Hlavní Chodit S Někým Georgia Engel

Georgia Engel

Georgia Engel 1948-2019Věk 70 let po smrti zvěrokruhu Lev

S kým právě teď chodí?

Odpočívej v pokoji.

Vztahy

Nemáme žádné záznamy o minulých vztazích pro Gruzii Engel.



O

Americká herečka Georgia Engel se narodila Georgia Bright Engel 28. července 1948 ve Washingtonu, D.C., USA a zemřela 12. dubna 2019 v Princetonu, New Jersey, USA ve věku 70 let. Nejvíce si ji pamatují pro The Mary Tyler Moore Show. Její znamení zvěrokruhu je Lev.

Georgia Engel byla ve 4 zápasech na obrazovce, včetně Freda Willarda Raymonda všichni milují (devatenáctset devadesát šest)Brandon Maggart v Jennifer zde spala (1983), Ted Knight dovnitř Mary Tyler Moore Show (1970)a Harvey Jason Loď lásky (1977).

Georgia Engel je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a herci z Havaje.



Přispět

Pomozte nám vybudovat náš profil Georgia Engel! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Detaily

JménoGruzie
Prostřední jménoJasný
PříjmeníPřekážka
Celé jméno při narozeníGeorgia Bright Engel
Stáří70 (věk smrti) let
Narozeniny28. července 1948
RodištěWashington, D.C., USA
Zemřel12. dubna 2019
Místo smrtiPrinceton, New Jersey, USA
Výška5 '6' (168 cm)
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - Světlá
Barva vlasůBlondýnka
Znamení zvěrokruhuLev
SexualitaRovný
NáboženstvíKřesťanská věda
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuMary Tyler Moore Show
Roky aktivní1971 – současnost, 1971–2018, 1969–2018
SestraRobin Ruth Engel (slečna Hawaii, 1967)

Georgia Bright Engel (28. července 1948 - 12. dubna 2019) byla americká herečka. Ona je nejlépe známá pro hraní Georgette Franklin Baxter v situační komedii The Mary Tyler Moore Show od roku 1972 do roku 1977 a Pat MacDougall v Everybody Loves Raymond od roku 2003 do roku 2005. Během své kariéry získala Engel pět nominací na Cenu Emmy.

Více o Gruzii Engel Méně o Gruzii Engel

FOTOGALERIE

Loď lásky Georgia Engel Raymonda milují všichni - Georgia Engel Raymonda milují všichni - Georgia Engel Georgia Engel Georgia Engel Georgia Engel Příběh Georgette Rhoda Morgenstern: Minneapolis do New Yorku Rhoda Morgenstern: Minneapolis do New Yorku Svatba Rhody: 1. část Svatba Rhody: 2. část

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Groomzilla2018Babička GigiTV film
Jeden den po druhém2017Sestra BarbaraTelevizní show
Dospělí 22013Paní LamonsoffováFilm
Rodinná lampa2013MarshaTelevizní show
Bez dozoru2012RůžeTelevizní show
Rodinné album2011RickiTV film
Označené2011EmmaKrátký film
Horko v Clevelandu2010BabičkaTelevizní show
Otevřená sezóna 32010Bobbie (hlas)Film
Zvíře2007DorisTV film
Otevřená sezóna2006Bobbie (hlas)Film
Kancelář2005IreneTelevizní show
Dva a půl chlapa2003DžínyTelevizní show
Nejsladší věc2002VeruFilm
Dr. Dolittle 22001Žirafa (hlas)Film
Vášně1999Emerald, Emery, EzmereldaTelevizní show
Herkules1998EvelynTelevizní show
Pracovní1997Joan CosgroveTelevizní show
Raymonda všichni milujídevatenáctset devadesát šestPat MacDougallTelevizní show
Ahoj Arnolde!1994Stará ženaTelevizní show
Zvláštní magie sebe sama1994Willow Song (hlas)TV film
Ahoj zlato, jsem doma1991Georgette Franklin BaxterTelevizní show
Známky života1989BettyFilm
Trenér1989Shirley, Shirley BurleighTelevizní show
Papa byl kazatel1985„Mami“ PorterFilm
Film Medvědi péče1985Love-a-Lot Bear (hlas)Film
Sousedé1985Cassie WilsonTelevizní show
Jennifer zde spala1983Susan ElliotTelevizní show
Kreolskýdevatenáct osmdesát jednaKreolský (hlas)Krátký film
Goodtime Girls1980Loretta SmootTelevizní show
Den, kdy se ženy vyrovnaly1980Kathy ScottTV film
Associates1979Wendy TurnerováTelevizní show
Knihovna CBS1979KreolskýTelevizní show
A Love Affair: The Eleanor and Lou Gehrig Story1978Claire RuthTV film
Mork & Mindy1978Ambrosia MalsparTelevizní show
Fantasy Island1977Cathy Wilton, Sally Harris, Susan HendersonTelevizní show
Loď lásky1977Karen Hughes, Kathy Dolan, Sheila LawrenceTelevizní show
Show Betty Whiteové1977Mitzi MaloneyTelevizní show
Jacksonovi1976Televizní show
Rhoda1974Georgette FranklinTelevizní show
Vnější muž1972Paní BarnesováFilm
Vzlétání1971MargotFilm
Mary Tyler Moore Show1970Georgette Baxter, Georgette FranklinTelevizní show
Kapitán Klokan1955Televizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Fred Willard a Georgia EngelFred Willard
    • Raymonda všichni milují
      devatenáctset devadesát šest
    [zobrazit shodu]
  • Georgia Engel a Brandon MaggartBrandon Maggart
    • Jennifer zde spala
      1983
    [zobrazit shodu]
  • Georgia Engel a Ted KnightTed Knight
    • Mary Tyler Moore Show
      1970
    [zobrazit shodu]
  • Harvey Jason a Georgia EngelHarvey Jason
    • Loď lásky
      1977
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Lisa Lennox
Lisa Lennox
28. května 2021 ... novinky Lisy Lennoxové, drby, fotky Lisy Lennoxové, životopis, seznam přátel Lisy Lennoxové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Lisou Lennox. Seznamovací historie Lisy Lennoxové, 2021, 2020, seznam vztahů Lisy Lennoxové.
Natalia Klimas
Natalia Klimas
28. května 2021 ... Zprávy Natálie Klimasové, drby, fotky Natálie Klimasové, biografie, seznam přátel Natalie Klimasové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Natalií Klimasovou. Natalia Klimas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Natalia Klimas.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
28. května 2021 ... Zprávy Thylane Blondeau, drby, fotky Thylane Blondeau, životopis, seznam přátel Thylane Blondeau 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Thylane Blondeau. Thylane Blondeau seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Thylane Blondeau.
80 sportovců, kteří jsou zločinci
80 sportovců, kteří jsou zločinci
Na hřišti jsou sportovci trénováni a očekává se, že zničí své soupeře. Tito zločinci však toto násilí odstranili z hřiště a vložili ho ...
Anastasiya Vertinskaya
Anastasiya Vertinskaya
28. května 2021 ... Zprávy Anastasiya Vertinskaya, drby, fotografie Anastasiya Vertinskaya, životopis, seznam přátel Anastasiya Vertinskaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya. Seznamovací historie Anastasiya Vertinskaya, 2021, 2020, seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya.
Beth Shuey
Beth Shuey
28. května 2021 ... Beth Shuey novinky, drby, fotky Beth Shuey, životopis, seznam přátel Beth Shuey 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Beth Shuey. Seznamovací historie Beth Shuey, 2021, 2020, seznam vztahů Beth Shuey.
Gina Mastrogiacomo
Gina Mastrogiacomo
28. května 2021 ... Gina Mastrogiacomo novinky, drby, fotky Giny Mastrogiacomo, životopis, seznam přátel Giny Mastrogiacomo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Ginou Mastrogiacomo. Gina Mastrogiacomo seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Gina Mastrogiacomo.