě
      2012
    [zobrazit shodu]
  • Garrett Hedlund a Lindsay LohanLindsay Lohan
    • Gruzínské pravidlo
      2007
    [zobrazit shodu]
  • Olivia Wilde a Garrett HedlundOlivia Wilde
    • TRON: Dědictví
      2010
    [zobrazit shodu]
  • Sam Riley a Garrett HedlundSam Riley
    • Na cestě
      2012
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články